Anneli Auerin LSH-tuomio 7,5 v ja näiden:

Miten on mahdollista

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1421386233988.html

Anneli Auerin lapsista eikä muistakaan lapsista ei ole löytynyt merkkejä seksuaalisesta hyväksiäytöstä eikä väkivallasta. Nainen on myös todettu terveeksi.

Terve ihminen murhaa ja käyttää omia lapsiaan seksuaalisesti hyväksi. Sanoisin kuten Pekka Lehto: Haloooo!

49

235

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Not guilty

      AA on syytön kaikkiin syytteisiin. Onhan se ollut tiedossa jo pitkään niille, jotka omaavat edes jonkinlaisen päättelykyvyn.

    • Näyttö?Auer&Kukka

      Syyksilukeminen on perustunut asianomistajien esittämiin kertomuksiin syytteissä kuvatuista tapahtumista. Oikeudessa on katsottu asianomistajien videoidut oikeuspsykiatriset haastattelut.

      Käräjäoikeus on pitänyt näitä asianomistajien kertomuksia esitetyn näytön perusteella uskottavina, Pirkanmaan käräjäoikeus kertoo julkisessa selosteessaan.

      Eli n. 8 vuotias on kertonut että 3 aikuista miestä on työntynyt häneen lapsen ollessa 2 vuotias eli n. 6-7 vuotta sitten?

      Uskotteko todellakin että joku muistaa mitä hänelle on 2 vuotiaana tapahtunut?

      Varsinkaan kun tätä ennen ei ole mitään repeämiä tai sairaalassa käyntejä ollut.
      Ei vaikka yli vuoden ajan lapsi oli raiskattu?

      Miehet "ovat yhdessä olleet useampia kertoja sukupuoliyhteydessä tapahtuma-aikana 2 - 5 -vuotiaiden kolmen asianomistajan kanssa sekä tehneet näille seksuaalisia tekoja koskettelemalla sukupuolielimillään tai esineillä asianomistajien sukupuolielimiä sekä selkää, jalkoja ja vatsaa sekä tyydyttämällä itseään asianomistajien nähden niin, että he ovat saaneet siemensyöksyn asianomistajien päälle tai kondomiin. Lisäksi eräs miehistä on useilla eri kerroilla kosketellut käsillä, kasvoillaan ja suulla asianomistajien takapuolta ja sukupuolielimiä ja suukotellut tai ainakin yrittänyt suukotella yhtä asianomistajaa suulle ja poskille sekä halaillut tai ainakin yrittänyt halata tätä."

      "Teot ovat olleet omiaan vahingoittamaan asianomistajien kehitystä."

      Tottakai penetraatio yhdynnässä vahingoittaa 2 vuotiaan kehitystä, eikä vain kehitysta vaan fyysisesti? Miksi tälläinen tarvitsee erikseen mainita?

      "Miehet ovat näillä teoillaan tavoitelleet seksuaalista kiihotusta tai tyydytystä ja teot ovat tekijät ja kohteena olevat henkilöt huomioon ottaen olleet seksuaalisesti olennaisia."

      Kummallista että erikseen tarvitsee tuollainen mainita, koska tottakai jos joku on raiskattu niin se on seksuaalista. Yleensä tuollainen maininta on vain jos kyseessä on ollut esim. suukottelu tai syliin ottaminen josta voi olla epäselvyyttä oliko kysessä seksuaalinen suukottelu vai normaali vanhemman antama pusu?

      Onko siis epävarmuutta siitä onko lapsia oikeasti raiskattu?

      Kuulostaa jotenkin vähän samalta kuin Auer&Kukka tuomiot.

      Naista syytettiin lapsien tukistamisesta ja luunapeista. Samoin kuin Aueria.

      Tuomitut miehet "ovat lisäksi tehneet asianomistajille ruumiillista väkivaltaa tukistamalla näitä hiuksista useita kertoja, antamalla näille useita kertoja luunappeja ja lyömällä näitä useita kertoja risulla ja kädellä."

      Tuomitut ovat kiistäneet kaikki syytteet.

      Näitä vastaavia tuomiota taitaa olla enemmänkin?

      Hyvä että Auer&Kukka keissi toi ne julkisuuteen jotta voimme pohtia mikä on riittävä näyttö ehdottomaan vankeustuomioon?

    • Oikeusmurhaava Suomi

      KANTELU – osa 3 – Porin pienet piirit, kuka tuntee kenet?

