Tiutisen sisäänpäin kääntynyt kyläyhteisö

Savua korvista

On hienoa, että kyläyhteisö pitää yhtä, mutta.. Touhu on ihan pimeetä. Kyttäillään toisten touhuja, kyläpoliiseja on joka nurkalla. Mustamaalataan naapureita, julkaistaan tuntomerkkejä tietämättä tapauksista yhtään mitään. Joku on jotain mieltä ja siitä tulee julkinen, ainoa oikea totuus.

Älkää helvatti tulko Tiutiseen ilman huomioliivejä. Muistakaa varokaa kissoja, koiria, kyläpoliiseja ja kaikkea mikä liikkuu. Ajakaa mieluiten vaikka 10km/h ja jos ei autolla siihen pysty, niin maximi on 20km/h. Liikennemerkkien 30km/h on vain koristeena tien vieressä.

Ja jos Tiuskaan eksytte, liimatkaa autonne oviin selkeästi erottuvat tarrat, että kyläpoliisit tunnistavat sinut "vierailijaksi". Älkää missään nimessä valokuvatko mitään. Valokuvaus tällä saarella on epäilyttävää toimintaa ja saattaa aiheuttaa joukkohysteriaa.

Melkeen jo toivon, että toi saakelin koulu lakkautetaan. Mutta mistä täällä sitten puhuttaisiin?

22

1759

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • savua korvista

      Oot kummiskin liikkunu taksilla ja pimeen aikaan..

    • Kotka11

      Yksi kylän juoruakka ylitse muiden, mukamas tiuskalainen....... Juoruaa myös hovarilla.

      • Tiuskalainen

        Tää muijahan omistaa koko kylän. Samoin hovarin. Keksii juttuja ja liiottelee joka asiaa. Tietää myös kaikesta kaiken. Juoruaa kaiken.


    • metsolan masa

      Niin olen kuullu. Kaksi tuttua osti vanhan talon juuri tuolta Tiuskasta, mutta herranjumala eihän siellä voinut asua millään. Halvalla meni asunto, mutta pää-asia, että sieltä pääsi pois.
      Ja on se akkavoima siellä niin mahoton, että jos vaikka kaikki muut koulut lopetetaan, niin Tiuskan koulu on ja pysyy.

      • Voi Elämän Kevät :)

        Hahhaaa!! EI VOI MUUTA KUN NAURAA TEILLE!!! KETÄ HOVARILLA KIINOSTAA Tiuskan Asiat??? MIKSI SIITÄ PUHUA SIIS??? Kyllä naurattaa kun jotkut alentuu täällä itkemää jos joku tulee sanoo jotain. Taidat itse ajaa sitä ylinopeutta ap!!!


    • hovarin ukko

      no olen kuullut siint akasta ihan samaa,tietää kaikki hovarin asiat ja tiuskas ollessaan tiuskan asiat,on se perkelettä tollasen kyylän kanssa varmaan olla.mut tsemppii teil tiuskalaisille.

    • tiuskalainen

      kyllä nyt täytyy todeta koko elämänsä tiuskassa asuneena, että pieruakaan et voi päästää omassa vessassa ilman, että koko kylä ei puhuisi siitä. pahemman luokan juoruajia koko tiutinen täynnä ja pieneenkin asiaan takerrutaan ilmaan minkäänlaista varmaa tietoa, kuten aiemminkin joku siitä mainitsi. on tää kyllä hieno tunne kun vihdoin joku osasi ilmaista asiat niin kuin ne ovat.

      • kyllästynyt

        Jos muutama kaveri menee tiuskalaiselle kylään mopoilla, jo saa tämä tiuskalainen pahoja katseita, koska mopot pitivät liian kovaa ääntä, tai ne lähtivät liian myöhään kotiin. Pelästyttivät kylänmiehet, sillä saattaa olla että ne ovat tulleet varmasti varastamaan ja rikkomaan paikkoja. koska onhan kyseessä nuoria, jotka varmasti ovat nuorisorikollisia.


      • piereskelijä

        Hei, ihan oikeesti. Kuka sun asioistas olis täällä kiinnostunu?? Yleensä tälläset tyypit mitkä luulee et naapurit on kiinnostuneet hänen asioistaan ja juoruaa hänestä on itse pahemman laatuinen utelias juoruakka ja kuvittelee että koska hänkin on kiinnostunu toisten asioista, niin myös muut ovat kiinnostuneet hänen tekemisistään. Tosiasiassa se juoruilu on vaan sun korvien välissä, tai sitten huonossa itsetunnossa. Ei normaali ihminen itke täällä roskaposti palstalla ettei voi pierassakaan kotona kun kylän väki kuulee ja alkaa juoruilee..ketä kiinnostaa?? Ja tuskin on mitään juoruamista jos kaaharille joku sanoo et voitko ajaa rauhallisemmin ettei satu mitään ikävää ja peruuttamatonta...


      • piereskelijä

        Hei, ihan oikeesti. Kuka sun asioistas olis täällä kiinnostunu?? Yleensä tälläset tyypit mitkä luulee et naapurit on kiinnostuneet hänen asioistaan ja juoruaa hänestä on itse pahemman laatuinen utelias juoruakka ja kuvittelee että koska hänkin on kiinnostunu toisten asioista, niin myös muut ovat kiinnostuneet hänen tekemisistään. Tosiasiassa se juoruilu on vaan sun korvien välissä, tai sitten huonossa itsetunnossa. Ei normaali ihminen itke täällä roskaposti palstalla ettei voi pierassakaan kotona kun kylän väki kuulee ja alkaa juoruilee..ketä kiinnostaa?? Ja tuskin on mitään juoruamista jos kaaharille joku sanoo et voitko ajaa rauhallisemmin ettei satu mitään ikävää ja peruuttamatonta...


