Aion jättää avopuolisoni..

HannaMaija85

Olen 29v nainen, avomieheni mua 5 vuotta vanhempi. Yhdessä ollaan oltu 3v ja yhdessä asuttu 1v. Ennen tätä suhdetta olin tosi pitkään sinkkuna ja näin jälkikäteen ajateltuna tein virheen ja menin yhteen miehen kanssa joka oli alusta asti vääränlainen, ehkä siksi että pelkäsin jääväni yksin ikuisiksi ajoiksi.. Mies on oikea mörökölli, miehekäs, ÄIJÄ ja se vetosi minuun kovasti.. luulin olevani rakastunut ja kai aika sokea.. Nyt haluan vain pois. Mies piikittelee kun en hoida kotia kuin kotiorja, haluaa rajoittaa menemisiäni ja ystäviäni suorastaan inhoaa, eikä yritkkään peittää sitä. Kiusaa rahalla, autonkäytöllä, seksillä. Ei kehu koskaan, kerran on sanonut rakastavansa, ja se kerta kuulemma saa riittää.. Läheisyyttää ei voi sietää, kaikki kosketus ja seksi tapahtuu hänen ehdoillaan, ja sitä on vähän. Ja aina muistaa muistuttaa kuinka ei sitä haluaisi, kuulemma vika ei ole minussa, ei vaan kiinnosta.. Odottaa tosiaan että minä teen kotona kaiken. Esimerkiksi asunnossa jossa olemme asuneet vuoden ei ole kertaakaan koskenutkaan imuriin, tehnyt ruokaa, siivonnut yms. Hänellä on huomattavasti isommat tulot, ja siksi maksaa enemmän laskuja, ja siitä saan kuulla usein, jos en tee mukisematta kotitöitä, saan kuulemma alkaa maksaa puolet kaikesta. Kaikkein pahinta on kuitenkin äksyily ja rumasti puhuminen, ja mielialojen muuttuminen todella nopeasti. Välillä kysymys "miten työpäivä meni" on aivan väärä ja alkaa huutamaan ja aina mä pahotan mieleni. Huomaan itse muuttuneeni tän suhteen aikana paljon, en innostu enää mistään. En halua käydä missään kun tiedän siitä seuraavan monen päivän murjotuksen. Nyt olen töistä stressi lomalla, vaikka tiedän et stressi johtuu parisuhteesta, ei töistä. Meillä on yhteinen asuntolaina, ja jos asunnosta nyt luovutaan, jään velkaa. Siksi suunnitelmani on nyt säästää rahaa sen verran että saan lainan maksettua ja sitten jätän miehen. En halua lähteä ja joutua velkahelvettiin. Onneksi on työpaikka ja säännölliset tulot. Rahaa tarvitsen myös siksi, että jouduin antamaan lähes kaikki omat tavarani pois yhteen muutettaessa, koska mieheni tavarat oli kuulemma parempia.. Onneksi on vielä oma asunto, joskin vuokralaisella on aika pitkä irtisanomisaika. Mut miten jaksan elää tässä "normaalisti" ja jatkaa tätä suunnitelmaa.. Mulla on ongelma et unohdan ja annan anteeksi liian helposti, siksi tääkin parisuhde on jatkunut näin pitkään.
Oon pitkään ajatellut et jotenkin täytyis purkaa tää sanoiksi..

5

409

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • onko provo

      Jos sulla on kotona olo et pitää siivota ettei tule sanomista, kodissasi käytetään henkistä väkivaltaa/valtaa. Miehesi mielestä on kiva kun nainen on keskiaikainen ja hän saa olla "mies", ainakin mielikuvissaan. Älä jää miettiin vaan lähde, riennä ilosta vapauteen ja huuda JIHUUUUUUUU! Äläkä koskaan enää vastaa mihinkään viestiin.

    • Paskasyystäjätetty

      Kannattaa miettiä molempia puolia,hyviä ja huonoja. Punnita sitten näitä keskenään ja miettiä tarkkaan joka kannalta onko ratkaisu oikein. Nyt näät kaikki asiat vain negatiisina, mutta varmasti suhteessanne on hyvääkin.
      Ota siis asia puheeksi ja keskustelkaa aiheesta. Ei kannata tehdä virhettä, ennen kun kuuleee myös toisen näkökulman. Anna hänelle mahdollisuus kertoa syistä, jotka johtavat hänen käytökseensä.

    • lapatossu1954

      Nyt täytyy sanoa että olet todella tyhmä tai hyväuskonen. Ensinnäkin avoliitossa kaikki kulut kuuluu jakaa tasan. Toiseksi, on todella tyhmää tehdä yhteistä velkaa jos ei ole naimisissa.

      Jos mies kohtelee noin, niin minkä ihmeen takia olet vielä siinä asunnossa. Pakkaa tavarasi ja lähde. Anna hälle mahdollisuus lunastaa osuutesi asunnosta ja jos ei sitä tee, ilmoita että sitten se menee myyntiin.

      Maksat velkasi ja otat sen oppirahana. Näin se elämässä menee. Oppirahat joutuu aina maksamaan kun tekee tyhmyyksiä. Kyllä elämä on yksin monin kerroin parempaa ja laadukkaampaa kuin huonon kumppanin kanssa.

      Velkahelviettiin olet jo joutunu kun olet nimesi velkapaperiin laittanu.

      Kohta olet raskaana jos et lähde ja sitten olet nyrkin ja hellan välissä katkerana.

    • mek

      Vuokralaisella on kuukaisen irtivanomisaika kun asunnon ottaa omaan käyttöön niin se siitä.

      • HannaMaija85

        No nyt mä sen tein,jätin.. huomenna muutanväliaikaiseen asuntoon.. mies joi kännit ja kuunteli cheekin konserttia.. Yleensä ei edes juo.. ja irtisanomisaika on 6kk. Olen kyllä selvittänyt!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      981
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      980
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      976
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      974
    10. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      973
    Aihe