Asiaaa...

ja taas...

Kaipaan asiallista keskustelua Citikassa esiintyvistä toistuvista vioista. Onko pidettävä normaalina, että auto on yhtenään rikki jostakin. Jälleenmyyntiarvokin automerkkien huonoin. Lisäksi merkin imago huono. Onko ylipäätään järkevää ostaa Citikkaa.

17

82

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • as. vastausta odott.

      Asiallisen keskustelun kaipuusi vaatii hieman tarkempaa analyysia kohdallasi. Voisitko laittaa luettelelon lähdetietoineen Citikan toistuvista vioista. Samoin eritelty yhteenveto ja tilasto jatkuvasti rikki olevien autojen määrästä ja jakaumasta vuosimallin ja korimallin mukaan helpottaisi huomattavasti asiallisen keskustelun jatkamista. Citroenin ostamisen järkevyydestä yleensä en osaa sanoa, omani on kuitenkin toiminut hyvin 7 vuotta. Imagokysymykseen voisit myös hieman kaivella lähteitä, huonon imagon auton markkinaosuus Euroopan autokannasta ei olisi 10% luokkaa.

    • Sitroen....

      Kerro muutama korjausta vaatinut kohde autossasi, ja malli ja vuosimalli?

    • kick ass

      USA ei huolinut aikoinaan markkinoilleen. Tarviiko selittää?

      • tarvitsetko linkkejä

        Taisi käydä toisinpäin. Citroen ei suostunut huonontamaan autoaan vastaamaan USA:n kotimaisia vaatimuksia, joten se lähti pois.


      • Gollaa gestäää

        Tarvii selittää, miksi Jenkki katiskat menestyy huonosti Euroopassa, vaikka ei mitään esteitä ole myynnille?


    • tyyli tietoinen

      Citikaa ei osta kukaan itseään kunnon kansalaisena pitävä. Jotain rajaa sentään pidettävä jo julkikuvan takia.

    • as. vastausta odott

      Näin se taitaa vaan olla, että jutut on pelkkää suun pieksäntää. Heti kun kysyy faktoja, alkaa perinteinen p-kan jauhanta, josta on malliesimerkkejä tuossa yläpuolella. Jenkkikortin vetäjätkin voisivat vähän tutustua tuohon ehkä jo hieman vanhentuneeseen juttuun. Suurin osa täällä lässyttäjistä roikkui tuolloin vielä faijansa palleissa.

      • fakta asiaaa...

        Fakta asia on , että Citikka ei kelvannut USA:n viranomaisille. Jo se selittää minkälaisesta autosta kyse. Maailman suurimmille automarkkinoille jokainen varteenotettava autotehdas tietenkin pyrkii. Hyvin siellä jotkut onkin menestynyt, varsinkin Toyota. On " nambö van" nääs. Konkursin partaalla oleva yhtymä ei muutenkaan tuotteillaan vakuuta järkevää kuluttajaa.


      • as. vastausta odott
        fakta asiaaa... kirjoitti:

        Fakta asia on , että Citikka ei kelvannut USA:n viranomaisille. Jo se selittää minkälaisesta autosta kyse. Maailman suurimmille automarkkinoille jokainen varteenotettava autotehdas tietenkin pyrkii. Hyvin siellä jotkut onkin menestynyt, varsinkin Toyota. On " nambö van" nääs. Konkursin partaalla oleva yhtymä ei muutenkaan tuotteillaan vakuuta järkevää kuluttajaa.

        Faktasi ovat pahasti vinossa. Kun kerran kaivelet n. 50 vuotta vanhaa juttua, niin katsotaanpa mikä esti Citroen SM:n myynnin jenkeissä 60-luvin loppupuolella. Jep, 3-lamppuiset ajovalot, joissa vielä lisäksi oli erilliset lasiset etuinnat. Lasin käytön jenkit kielsivät vaaraalisena ja jenkit kelpuuttivat vain 2-lamppuisia. Toinen ongelma tuli kaasunestejousituksen seurauksena tulevasta puskurikorkeuden muutoksesta, joka taas ei sopinut jenkkien turvallisuussääntöihin. Että se siitä, Citroen ei halunnut muuttaa ja asia oli sillä selvä.
        Ihan tiedoksesi, USA:n markkinoilla myydään käytännössä vain siellä valmistettuja autoja. Tästä syystä japanilaiset ovat rakentaneet autotehtaat jenkkilään ja sielllä tehdään malleja, joilla ei ole mitään tekemistä muun maailman kanssa. Tuontitilastossa näkyy seuraavia merkkejä:Maserati, Maybach, Rolls Royce jne. AInoa piristävä poikkeus on Mini. Tojon osuus näistä sisämarkkinoista on n. 13% ja siitäkin yli puolet on kaikenlaisia pick-uppeja ja kevytkuormureitä, tuonti-Tojoja määrästä on niukasti yli 10%., eli samaa luokkaa kuin Citikan markkinaosuus Euroopassa. Se siitä "tojolaadun ylivoimasta", opettele llukemaan tilastoja.

        PSA:n konkurssi, mielenkiintoinen väite. Opettele lukemaan tilinpäätöksiä.


    • Rockefeller.

      Maailman isuurimmat automarkkinat ovat Kiinassa.
      Siellä Citroën menestyy erinomaisesti.

    • ztuhin

      joo Kiinalaisille puliveivareille kelpaa kehitysmaa auto citroen.

    • Laatutietoinen zz

      Päivän paras vitsi. " Citroen ei suostunut huonontamaan autoa USA.n markkinoille." Eihän valmiiksi huonoa pysty enää huonontamaan. hahahahahaah Toivottavasti AREVA ei huononna, maailman kalleinta rakennusta Suomen markkinoille.

      • zz laatua

        Sinun "laatuaivon" kohdalla taas huononnus tapahtui jo synnytyslaitoksella juttusi tasosta päätellen. Ja on näköjään jäänyt pysyväksi.


      • korjausta edelliseen
        zz laatua kirjoitti:

        Sinun "laatuaivon" kohdalla taas huononnus tapahtui jo synnytyslaitoksella juttusi tasosta päätellen. Ja on näköjään jäänyt pysyväksi.

        Kyllä se huononnus on tapahtunut jo ennen. Ei synnytyslaitosta voi syyttää huonosta siemenestä. Vika se on sukuvikakin.


    • Jenkkilässä.

      Honda ja Toyota johtavat autojen takaisinkutsuissa.

    • hurlumhei1

      Mistä näitä tojorunkkaita sikiää, mitään asiaa ei ole, ainoastaan, kun kulli ei seiso, ainoastaan öökat on kuin lehmillä, hölmöläisen katse nassusta paistaa, Mulla on paras pirssi mitä nipponit ovat tehneet..uskot sie kun sanon...perseestä!

    • Uusi luuseri vai?

      Mikäs reppana sinä hurlumhei1 olet ?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      133
      5320
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3307
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1867
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1531
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1425
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1316
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1307
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1287
    Aihe