Antti Rinne nostaa SDP:n kannatusta

mynamies

Valtiovarainministeri Antti Rinteellä (sd) on munaa sen verran paljon ettei työläisen persnahasta revitä kaikkea ja anneta politiikassa EK:lle ja kokkareille joka asiassa periksi kuten Jutta Urpilaisen aikana. Tämä näkyy myös SDP:n kannatuksen nousuna. Urpilaisen ja Jungerin tyylinen pukukansapolitiikka ei sovi sossuille.

28

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aatteen jaloa paloa

      Sanna Marin ajaa tavallisen ihmisen asiaa elinkeinoelämän ja rikkaiden sijaan. Rinne ja Sanna Marin ovat tuulahdus työläisaatteesta joka ei valkokaulussossujen mm. Urpilainen ja Junger tyyliin aja porvaripolitiikkaa joka antaa kaikessa kokkareille ja kepulle periksi.

      • Intti Ranne

        Hetkinen vaan... Tumpelo Tampereelta yhteistyössä Hesan Hämärämiehen kanssa ja tulos muka on "tavallisen ihmisen" parhaaksi.

        Demari varmaankin sallii minun nauraa... odotas vähän.

        Asia onkin sen verran vakava tavallisen ihmisen kannalta, että jätän tällä kertaa nauramatta vaikka tuo demarin järkeily onkin kaikkea muuta kuin vakuuttavaa.

        Marin näyttää osoittautuneen melko kaksinaamaiseksi tähän saakka mm "Rantatunnelijutussa". Hän blogissaan tuomitsi taannoin kovasanaisesti äänestyksessä loikanneiden valtuustotovereidensa kuten Hanna Tainion äänestyskäyttäytymisen ja kannatti näiden erottamista valtuustoryhmästä. Nyt Tainio on paitsi demarien kansanedustajaehdokkaana myös ilmeisesti takaisin demarien valtuustoryhmässä -muiden loikkareiden kanssa.

        Marinin protesteja vielä odotellaan.

        Luin aiemmin teorian, jonka mukaan koko Tainion ETC loikkaus olisi ollut demarien junailema teatteri. Sen mukaan demarit säilyttivät ihmisten kannatuksen, koska tuo tunnelihanke ei ollut kovin suosittu ja hyödytti ilmeisesti rakennusyhtiöitä. Samaan aikaan kuitenkin noiden loikanneiden neljän demarivaltuutetun ansiosta demarit ratkaisivat asian tunnelirakentajien eduksi. Tämä olisi klassinen "Syö kakku ja säästä se samalla" tapaus ja erittäin vaikea käytännössä näyttää toteen. Paitsi tietenkin sellaisilla aihetodisteilla, kuten että esimerkiksi Marin on ihan hiljaa asiasta.


    • holvihanti

      Hahaaaaaaaa, Typerin mies mitä maapallo pällään kantaa hi hi haaa

    • asiaa ei pintakiilto

      Rinteen pätevyyden ja periksiantamattomuuden takia sekä kokoomuksen alasajon paniikissa media koittaa antaa Rinteestä kuvan epäsuosittuna poliitikkona.

      Kysely: Iso osa kansasta ei usko valtiovarainministeriin
      http://yle.fi/uutiset/kysely_iso_osa_kansasta_ei_usko_valtiovarainministeriin/7674602

      "Suomalaisista jopa 40 prosenttia katsoo, ettei valtiovarainministeri Antti Rinne (sd.) ole onnistunut työssään. Onnistuneena hänen toimiaan pitää 24 prosenttia Keskisuomalaisen, Savon Sanomien, Karjalaisen, Etelä-Suomen Sanomien ja Suomen Lehtiyhtymän aluelehtien teettämään kyselyyn vastanneista.

      Huomattavaa on se, että liki kolmannes vastanneista ei osannut ottaa kantaa Rinteen onnistumiseen ministerinä.

      Tiukinta kritiikkiä ministeri Rinteen toimille tule hallituskumppanin eli kokoomuksen suunnalta. Myös keskustan ja perussuomalaisten kannattajat ovat kriittisiä. Sen sijaan SDP:n ja vasemmistoliiton kannattajat suhtautuvat myönteisimmin ministerin onnistumiseen tehtävässään."


      - Tarkoitushakuista uutisointia, jolla koitetaan peitellä kokkarien tippuvaa kannatusta. Miksei samalla kysytty uskooko iso osa kansasta Alexander Stubbiin. Sellaista uutisointia Suomessa ei tuoda valtamedian puolelta julki.

      SDP:n kannatus on Rinteen aikana sentään noussut, Stubbin aikana kokoomuskannatus taas on pudonnut lujaa.