      12/01/2015

      Julkaisen alla otteen oikeuskansleri Jaakko Jonkalle joulukuussa 2012 tekemästäni kantelusta. Edellinen osa löytyy sivua alas rullaamalla.

      Liikaa uskovaisia ja pienet piirit

      Suomessa on uskonnon vapaus. Onko uskonlahkoihin kuulumattomilla ja uskonnotonta vakaumusta vailla olevilla syytetyillä oikeus olla joutumatta uskovaisten jahtaamiksi ja tuomitsemiksi? Saamieni tietojen mukaan Anneli Aueria syyttävien ja tuomitsevien joukoissa on harvinaisen usein uskovainen tausta. Tämä asia selvisi minulle siinä vaiheessa, kun kävi ilmi, että Anneli Aueria epäiltiin tosissaan saatananpalvonnasta. Sen laatuisia syytteitä ei uskoisi esitettävän tänä päivänä missään modernissa sivistysvaltiossa.

      Toukokuussa 2012 selvisi, että lestadiolaisten piireissä on jäänyt 150 pedofiilia kiinni, eikä uhrien lukumäärää tiedä kukaan. Ovatko kaikki nämä pedofiilit nyt vankilassa? Vai riittääkö, että “kauhujentalon emäntä” ja”helsinkiläinen taksikuski” on demonisoitu lahkolaisten hallinnoimassa mediassa? Yritetäänkö mediassa vierittää kaikki negatiivinen huomio Anneli Auerin ja Jens Kukan harteille?

      Anneli Aueria tuomitsevien taustalla näyttää olevan myös ihmisiä, joilla on entuudestaan läheiset keskinäiset suhteet. Mikäli Te oikeuskanslerina olette hyvä tuttu keidenkään Ulvilan surmaa tai näitä seri-asioita hoitavien poliisien tai virkamiesten kanssa, pyydän Teitä jäävinä siirtymään sivuun, ja antamaan puolueettoman henkilön hoitaa pyytämäni tutkinnan.

      Hyvä veli-järjestelmä

      Ilta-Sanomien toimituspäällikkö Timo Paunonen vaati 17.03.2012 kirjoituksessa totuuskommissiota selvittämään hyvä veli -järjestelmän aiheuttamat vahingot Suomen talouselämälle. Totuuskommissiota tarvittaisiin myös selvittämään hyvä veli-järjestelmän aiheuttamat vahingot kansalaisten oikeusturvalle.

      Salailu ja syytetyn oikeusturva

      Puolustuksen toiminta ollut erittäin vaikeata, miltei mahdotonta, koska syytettyjä on pidetty vangittuina, asioiden käsittely on määrätty salaiseksi ja puolustuksen asianajajille on annettu ilmaisukielto, ja epäillyillä oli pitkään yhteydenpitokieltoja ulkomaailmaan.

      Syytetyillä on vastassaan neljä syyttäjää, ja heiltä on viety varojen jäädyttämisellä taloudelliset mahdollisuudet palkata itselleen lisäapua. Jo tämä tekee tilanteen syytettyjen kannalta täysin epäoikeudenmukaiseksi.

      Asianajajille asetettu ilmaisukielto on halvaannuttanut puolustuksen toiminnan.Veljeni asianajaja ei ole saanut kertoa edes meille omaisille asioita, jotka olisivat olleet meille tärkeitä totuuden esille saamiseksi heti tutkimusten alkuvaiheessa.

      Asiakirjojen salaaminen on mm. estänyt puolustusta puuttumasta kriittisesti syyttäjäpuolen asiantuntijoiden ammattipätevyyteen, ja näiltä asiantuntijoilta saatujen lausuntojen virheelliseen sisältöön.

      Kaikki tässä asiassa on salattu vain siksi, että syytteet eivät kestä päivänvaloa. Kaikki asiaan liittyvä on salattu järjestelmällisesti, vaikka asiaan ei liittyisi alaikäisiä.

