mieheni ei ole ikinä nähnyt minua alasti

nakukammo

Olemme olleet mun poikaystävän kanssa väjän yli 4 kk ja mies ei siis ole ikinä nähnyt mua alasti... Ei ikinä ilman rintaliivejä ja suihkussa me ei olla yhdessä ikinä käyneet.. ja syynä on mun erittäin huono itsetunto ja se että en alasti näytä todellakaan hyvältä. Mub tissit nätttää hyvältä rintaliiveissä mutta ilman niitä ne on isot ja roikkuvat ja rumat. Ja mahaa löytyy vähän ja raskausarpia jotka ovat 40 kilon laihdutuksen aikaansaadokset..... vaatteet päällä näytän ihan hyvältä mutta en ilman.. olen juuri laihdutuskuurilla ja ajattelen aina että kun oon laihempi ja tiukemmassa kunnossa vielä niin sitten kyllä viitin olla alasti sen kanssa varmasti. Mä oon siis 20 vuotias ja mies 28v. Mies on pari kertaa kysynyt että mennäänkö yhdessä suihkuun mutta oon asian aina kierrelly ja sanonu että ei nyt. Ei nykyään kysele kun tietää varmasti etten halua samaanaikaan suihkuun..

mitä luulette miehen ajattelevan? Nyt olis miehiltä kica saada kommenttia! Mulla on myös ainakin rintsikat oäällä seksin aikana ja toppi myös joskus.. alkaako miestä ottamaan päähän mun epävarmuus ja menee vieraisiin? Mä vaan tällähetkellä aattelen että parempi että se ei nää mua alasti ainakaan vielä.... millanen nies teidän mielestänne voi olla naisen kanssa joka ei oo sinut itsensä kanssa?

7

624

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miesff

      Näkee se sut joskus joka tapauksessa alasti, varmasti olisi itsellesikin helpompaa olla, jos vain menisit sinne suihkuun sen miehesi kanssa ja ottaisit ne rintsikat pois. Ei se katso sinua niin kriittisesti kuin sinä itse ja varmasti olisi mielissään asiasta.

      Vaikka oma puolisoni ei näytä enää samalta kuin 10 vuotta sitten ennen kahta lasta, niin en tiedä mitään parempaa ja seksikkäämpää kuin hän alasti. Voisin luetelle vaikka mitä epäkohtia jos niitä oikein alkaisi etsimään, mutta ei niillä ole mitään merkitystä.
      Ja jos sun rinnat "roikkuu", niin tod. näk miehesi haluaa nähdä ne juuri sellaisena. Itse ainakin haluaisin. Sitä paitsi eiköhän hän jo tiedä kutakuinkin millaiset ne on.
      AI niin ja itse en miehenä ole epäkiihottavia rintoja koskaan nähnytkään ja tuo on totta :)

    • Pöljyyksiä

      Tavallaan ymmärrän sinua, koska olen itsekin epävarma. Ihan noin pitkälle ongelmaa ei kuitenkaan kannata päästää. Usko siihen, että kelpaat juuri sellaisena kuin olet! Ja jos et kelpaa, niin etsi parempi mies.;)

      Toisaalta kuitenkin tunnustus... Minulla on aviomies, jonka kanssa olen ollut yhdessä 7 vuotta. On lapsia, onnellinen elämä, kaikki mallillaan. Aivan kaikki. Mutta mieheni ei ole koskaan nähnyt minua ilman ripsiväriä! =D =D Se on joku minun heikko kohtani. Kerran vuosia sitten minulla ei ollut vedenkestävää ripsiväriä mökkireissulla, niin kynttilän valossa pelattiin korttia, eikä minulla ollut meikkiä ollenkaan saunan jälkeen. Se on ainoa kerta. Eli ymmärrän kyllä sinua...

      Mutta tuo alastomuuden puuttuminen vaikuttaa varmasti jo seksielämäänkin. Suosittelen luottamaan siihen, että sinun roikkuvat rintasi ovat kiihottavat miehen mielestä. Minunkaan kroppa ei takuulla ole täydellinen, mutta hyvin kelpaa! Ja tiedän että kelpaisin ilman meikkiäkin... Täytynee ottaa tästä itselleni haasta.;) Jos sinä lupaat olla seuraavan kerran alaston kun harrastatte seksiä (ja ei peiton alla!), niin minä lupaan pestä meikit pois heti kotiin mentyäni, ja olen naturel koko illan mieheni seurassa? Sovittu?:)

    • 9kjhkj5

      Minusta mies ei ole seurustelun ja seksin arvoinen, jos hän ei kelpuuta sinua ilman vaatteita. Voisitko ajatella, että menisitte suihkuun siten, että esim. joulun kunniaksi sammuttaisit valot ja olisitte suihkussa kynttilän valossa? Ehkä tuollaisilla keinoilla saisit olosi tuntemaan varmemmaksi.

      Kannattaa muistaa myös se, että moni mies arvostaa naisellista pehmeyttä. Harva mies haluaa luisevaa miesmäistä kroppaa, joka saattaa näyttää hyvältä, mutta tuntuu kovalta. Tämän vuoksi moni mies esim. pitää luomurinnoista enemmän kuin silikonirinnoista, koska tunne on parempi.

      Etene pienin askelin. Miehellä onneksi on jalkojensa välissä "mittatikku", joka kertoo kyllä kiihottumisen asteen. Se ei pysy pystyssä, jos mies kokisi sinut rumaksi ja vastenmieliseksi.

      • Seksikkäät alusvaatteet

        Minäkin arastelin alkuun miestä jota tapailin, koska hän oli ulkonäöltään itse täydellisyys ja minulla taas liikakiloja ja isot rinnat vähän roukkuvaksi tullut laihdutuksen myötä. Käytin alkuun seksikkäitä babydolleja, niin pysy itsetunto kunnnossa. Mies niistä kyllä innostui kovin ja itte en ajatellut kropan ulkonäköä.


