ziinzino ripuliöljy

ex-asiakas

Oon ollutasiakkaana ziinzinossa 2vk kokoajan joutunut juokseen vessassa.
Nyt kun lopetin zinzino öljyn syömisen niin vatsa on ollut normaali.
Nyt täytyy heti perua tilaukset koska kehuttiin että 1kk perumis aika.
Aattelin vaan varoitella teitä muita.

27

2080

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Alfons_

      Minulla ja vaimolla Zinzinon balance-öljy pisti myös vatsan ihan sekaisin. Lopetin itse käytön parissa päivässä. Vaimo jatkoi käyttöä ja ripulointia pari viikkoa ennen kuin uskoi järkeä.

    • äääääää

      Eijjjei äijjäi ejjjei ajjjäi ejjjeij äijjäij tsuk tsuk wiii wiii

    • Team4Success

      Balance-öljy toimii erittäin hyvänä pyllynreikäliukasteena, kun me Zinzinon pojat homostelemme keskenään. Eikä ripuli haittaa menoa, pikemminkin päinvastoin! Ihanaa öljyripulikakkaa! Tekee homoseksistä entistä ihanampaa. NAM!

      Zinzinolta tulossa uusi arvonimi. Käytössä vain meille suomipojille. Arvonimi on ZinzinoGayMestari.

    • Sinua viisaampi

      Verkostokusetukset kuten Zinzino on ihan perseestä, mutta niin on tuollainen 6-vuotiaan tasoinen pyllykakkahuumorikin. Toivon itsesi takia, että olet tosiaan ala-asteikäinen. Nyt vituttaa Zinzinon lisäksi tuollaisen älykääpiön olemassa olokin. Toivottavasti Pukki tuo sulle risuja, että opit käyttäytymään.

      • Team4Success

        Se on muuten "olemassaolo".

        Jos retostelee olevansa toista viisaampi, ei kannata muutaman rivin tekstiin ujuttaa yhdyssanavirhettä. Syö tuota uskottavuutta ikävästi.

        Mene niiden Zinzino-poikain homostelutapahtumiin homoilemaan. Kielioppisi perusteella kuulut sinne roskasakin (ÄO alle 100) joukkoon. Muista peräöljyt.


      • Sinua viisaampi
        Team4Success kirjoitti:

        Se on muuten "olemassaolo".

        Jos retostelee olevansa toista viisaampi, ei kannata muutaman rivin tekstiin ujuttaa yhdyssanavirhettä. Syö tuota uskottavuutta ikävästi.

        Mene niiden Zinzino-poikain homostelutapahtumiin homoilemaan. Kielioppisi perusteella kuulut sinne roskasakin (ÄO alle 100) joukkoon. Muista peräöljyt.

        Vitun pässi, ei tullut miestä vaan räkänokka. Osanottoni äidilles.


    • dii3

      Tuotehan toimii. Aloita pienemmällä annostuksella.

    • Zalminen

      Jep, kannattaa aloittaa pienellä ripuloinnilla ja siirtyä vasta vähitellen annoksiin, jotka tyhjentää koko suolen kerralla.

    • Hintatietoinen-1

      Ihan yhtä hyvää öljyä kuin man-oil öljy.

    • M. Rekola

      Uusille asioille ensin nauretaan, sitten niitä vastustetaan ja lopuksi niistä tulee itsestäänselvyys.

      Naurut ja sen jälkeinen vastustus on kestettävä. Idea ei voi olla kovin innovatiivinen eikä kummoinen, ellei se herätä vastustusta.

      Usein passiivinen tulo on luonteeltaan sellaista, että se vaatii alkuun kovaa työtä. Työn hedelmistä pääsee nauttimaan myöhemmin ilman jatkuvaa ajallista panostusta.

      Monet luovat passiivisia tulovirtoja, jotta voisivat mahdollistaa itselleen tietyn elämäntyylin. Passiivisen tulon ansiosta pystyt halutessasi käyttämään aikaa enemmän siihen, mikä sinulle on tärkeää ja minkä tekemisestä nautit.

    • R.Mekola

      Uusille asioille ensin nauretaan, sitten niitä vastustetaan ja mitähän M.Rekola yrittää selittää.
      Onko kahvi uusi asia?
      Onko "terveys"öljyt uusi asia?
      Onko verkostomarkkinointi uusi asia?
      Uusi asia olisi toki jos VM yrittäjä nauttisi passiivisista tulovirroista. Paljonko sinulla on tulovirtaa MOVEsta? BetterLifestä? Sevenistä?
      Luulisi että vaarana on jo se että tilillä on niin paljon rahaa että pankista tulee kirje että tili on ylitetty.
      Presidentti-insinöörin tulot ja siihen kun ynnätään lukemattomista verkostoista tulevat passiiviset tulot niin kateeksi käy.
      Sen verran tässä päässyt itsekin nauttimaan passiivisista tuloista että jouluaatto, joulupäivä ja tapani on passiivista tuloa. Työnantaja maksaa kun minä kuljailen kotona. Ja onhan tuo talviloma tarkoitus pitää tähän kohta myös.

    • Manu R.

      Kukas Rekola sen passiivisen tulon tilille kantaa? Hölmöt tunkitetut jotka olet huijannut pyramidiin allesi, jotka luulevat joskus saavansa rahaa värväämällä pyramidiin lisää "myyjiä". Paska pyramidipelihän kyseessä on kun "myyjiä" värvätään ensisijaisesti värväämään uusia "myyjiä" tuolla hehkutuksella passivisesta tulosta. Itse tuotehan on ihan toissijainen juttu, jonka näkee passivisen tulon hehkutuksen lisäksi siitä että Zinzino oikeasti veloittaa myyjiään siitä että nämä pääsevät koulutuksiin. Siis myyjät ihan oikeasti maksavat Zinzinolle siitä että Zinzino kouluttaa heitä myymään tuotetta! Loistavaa!

      Mites, Zinzino Suomella on jo jokunen "myyjä" hommattuna. Montako heistä yksikään yli 3000 euron bruttotuloja? 100? 10? 2? Älä huoli, en minä oikeasti usko että tähän saan vastausta. Zinzinoltahan valahtaisi ripuliöljyt housuun jos tunkit oikeasti tietäisi moniko myyjistä pääsee edes keskituloisen duunarin tulotasolle, kun siinähän pitää alkaa jo puhua promilleista.

    • M. Rekola

      Suosittelen saapumaan Erikoiskoulutukseen Espooseen 24.01.2015, tilaisuudessa on mukana Dr. Paul Clayton. Lippuja on vielä muutama jäljellä!

      http://www.topleaders.net/Dr. Paul Clayton 24.1.2015

      • Manu R.

        Koulutuksessa kuulet mm. kuinka ripuliöljyä kannattaa myydä pahanlaatuisen syövän terminaalipotilaille. Clayton on tunnettu huijari joka mm. hehkuttaa kanditutkintoaan mutta ei CV:ssään vahingossakaan kerro mistä on hankkinut tohtorintittelinsä. Loputkin CV tavarat on tarkastettaessa keksittyjä tai komealta kuulostavia mutta merkityksettömiä titteleitä.

        En edes vitsaile. Manu Rekola itse Facebookissa kutsui ostamaan lipouja tuon Clayton-huijarin koulutukseen kun joku kysyi kannattaako myydä öljyä syöpäpotilaalle. Murobbs:n keskustelusta (hae "zinzino" googlesta) löytyy screenshotti tästä.


    • M. Rekola

      Ei pidä alkujaan paikkaansa! Dr. Paul Clayton on oman alansa huippuasiantuntija, kliininen farmalogi, joka on usean vuoden ajan erikoistunut ruoan farmakologiaan.

      Clayton on mm. vierailevana professorina Oxfordin yliopistossa sekä Osakan yliopiston synnynnäisen immuniteetin instituutin johtaja.

      Suosittelen saapumaan paikalle, ei kannata missata mistään hinnasta!

      http://www.topleaders.net/Dr. Paul Clayton 24.1.2015

      • Manu R.

        Helppohan nuo väitteet oli tarkistaa. Clayton ei ole vierailevana professorina Oxfordin yliopistossa eikä hän ole Osakan yliopiston synnynnäisen immuniteetin instituutin johtaja. Jos olisi, kyseiset laitokset epäilemättä mainitsisivat asiasta, mutta eivätpä mitään sellaista kerro.


      • villeee83

        Pienellä selvitystyöllä on selvinnyt ettei kaveri todellakaan ole työskennellyt OXfordissa tai missään muussakaan vakavasti otettavassa paikassa. Kaveri on juuri näissä pyrämiidin muotoisissa huijjauksissa ollut aina "asiantuntijan" roolissa milloin minkäkii asian "ammattilaisena" olemme soitelleet pariin paikkaan ja selvittänyt näitä hänen titteleitään ni ne ovat ihan täyttä sitä itseään. Siis sitä mitä tulee jos käytät käärmeöljyjä. Eli KAKKAA. Manulla ei ole moraalia se on nähty kun kuolemsairaalle koittaa myydä lippua. Siinä vaiheessa olevalle potilaalle EI SAA MISSÄÄNNIMESSÄ syöttää mitään tollaista koska se lisää vaan riskiä että kaveri kuolee entistä nopeammin.

        Oletetaan et Manu saisi itselleen syövän ja olisi terminaalipotilas. Ei varmasti käyttäisi itsekkään tätä öljyä siinä vaiheessa koska tietää et siinä voi mennä henki. Lääkärit kyllä kieltävät kaiken tollaisen käytön jos potilas saa kovia hoitoja syöpäänsä. Manu nyt vaan ku ei tiedä asioista mitään ni myy niitä ja sit poliisikuulusteluissa sanoo "no mut luulin ihan oikeasti että siitä voisi olla apua". Onneksi tolla "tietämättömyydellä" ei pääse pakenemaan syytteitä.

        Manu jos tekisit jotain oikeaa duunia tolla tarmolla mitä teet tätä Zinzino-sontaa olisit oikeasti varakas etkä esittäisi sitä vaan. Ei veisi virkamiehet autoja alta jne jne... Tienaisit rehellisissä töissä varmaan sen 60-100k vuoteen. Nyt teet pyramiidiä etkä saa edes 20 000euroa vuodessa ? Ja uhraat sille kaiken aikasi. Tekisit oikeissa töissä vähemmän töitä ja tienaisit 5 kertaa enemmän. Miksi et jättäisi tätä kusettamistouhua ja siirtyisi oikeasti töihin ? Siis REHELLISIIN töihin? Suosittelen. Olet suht nuori vielä ja sinä voit vielä kääntää pulkkasi suunnan tässä vaiheessa vaikka oletkii ryssinyt asioita ja kauan. Mutta aina osaaville tekijöille on tilaa firmoissa jotka maksaa hyvää palkkaa. Mut soppariin pitää ehdottomasti kohdallasi lisätä ettet saa samaan aikaan harjoittaa mitään "suoramyynti" touhua tai muuta hämärää. Tekisit vain oikeaa työtä ja sit sinulla olisi oikeasti raha-asiat kunnossa. Eka tietty voi vuosi pari mennä silleen et joudut maksaan entisiä virheitä pois ulosotosta jne mut silti sulla olisi joka kuukausi rahaa enemmän kuin tällä hetkellä käytettävissä on. Mieti Manu kannattaako tota paskaa tehdä ? Perheesi häpeää sinua ja kohta lisää kun tämä ZinZino kosahtaa. Sit sä joudut istumaan...

        Jos olisin sinun housuissa jättäisin touhun HETI. Ja lisäksi menisin poliisin luokse ja antaisin poliisille kaiken materiaalin ja auttaisin heitä kaatamaan tämän paskan. Sä selviäisit itse todella pienellä jos tulisi edes mitään kun olisit kumminkiin auttanut heitä todella paljon antamalla materiaalia ja todistamalla entisiä ZinZino "ystäviä" vastaan. Pelasta ihtesi hyvä mies !


    • M.Rakola

      Kannattaa ilmottautua mukaan.Dr paul Clayton osaa käsitellä hellästi myös sinua.Ensin nautimme parit ripuliöljyt sidden vedämme sinua hellästi kekkoseen.

      • 12+2

        Kannattaako maksaa keittimestä yli 250€ ja lisäksi tilata kapseleita kestotilauksena yli euron kappale, kun TÄYSIN samat tuotteet saa muualta tilattua halvemmalla. Keitin Suomeen toimitettuna 60-100€ ja kapselit 0,3€/kpl??


    • Ripulointirocks

      Ripulointi vaatii totuttelua. Suosittelen aloittamaan pienissä erissä, kun suoli tottuu, niin tuo oikeastaan ihan mukavaa puuhaa.

      Kiva, että Zinzino on lähtenyt mukaan uudella tuotteella. Nyt saa apua muualtakin, kuin apteekista.

    • M. Rekola

      Me tehdään monen sadan tonnin juttuu.. ja te tuutte tänne nauramaan meille!!!!!

      • Manu R.

        Totta hitossa teidän monen sadan tonnin kusetukselle nauretaan. Kauppaatte sikahintaan halpaa kahvia ja syöpäpotilaille ripuliöljyä, ja samalla yritätte tienata oikeat rahat pyramidipelillä ja katteettomilla lupauksilla jopa keskiluokan tulotasosta. Kuvaa "rikkauksista" ylläpidetään halvoilla dressman puvuilla ja mustilla vanhoilla vuokra-autoilla, kun oikeasti ylälinjan verottajalle ilmoitetut vuositulot pyörii muutamissa tuhansissa.


    • M. Rekola

      Täysin vastenmielistä mustamaalaamista yläpuolella.

      Jos syöpää sairastava on käynyt läpi jo kaikki hoidot ja eri mahdollisuudet, niin mitä siinä menettää jos kokeilee Balance Oilia ns. viimeisenä keinona? Mikä siinä on niin väärä ja tuomittavaa, jos potilas säilyttää sen myötä vielä toivonsa ja taistelutahtonsa?

      • Manu R.

        Oikeutat syöpäpotilaiden hädän hyväksikäytön rahan takomiseen myymällä niille sikahintaista käärmeöljyä koska se "antaa toivoa"? Ei hitto mitä sosiopaatin moraalia taas viljellään.

        Tässä ihmiset näette millaisilla moraalikäsityksillä Zinzinoa vedetään. Jokainen voi itse miettiä onko kuoleville valheellisen toivon myyminen kovaan hintaan sopivaa vai ei, ja miettiä haluaako liittyä Zinzinolaisten joukkoon jonka mielestä siinä ei ole mitään väärää.


      • Ajattelija2009
        Manu R. kirjoitti:

        Oikeutat syöpäpotilaiden hädän hyväksikäytön rahan takomiseen myymällä niille sikahintaista käärmeöljyä koska se "antaa toivoa"? Ei hitto mitä sosiopaatin moraalia taas viljellään.

        Tässä ihmiset näette millaisilla moraalikäsityksillä Zinzinoa vedetään. Jokainen voi itse miettiä onko kuoleville valheellisen toivon myyminen kovaan hintaan sopivaa vai ei, ja miettiä haluaako liittyä Zinzinolaisten joukkoon jonka mielestä siinä ei ole mitään väärää.

        Markkinointi on aivan samalla tasolla, kuin mitä se oli BLF aikoihin. Olen lukenut melko aktiivisesti Muron ZinZino-ketjua, vaikka en itse ole osallistunut siihen. Oli kuitenkin pakko kaivaa esille yksi täällä aikoinaan aloittamistani ketjuista: "Arvoisa BLF edustaja". Murolaiset voisivat lukea kyseisen ketjun ja todeta, kuinka samanlaista meininki oli jo yli 5 vuotta sitten BLF:n aikoihin. Toki se oli samanlaista jo jo yli kymmenen vuotta sitten MOVE:n yms puljujen aikoihin.

        Aloittamani ketjun hankaliin kysymyksiin kukaan ei vastannut, vaikka muuten silloin BLF-porukka kirjoitti todella aktiivisesti Suomi24 sivuille. Meininki oli siis täysin samanlaista kuin nytkin. Kymmeniä sivuja voidaan katteettomasti kehua firmaa ja sen tuotteita, mutta ei vaivauduta vastaaaan muutamalla rivillä hankaliin kysymyksiin. Mitään todisteita väitteille ei myöskään esitetty. Sitten vielä ihmetellään, miksi joku on niin "negatiivinen", että kyselee hankalia.


        Siitä pöyristyttävästä markkinoinnista, niin BLF:n sivuillahan kirjoitteli "asiantuntija", joka kertoi, miten maailman vanhin ihminen on elänyt muistaakseni 230 vuotiaaksi ja miten muistaakseni Japanissa elää heimo, jonka keski-ikä on 130 vuotta. Suoraan tätä ei tietenkään sanottu, mutta annettiin kyllä ymmärtää, että BLF vitamiineja ja öljyä syömällä kuka vain elää ainakin 130-vuotiaaksi. Samalla tavallahan nyt vihjaillaan, että ZinZino-öljy saattaa parantaa syövän ja autismin.


    • Ihmetteleväihminen

      Kaveri suositteli/ yritti myydä mulle tätä zinzino öljyä. Jos otan kalaöljyn ja oliiviöljyn sekoitusta itse kotona, miten se eroaa em. ripuliöljystä?

      • Onecapita

        Se eroaa siten, että kaveris ei saa sitten passiivisia tuloja eikä pysty muuttamaan Floridaan.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    10. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    Aihe