Lapsuudessani 50- ja 60-luvun taitteessa sain usein paistinpannulla paistettua lahnaa, joka oli mielestäni herkkuruokaa.
Nyt olen yrittänyt etsiä reseptiä huonolla onnella. Melkein jokaisessa puhutaan vain savustamisesta tai uunista.
Muistelen, että siinä olisi ollut ainakin voita ja korppujauhoja. Lopputulos oli joka tapauksessa päältä ruskea ja sisältä herkullinen.
Tietäisikö kukaan?
Paistettu lahna
8
4706
Vastaukset
- Kas näin
Tarvitseeko siihen nyt sen kummempaa reseptiä olla, teet ihan samalla valla paneroinnin kun muutenkin. Lahna on sen verran ruotoinen että en kyllä paneroisi, helpommin ne tikut sitten löytyy kun ihan vaan paistaa sen suolaisessa voissa ja ripauttaa pintaan vähän valkopippuria.
- unissa parei
http://www.prokala.fi/reseptit/paaruokia/hedelmainen-uunilahna.html
Et sitä paistinpannussa kääntele
http://www.ruokala.net/ajankohtaista/elakoon-lahna-tama-mainio-ruokakala - mutakalaa
Lahna maistuu mudalle. Suutari ja Sorva myös. Vahva savustus peittää.
- Tryben
Särkikaloja syödään vain keväisin ja syksyisin jolloin maku on parhaimmillaan.
- vanha kokki
Tryben kirjoitti:
Särkikaloja syödään vain keväisin ja syksyisin jolloin maku on parhaimmillaan.
Vanha kokki syö läpi vuoden, sillä muuhun ei ole työttömän tuloilla varaa,
- hyvää myös
myös halsrattuna jos vain mahdollisuus
- tuna-purkki
no hyi saatana!voiko paskemman makusta kalaa ollakkaan!mee ongelle vaan ja kato tärppääkö,voi tulla tähän vuodenaikaan hyvin kalapuikkoja!
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 683199
- 2002811
- 222628
- 492598
- 202466
Kuule rakas...
Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl412315Miten hitsissä ulosoton asiakas?
On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez2101753Törmättiin tänään
enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v241707- 371570
- 181426