Olenko liian epätoivoinen?

Haluan löytää sinut

Täällä kun lueskelee keskustelunavauksia, niin helpottaa vähän itseä, kun tuli jotenkin tyhmä olo. Vastaan tuli eräs mies johon ihastuin heti. En tiedä miehestä paljoakaan kun emme edes koskaan jutelleet! Antaako se ihmisestä jotenkin epätoivoisen kuvan jos etsii jotain tiettyä? Olen siitä miehestä kysellyt muilta ihmisiltä ja laitellut viestejä joka paikkaan? En saa vain mielenrauhaa, jos en koskaan saa tietää kuka oli tuo mies. :) Eikai se kovin erikoista ole jos näinkin moni etsii täällä jotain tiettyä... Tuli vain jotenkin vaivaantunut olo ja että kaikki katsoo minua kieroon...
Kaverikin sanoi että anna olla, älä kehtaa, on noloa mennä kyselemään. Onko se niin? Minkä itselleen mahtaa kun menee ja "rakastuu"... :)

20

3087

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei kannata vaivautua

      Tuli vastaan? Asutko niin pienellä paikkakunnalla, että sen miehen voisi tuntea sangen moni? Entä mahdollista, että se tulisi vastaan toisenkin kerran?

      No mitä noloa siinä on jos kiinnostuu jostakin ihmisestä ja kyselee mahtaako kukaan tuntea. Mutta jos mies oli sinullekin täysin tuntematon tapaus, varaudu yllätyksiin, että mies on varattu, naimisissa, avoliitossa - jopa homo.

    • Eihän sitä tiedä

      Saitko tältä mieheltä jotain vastakaikua kohtaamistilanteessa, vai olitko tilanteessa vain "sivustakatsojana"? Ihastunut saa olla, eikä mielestäni mitään pahaa ole siinäkään jos yrität vähän onkia tietoja kyseisestä ihmisestä, mikäli sellainen ylipäätään on mahdollista (kunhan homma ei mene stalkkaamiseksi). Älä kuitenkaan kehitä asiasta pakkomiellettä. Voi hyvin olla että tämä oli ensimmäinen ja viimeinen kerta - tai sitten ei, ehkä tapaatte vielä uudelleen, onhan niin moni kaunis tarina saanut alkunsa pienenpienestä sattumasta. Muista että vastaavanlaisia spontaaneja kohtaamisia voi hyvinkin tulla uusia, uusien ihmisten kanssa, silloin ehkä uskallat toimia rohkeammin ja tarttua ohikiitävään hetkeen. Onnea ja rohkeutta sinulle, jos vielä satut tapaamaan ihastuksesi kohteen :)

    • Että silleen

      Et ole liian epätoivoinen, mutta ihmisen löytämistä helpottaa kovasti annetut lähtötiedot.
      1. Paikkakunta
      2. Edes pienet tuntomerkit
      3. Paikka?
      4 jne..
      Voisin olla vaikka minä kävelin vastaan, mutta en näillä tiedoilla voi mitenkään yhdistää tapahtumaa.

    • woiluoja

      ei voi olla totta!!!!

    • nainen hämeestä

      Ei se ole epätoivoista. Itsellenikin kävi samoin reilu vuosi sitten. Harmillisesti en koskaan saanut selville kuka hän oli, vaikka käytin kaikki keinot hyväksi.
      Toivotaan, että sulla natsaa. Kysele ja etsi rohkeasti vaan :)

      • toine naine hämeestä

        No niin.... Mulle kävi näin et oli varattu ja ja tykkäääkin pojista kans


    • Haluan löytää sinut

      Kyllä, pieneltä paikkakunnalta olemme ja sain onneksi selville miehen nimen ja osoitteen. Puhelinnumeroa minulla ei ole. Mutta se onkin jo toinen juttu, miten pääsisin hänen juttusille. Joka tapauksessa mies jossain vaiheessa saa tietää minun pienestä salapoliisista jos meinaan päästä kontaktiin hänen kanssa. Toivottavasti hän ei katso sitä pahalla.

      • Onnea yritykseen

        ei se mies tuommosta pahalla kato jos on edes vähänkään kiinnostunut. Se on sitten eriasia jos pitää sinua vastenmielisenä...


    • joku mies

      Olet

    • Alooittajaa

      Sain miehen tiedot ja pistin viestiä. Ymmärrän miltä tuntuu saada viesti ihan tuntemattomalta. Ihmettelee tietenkin mistä olen saanut hänen numeron.
      Hän ei vastaa minulle :( Ehdin jo ihastua, tuntuu niin pahalta... Anteeksi vain mutta ei ollut tarkoitus pelästyttää.

    • Kaikkea kanssa

      Rakastuu ykskaks tuntematta ihmistä? En usko että olet rakastunut, ihastunut vaan korviasi myöten. Epätoivoiselta vaikuttaa.
      Viestittäminen voi olla tungettelevaa, hän voi olla varattukin.

    • Alooittaaja

      Tiedän ettei hän ole varattu. Sitä pelkäänkin että olen liian tungetteleva ja ahdisteleva. Pelottaa että mies säikähtää. Käytin anteeksi väärää sanaa. Olen siis ihastunut.

      • sport man

        kerro vahan milla paikkakunnalla tuo on?
        olet ollut sinnikas.. nostan hattua
        harva nainen tekee noin paljon miehen eteen


    • mieskans

      Toihan on nättiä ja spontaania. Älä lannistu, paa viestiä ja älä putoo korkeelta jos se seurustelee. Jos et kysy niin mietit seuraavat 20vee että vittu miks en kysyny? Ja jos se siltikin seurustelee niin osaat jättää sen omaan rauhaansa ja tiät missä mennään....helppoo kun heinänteko helmikuussa:)

    • mietipä vielä

      Jos ei ekaan viestiin vastaa, niin en nyt kyllä kehtaisi ruveta pommittamaan.. Etenkin kun numerokin on muualta urkittu. Vaikuttaisi ainakin itsestäni vähän "skitsolta".

    • Madija

      Sanoisin että olet säälittävä :-)

    • skjsij

      Säälittävää, jos ihastuu ja haluaa yrittää? Minusta se on ihan okei. :)

    • eeeepeee

      Mitäs tuossa on ihmeellistä tai väärää. Minäkin vietin kivan perjantai-illan jonottaen ja jutellen kauniin ja mukavan ihmisen kanssa. Toki se on erikoista, etten minäkään taida uskaltaa kysellä mitään;)

    • Haluan löytää sinut

      Ei minulla olekaan hänen numeroa. Se ei ollutkaan oikea. Osoite on kyllä oikea. Pistäisiköhän "vanhanaikaisesti" ihan etanapostia? Kirjoittaisin tunteeni paperille. Miesparka saattaisi säikähtää, mutta ei kai tässä muukaan auta. Jos hän ei ole kiinnostunut niin eikä siinä sitten mitään menetäkään, mutta toisaalta, ne tunteet ei varmaan koskaan tulekaan jos ensivaikutelmaksi antaa inhottavan kuvan. En haluaisi pilata tätä, enkä nolata itseäni. Kunhan voisimme edes joskus tavata ihan vaikka "kaverimielessä" jos miehet sellaiseen pystyy.

    • Missä se oikea?

      Ainahan voi kokeilla, eikai asiasta saa selvyyttä jos ei yritä? Ei voi tietää mitä mies ajattelee. Joskus se voi olla niin että mies pitää sinua epäviehättävänä tai kuten jo sanoi; säikähtää ja perääntyy tai sitten voi käydä niin että teistä saattaa tulla jotain. Minusta aina kannattaa yrittää!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      68
      1723
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      163
      1421
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1232
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1204
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1106
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      70
      869
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      835
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      197
      790
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      97
      759
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      654
    Aihe