Hessu52 vaippaa

vaippa Hessu52

Moi olen Hessu52, käytän viikossa 52 vaippaa.
Monethan muistaa minut 1000 bannin Hessuna murhainfosta. Käyn keskimäärin joka päivä vain 40% aivokapasiteetilla. Tiedän että se ei ole paljon kun lähtökohtakin on niin heikolla tasolla. Mutta koetan selvitä päivistä ilman että en joka viikko joutuisi suljetulle.
Nämä 40% olemattomasta aivokapasiteetista on keskittyneet erääseen vanhaan murhajuttuun, ja sinne vähäiset aivojeni rippeet ovatkin jumittuneet.

Lääkärit ovat jopa rautakangella yrittäneet saada ajatukseni pois kyseisestä jutusta, mutta eivät ole onnistuneet. Kaikki lääkkeet mitä on keksitty on jo kokeiltu. Vaimokin jätti, kun menetin miehiset kykyni, koska en pystynyt edes ajattelemaan naista.

Kertokaa, mistä saan avun tähän asiaan?

55

168

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sariola

      Paskotko ja kusetko vaippoihisi joka päivä? Voi Hessu-vauvaa! Kiristävätkö vaippasi, dementti?

    • Arvon Penaali

      Ette sitten parempaan pystyneet? Heh heh.

    • vaippa Hessu52

      Ihan joutui ponnistelemaan äärimilleen tuonkin avauksen eteen. Sen jälkeen on vain järvimaisemat ollut pään sisällä. Tuo avaus aiheutti sen että nyt menee 10 vaippaa päivässä. Ihan kokoajan lurahtaa.

    • Konsta.

      Naurettavinta asiassa on että kaksi ensimmäistä viestiä ovat Original Sariolan tekemiä. Eipä olisi uskonut että noinkin alas vajoaa kaheli mutta sivistynyt äijä.

    • vaippa Hessu52

      Ei, kyllä minä kirjoitin ensimmäisen viestin, joka toimii avauksena. Ja minä olen originel vaippa Hessu52.

      Kertokaa miten saan Bodomjärven väreilevän pinnan pois päästäni. Pääsisi sen jälkeen takaisin telttaan. Ja ne kengätkin vaivaa.

      • Sekakäyttäjälle:

        Tunnut olevan ylpeä itsestäsi. Se lienee narsistihullulle tunnusomaista. Onnittelut!


    • rouva Tappinen

      Osta sukset jos ei ole vanhoja varastossa. Nyt voi lähes kaikkialla Suomessa hiihtää. Jos jaksaa ja viitsii hiihtää niin vauhdikkaasti että tulee hiki, voi käydä niin että pisaroita irtoaa ihan päästäkin.

    • vaippa Hessu52

      Hui kauheaa, hiihtämään. En lähde, vaipat jäätyy. Hiki tulee kun koetan ajatella, siihen ei liikuntaa tarvitse.
      Ne kengät ja teltta ..............

    • Pieniliekki

      Mekin käytämme vaippoja, kun kiusaamme lapsia.

    • Xerxes 52

      Kaheleille voisi Minfossa avata oman sonta-osinsa.

    • vaippa Hessu52

      Olisitko niin ystävällinen että aukaisist ihan itsellesi osion nimeltään sonta?

      • Kukkuu.

        Olet sairas, Sariola...


    • Skoone.

      Varauduhan Sairas-Sariola kirjoittelemaan täällä enemmänkin. Minfossa nimittäin sut hommataan banniin se on varma.

    • Kirmaava Mehiläinen

      Pahempihan tuo avaaja on...siis Sariolan opetuslapsi Matlock, vanha Bodom Pieru. Oikea ämmä ja valittaja. Aina ollut vaippiaisen puolestapuhuja, heh heh. Mutta kyllä pakkotoisto-Sariolan bannata voi, tyhjä tynnyri ja kolisee vielä heh heh.

    • Kuukerin Nelli

      Joo kyllä avaaja on No. 1 Sariola fani eli Matlock. Itse sariola-Xerxes idiootti multinikki jaaanaa yksinään polun suunnasta minfossa. Påskanpuhuja kun on, ei muista että sanoi sen olevan loppu. Narsistisilla valehtelijoilla tuo on tavallista, heh heh.

      • Tuttu tie

        Kaverin taitaa olla vaikea myöntää olevansa väärässä. Nimimerkillä "tuota polkua satoja kertoja kulkeneena aina 50 -luvulta lähtien"


    • Keltainen Opossumi

      X voisi aloittaa uuden stoorin otsikolla P*LUN SUUNTA UHRIKUVASSA.
      Suuntaan jos toiseen arvauksineen suuntien virheraoineen

    • Kukkuu.

      Pitää ottaa huomioon että tämä palstasyöpä on sairas vanha ihminen, haaska jolla ei ole muuta kuin päteä ympyräasteineen asiassa jonka kaikki muut, varsinkin paikallakäyneet ja asiaa siellä tutkineet, tietää muutenkin. Ei hänelle polun suunta ongelma ole, vaan se että esittää - noita sangen lapsellisia viivojaan muka hienoina grafiikoina. No 50 luvun tyyliä, mikäs siinä.

      • Kuukerin Nelli

        Juuri noin, arvelen tuon avauksenkin olevan Sariolan
        " käsialaa", heh heh.


    • vaippa Hessu52

      Täytyy oikein pohtia sitä polun suuntaa suhteessa kallistuskulmaan. Montako astetta kallellaan ol teltta järvelle?
      Miten monta senttiä telttakepit olikaan pituudeltaan?
      Monta käpyä oli jäänyt teltan alle? Kiivastuiko murhaaja niistä kävyistä?

    • w.a.g.n.e.r orig

      Muistaakseni otsikolla P*LLUN suunta uhrikuvassa tuli jollekin taannoin bannia.
      Aihe kyllä olisi ollut kiinnostavampi kuin pitkät jorinat polun suunnasta.

    • Arvon Penaali

      Sariola...heh heh...

    • Sariola-Xerxes

      Vilkaisinpa tällekin puolelle! En ole tähän kirjoittanut muuta. Luulen että suurin osa noista kirjoitteluista on saman henkilön, joka hyvin tiedetään. Joku on tuossa käyttänyt nimimerkkiä "Sariola" tai "Xerxes". Se en ole minä.

      Jos puhutaan tuosta polun suunnasta uhrikuvassa, niin huomaan, että Teemun väärin tehty yhdistelmäkuva on johtanut harhaan suuren joukon kirjoittajia. Tuo saattaa olla aivan asiallinen ongelma, sillä se vaikuttaa siihen millaiset näkymät todistajilla on ollut teltalle. Monilla on siitä edelleen väärä käsitys, en tiedä miksi niin on.
      Jos pitäisi veikata, niin arvelen, että suuri osa on mennyt Teemun yhdistelmäkuvan mukana väärille urille - vähän viisaammat ovat huomanneet, että se kuva johtaa harhaan, mutta periaatteessa väittelevät sen puolesta, ja syyksi sanovat, että niin sen vuoksi että "uunottavat" minua. Kummallinen peruste kertoa väärää tietoa. Siinä he "uunottavat" lähinnä itseään ja niitä, joilla oma kyky ei riitä arvoimaan asioita, vaan seuraavat aina jotakin henkilöä. Kun joku kirjoittelee "vaipoista" tulee mieleen aina Hessu niminen kirjoittelija. Kai ne ovat hänelle tuttuja. Minä en sellaisista kirjoittele, enkä myöskään käytä. Minä olen aivan hyväkuntoinen, ja pidän sellaista kirjoittelua törkeänä, ja se kertoo lähinnä kirjoittelijasta itsestään, hänen omasta sielunmaisemastaan, hänen "omalla tunkiollaan". Kukko omalla tunkiollaan, mutta eipä juuri muualla.

      Väärässä on itse kukin välillä. Teemu on varmaan ammattimies jossakin lajissa, mutta se "Teemun yhdistelmäkuva" on johtanut monia harhaan. Mitä lintupojat todellisuudessa näkivät lähestyessään telttaa keskipolkua pitkin? He näkivät teltan länsipään, mutta ei sen itäpäätä. Hehän todistivat, että tulivat keskipolkua pitkin, eivätkä nähneet tarkkailupaikaltaan teltan itäpäähän. Näin on jos heitä uskotaan ja minä kyllä uskon. Eri asia on, jos he puhuivat palturia.

      Itse Bodomin ratkaisu kyllä kiinnostaa, mutta eipä taida enää selvitä. Jäljet ovat jo kadonneet!

    • vaippa Hessu52

      Tottakai vaipat on tuttuja minulle, johan se lukee avausviestissäkin. Käytän Tena merkkiä.
      Ne Teemun kuvat......on ne vaan on seksikkäitä, kuin suoraan Kallesta. Täytyy ihan runkuttaa välissä, kiihottaa niin paljon.

    • Matlock.

      Totuttele selittelemään vaan täällä törkeyksiäsi. Minfossa se ei taida enää käydä, olet merkattu hullu, multinikki ja BANNISSA. Ottaako päähän apina?

    • suomea osaava

      Viimeisen virkkeesi loppuun ei kuulu kysymysmerkki.

    • vaippa Hessu52

      Tsirp tsirp sanoivat lintupojat uhripolulla teltan vieressä. Ja Teemu otti lisää seksuaalisväritteisiä kuviaan järjestelmäkamera laulaen. Oi ihanuutta.

    • vaippa Hessu52

      Tulkaa tänään klo 17.25 telttapaikalle niin demostroidaan tapahtumat uudelleen. Annan jokaiselle Tenan vaipan niin ei pikku pilit kylmety. Omat eväät mukaan.

    • Teemu.

      Sääliksi käy Sariola ressukka kun koettaa Hessua esittää. No, vanhuus ja vaivat ei tule yksin, siitä nuo vaippahöpinät. On kova isku vanhalle kääkälle kun elämän ainoa sisältö ( Minfon Bodom) laitetaan kiinni vieläpä omasta syystä. On se kovaa, lässyttäjä.

    • vaippa Hessu52

      Jäi paljon vaippoja käyttämättä kun ette uskaltaneet tulla. Laittakaa osoitteitanne palstalle, niin lähetän kaikille omat Tenat.

      Kuukkelis kuu, ei näkynyt lintupoikiakaan paikalla. Teemu taisi kuvata Bodomin pornofilmiä järjestelmäkamerallaan. Siihen oli kaavailtu Anneli Auerta pääosaan, mutta hän ei päässyt jostakin syystä paikalle. Slurp slurp.

    • skoone

      Mitähän tuokin MukaHessu koettaa todistaa? Höhlähän hesukin on muttei tuollainen idiootti. Arvelen asialla olevan Banni-Sariolan, niin kökkötuo on, myötähäpeää pukkaa...

    • vaippa Hessu52

      Jospa Bodomin murhaaja olikin muumipappa? Eikä pidä poissulkea Nuuska Muikkustakaan. Sehän on aika usein hämärillä retkillään. Tiedä vaikka olisi sarjamurhaaja. Voi olla myös Tulilahden murhien takana.
      Onko täysin pois suljettu Lee Harvey Oswaldkaan. Sehän tiettävästi oleskeli Neuvostoliitossa, ihan tuossa rajan takana.

    • vaippa Hessu52

      Laita osoitteesi tänne niin voin pientä korvausta vastaan lähettää sinulle tuoksuvaippoja suoraan päältä.
      Vatsa vähän löysällä niin tuoksu on taattua Bodom laatua.

    • vaippa Hessu52

      Ai kun Jussikin on taas nätti, voisi mennä vaikka missikisoihin.
      Voi kun siihen rakastuisi oikein karski metsuri joka ottaisi karvaisten kättensä syleilyyn Jussin. Antaisi Jussille kunnolla jöötiä pakarat paukkuen rannalla teltassa.

    • H.Poirot

      On kuka on mutta huono on trolliksikin. Huonoin näkemäni.

    • vaippa Hessu52

      Roipotti, kiss my ass. Mene vaan sinne jonon viimeiseksi odottamaan vuoroasi.
      Äläkä taas ala runkuttamaan yleiselläpaikalla.

    • terapeutti Stråle

      Tämän väännön voitti tänään ilman jossittelua nimimerkki Nätti-Jussi. Muutenkin hänen linjansa on pysytellyt kestävän kehityksen suunnassa.

    • terapeutti Stråle

      Ei tuo vaippatraumainen ainakaan Hessu ole. Saattaa olla Sariolakin, saihan hän taas vasikointibannia. Enkä ihmettele, jankutustaan on ollut enemmän kuin liikaa. Vanha kärttyinen kurppa, jolla ei ole muuta kuin aikaa sotkea Minfo. Toki voi olla Matlockin, hehän ovat kuin paita ja perä.

    • tirapeutti Stråle

      Paita ja peppu.

    • -uta-

      Kirjoittele Sariolaxerxeshpoirottijnejnejne täällä nyt muutama päivä vielä vaippajuttujasi. Sitten taas on paapalla kivaa kun pääsee höpöttämään polun suunnasta Minfoon. Hetkeksi...bannia tiedossa jo nyt...

    • vaippa Hessu52

      Kävikö tuulenhenkäys idästä murhayönä? Jos olivat Neuvostoliiton loikkareita murhaajat?
      Antoiko sysäyksen murhaan kengännauhojen väri? 300 metrin päässä ollut koivu oli selvästi kallellaan murhapaikalle, enteellistäkö?
      Osuuskaupan Elsalla oli kuukautiset murhan aikoina, saiko murhaaja tästä inspiraation murhaan?
      Tuoksuvaipat on lähetetty teille, voitte noutaa lähipostista.

    • Sariola-Xerxes

      Tuolla aikaisemmin "KONSTA" kirjoitti:


      "Konsta.
      7.1.2015 15:00
      Naurettavinta asiassa on että kaksi ensimmäistä viestiä ovat Original Sariolan tekemiä. Eipä olisi uskonut että noinkin alas vajoaa kaheli mutta sivistynyt äijä."
      ---------------------------------------------
      Nimimerkki "Konsta" oli melko viisas kirjoittelija. Niinpä en usko tuota Konstan kirjoittamaksi. Suuri osa noista kirjoituksista on yhden ja saman henkilön kirjoittamia. Oikaisen vielä tämän. Tämä on toinen tähän kirjoittamani kommentti. Tämä on niin alatyylinen kirjoituspaikka, että en kirjoittele tänne tämän enempää. Täällä keskitytään "pyykkiakkamaiseen riitelyyn", joka ei ole minun tyylini.

      • Kuukerin Nelli

        Nimen omaan SINÄ olet pahempi kuin mikään pyykkiakka, polunsuuntapåskallasi. Bannia tulee taas, kunhan pääset rollallasi minfoon, se on saletti, heh heh


    • vaippa Hessu52

      Voi voi ja viu viu, te runkkelit kenellekkään pysty banneja antamaan.
      Itse olette vuoronperään bannissa.

      Nimimerkki terapeutti Stråle käynee sen nimisellä terapeutilla näyttämässä tyhjää päätänsä säännöllisin väliajoin.

      -uta- on yksi Suomen pahimpia runkkaajia. No jos on runkkaamalla syntynyt niin kaitpa se runkkaamalla kuoleekin.

      Voi juurakon kolo sentään.

    • -uta-

      Sen näet sitten kun Minfoon pääset, dementti idiootti.

    • vaippa Hessu52

      Runkkaa rauhassa rakas -uta-. Käytä Viagraa niin saat seisomaankin. Velton runkkailu voi olla hankalaa.

    • -uta-

      Sinähän sen tiedät, Matlock Molo...

    • vaippa Hessu52

      Ja niin -utu- jatkoi runkkailuaan kuolemaansa asti. Apeteekkari jäi kaipaamaan suurinta Viagran kuluttajaa.

    • vaippa Hessu52

      Hai, työ telttailijat onks miun hevosta näkyny? Jätin sen kioskille mut joku ol ottanu sen ja tullu tänne sil. Miä haluaisin sen takasii, hyvää meetvurstia siitä tulloo.
      Eikä pelkil rattail mitää tee.
      Pitäs tomittaa toi vaippakuormakin perille.

    • vaippa Hessu52

      Työhä sääliä ootte, ku miun hevosen söitte.
      Murhapolku on 9 astetta kallellaan järvelle, tarkistusmittaus suoritettu. Tämä voi olla ratkaiseva tekijä murhaajan kiinni saamiseksi.
      Miksi teltta kuitenkin oli 3 astetta kallellaan sisämaahanpäin?
      Kuinka paljon telttakankaassa oli nylonia?

    • ...

      Huono...yksinkertaisen kyhäämä, mongoloidi.

    • vaippa Hessu52

      Ei ollut yksinkertaista, ihan jouduttiin tukeutumaan maanmittaushallituksen maanmittaajiin, jotta saatiin kaltevuudet varmistettua.
      Teen kaikkeni loppuelämäni ajan saadakseni Bodomin murhamysteerin ratkaistua.
      Kun olen tämän ratkaissut niin siirryn Kyllikki Saaren tapauksen kimppuun.

    • ...

      Miten teet sen, mongoloidi, kun jo tähän menee hikinen loppuelämäsi?

    • vaippa Hessu52

      Moi runkkurinki, mitä kuuluu, lentääkö mälli pitkällekkin?
      Onko teltan harjakorkeus hallussa?

    • Anonyymi

      Jeejeee..

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 193
      2569
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      203
      2318
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      63
      2262
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      176
      1762
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1288
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1287
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      20
      1233
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1215
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1118
    Aihe