      Asiakirjojen julkistaminen on todella tärkeätä

      Asianajaja Miikka Hakanen totesi 06.03.2012 Turun Sanomissa:

      “Kyseessä on yhteiskunnallisesti ja rikosoikeudellisesti merkittävä asia, joten vaatimamme asiakirjat on julkistettava. Niitä ei saa salata, koska ne vaikuttavat syytetyn puolustamiseen. Porin syyttäjät uskovat juttujen yhteyteen, mikä käy ilmi Korkeimman oikeuden valituslupahakemuksesta. He uskovat, että tämän seksuaalirikosepäilyn yhteydessä tulee esille mahdollinen motiivi, joka liittyy murhaoikeudenkäyntiin”

      Nyt salataan syyttömyyteen viittaavia tosiasioita kuten, että Anneli Auerin lapsilla ei ole todettu sellaisia fyysisiä vammoja, joita ei voida muutoin selittää, kuin kiistattomana näyttönä hyväksikäytöstä. Kaikki Anneli Auerin tyttäret ovat edelleen neitsyitä, vaikka pienen traumatisoituneen pojan tarinoiden mukaan veljeni olisi useasti harrastanut penetratiivista seksiä heidän kanssaan. Samainen poika väittää myös, että hänen isosiskonsa, surmayönä vain 9v., olisi osallisunut isän murhaan äidin kanssa. Hän kertoo kauhutarinoita pienempien sisartensa säestämänä, että perheessä harrastettiin saatananpalvontaa, kidutettiin ja tapettiin eläimiä, raiskattiin ja pahoinpideltiin lapsia. Muitakin pihapiirin lapsia kuin heitä itseään. Nämä muut lapset kieltävät isosiskon tavoin, että mitään sellaista olisi koskaan tapahtunut. Kotieläimiä ei ole perheessä koskaan ollut. Mitään näyttöä pojan kertomusten totuudenmukaisuudesta ei ole löytynyt.

      Toimittaja Jarkko Sipilä teki valituksen Varsinais-Suomen käräjäoikeuden kesällä antaman seksuaalirikosjutun julkisesta selosteesta. Sipilän mukaan seloste ei täyttänyt oikeudenkäynnin julkisuudesta yleisissä tuomioistuimissa annetun lain 25 §:ssä säädettyjä vaatimuksia. Tuomioistuimet eivät kuitenkaan tutkineet valitusta.2 )

    • Oikeusmurhaava Suomi

      Syyttäjän vaihtaminen ja neljän syyttäjän kokoonpano

      Kihlakunnansyyttäjä Jouko Saario Länsi-Suomen syyttäjänvirastosta rikkoi syyttäjien tiedotusohjetta lausumalla julkisuudessa syyteharkinnan ollessa vielä kesken, että syytteet nostetaan. Kysymykseksi jää, miksi Saario menetteli näin, vaikka valtakunnansyyttäjänvirasto on aiemminkin vaihtanut syyttäjää aivan samasta syystä, esim. ns. myrkkyhoitajan tapauksessa? Oliko kyseessä jonkinlainen taktinen veto?

      Saarion tilalle nopeasti vaihdettu kihlakunnansyyttäjä Heli Haapalehto on aiemmin työskennellyt VSKV:ssa toimenaan poliisirikosten peittely.3) Hän on myös kunnostautunut paljon julkisuutta saaneessa Bodominjärven murhajutussa.

      Eikö ole syytetyn oikeusturvan vastaista, että häntä vastaan on neljä syyttäjää kaikkine taloudellisine resursseineen ja puolustamassa on vain yksi asianajaja, joka hänet pakotettiin valitsemaan vain kymmenen nimen listalta, koska hänen omat varansa olivat jäädytetty ja tulotkin saatu tyrehdytetyksi?

      Linkit

      2) Jyrki Virolainen, 17.11. 2012, blogi nro 668. Oikeuskansleri moittii tuomioistuimia seksuaalirikostuomioiden tiedottamisesta
      3) Mikko Niskasaari, Artikkeli on julkaistu Voima -lehden numerossa 9/2010 s. 37-39.
      Virkavaltaa & mielivaltaa

      • 54545ddddddddddddd

        ON. Mikä tässä jutussa on niin vaikeaa? Kenen rikollista toimintaa tällä peitellään? Miten Oikeuslaitos voi sivuuttaa vinolla hymyllä Anneli Aueria puolustaneet ja omien ammattihaarojensa huippuammattilaiset.

        Tähän asiaan on tultava selvyys. Vaikka AA vapautettaisiin kaikista syytteistä, tämä asia on vietävä loppuun. Kenenkään ei pidä Suomessa elää loppuelämäänsä löysäässä hirressä ... "Mitäs jos sittenkin".


    • valitus tulossa?
    • Ennustan että

      tuo viime perjantaina julkaistu tuomio tulee koukuttamaan nettiväittelyihin suomalaisia pitkään ja perustellisesti.

