NAinen on epävarma olento

tämä selvä.

Siks naiset ei tee alotteita miehille. Naisilla on huono itsetunto ja siksi ne ottaa kenet tahansa jännämiehen joka tekee aloiteen.

7

101

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • burb

      Ei ole. Kyllä se ihan määrätietoisesti vaatii mieheltä rahaa ja materiaalia. Eikä vaadi sitä edes yksilönä vaan ryhmäpaineen voimalla. Tälläkin palstalla meininki tulee nopeasti selville.

    • deebsyli

      Näinhän se vähän on. Mikäli naisilla olisi keskimäärin kohtuu itsetunto, he eivät olisi yhteiskunnassamme mikään kakkossukupuoli, joka jäisi vaille ymmärrystä ("me ollaan niin ku naisia").

      Naiset osaavat kuitenkin taitavasti kääntää tuon irtaimuutensa voitoksi. He ovat ulkopuolinen resurssi, jota pitää tämän yhteiskunnan rakentajien, eli miesten tavoitella ja saada puolelleen. Miehen status ratkaisee; nainen palkitsee miehen, joka on keskiössä miesten kehittämässä yhteiskunnassa.

      Miltä kuullostaisi toteamus ("hei me ollaan miehiä, meitä pitää niinku ymmärtää!") Miestä joko ymmärretään, tai ei, ellei hän ole sitä ansainnut.

      Tietenkin tämä oli vain tällainen typistys nykytilanteesta.

    • deebsyli

      Ei se naisilla nyt ulkonäköönkään perustu. Naisen varmuus perustuu suojelluksitulemiseen ja oikeuteen olla irtain yhteiskunnan keskiöstä. Miehen varmuus sensijaan perustuu sekä asemaan yhteiskunnassa, että sitä kautta naisen hyväksyntään. Mies voi ostaa etuoikeutta lihaksilla ja muodikkalla ulkonäöllä, koska nämä ominaisuudet liittyvät oleellisesti naisten kokemaan oikeuden ja turvantunteeseen. Ja turvaa voi tuoda myöskin miehen asema ja omaisuus. Naisen jääminen ulkopuolelle on epätodennäköistä, koska naiset lähtökohtaisesti ovat miesten muodostaman yhteiskunnallisen keskiön ulkopuolella olevia vapaaehtoisia elämän kulkijoita vähemmillä velvollisuuksilla. Miesten syrjäytyminen on seurausta korkeamman velvoitetaakan laiminlyömisestä, mikä on sukupuolihierarkiassa rangaistava teko.

      Tasa-arvo saavutetaan kun naiset asettuvat yhteiskunnan keskiöön ja lunastavat velvollisuuden huolehtia yhteiskunnasta ja panostaa sen toimintaan vastaavalla energialla mitä miehiltä edellytetään. Tällöin miehille tulee oikeus vaatia naisilta niin paljon, että naisten taso ja luotettavuus miesten silmissä tulee ratkaisevaksi tekijäksi, jonka pohjalta nainen myöskin asettuu tasavertaiseksi kumppaniksi naisen kanssa ja miesten syrjäytyminen muuttuu samalla naisten intressien kannalta siinä määrin epäedulliseksi, että naiset käyvät käytännössä rengastamassa kaikki mahdolliset miehet.

      • deebsyli

        Kyllä miehet yleensä tekevät sellaisia asioita, että heidän itsetuntonsa nousee. Ja tämä taas johtuu (oletetusta) arvostuksesta, jota he saavat naisilta. Monilla voi olla kovakin usko itseensä, vaikkei arvostus nopeasti realisoituisi. He ikäänkuin säästävät itseään sisällään olevaan pankkiin, joka räjähtää myöhemmin esim. hyväpalkkaisen ammatin muodossa ja silloin naisen arvostus realisoituu. Naiset ovat yhteiskunnan ulkopuolella olevia miesten tekemisten vartijoita. Miehet ovat puun ja kuoren välissä, sillä naiset voivat evätä heidän arvostuksensa yhteisössä kokonaan. Sikäli mielenkiintoista, etteivät naiset itse koskaan mieti miten he voisivat saada arvostusta. He saavat sitä, mutta ongelma on arvostettujen, yhteiskunnallisten ja sovinnaisten miesten/karjujen puuttuminen pelikentältä.


    • deebsylä

      Millä perusteella itsetuntoa tarvitset? :)

    • Naisten häpeä

      ITSEasiassa nämä kaksi asiaa eivät sulje toisiaan pois ja ovat myös samaan aikaan totta:

      -NAinen on epävarma olento
      Siks naiset ei tee alotteita miehille. Naisilla on huono itsetunto ja siksi ne ottaa kenet tahansa jännämiehen joka tekee aloiteen.