    • tilitystä ja vinkkiä

      Täällä on paljon hyviä vastauksia.

      Olen tapaillut monia kauniita, ulkonäöltään ja vartaloltaan kympin naisia. Myös monia paljon vähemmän ulkonäöllään loistavia. Käytännössä väliä ei ole paljoa, nimittäin jos tunnen yhtään syvemmin, niin en välitä vartalosta niin paljon, vaan siitä miltä naisen kanssa yleensä tuntuu olla. Enemmän minua haittaisi se, että nainen vuokseni piilottelisi vartaloaan kuin se, että näkisin millainen hän todella on vaikka vaatteiden alla olisi mitä hyvänsä. En osaisi pitää sellaista käytöstä kovin rehellisenä, mikä minulle on kuitenkin aika tärkeää. Samoin kuin tietty rentouskin suhteessa.

      Pidän alastomuudesta, ja niin sanotusti "hyväksyn" monenlaisia vartaloita, enkä monestikaan oikein ymmärrä naisten kehittämiä komplekseja vartaloistaan. En ole itsekään mikään unelmien ulkonäköprinssi, vaan melko tavallisen vartalon ja mahan omaava keski-ikää aloitteleva mies. Tiedän siis omasta kokemuksesta, etteivät monetkaan ihmiset ole niin ulkonäkökeskeisiä ja pinnallisia. En kuitenkaan usko, että näillä naisilla olisi ollut kanssani kovinkaan hauskaa, jos olisin pelännyt sitä miltä näytän. Toki se joskus on jännittänyt itseäkin, että hyväksyykö juuri tämä nainen, josta pidän minua sellaisena kuin olen, mutta se nyt on vain riski, joka on otettava.

      Olisi hyvä, jos voisit jotenkin ajatella ongelmaa pelkojesi ulkopuolelta. Löytää myös hyviä puolia itsestäsi ja ulkonäöstäsi. Listaa niitä vaikka paperille. Lisäksi voit miettiä, että ovatko huonoina pitämäsi puolet todellisuudessa niin huonoja, vai ovatko ne huonoja suhteessa johonkin täydellisenä pidettyyn Miss Maailma-tyyppiin?

      Onnittelen kovasti sinua siitä, että olet pystynyt pudottamaan painoasi noin paljon. Tiedän omasta kokemuksesta, että se vaatii paneutumista ja hermoja. Voikohan olla, että et osaa vielä arvostaa tätä? Kun voisit jo ajatella olevasi saavutukseesi ja itseesi tyytyväinen, ja miettiä miten pidät terveellisistä elämäntavoista ja hyvästä monipuolisesta ruokavaliosta kiinni jatkossa. Voisit myös miettiä, että millaiset aktiviteetit tekevät juuri sinun omasta elämästäsi hyvän, mielekkään ja lisäävät siihen iloa, vaikka miestäsi ei olisi olemassa.

      Ja kun sinulla on mies, mieti välillä myös, että mikä todella on hänelle, ja teille yhdessä, tärkeää: sinun pelkojesi aiheet ja niiden mukaan eläminen, vai rento ja hauska yhteiselämä?

      Asioiden pelkäämiset ja kammoamiset eivät nimittäin yleensä elämänlaatua kohota olipa kohde mikä hyvänsä. Taas kun näkee vaivaa asioihin tutustumiseen, niin kammot ja pelot tuppaavat kummasti häviämään. Eli sinulla olisi tutustumisen ja hyväksymisen paikka edessä itsessäsi. Kaikki keinot, mitä keksit ovat sallittuja, ja ainoastaan sinä olet tästä pohjimmiltaan vastuussa.

      Tsemppiä sinulle jatkoon ja muista hyväksyä itsesi sellaisena kuin kulloinkin olet, vaikka kaikki eivät niin tekisi!

    • 2+15

      Siis nainen, sä olet miehesi mielestä taatusti kaunein nainen maailmassa.

      Mulla on 4 raskauden jättämät jäljet, rinnat roikkuu, massu roikkuu, selluliittia on ja silti mies rakastaa pestä mut, vaahdottaa ja koskettelee ja suihkuttelee.

      Opettele hyväksymään itsesi ja omakehosi, Mieskin hyväksyy sen

    • 11+16

      Rohkeesti vaan. Kyllä muakin hävetti alussa hirveästi. Mies ei painostanut mitenkään riisumaan ja jos sanoin älä katso niin ei katsonut. Mulla on just sellanen roikkuva ryppynen röllömaha jossa seepran raidat. Itsekin laihtunut 40kg ja kolme lasta saanut. Rinnat löysät pussit. Minusta järjettömän rumat. On latta perse ja selluliittia ihan kaikkialla. Nykyisen mieheni naiset on olleet aina kauniita. Sellaisia silikoonimissejä ja porno bimboja. En tiedä mikä sillä on korvien välissä nitkahtanut kun minut kohtasi. Hänen mielestään olen seksikäs, kaunis ja kiihottava. Meikkiäkään en tarvitse. Olen ihanan suloinen ja kaunis omana itsenäni. Mä tiedän että olen vartaloltani joka asteikolla ruma, mutta kun mies sitä katsoo niin sen katseessa on sanoinkuvaamaton hellyys ja miten se minua käsittelee ihan kuin olisin jotain aivan tajuttoman seksikästä. Uskon sen kun mies sanoo kesken rakastelun " minä rakastan sinua" niin kyllä, hän rakastaa. Se näkyy kaikessa hänen toiminnassaan joka ikinen päivä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5105
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3207
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1800
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1345
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1286
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1267
    Aihe