    • Kukka 10v

      Jos aikuinen mies työntyy 2-vuotiaaseen pikkulapseen, on pakko tulla fyysisiä repeämiä! On täysin mahdotonta ettei siitä muka tulisi mitään fyysistä kipua!

      12-15 vuotias voi itse olla mukana jutussa, muttei 2-5 vuotiaat missään tapauksessa!

      Jos tuomarit uskoivat penetraation tapahtuneen ja siitä oli fyysisiä todisteita, jätkät olisivat saaneet 10 vuoden tuomion kuten Kukka!

      KäO naistuomarit antavat isompia tuomiota ihan mitättömistäkin jutuista, kuten siitä että vaari on ottanut pikkulapsen syliin hetkeksi saunassa, koska lapsi valitti lauteiden polttavan peppua. Tuomio tuli vaikka muut saunassa olijatkin todistivat ettei mitään seksuaalista tapahtunut, eikä lapsi edes sellaista väittänyt, vaan lapsen ylihysteerinen äiti.

      Auer&Kukka keississä miestuomari olisi päästänyt molemmat samantien vapaaksi ja tuominnut Auerin ainoastaan tukistamisesta tai luunappien antamisesta eli miestuomari ei uskonut dildot päässä juoksemis juttuja, kuten naistuomarit.

      Tottakai voi olla että joku juoppo/nistiporukka pystyy hirvittäviin tekoihin, mutta vaikea uskoa etteivätkö lapset olisi oireilleet välittömästi.

      Miksi asia tuli nyt vasta esiin kuten Auer&Kukka jutussakin?

      Miksi 2-5 vuotiaat olisivat vuosia hiljaa ja nyt vasta muistasivat yhtäkkiä jutun?

      Onko niin että lapset on huostaanotettu, kuten Auerin lapsetkin, ja sossut ovat johdatelleet lapsia?

      "Mitä ne miehet teki? Ottiko ne syliin tai halasko ne?"
      "joo kyllä ne yritti halata".
      "Ahaa, no mitäs muuta ne teki? Näytä nukella koskiko ne teitä muuallekin?"

      Maailmalla on lukuisia tapauksia joissa viranomaiset ovat johdatelleet lapsia kertomaan mitä mielikuvituksellisempia juttuja.

      Ruotsissa oli tapaus jossa kuulusteleva poliisi näyttää videolla (koska Ruåttissa kuvataan kaikki kuulustelut toisinkuin Suomessa) lapselle runkkausliikkeitä ja kun lapsi toistaa poliisin liikettä se tulkitaan että lapsen isä on käskenyt lapsen runkata sitä ja isä tuomittiin syyttömänä pervoksi lapsenraiskaaja pedoksi.

      • mitä ihmettä...

        Voi sitä vaikka sormellakin, ei tarvii jämäkämpää "asetta" ja on yhtä suuri rikos kun tunkeutuu lapsen sukuelimeen tai peräpäähän...tai pakottaa lapsen tekemään , imemään jne...


      • yhyyy

        Tämä on ihan selvästi Sisotalon käsialaa.


      • terapeutti Stråle
        yhyyy kirjoitti:

        Tämä on ihan selvästi Sisotalon käsialaa.

        Et tunnista jämptiä ja jämäkkää ihmistä, et tietenkään koska itse edustat käärmeitten sukukuntaa. Yhyy on tyypillinen käärme, aina lipomassa kieltään ja testaamassa, missä muuri murtuu.


      • niinpä.
        mitä ihmettä... kirjoitti:

        Voi sitä vaikka sormellakin, ei tarvii jämäkämpää "asetta" ja on yhtä suuri rikos kun tunkeutuu lapsen sukuelimeen tai peräpäähän...tai pakottaa lapsen tekemään , imemään jne...

        kieltäkin voi käyttää ja imeä, ihmetyttää vaan mikä pakkomielle annulisteilla on fantasioida koko ajan noita alapään juttuja.


      • niinpä niin
        niinpä. kirjoitti:

        kieltäkin voi käyttää ja imeä, ihmetyttää vaan mikä pakkomielle annulisteilla on fantasioida koko ajan noita alapään juttuja.

        Kokemuksen ääni puhuu...


    • terve & looginen 123

      Anneli Auer on todettu mieleltään terveeksi ihmiseksi kuukausien testeissä maan parhaiden asiantuntijoiden toimesta. Hän on myös vuosia ollut vankilassa "silmän alla" eikä edelleenkään edes luonnehäirötä ole ilmennyt. Nyt kysynkin:

      Uskotteko te syyllistäjät jotka ette ole lukeneet raportteja tai olleet paikalla - ihan vilpittömästi - että Anneli Auer on historian ensimmäinen terve pedofiilimurhaaja?

      Nyt ihan mietitte tätä kuviota tovin. Älkää sekoittako omaa turvattomuttanne tai muuta psyykkistä ongelmaanne ajatukseen, että emme voi luottaa Oikeusjärjestelmään.

      • hah hah

        Lähes kaikki ne on tuomittu syyntakeisina, jopa Jammu-setä. Taipumuksistaan sitten auerskakin hoitolaitokseen loppuiäkseen vankilan jälkeen.


      • heheheh
        hah hah kirjoitti:

        Lähes kaikki ne on tuomittu syyntakeisina, jopa Jammu-setä. Taipumuksistaan sitten auerskakin hoitolaitokseen loppuiäkseen vankilan jälkeen.

        hah hah voisi jälleen ottaa selvää asioista ,teet itsestäsi todella tyhmän kun kirjoittelet asioita jotka kaikki muut tietävät valheeksi.
        Jammu oli psykiatrisessa hoidossa jo ennen Myllypuron tapahtumia.Näistä tämä näätä tuomittiin vailla täyttä ymmärrystä olevana.


      • Etc.

        Siinä mielentilassa poissuljetaan lähinnä skitsofrenia ja kehitysvammaisuus. Pohditaan, onko tekijä ollut syyntakeinen juuri tekohetkellä. Ei sen kummempaa.

        Henkilökohtaisesti uskon että Auer tappoi miehensä, mutta vapaaksi pitäisi päästää koska näytöt eivät riitä. Pedofiilijutuista terve ihminen näkee perssilmällänkin, et ne on ihan tuulesta temmattuja.


      • hah hah
        heheheh kirjoitti:

        hah hah voisi jälleen ottaa selvää asioista ,teet itsestäsi todella tyhmän kun kirjoittelet asioita jotka kaikki muut tietävät valheeksi.
        Jammu oli psykiatrisessa hoidossa jo ennen Myllypuron tapahtumia.Näistä tämä näätä tuomittiin vailla täyttä ymmärrystä olevana.

        Mitä sitten vaikka olisi ollutkin. Teot tehdessään oli täysissä järjissään ja sai täyden tuomion, laitettiin pakkohoitoon taipumustensa vuoksi kuten auerskakin toivottavasti elinkautisen jälkeen.


      • SINÄ,SINÄ,SINÄ
        hah hah kirjoitti:

        Mitä sitten vaikka olisi ollutkin. Teot tehdessään oli täysissä järjissään ja sai täyden tuomion, laitettiin pakkohoitoon taipumustensa vuoksi kuten auerskakin toivottavasti elinkautisen jälkeen.

        Ainoa asia mikä on toivottavaa, on selvittää kuinka suuri osuus Auerin tuomitsemisessa on ollut netissä tapahtunut mustamaalaus ja demonisointi joka on kohdistunut Aueriin. SINÄ ja SINUN toiveesi!!!


    • huh huh

      Ei j-malauta tässä maassa on asiat melko pielessä.

      Miehet ovat olleet sukupuoliyhteydessä alaikäisten kanssa USEITA kertoja ja tällaisesta sikailusta annettiin VAIN KOLME VUOTTA.

      Anneli Auer on ollut sukupuoliyhteydessä lasten kanssa NOLLA KERTAA ja hän sai 7.5 vuotta.

      TÄMÄ MAA ON LÄPEENSÄ SAIRAS !

      • annulisti sentään

        Pielessä on, auerska aiheutti vammoja lapsille ja murhasi, noiden miesten tekemisistä ei ole mitään todisteita, ei vammoja, pelkät puheet..


      • OikeaValtio
        annulisti sentään kirjoitti:

        Pielessä on, auerska aiheutti vammoja lapsille ja murhasi, noiden miesten tekemisistä ei ole mitään todisteita, ei vammoja, pelkät puheet..

        Mutta hyvänen aika sentään. Minna Joki-Erkkilä ihmeellisine taikalamppuineen paikalle, niin joha saadaan syyttömät syyllisiksi. Tällä ihmelampulla näkyvä saadaan näkymättmäksi ja musta pestyä valkoseksi.

        Johan Josef Stalin aikoinaan sanoi, ettei ole olemassa syyttömiä, on vain huonosti kuulusteltuja.


      • voi tyhmyys
        annulisti sentään kirjoitti:

        Pielessä on, auerska aiheutti vammoja lapsille ja murhasi, noiden miesten tekemisistä ei ole mitään todisteita, ei vammoja, pelkät puheet..

        Ei Annelin lapsilla ollut mitään vammoja.Tää hörhö taas vauhdissa


    • terapeutti Stråle

      Minusta tuo nimimerkki " oikea valtio" ei viittaa ollenkaan Aueriin vaan niihin 3 nuoreen mieheen jotka saivat pedofiilituomion viime viikolla.

      • eikö vain olekkin

        Muka syyttömyttä viedään aina niin pikälle kun voidaan keinoja kaihtamatta, taitaa olla pedofiilien motto tällä hetkellä.


      • terapeutti Stråle
        eikö vain olekkin kirjoitti:

        Muka syyttömyttä viedään aina niin pikälle kun voidaan keinoja kaihtamatta, taitaa olla pedofiilien motto tällä hetkellä.

        Voitko tarkentaa. En ymmärrä ollenkaan näkökulmaasi.
        Pedofiilien motto? Ja tällä hetkellä?
        Törmääkö tässä 2 erilaista tapausta ja niiden tutkintaa niin että tarvitaankin urautuneen ajattelun sijaan luovaa ajattelua?


      • SeppoHeinälato
        terapeutti Stråle kirjoitti:

        Voitko tarkentaa. En ymmärrä ollenkaan näkökulmaasi.
        Pedofiilien motto? Ja tällä hetkellä?
        Törmääkö tässä 2 erilaista tapausta ja niiden tutkintaa niin että tarvitaankin urautuneen ajattelun sijaan luovaa ajattelua?

        Pedofilia on ihanaa.


    • Selityskö?

      > Vai tarkoittaako sukupuoliyhteys jotain ihan muuta tässä yhteydessä? <

      Joku laki tyyppi kertoi että:

      "KYLLÄ! Juuri tästä on kysymys. Sukupuoliyhteys EI VÄLTTÄMÄTTÄ näissä asioissa tarkoita samaa, mitä sillä ARKIKIELESSÄ tarkoitetaan. Se voi olla "vähemmänkin" kuin sukupuolielimellä tapahtuvaa tunkeutumista toisen sukupuolielimeen tai peräaukkoon.

      Siksipä ei tuossa ole ollutkaan raiskauksista kyse."

    • akkapentele

      Tekisi mieli varata aika Minna -Joki-Erkkilälle ihan siitä syystä, että pääsisin tapaaman häntä. En malttaisi olla kysymättä: "Nukutko yösi hyvin?". Onneksi hänestä on tehty nettitietojen mukaan valitus Valviraan.

    • KäänteinenTod.taakka

      Jaa joo nyt ymmärrän, ei toi tarkota että ne olis raiskannu niitä pikkulapsia yli vuoden ajan, vaan sitä ettei ne osaa sen tarkemmin määritellä koska ne väitetyt seksuaaliteot on tehty.

      Siksi se aika on 01.06.2008 - 14.07.2009, koska se tarkoittaa että sen välisenä aikana jossain vaiheessa väitetyt teot on tehty.

      Näin tehtynä syytetty ei voi todistaa ettei ole edes ollut väitettynä aikana paikalla koska kukaan ei pysty todistamaan yli vuoden ajalta jokaista hetkeä missä on milloinkin ollut.

      Ne luunappi/tukkapöllyt on osattu ajottaa vähän tarkemmin 01.02.2009 - 14.07.2009 väliselle ajalle.

      Ne on ollu pidätettynä vasta kesäkuussa 2012 eli juttua on alettu tutkia vasta vuosia myöhemmin. Miksi? Tapahtuiko silloin jotain erityistä? Pariskunta eros? Kaveri suhteet katkes?

      Suomessa seksuaalirikoksissa noudatetaan ns. käänteistä todistustaakkaa eli jollet itse pysty todistamaan itseäsi syyttömäksi, saat tuomion.

      Todella ovelaa asianomistajilta, poliisilta ja syyttäjältä väittää että joskus jossain vaiheessa vuosia aikaisemmin on tapahtunut jotain.

      Sitä vaikeampaa on todistaa syyttömyys, mitä pitempi ajan jakso on milloin teot on vätetty tehdyn ja mitä pitempi aika niistä on kulunut.

      Varsinkin kun väitetään että jotain on tehty 2-vuotiaalle pikkulapselle joka itse ei millään voi muistaa vuosia myöhemmin todellisia tapahtumia, niin aikuinen voi väittää lapselle tapahtuneen ihan mitä tahansa, eikä lapsi voi väittää vastaan.

      Tai voi niinkun Auer&Kukka keissin vanhin tytär kertoikin ettei mitään ollut tapahtunut ja lääkäri todisti ettei mitään jälkiä mistään seksuaalisesta ollut, immenkalvot olivat ehjät, ym. ja siitä huolimatta syytetyt tuomittiin.

      Väitetty seksuaalirikos onkin oiva tapa saada kelle tahansa tuomio.

    • Pieniliekki

      Hevosenmuna tuntuu ihanalta sisässä.

      • Pieni Kaasuliekki

        Tulin juuri hikisenä tallilta kotiin ja lapseni sanoi: "Äiti, sä haiset ihan hieltä!".


      • annaannaa
        Pieni Kaasuliekki kirjoitti:

        Tulin juuri hikisenä tallilta kotiin ja lapseni sanoi: "Äiti, sä haiset ihan hieltä!".

        Mammat tykkää pedofiilata.


    • terapeutti Stråle

      Tässäpä taisikin nyt ilmetä valejorkasmi, nyysityt nimimerkit mutta hevosenhajusta todiste löytyy minfosta. Tavoite? Oikeusmurha vai joku vähemmän kunnianhimoinen rikos?
      Onko tavoite tunkeutua 3 Pirkanmaalla tuomitun pedon perään?

    • milläs mietit

      Stråle, usko nyt. on sinun iltalääkkeesi aika. Tohtorit odottavat sinua, hopi hopi.

    • terapeutti Stråle

      Kiitos, kiitos, milläs mietit. Milläs sinä?

    • Kuolemannaakka

      Kuka tuon nimimerkin omistaa, omistaja ilmoittautukoon, varastaminen on rikos.

    • eivoikuinnauraa

      Onpa minfossa meininkiä, kun ketään ei kiinnosta niin pitää tulla tuplanikilliä kehumaan itseä.

    • susi lammast ei syö

      Tämä on ollut fakta-asia alusta lähtien. Anneli Auer on pelkkä stuntti - vai oletko kertaakaan kuullut hänen ihmetelleen ääneen, että mikä tämä tällainen länsimaa on, jossa on syyttömyys todistettava? Minä en ole. Kusetti teitä siinä kuin kaikki muutkin, jotka saivat aikaiseksi tämän järjettömän pahuuden. Viimeisetkin empatiaa kokevat ihmiset oli tapettava henkisesti.

      • jonoon mars

        Ja se viimeinen empatian tappoisku tulee, kun kuulette, että miten Anneli Auerille annetaan ainakin viisi elinkautista, jonka jälkeen media tulee kirjoittamaan, että miten väärin se on, niin väärin, niin väärin, kun ei ollut mitään näyttöäkään.

        Pelkkä esitys, mutta jotkut ovat menneet järjen sijaan tähän tunteella mukaan - se on ollut heidän virheensä.

        Ja nyt menkää ja ostakaa kaikille lapsillenne vihaisia siilejä - myös muuta kodintaloustavaraa - tai vaikka kiukkuisia lintuleluja, ja muistakaa olla itsekkäitä, ja katsokaa, että pojillanne on pleikkareita, joissa tapetaan mahdollisimman paljon ihmisiä, että he oppivat syvästi nauttimaan tällaisesta toiminnasta.

        Kohta teidän poikianne tarvitaan.


    • ihmisen kuva

      Eurooppa tänään:

      Uutiset:

      -Keskustan Kääriäinen ihmettelee Ämarin harjoituksen tietovuotoa (sotalentoharjoitus Balttiaan Venäjän ärsyttämmiseksi)

      -Kauhuvideo Mariupolin lauantaiaamulta: edellä ajaa kuorma-auto suoraan rakettituleen (Ukrainassa ihmisiä tapettu yli 5000)

      -1990-luvun Charlie Hebdo (pilkkaamalla arvomaailmaa saatiin Pariisin isku ja paljon muuta aggressiota liikkeelle)

      -Seppäsen Venäjä-kierros, osa 2 (agiteeraamalla Venäjää saadaan sotajoukot itärajalle, on vain vaille Mainilan laukauksia)

      -Varapuhemies SS:lle: Konsensus ei voi olla leikkikehä, jonne kaikki juoksevat piiloon (vastuunkantajia ei löydy enää)