      -Kyllä se ihan määrätietoisesti vaatii mieheltä rahaa ja materiaalia. Eikä vaadi sitä edes yksilönä vaan ryhmäpaineen voimalla. Tälläkin palstalla meininki tulee nopeasti selville.

      Katsos kun joukossa on voimaa ja naiset ovat niin sosiaalisia olentoja että heille sosiaalisesti hyväksyminen on kaiken elinehto. Tämä kaikki "ole oma itsesi" naisilla koskee vain sitä tilannetta kun nainen on jo hyväksytty omana itsenään naisten keskuudessa. Tähän yleensä kuuluu kaikenlainen ulkoisen statuksen esittely mm. juuri naisen keräämän suosion avulla tai sitten sen mitä "hänen" miehensä on saanut aikaiseksi.

      Nainen suojautuu tuon naisjoukon taakse siis MATRIARKAALIN ja pelkää oman asemansa puolesta joten he yhdessä suojautuvat eri tavoin erilaisten selitysten, valheiden ja tekosyiden taakse kysyttäessä mm. miksi tuon joukon arvot eivät kestä tarkempaa tarkastelua tai edes yhden sen joukon jäsenistä.

      Sen vuoksi naisethan puolustavat henkeen vereen toista naista verrattuna mieheen koska he empatisoivat itsensä tuon naisen asemaan joka on joutumassa yhteisön syrjimäksi.
      Siis tämä niissä tapauksissa kun miehellä ei ole niin paljon valtaa että naisen oma asenne olisi vaarassa vaarantua, sen jälkeen tietysti ollaankin tuon miehen puolella tuota heikkoa naista vastaan.

      Naiset ovat siis PELKUREITA, JOUKON TAKANA PIILESKELIJÖITÄ ja toisilta ihmisiltä autuaasti apua hakevia, mutta he eivät osaa samaa antaa esimerkiksi miehelle ellei tämä mies täytä niitä kriteerejä mitä tuo naisyhteisö miehiltä vaatii.

      Siinä missä olen huomannut kuinka miehet joutuvat hakemaan sen oman sisäisen voimansa ja kaiken suorastaan valheellisen uskottavuuden omalle rohkeudelleen niin naiset eivät moisesta välitä koska heillä noita ominaisuuksia EI OLE. Päinvastoin heidän rohkeutensa perustuu vain naiseuden tuomaan suojaan ja siihen että muut suojelevat heitä tarpeen tullen. Sen vuoksi naiselle yksilönä pakit ja kasvojen menetys on kova kolaus johon he eivät ole tottuneet ja jo yhdet pakit saavat naiset miettimään koko olemassaoloaan ja sen merkitystä.
      Mies taas joutuu ottamaan yksinään koko vastuun ja pakkien jälkeen joutuu keräämään yleensä yksin rohkeuden.

      Nainen taas voi vain heittää että "ole mies äläkä vässykkä" vaikka hänellä menee ulosteet ja pissit sekaisin housuissa jos joutuisi vastaavaa tekemään ILMAN tuon joukon mahdollista suojelusta ja tietoa siitä että hänellä varmasti suosiota riittää.

      Samalla on huvittavaa kuinka televisiosarjoihin ja viihdepeleihin (joita hyvin harvoin pelaan mutta olenpa huomannut) on pakko saada naisten mielestä vahvoja naishahmoja vaikka tosiasiassa TIEDÄMME ettei naisista koskaan niihin hommiin koskaan olisi koska heidän itsevarmuutensa ja kaikki muukin perustuu tuon naisjoukon voimaan eikä heidän itsenäiseen selviytymiskykyynsä.

      • deebsyli

        Jos tavoitellaan oikeaa tasa-arvoa, ei tosiaan voi olla mitään "statusurosgalleriaa" ja miessyrjäytyneistöä. Toisaalta miehillä ei ole myöskään silloin mitään syytä kieroutua ja tulla eriasteisiksi nilviäisiksi, edes toisilleen. Nykyisin miehet on nilviäisiä asemasta riippumatta, naisten perään vislaavia ja kuolaavia hännystelijöitä...niinsanottua pohjas-akkaa. :)

        "Päinvastoin heidän rohkeutensa perustuu vain naiseuden tuomaan suojaan ja siihen että muut suojelevat heitä tarpeen tullen"

        Juu. Jotkut naiset ovat (tosin harvat) keksineet erottautua muista naisista siten, etteivät he mene naiseuden suojaan yhtä voimakkaasti, vaan edes hiukan yrittävät olla siinä terveen järjen puolella ja miettiä mitä he voisivat tehdä miesten kanssa omana itsenään. Lievässä määrin se ei kuitenkaan riitä, koska sisarkunnan syli on kuitenkin niin suuri ja takaisinvetävä.


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2535
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2203
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1897
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1651
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1625
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1606
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1558
    8. 75
      1479
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      109
      1388
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe