Homoseksuaalien ulkoiset piirteet

hetero kysyy

Tämä kysymys on itseasiassa sekä homoille että lesboille. Mä en ymmärrä millaiset ulkoiset piirteet viehättävät homoseksuaaleja ja siksi laitan tämän kysymyksen tänne. Jos homo on kiinnostunut miehistä ja lesbo naisista, niin eikö homoa pitäisi silloin kiinnostaa maskuliinisuus ja lesboa feminiinisyys? Kuitenkin olen nähnyt homoja ja lesboja, jotka pukeutuvat ja käyttäytyvät kuten vastakkainen sukupuoli. Esimerkiksi olen nähnyt homoja jotka pukeutuvat siististi ja "naismaisesti", siis suosivat hempeitä värejä ym. ja pitävät "naismaisista" jutuista kuten sisustus ja puhuvat korkeammalla äänellä. Nämä henkilöt sanovat kuitenkin olevansa homoseksuaaleja eivätkä transvestiitteja. Myös olen nähnyt lesboja, jotka pukeutuvat ja käyttäytyvät kuten miehet mutta sanovat silti olevansa lesboja. Minun logiikkani mukaan sen pitäisi mennä niin päin että homo haluaisi näyttää maskuliiniselta jotta kiinnostaisi muita homoja ja lesbo feminiiniseltä että kiinnostaisi muita lesboja.

Osaako joku selittää tätä ristiriitaa? Olis kiva kuulla homoseksuaalien vastauksia että ymmärrän paremmin kun seuraavan kerran tapaan homoseksuaaleja.

5

171

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • stereotypia

      Suurin osa homoista ja lesboista ovat ihan tavallisia Matti ja Maija Meikäläisiä ja siksi et kiinnitä heihin huomiota. Kuvaamasi homot ja lesbot ovat noin 10% koko porukasta, mutta koska he näkyvät ja kuuluvat, teet sen hyvin tavallisen stereotyyppisen johtopäätöksen, että suurin osa homoista ja lesboista ovat sellaisia.

    • Hellurei..

      1) On myös olemassa paljon feminiinejä lesboja, jotka haluavat feminiinistä naista kuten on maskuliinisia homoja, jotka haluavat vain miehen näköisiä ja oloisia miehiä.
      2) Toisaalta ihmiset ovat enemmän tai vähemmän biseksuaalisia. Homouden ja heterouden yhteentörmäys itsensä sisällä voi aiheuttaa sen, että haluaa nähdä kumppanissa sekä feminiinejä että maskuliinisia piirteitä. Se, että missä suhteessa nämä piirteet ihannekumppannissa esiintyy, on makuasia.
      3) Sukupuolisuus on tietysti eri asia kuin seksuaalisuus. Onhan olemassa feminiinejä heteromiehiä kuten myös maskuliinisia heteronaisia. Feminiinisyys ja maskuliinisuus on mitä todennäköisimmin sellaisia ominaisuuksia, jotka määräytyvät jo sikiökehityksen aikana. Voidaan kuitenkin sanoa, että seksuaalinen suuntautuminen ja sukupuolisuus eivät kulje käsi kädessä. Ainakaan siten, että seksuaalisuus automaattisesti kertoisi oman miehisyyden tai naisellisuuden ja kummasta ominaisuudesta tykkää enemmän kumppaninvalinnassa.
      4) Jos nimenomaan homoseksuaalien keskuudessa esintyy tätä sukupuoliroolien- ja ominaisuuksien "ristiriitaa" niin se todennäköisesti kertoo sen, että homoseksuaalit suuntautumisensa vuoksi ovat alttiimpia löysäämään näitä sukupuolirajoja. Esimerkiksi ahdasmielinen hetero, joka ei ole sinut itsensä kanssa saattaa olla täysin ehdoton sukupuolisuuden suhteen eli miehet miehinä ja naiset naisina. Hän ei salli muillekaan ihmisille vapaita rajoja vaan haluaisi pakottaa muut samaan ahtaaseen muottiin. Toki tälläisiä löytyy homoistakin, mutta pienemmällä todennäköisyydellä. Homoseksuaaleilla on harvemmin varaa tuomita muita niin sanotusti perinteisten sukupuoliroolien sekoittamisesta. Mutta kuten sanottua, on täysin mahdollista löytää ahdasmielinen homoseksuaali.

    • hetero kysyy

      Kiitän vastauksista. Aattelinkin että varmaan nämä näkemäni homoseksuaalit ovat olleet vain pieni osa porukasta, mikä käy järkeen. Mut halusin vaan varmistaa. Onhan pieni osa heteroseksuaaleistakin "poikatyttöjä" tai "sieviä poikia". Eikös ollut niin että sikiöaikana vallinneet hormonipitoisuudet (testosteronin päärä pääasiassa) määrää miten maskuliininen tai feminiininen yksilöstä kasvaa ja seksuaalinen suuntaus määräytyi jotenkin geenien perusteella?

      Varmaan moni sekoittaa nämä asiat päässään ja erehtyy pitämään kaikkia homoja naismaisina muutaman esimerkin nähtyään. Samoin kuin amerikkalaiset luulevat että kaikki homoseksuaalit haluavat harrastaa myös SM:ää kun pridekulkueeseen eksyy pari lajin harrastajaaa...

    • femmee93

      Tiedän enemmän naisellisia (femme) lesboja kuin poikamaisia (butch), itse olen femme. Nämä stereotypiat ovat täysin tyhmiä asioita miettiä jos ajatellaan seksuaalisuutta, tottakai poikamaisista naisista voi helpommin ehkä päätellä että he voivat olla homoja, mutta en menisi sanomaan senkään mukaan satavarmasti :D

    • Yhtä mahdotonta on pähkäillä mitä joku hetero näkee miehessä tai naisessa. Eihän voi yleistää heteroihinkaan, että kaikki heterot olisivat päällepäin heteroita.

      Menepä vaikka itse autokauppaan ja mieti ostatko auton ulkonäön, taloudellisuuden, värin, tunnetun merkin vai minkä perusteella.

      Pääasia kai olisi, että näkee jotain kiinnostavaa toisessa ja antaa rakkaudella mahdollisuuden monimuotoisuuteen. Heterot saavat mun puolesta rakastaa ihan vapaasti vastakkaista sukupuolta, ei ole minulta lainkaan pois.

      Jos joku näyttää "heterolta" tai "homolta", niin se ei tarkoita, että hän on.

      Jos joku on "hetero" tai "homo" ja on "hetero" tai "homo", niin on täysin mahdollista, ettet koskaan mene hänen kanssaan sänkyyn, joka oikeastaan on ainoa tapa varmistua jonkun seksuaalisuudesta. Joten miksi stressata, jos et halua sänkyyn.

      Jos joku on "hetero" tai "homo" ja sinä olet "hetero" tai "homo", niin silti voi olla, että siellä sängyssä ei sitten tulekaan asioista mitään. "Hetero"nainen alkaa kuittailla, että et nuole tarpeeksi, "hetero"mies valittaa, ettet ota suihin, "homo"mies haluaa olla bottom ja sinä haluat olla bottom tai "homo"mies haluaa olla top ja sä et halua antaa tai toisinpäin ja "homo"nainen haluaakin vaan pukeutua rekkalesbon sijaan prinsessaksi, eikä seksiä lainkaan.

      Asiat ovat just niin monipuolisia ja -mutkaisia kuin on ihmisiäkin. Sopu sijaa antaa :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      250
      2296
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      84
      1891
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      75
      1565
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      132
      1332
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      64
      1200
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1155
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1066
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1064
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      990
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      901
    Aihe