Olen paikkakuntani nimitellyin tyyppi vaikka oon 100% terve!

apua auttakaa?

Moro. Tässä elämäni vuosien varrella on tapahtunut niin, että koko kaupunkini nuoriso suunnilleen 10-20 vuotiaiden ikähaarukasta on alkanut jo 10 vuotta sitten nimitellä mua ja se jatkuu vieläkin! Olen heille sanonut että olen täysin terve, niin se nimittely jatkuu silti! Olin ennen ehkä vähä sellainen tyyppi, että käyttäydyin vähän huomiota herättävästi ja oman kouluni tyypit pitivät mua outona, mutta KOITTAKAA NYT TAJUTA ETTÄ IHMISET VOI MUUTTUA! Mun on erittäin vaikea saada täältä omalta paikkakunnalta uusia ystäviä, koska jostakin syystä eräs haukkumanimeni on levinnyt tällä alueella varmaan joka puolelle. Mulla tuskin on mitään mahdollisuuksia löytää tyttöystävää täältä kaupungista, koska tuskin kukaan tyttö haluaa seurustella sellaisen pojan kanssa, jota oikein tunnetusti kiusataan. Tänäänkin kun töissä käytiin eräällä ammattikoululla, niin jotkut tuntemattomat tyypit haukkui mua siellä. Sanoivat sen saman haukkumanimen, millä sadat muutkin nuoret mua nimittelevät. Mistä hekin voivat tietää mun niinsanotun lempinimen, vaikka he tuskin tuntevat mun alkuperäisiä kiusaajiani? Mulla ei oo mitään mahiksia varmaan koskaan saada naista, ainakaan täältä omalta alueeltani. Yrittääkö ne kiusaajat pitää mua naisettomana lopun elämäni? Olen niin yksinäinen ja onneton tämän asian takia. Eräs tyyppi ala-asteella keksi mulle sen haukkumanimen, ja nyt sillä nimellä nimittelee mua varmaan monta sataa tyyppiä täällä paikkakuntani alueella vaikka olen ainakin miljoona kertaa käskenyt heitä lopettamaan, mutta he vain jatkavat mun nimittelyä! Eivät edes viitsi tutustua muhun kunnolla, vaan kiusaavat vaan yhtään sen paremmin tutustumatta. Eivät he halua antaa mulle edes mahdollisuutta näyttää, kuka oikeasti olen. Pointtini tässä viestissä on se, että olen erittäin yksinäinen tämän asian takia. Ilman tätä haukkumanimeä mulla voisi olla paljonkin kavereita. Mulla ei oo oikeastaan ollenkaan kavereita, vaikka oon ihan normaali ihminen. Se johtuu siitä, että mulla on tällainen haukkumanimi. Ja eräs tyyppi sanoi mulle, että haukkumanimeni tiedetään eräällä naapurikunnassakin. Että varmaan olen yksin koko loppuelämäni koska kukaan ei halua edes ystävystyä kanssani! Ja tämä kaikki vain yhden haukkumanimen tähden! :'(

10

118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • apua auttakaa?

      Tänäänkin järkytyin kun kävin apteekissa, nii siinä apteekin ulkopuolella olevalla penkillä oli joitakin tuntemattomia teinejä, ja he lausuivat keskenään mun haukkumanimen, eivät siis suoraan sanoneet mulle sinä, mutta kuulin kuinka joku heistä sanoi että " kattokaa, siinä se *"haukkumanimi"* taas menee."

      • hau hau

        Muuta pois, mitä turhaan jäädä p@skalle paikkakunnalle. Ota näin alkuun 250 km pohjoiseen ja 50 km etelään. Jos vielä kuulet nimittelyä, niin matka jatkuu.


      • perkule......
        hau hau kirjoitti:

        Muuta pois, mitä turhaan jäädä p@skalle paikkakunnalle. Ota näin alkuun 250 km pohjoiseen ja 50 km etelään. Jos vielä kuulet nimittelyä, niin matka jatkuu.

        Virhe, 50 km itään piti kirjoittaa.


      • poooooski

        "Ei haukku haavaa tee"

        Ulkopuolelle jättäminen on psykologinen keino murtaa yksilön kuva omasta itsestään. Se on mielestäni sama kun nöyryyttäminen. Eikä se ole oikein, koska siinä joukko asettuu henkilön yläpuolelle.

        Minä olen nyt samassa tilanteessa ollut vuoden ja se oli raskasta, vaikka tunsin että herra oli apunani. Vaikeimpina hetkinä "katosin" luontoon miettimään ja rukoilemaan: näin sodan jäänteet; piikkilankaa ja vallihautaa. Eivät ne ole minnekkään kadonneet. Sama sota on käynnissä nytkin ja loppupeleissä jokainen mies taistelee yksin ase kädessä.metsässä. se ajatus tuo minulle voimaa. Vaikka meillä olisikin tieto että joku jossain on meidän puolella.


    • TheBadGirl

      Kaikki muuttuu joskus! Vanhoiksi! No Joo kaikki me muututaan vielä vuosien varrella.

    • ( ͡° ͜ʖ ͡°)

      Minyä ei tärvitse kiysätä, köskä ölen terve ( ͡° ͜ʖ ͡°). Iröniää...

    • retu2

      Ei ne tuntemattomat teinit varmastikaan yritä sua kiusata. Kouluissa jutut kiertää yhdeltä toiselle, ja lapsilla on aina halu saada tietää mistä muut puhuu. Tästä johtuen susta on vaan sattunut tulemaan niille koululaisille sellainen "julkkis". Niistä koululaisista on vaan jotenkin "coolia" kun osaavat tunnistaa kaupungilta jonkun, josta jotkut muut puhuvat, vaikka eivät käytännössä tiedä siitä henkilöstä yhtään mitään.

      Ymmärrän että tuollaisessa tilanteessa alkaa helposti tuntua siltä, että aivan kaikki ovat sinua vastaan. Tuntuu, että kaikki yrittävät yhdessä kiusata sinua. Mutta ei se oikeasti niin ole. Kun muutama teini näkee sen kun pari teinipelleä tunnistaa jonkun vieraan kasvoilta, niin heidän mielestään on jotenkin coolia jos he itsekin osaavat tunnistaa sen henkilön. Näin se sitten etenee muillekin pennuille, vaikka eivät tiedäkään sinusta mitään. Sellaista pentujen leikkiä. Ja jos menet niille tuntemattomille sinut tunnistaneille teineille vielä puhumaan asiasta, niin se vain innostaa niitä lisää. Parasta vaan näyttää niille, että ei kiinnitä mitään huomiota niihin.

      Menepä johonkin lenkkipolulle missä on aikuisia ihmisiä eikä mitään teinejä, niin huomaat että ei se maailma sinua vastaan ole - kukaan ei kiinnitä sinuun mitään huomiota ja hyväksyvät sinut sellaisena kuin olet. Ja jos oman kaupungin nuoriso alkaa ottaa liikaa päähän, niin muutto johonkin yli sadan kilometrin päähän varmasti korjaa asian. Siellä sinä olet kaikille täysin tuntematon.

      Jaksamisia!

    • juu u

      Muuta.

    • ehdottelija

      Kun yksi jätkä keksi mulle haukkumanimen, niin mä ja mun kaverit alettiin kutsua sitä nimittelijää sillä nimellä. Ehkä sä voisit tehdä samoin.

    • apua auttakaa?

      Miten voi olla mahdollista, että jotkut tuhannet teinit tietää mun "lempinimen"? Uskomatonta!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      74
      2210
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      175
      1731
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      157
      1586
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1378
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1372
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      290
      1217
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      135
      1089
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1053
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1052
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      54
      912
    Aihe