      Ei missi eikä mister, mutta eihän politiikka olekaan missikisa vaan yhteisten asioiden hoitoa.

      • yövuorossa taas !

        Asiallista ja oivaltavaa analyysiä, veli hyvä ! Tuosta on varmaankin kysymys miksi SDP alkaa vetää työkansaa puolelleen uudestaan. Johannes Koskinen kirjoitti päivän Demokraatissa myös osuvasti että SDP meno hallituksen kakkospuolueeksi oli aivan liikaa kokoomusta hännystelevää.

        Mutta nyt suunta parempi Rinteen myötä


      • Intti Ranne

        "SDP:n kannatus on Rinteen aikana sentään noussut, Stubbin aikana kokoomuskannatus taas on pudonnut lujaa."

        Mahtoiko demari tulla ajatelleeksi, että nuo saattaisivat liittyä toisiinsa? Politiikka on kuitenkin nollasummapeliä. Stubb tosiaan on karsea ministerinä, vieläpä pääministerinä. (Yrjöämistauko...)

        Ilman muuta demareihinkin tulee tuolta Kokoomuksesta lisää kannattajia kun Stubb kätyreineen pyörittää maata kuin halpaa hyrrää ja persut julistavat maahanmuuttokriittisten jäsentensä olevan "marginaalissa" (Kts puheenvuoroni alla).


      • Oma etu aina ensin
        yövuorossa taas ! kirjoitti:

        Asiallista ja oivaltavaa analyysiä, veli hyvä ! Tuosta on varmaankin kysymys miksi SDP alkaa vetää työkansaa puolelleen uudestaan. Johannes Koskinen kirjoitti päivän Demokraatissa myös osuvasti että SDP meno hallituksen kakkospuolueeksi oli aivan liikaa kokoomusta hännystelevää.

        Mutta nyt suunta parempi Rinteen myötä

        Kerro minulle, millä ihmeellä ja ilveellä Antti Rinne muka voisi lisätä demareiden vetovoimaa vaaleissa ?
        Itse en nimittäin keksi yhtään syytä. Mies on keski-ikäinen ja ylipainoinen. Mieluummin pois luotaan työntävän näköinen kuin puoleensavetävä.
        Mikä on hänen suuri viestinsä mahdollisille demariäänestäjille ja minkä ilon tuo, kun äänestää demaria ?
        Antti Rinne ja koko demaripuolue ovat epäonnistuneet lähes sataprosenttisesti nykyisessä hallitustyöskentelyssä. Näitäkö sitten pitäisi äänestää? No, ei todellakaan tule tapahtumaan.
        Demarien pääasiallinen äänestäjäkunta on sellaista 60 - 100 vuotiasta väkeä. Nuorille heillä ei ole mitään annettavaa tai kerrottavaa.Tietääkseni nuoret ihmiset lähinnä juoksevat karkuun, kun demarit yritää lähestyä heitä. Niin tekisin kyllä minäkin, vaikka olen jo keski-ikäinen.
        Tietäkää se, että demarit ovat ay-kytköstensä vuoksi täysin kyvyttömiä ratkaisemaan tämän maan monipuolisia ja rakenteellisia talousongelmia, koska oma etu ajaa aina yhteiskunnallisen edun edelle demareilla.


    • tarkkana

      Ihailtavaa lojaliteettiä pettymys tulee olemaan kova. Demut ovat arvonsa myyneet kokoomukselle ajat sitten, Rinne onnistui lyömään pientä kiilaa ay liikkeen väellä, mutta vain väliaikaisesti, puolue ei tulevaisuudessa paljoa perusta ay-väelle koska ilmeisesti laskevat että sen merkitys tulee häviämään.

    • Metaxa*******

      Antti Rinteen ja puolueensa SDP:n kannattaisi enemmänkin keskittyä maamme kannattavuuden kasvattamiseen.
      Puolueella on hallinnassaan mm. rahaministerin ja työttömyysministerin salkut ja olemme kuluvan syksyn aikana saaneet päivittäin "ihastella" allaolevan kaltaisia uutisointeja......

      http://yle.fi/uutiset/outotec_irtisanoo_83_tyontekijaa/7685090

      • Ei onnistu

        "Antti Rinteen ja puolueensa SDP:n kannattaisi enemmänkin keskittyä maamme kannattavuuden kasvattamiseen."

        Demarit ovat tunareita, jotka eivät osaa muuta kuin kuluttaa kansalaisilta riistettyjä rahoja. Yleensä itseensä ja poliittisiin halinalleihin kuten mamuihin.


    • Intti Ranne

      Demarien propagandakoneisto näyttää osoittavan jo suoranaisia ylikuumenemisen merkkejä. :DD

      "Tämä näkyy myös SDP:n kannatuksen nousuna."

      En muuten ole kuullut Rinteen esimerkiksi alentaneen verotusta, joten kyllä hän sen puoleen edelleen "repii selkänahkaa".

      Muuten "mynamies" antaa sen yksinkertaistetun kuvan, että puolueen kannatuksen (ainakin näennäinen) koheneminen johtuisi muka nerokkaasta kaavasta, jonka mukaan bimbo vaihdetaan ryöväriin ja sillä paikkaillaan kannatus. Muuten on täysin käsittämätöntä että taloudellisesti niin hämärän taustan omaava mies kuin Rinne voi olla valtionvarainministerinä. Hiukan kuin pistäisi pankkirosvon pankinjohtajan paikalle.

      Todelliset syyt SDP:n (Ainakin näennäiseen) kannatuksen nousuun liittyvät Perussuomalaisten ja Kokoomuksen surkeasta politiikasta. Ensin persuista:

      http://www.halla-aho.com/scripta/ruotsin_ja_suomen_vaalikevat.html

      Jussi Halla-ahon (PS) mukaan persujen kannatus johtui viime vaaleissa kriittisestä suhtautumisesta maahanmuuttoon. Siten monet demareiden ja Keskustan mamufiliaan kyllästyneet ihmiset äänestivät persuja. Nyt Halla-ahon mukaan tuo persujen kerätty kannatus on vaarassa, koska puolueen johto on antanut kuvan että maahanmuuttoon kriittisesti suhtautuvat olisivat jotenkin "marginaalissa". Toisin sanoen puoluejohdosta on tullut piilodemaristinen.

      Kokoomuksestakin Halla-aholla on sanottavaa jo vuodelta 2006:

      http://www.halla-aho.com/scripta/tarja_halosesta.html

      Halla-ahon mukaan Kokoomus muuttui "pellepuoleeksi" kun Ville Itälä, Piia-Noora Kauppi, Riitta Uosukainen yms pääsivät puikkoihin. Kokoomuksessa piilodemarismi on ollut paljon ilmeisempää kuin persuissa. Kokoomuskansanedustajat äänestivät mm kaudella 2007-2010 aselain koventamisen puolesta tienaten siten monien aseharrastajien antipatiat:

      http://www.halla-aho.com/scripta/aselaki_ja_poliittinen_muisti.html

      Kokoomuksen uskottavuus myöhemmin sai lisää kovia kolauksia, kun Katainen ryhtyi poliittiseksi rintamakarkuriksi ja pakeni Brysseliin, jättäen puolueen (ja Suomen valtiolaivan) tuuliajolle tai oikeastaan pahempaa -Alexander Stubbin käsiin. Stubb ryhtyi välittömästi nakertamaan puolueen viimeisillään olevaa uskottavuutta harjoittamalla poliittista favoritismia ja nimittämällä kokemattomat ministerit Rädyn ja Grahn-Laasosen.

      Saa nyt nähdä, tuleeko jompi kumpi näistä puolueista jotenkin järkiinsä ennen vaaleja. Jos piilodemarismia ei kitketä kannatukselle voi käydä todella huonosti.

    • munakasmies,.

      Leikkasi juuri eläkkeet!

      • punamulta tulee

        Seuraavaksi tulee punamultahallitus!


      • Intti Ranne
        punamulta tulee kirjoitti:

        Seuraavaksi tulee punamultahallitus!

        Ainoa paikka missä demari nähnee multaa vaalien jälkeen kun osa puolueen kannattajista siirtyy surkean vaalituloksen aiheuttaman sydärin myötä mullan alle.


    • Munamies Antti

      Rinteellä riittää munaa. Taitaa olla jo kolmas puoliso kulutuksessa?

      • punamulta tulee!

        Rinteen voima ja neuvokkuus pelottaa vastustajia jo kovasti! Muuten ei voi ymmärtää em. munajuttuja, paitsi jos ovat kirjoittajalle tutumpia käsitellä...hehehee


    • Selviö

      Helppohan Rinteen on ylpeillä kun kannatus on niin pohjissa että se oikeastaan voi mennä enää ylöspäin.

      • punamulta tulee

        Heh, on eri juttu lähteä nollasta, jonne persut muuten palaavat, kuin 20 % joka oli kannatus viime vaaleissa.

        Gallup-luvuilla ei vielä sentään Suomessa paikkoja jaeta!

        Punamultaa kohti mennään, mutta ilman persuja!


      • Falu röd
        punamulta tulee kirjoitti:

        Heh, on eri juttu lähteä nollasta, jonne persut muuten palaavat, kuin 20 % joka oli kannatus viime vaaleissa.

        Gallup-luvuilla ei vielä sentään Suomessa paikkoja jaeta!

        Punamultaa kohti mennään, mutta ilman persuja!

        Punamulta tarkoittaa perinteisesti keskustan ja vasemmiston muodostamaa hallitusta. Mihin porukkaan persut oikein kuuluvat? Voisivatko he olla mukana punamullassa!?


    • sdpnousuun

      "Antti Rinne nostaa SDP:n kannatusta"

      Ja Dimitri & Anette auttaa kykyjensä mukaan!

      Dimitri Qvintus on SDP:n eduskuntaryhmän viestintäsihteeri.
      http://blogit.iltalehti.fi/dimitri-qvintus/2014/12/22/pakkosuomea-ja-kou...
      "Pakkosuomen ja -ruotsin vastustajille voi kertoa, että molemmat kielet ovat maailman puhutuimpien kielien top-200:ssa. Niitä siis tarvitaan."

      SDP opiskelijoiden SONKin puheenjohtaja Anette Karlsson:
      http://www.hameenkaiku.fi/viikko-hame/kunta-ja-palvelut/kaikki/26767-sdp...
      "Minä en pitänyt "pakkofysiikasta" koulussa, silti sitä jouduin opiskelemaan. En ole koskaan niitä taitoja tarvinnut työelämässä, mutta yleissivistävästi opinnoista oli hyötyä. Ruotsin kielen kohdalla sekä yleissivistyksen laajeneminen sekä osaamistarve täyttyy."

      • Demaripappa

        SDP saisi sanoutua irti pakkoruotsista. Itse kielihän on helpointa laatua mutta kun niiden kouluikäisten ajatukset ei oikein keskity mihinkään niin vähennetään pakollisten määrää.

        Ne jotka ymmärtävät kielitaidon merkityksen opiskelevat ruotsinkin alkupalaksi.


    • paskaa..............

      Heh, heh Kreikka pystyy hoitamaan velkansa Rinne väittää ja Suomellekin tulossa miljardien eruron tappiot.. Siinä vasta älykkö...

      • no shit

        Kyllähän vvm:llä paremmat tilannetiedot on kuin tämän palstan älyköillä.

        Harmi, että Urpilaisen kovapäisyys aikoinaan pienentää Suomen mahdollisia luottotappioita. Ette pääse persut mouruamaan.....hehe


    • Metaxa*******

      Antti Rinne "nostaa" taikaseinästä 1,5 miljoonaa euroa SDP:lle vaalityöhön, että puolue voisi edelleenkin jatkaa kansalaisten lahkeille lirittämistä ja valtionvelan kasvattamista. Ai niin. Työttömyyskin kasvaa SDP:n ansioista.

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015010618978604_uu.shtml

      • Jallu***

        Voi tuota kaunapuhetta, olisi P.Lipponen sanonut !


    • herätys

      En mitenkään voi nähdä asioita näin, Demujen kermai muodostuu yksinkertaisiesti porvareista ja yhdessä tehdään kokoomus politiikkaa. Rinne ay miehenä onnistui ( viimeisen kerran ) pääsemään estraadille " työmiehen äänenä", nähkää jo politiikan sisältö puolueessa. Puolueen maailmoja syleilevä ymmärrystä jakava politiikka on tienpäässä, duunaria on kusetettu vuosikymmenet ylimielisyyteen asti,i siinä valossa ymmärrän näitä rinteen kannattajija, uskon puolue näivettyy tulevien vuosien aikana.
      Rinteestä voi sanoa tätä maata elvytetty vuosien aikana 100 miljardilla eikä loppua näy, mutta sillä tiellä duudarit saadaan loputtomaan ahdinkoon.

      • Demaripappa

        Morjens herättäjä! Voitko vähän tarkentaa tai antaa esimerkkiä mitä demareiden olis pitänyt saada aikaiseksi jos kerran heidän takiaan hommat on mennyt pieleen.


      • demaripappa
        Demaripappa kirjoitti:

        Morjens herättäjä! Voitko vähän tarkentaa tai antaa esimerkkiä mitä demareiden olis pitänyt saada aikaiseksi jos kerran heidän takiaan hommat on mennyt pieleen.

        Vastausta ei taida tulla herättäjältä. Arvaan kyllä syyn, kysymykseen ei olekaan niin helppo vastata kuin äkkiseltään luulisi!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    9. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe