Onkohan tässä vielä toivoa?

Ihemeissään.-...

Olen mies 21v ja seurustelin 3v nuoremman muijan kanssa yli 2.5v Meillä oli varsin räiskyvä suhde ja monen mielestä varmaan ihan paska koska ihan alusta asti riideltiin tosi paljo. Ja ''erottin'' monesti riidan jälkee pariksi päiväksi kunnes taas palattiin yhteen. kummatki piti toisiaan ihan liian tärkeinä ja korvaamattomina viimmeset 2 vuotta. tiesin aina vaikka muija ''jätti'' ettei ollu tosisaan. mutta viimmeset puoli vuotta se olen ollu minä joka näkee kaiken vaivan sovun eteen. yleensä jos riidan jälkeen yritin sopia aina viimmestää parin päivän päästä alko jää sulaan ja anto mulle anteeksi, tai jos en ite ottanu yhteyttä aika nopeesti alkoi tulla yhtydenottoja. Mutta nyt on joku muuttunu tässä tytössä, 2 viikkoa ollaan oltu jo erossa. ihan hiton ilkeä on nyt mua kohtaan, sanoo että ei enää halua jatkaa käskee olla ottamatta yhteyttä. ei mitään halua sopia enään ihan turhanpäivästä väärinkäsitystä ja sain toditettua hänelle että tosiianki oli väärinkäsitys. mutta ei, ei halua enään olla mun kanssa, ei enää ota yhteyttä vaikka ite en pariin päivään ottais, mut kyllä se kysyy millon tuon sen tavarat mun luota hänelle. ei paljo muuta. Oon vannonu rakkauttani yms, ei lämpeä enää yhtään, käskee vaan jättä rauhaan. Sanoo että haluaa elää nuoruttaan käydä baareissa olla kavereitten kans ja sellasta. eikä kuulemma parisuhde kiinnosta. ennen tota väärinkäsitysä oli lähes tulkoon ihan oma ittensä, halus lähelle sanoi rakastavansa ja kun sanoin että ''määki sua'' kysyi että ''rakastathan aina?'' mää siihen että joo ja sit halas mua. viimmeseen asti puhu tulevaisuudesta mun kanssa, mm ens vuonna muuttoa toiselle paikkakunnalle saman katon alle. ja siitäki puhu millasii meijän lapsista joskus tulis. Mutta nyt kahden viikon jälkeen on kun ei meitä ois koskaa ollukkaan, on saakelin ilkeä mua kohtaan, ei vataa puhelimeen, whatsapissakin vaan sanoo että aikoo estää jos soittelen. Aattelin että lopetan nyt yhtedenpidon vähä pitemmäksi aikaa. jos vaikka se aukasis silmiä. En kyllä usko että kenenkään toisen kans ois juttua tai jos on niin on ollu sitte jo pitemmän aikaa. antaa kyllä kattoa kännykkäänsä yms. mikää ei viittaa pettämiseen. Voikohan toi käytös johtua siitä että pitää mua nykyään itsestäänselvyytenä ku aina mää halusin sopia riidat ekaksi ja olin se joka anteeksi pyyteli. . luulee että mua voi pompotella miten haluaa ja ottasin aina takas kun hän vaan haluaa tulla. En halua todellakaan erota tästä tytöstä. Sillon ku kaikki on hyvin on niin ihanan ja välittäväinen mua kohtaan. Ei tää oo enää sen normi käytöstä.

13

235

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kevät2015

      Voi teitä.

      Kuulostatte vähän meiltä:). Meillä tähän asti erot ovat päätyneet yhteen - mutta 2 viikkoa on pitkä aika.
      Lakkaa ottamasta yhteyttä. Voi olla, että se herättää naisesi - mutta voi myös olla, että se vapauttaa hänet ja laskee menemään. Mutta sitähän hän on pyytänyt. Kenties romanssinne on tullut tiensä päähän.

      Yritä keksiä jotain, mitä tehdä kun ikävä repii. Keneen ottaa yhteyttä, mistä löytää tukea. Voimia sinulle raskaaseen aikaan - mutta kyllä se helpottaa! Pikkuhiljaa ja askel askeleelta raskain on ohitettu, ja elämä voi taas alkaa.

    • Alottaja.

      Niin on on 2-viikkoa pitkä aika joo. Kunpa vaan tietäs mitä toisen päässä liikkuu niin tietäs mitä tehdä,. Esittääkö vaan välinpitämätöntä sen takia koska kuvittelee että en ikinä haula erota vaikka mitä tekee ja annan kaiken aina anteeksi. vai onko ne tunteet oikeesti kuollu., En aijo ottaa yhteyttä nyt vähään aikaa, jos ei viikkoon vatsaa teen selväksi että turha kuvitella meistä mitään enään ikinä. Ton luulis viimmestään näyttävän mitä työttö on seurustelusta mieltä oikeesti. mua ei tosiaankaan oon nuo riidat niin paljo haitannu että oikeasti oikeasti eroa oisin harkinnu, hyvä vaan riidellä välistä ku se sopiminen on aina tuntunu niin oikealta molemmista eikä ilma pilavu liikaa. Voikohan oikeasti sellanen joka eroa oikeasti miettis puhua samana päivänä mm. muutosta saman katon alle,, halia mua, kertoa oma ehtoisesti että rakastaa mua ja olla oma itsensä. Hitto ku tietäs vaan.

      • alottaja....

        Ja sitä ei voi tietää tarkottaako toi että ''älä ota yhteyttä'' oikeast sitä ettäi '' ota muhun yhteyttä. nautin siitä ku välität ja tunnen olevani korvaamaton sulle'' Aika saa näytää ton. myönnän kyllä itekki syyllistyneen moiseen että sanon just sitä mitä en tarkota, mutten tollasta peliä päivää pitempään jaksa yleensä pelata, vaan pyydän anteeksi ja kerron totuuden.


    • alottaja.

      Jaahas, ja justiin tuli hirveet raivoomiset siitä että olin vaihtanu whatsapin profiilikuvan. (oon kuulemma pettäjä sen takia) Kylläpä näyttää ainaki välittävä vielä.

    • alottaja,

      Laitoin välit totallisesti poikki. lopetin yhteydenpidon, saa nähdä tuoko aika työtön takas ku huomaa mitä menetti, tuneita ainaki mustasukkasuudesta päätellen on jäljellä.

      • Kevät2015

        Millaisen profiilikuvan oikein vaihdoit, kun se tuollaisen reaktion saa aikaan?

        Joo, tiedän hyvin tuon tunteiden vaihtelun:D. Oon miettinyt, että aiemmissa suhteissani toinen osapuoli on varmasti ollut niin empaattisesti taitava ja tasapainoinen, että suhde on sen vuoksi rullaillut niin hyvin - nyt kun on kaksi samanlaista vaahtopäätä, niin on tää menoa välillä:D. Vaikeat hetket repii palasiksi ja hyvät hetket nostaa pilviin.

        Kun ajattelen itseäni, niin tunteeni eivät totisesti kuolisi kahdessa viikossa - en tiedä kuoleeko ne oikeasti koskaan. Mutta voisi olla, että halu hypätä tästä vuoristoradasta rauhallisemmille vesille voisi voittaa. Tänäänkin suunnitelmani ajoivat karille, koska aloimme riitelemään poikkipuolisesta sanasta... Elämä oli helpompaa ennen tätä suhdetta.

        Niin että tyttösi voi kyllä kaivata sinua hulluna, mutta saattaa olla päättänyt, että haluaa tasaisempaa onnea. Luuletko, että voisit sellaista hänelle tarjota? Mitkä ne teidän kipupisteenne ovat, voiko niitä korjata? Osaatko ajatella, että pystyisit lähteä niitä selvittelemään, esim. Väestöliiton parisuhdesivujen testien ja neuvojen mukaan?

        No, pärjäilkäähän. Molemmat teistä:)


    • alottaja

      Ihan normi kasvo kuva oli missä hymyilin. Mää olen tässä suhteessa ollu rauhallisempi ja kärsivällisempi osapuoli joka ei turhasta suutu, mutta jos tietty raja ylityy kyllä osaan suuttua ja raivoita. Kyllä huomaan selvästi oman henkisen kasvuni tässä 2,5 vuoden aikana, ja toi on sitä mulle sanonunnikki että oot muuttunu paremmaksi ja kypsemmäksi.

      Eilen jonku verran aamusta juteltiin, ei ollu enään niin ilkeä ja ylimielinen mua kohtaan, halus saada aikaa miettiä asioita. Tämä sen käytös muuttu sen takia koska esitin ite välinpitämätöntä ja kylmää , sanoin että ''tuun hakemaan mun avaimen ja tuon sun tavaras nyt!! ja sen jälkeen ei ole enään yhteen paluuta'' eipä kelvannutkaan moinen, sanoi ettei ole kotona vaikka oikeasti oli, siinä sitte
      vähä aikaa jauhettiin kunnes tuli siihen tulokseen että tarvii aika miettiä koska ei tiedä mistään mitään. Nyt ei ole sitte eilsen jälkeen kuulunu mitään..

      Kai tämä juttu on ohi, ylimpääsemin tulee viemään aikaa tosi kauan,

      Jatkoja myös teille:)

      Jos mua tasaisempaa onnea haluaa niin sen täytyy ottaa sitte vielä mustakin paljo vässykämpi jätkä, veikkaisin että jos yhtään temmperamenttisemän jätkän ku mun kans ois siitä jutusta ei vaan tulis mitään, sen verran hän on herkkä ja tulinen ihminen.

      Ei meillä sinänsä oo sellasia onkelmia joita ei puhumalla sais selvitettyä. Tää nyt on syksystä asti ollu aikamoista vääntöä ihan pikkuasioista, ei mitään vakavampaa. Paitsi toi pariviikkoa sitte tapahtunu väärinkäsitys jonka kyllä jo osaltani todistin luotettavasti vääräksi, aluksi aattelin että pari päivää varmaa haluaa osottaa mieltä kun olinkin väärässä mutta väärässä olin.

      • Kevät2015

        No, hymyilevä kasvokuva ei pitäisi kyllä mustasukkaisuutta aiheuttaa:).

        Oon miettinyt meidän kohdalla paljon tuota on/off dilemmaa. Yhdistän sen läheisyyden ja erillisyyden säätelyyn, tyyliin "tule tänne - mene pois". Ei voida olla oikein yhdessä, muttei erossakaan. Ehkäpä se on epävarmuutta - tahtoisin varmuutta, että mies tahtoo yksin minut - ja heti olen näkemässä merkkejä, ettei näin olisi ja se ajaa minua pois... Jos saisin omaa epävarmuuttani häivytettyä, oloni olisi levollisempi.

        Jos ei muuta, niin ainakin tuo toinen on ollut hyvä opettaja.

        Kuulostaa vähän lupaavalta, että tyttösi empii taas:). Vaikken toivoa haluakkaan viritellä, kun lopputulos voi olla mitä vaan. Mutta silti... Pidän peukkuja!


    • Oppeliini1

      Miksi sinä haluat olla ihmisen kanssa joka aiheuttaa noin paljon erimielisyyttä elämässä? Onko sinulla koskaan ollut läheistä jonka kanssa olet voinut olla rauhassa ja sovussa? Vanhempasi? Siskoksesi? Koulukaveris?

      Kenties sinä et koskaan ole tuntenut sellaista ihmistä?

      Uutinen, uutinen! Suurin osa suomalaisista ON rauhaa rakastavia ja haluavat elää sopusoinnussa, vaihtaa ajatuksia, touhuta yhdessä, jakaa harrastuset ja vertailla koulu/työelämässä tapahtunutta. Osallistua maailmanlaajusiin tapahtumiin järkeilemällä kuinka voisi tehdä yhteiskunnallisista asioista paremman. Tuo on normaalia kanssakäyntiä kahden aikuisen välillä.

      Te kumpikaan ette osaa ilmeisesti tuota taitoa. Mitähän jos antaisit ajan kulua, kasva aivan rauhassa aikuiseksi. Sinä ( ja tyttöystäväsi) elät paraikaa hiekkalaatikon ja aikuisuuden väliä. Et ole valmis parisuhteeseen vielä pitkään aikaan.

      Saatat olla sukukypsä, ( ameebatkin ovat!) mutta siitä on vielä pitkä välimatka älykkääseen, aikuismaiseen suhteeseen toisen kanssa.

    • alottaja.

      Olenhan mä nuorempana seurustellu parinki vähemmän mustasukkasen ja temperamenttisen kans, Mutta vaikk täss ''eksässä'' noi viat onki herkän luonteen lisäksi. En kenenkään muun kanssa vaan oo kokentu samanlaista sidettä ja yhteenkuulumisen tunnetta. Hän osas rakkautensa ja välittämisensä näytti niin suuresti ja hyvin että tekisin mitä vaan että saisin ton vanhan kultani takas,

      Nähtiin tossa äsken, kävi hakeen tavaransa ku tarvii niitä viikonlopuksi. Oli taas käytös muutuunu vähä lämpimämmäksi mutta silti aika kiukkunen oli . ei tienny vieläkään mitä haluaa, vetoaa edelleenki siihen ettei aika nyt riitä mulle, kovasti kuitenki tuntu kiinnostavan mitä tekisin vklp. yms. Antaa vaan nyt ajan kulua, en ala tekee vielä mitään ratkasuja, voipi olla että ''kyllä se routa porsaan kotiin ajaa'' tai sitte ei.

    • Lemmikki-ankerias

      Joo anna sen olla. Kun itse osoitat ettet enää ole hänen tekemisistään kiinnostunut, niin varmasti alkaa sitä yhteydenottoa ja kaipuuta tulemaan sieltä toiselta suunnalta. Pysy nyt vaan tiukkana :) Kyllä asiat selkii.

      • alottaja

        ''Jooo anna sen olla. Kun itse osoitat ettet enää ole hänen tekemisistään kiinnostunut, niin varmasti alkaa sitä yhteydenottoa ja kaipuuta tulemaan sieltä toiselta suunnalta. Pysy nyt vaan tiukkana :) Kyllä asiat selkii.''

        Toimii justiin niinku sanoitki:)


    • singlegirl

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      27
      3693
    2. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      294
      3466
    3. TTK-tähti Saana Akiola paljasti tv-ohjelmassa tapahtuneen ahdistelun

      Olisko pitänyt suunnitella ulostulo paremmin? Nyt lehdet soittelevat kaikki 8 läpi ja kuusi sanoo ettei koskenut häntä.
      Maailman menoa
      29
      2311
    4. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      34
      2120
    5. Mitä haluaisit sanoa hänelle

      Nyt tällä hetkellä?
      Ikävä
      133
      2012
    6. Elisa laskuttaa jo sähköpostilaskusta erikseen euron

      Paperilaskuista on otettu lisämaksua jo ajat sitten, mutta nyt Elisa ottaa euron siitä että lähettävät sähköisen laskun
      Maailman menoa
      120
      1761
    7. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      48
      1724
    8. Oho! Susanna Laine kohtasi epäonnea lomareissulla Italiassa - Avaa tilannetta: "Vähän sahaavaa..."

      Ou nou! Tsemppiä kuitenkin loppulomaan Italiassa, Susanna Laine ja mahdollinen seuralainen! Lue lisää ja katso kuvat:
      Suomalaiset julkkikset
      8
      1485
    9. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      2
      1353
    10. Väliämme on noin 6 km

      Niin lähellä ja niin kaukana. Sinä olet kotona, minä olen kotona. Olet jo unessa. Mutta kun herään, olet jo töissä ja vä
      Ikävä
      9
      1236
    Aihe