    • Pyhtääläinen

      Luettuani viestit kävi mielessä, mikä mahtaa kylässä olla persujen äänestysprosentti?

    • tiuskalainen

      No nyt on ihmejuttua liikkeellä. Onko jollain oma elämä hukassa, kun muita täällä näin mustamaalaa. Huh huh

    • huvittunut

      Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa..

    • ärsyyntynyt

      Olen täsyin samaa mieltä eräiden nimeltämainitsemattomien tiuskalaisten kyyläilystä. On se kumma juttu että ei ole omaa elämää sen vertaa että pitää puuttua jokaiseen pieneenkin asiaan mitä kylässä tapahtuu. Vanhojakin mäkättäjiä saaressa riittää mutta sehän tästä vielä puuttuu että niitä muuttaa kokoajan lisää. Koulusta olen silti sitä mieltä että se on tällä hetkellä ainut tiutisen kultapilkku. Terveisin entinen tiuskan koululainen.

      • JukkaS1

        Vaikeaahan siellä näyttää olevan. Kun yhteistyö ja oma koulu olivat vaihtoehtoina, niin oma koulu sai mennä. Ja sitten syyttävät kaupungin virkamiehiä ja luottamuselimiä. No eivätpä yhteistyätä tehneet.


    • MiljoonaPellet

      Moottoritie on kuumaa

    • JukkaS1

      https://www.facebook.com/groups/maaseutu.kotka

      No niin! Taas päästiin asiaan. Sain Huittisten kaupungin hallintosihteeri Leena Hakaselta alla olevan e-mailin:

      --- Alkuperäinen viesti ---
      Lähettäjä Leena Hakanen
      Vastaanottaja "[email protected]"
      Lähetetty 4.3.2016 6:22:29
      Aihe VS: Maaseudun kehittämisterveisiä Huittisten kaupungin hallintosihteeri Leena Hakaselle
      Kiitos viestistäsi. Olin eilen tosiaankin iltapäivän poissa työpaikalta, mutta sain soittopyynnön Lauri Pörstille ja yritin häntä eilen tavoittaa siinä onnistumatta. Mutta hyvä asia jos sait Ari Kallionpäältä avun. Olen tänään koulutuksessa koko päivän, joten keskustelen alkuviikosta Arin kanssa myös asiasta. Palataan siis asiaan.
      Hyvää viikonloppua!
      Leena Hakanen
      hallintosihteeri
      Huittisten kaupunki
      Risto Rytin katu 36
      32700 Huittinen
      gsm 050 - 394 6830
      02 - 560 4206
      [email protected]
      ********************************
      Nyt meillä sitten on todelliset mahdollisuudet päästä eteenpäin, johon meillä myös on todellinen tarve. Tietysti me keskusteluissa puutumme muun muassa Tiutisen koulupäätöksen käsittelyssä ilmenneisiin vääriin ellei suorastaan rikollisiiin viranomaisten menettelyihin https://www.google.fi/?gws_rd=ssl#q=Kotkan kaupunginvaltuusto Tiutisen koulu Mihin ihmeeseen perustuu kaupungin väittämä koulun lopettamisesta koituvasta 200 tuhannen euron vuotuisesta säästöstä. Kotkan kaupunginvaltuutettu Nanni Mamian miehensä kanssa aikoinaan ostamasta ja nyt jo luopumasta Mussalon entisestä koulustahan me saamme todelliset kustannukset http://www.kymensanomat.fi/Online/2015/12/02/Kotka suostuu palauttamaan rahat Mussalon vanhan koulun ostaneelle perheelle/2015319954768/4 Kuka uskoo, että Nannilla miehensä kanssa on 200 tuhannen euron verottomat kuukausitulot. Olen kuullut, että tosiasiassa vuotuinen kustannus on kaupungin ilmoittamasta vain noin 20 tuhatta euroa.

      Viitaten Haminan Vilniemen koulun lopettamisesta koituneisiin seurauksiin on ajateltavissa Kotkan kaupungin tarkoituksellisesti aiheuttaneen vahinkoa Tiutisen asukkaille.

      Kaupunginvaltuutettu Nanni Mamian asiaan jo nimesin. Kaupungnvaltuutettu Vesa Levosen nimesin ulkojäsenenä Huittisten kaupungin hallintosihteeri Leena Hakasen viestissään tarkoittamiin keskusteluihin http://www.kotka.fi/hallinto_ja_talous/paatoksenteko/kaupunginhallitus/jasenet

      • TukionLyhytOppimäärä

        Väärin sammutettu, Mussalon kyäkoulua ei olisi tullut lopettaa. Potentiaalisia oppilaita ja kelvolliset kulkuväylät kouluun.

        Wanha kymiläinen sanonta, Hullu mies Huittisista syö enemmän kuin tienaa ja juo vielä enemmän.


    • Anonyymi

      Silakka on hyvää🌺🌺

    • Anonyymi

      Silakka on hyvää...

    • Anonyymi

      Säälittävää sskkii...

    • Anonyymi

      Moi

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe