Ostin kolmannen kerran samasta kaupasta possun etukylkeä, tarkoituksena paistaa se ns. pulletpork lihaksi. Painoa oli hiukka yli kilon, luut mukana. Se on nyt ollut 7 tuntia uunissa 125 lämmössä. Edelleen kovaa ja sitkeää...luut sain repimällä irti.
Liekö miten vanhaa possua, ennen sain samoin tehtynä ihan pehmeää lihaa.
Maustoin vain suolalla ja grillimausteella tarkoituksena maustaa loppuvaiheessa enemmän. Liekkö tuo lämpö ollut sittenkin liian korkea?
Possunliha
etuselkää
1
65
Vastaukset
- revitty nytö possu
http://www.k-ruoka.fi/reseptit/pulled-pork-eli-revitty-possu/
Mausteitahan myriaadi, mutta kts asteet
Tai yönyli liha =hivutuskinkku
http://www.maku.fi/reseptit/nyhtopossu-pulled-pork
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kyllä suoraan
Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.691812Voisitko nainen kertoa mulle
Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun1641459- 881252
- 1251245
Miehelle naiselta
Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te491150Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa
Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-261935- 75922
- 106877
Olen syvästi masentunut
En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi99805Mitä vastaat jos
Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍36674