      -Mariupolin verilöylyn käskynjaosta paljastui nauhoitus: "veli, siellä on 9-kerroksisia taloja" - "ei sillä ole väliä" (empatialla ei ole mitään käyttöä)

      -Guantánamosta vapautuneet totuttelevat uuteen elämään Uruguayssa (ihmiset kiduttavat toisia ihmisiä)

      -Ranskalaiset kaihoavat asevelvollisuuden perään (lisää sotilaita tappamaan)

      -Paavi vaati loppua Ukrainan taisteluille (paavi on unohtanut mitä kirkko teki)

      -Ulkoministeri Tuomioja: Ukrainan sodan laajenemisella pahat ja kauaskantoiset seuraukset (Suomi heräämässä)

      jne.

      • Ritva Sontavuori

        Re: Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö (ketju 2)
        ViestiKirjoittaja Kuolemannaakka » Pe Kesä 28, 2013 11:10 pm

        Tiedossani on, ettet uskonut/usko näihin hyväksikäyttöväitteisiin. Etkö uskalla kertoa kantaasi julkisesti?

        Mikä ihmeen logiikka on muka aloittaa viillellä omien pikkulasten sukuelimiä muutama kuukausi tuntemansa miehen kanssa kesken murhaoikeudenkäynnin? Anneli sano Jensille netissä että: "Ruvetaanko viiltelemään mein lasten pimppejä!" "Joo!", sanoo Jens oitis.

        Ilman, että kummallakaan on minkäänlaista rikosrekisteriä, ilman mitään aineistoa/näyttöä, ilman mitään viitettä mistään palvonnoista tai väkivallasta (juu, ja ei tarvitse sitä Kukan ja hänen aikuisen poikansa tappelua tuoda tähän "todisteena")? Ilman, että yhdenkään lapsen immenkalvo on vahingoittunut? Ilman, että kukaan lapsista sanoo mitään, ilman että kukaan kirjoittaa päiväkirjaansa asiasta mitään, ilman, että piirtää jotain? Ilman, että kummallakaan oletetulla tekijällä on minkäänlaista personallisuushäiriötä? Lapset kävivät KOULUSSA! Housut veressä, vai? Lapset leikkivät paljon naapureiden kanssa, sitä on täällä oikein erikseen päivitelty! Sata viiltoa, haloo!

        Poliisi kuunteli taloa ja soluttautui poikaystäväksi, eikä havainnut mitään kummallista Annelin ja lasten väleissä. Poika ja tyttö olivat hyviä ystäviä vielä 2010, vaikka muka tyttö viilteli häntä jo urakalla. Lue pojan kuulustelu 2009! Tyttö kieltää edelleen kaiken väkivallan, miksi häntä ei uskota, mutta nuorempia pikkulapsia, jotka ovat matkan varrella muuttaneet kertomustaan monia kertoja, uskotaan? Entäs naapurin lapset; hekin kieltävät kaiken. Samoin Kukan pojat, jotka kuulemma myös olivat mukana. Miksi pojan jutuista valikoidaan osia??

        Tiedät ihan hyvin, että nämä syytökset ovat täysin pähkähulluja ja epäloogisuuden huippu. Näille teoille ei ole minkäänlaista motiivia. Näitä tekoja ei voisi peitellä mitenkään, kukaan ei semmoisiin ryhtyisi. Väitteet ovat täysin järjettömiä, eikä niiden tueksi ole todisteita. Tässä pelastetaan vain oikeuslaitosta ja poliisia ja säästetään korvausrahoja.


      • Ritva Sontavuori
        Ritva Sontavuori kirjoitti:

        Re: Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö (ketju 2)
        ViestiKirjoittaja Kuolemannaakka » Pe Kesä 28, 2013 11:10 pm

        Tiedossani on, ettet uskonut/usko näihin hyväksikäyttöväitteisiin. Etkö uskalla kertoa kantaasi julkisesti?

        Mikä ihmeen logiikka on muka aloittaa viillellä omien pikkulasten sukuelimiä muutama kuukausi tuntemansa miehen kanssa kesken murhaoikeudenkäynnin? Anneli sano Jensille netissä että: "Ruvetaanko viiltelemään mein lasten pimppejä!" "Joo!", sanoo Jens oitis.

        Ilman, että kummallakaan on minkäänlaista rikosrekisteriä, ilman mitään aineistoa/näyttöä, ilman mitään viitettä mistään palvonnoista tai väkivallasta (juu, ja ei tarvitse sitä Kukan ja hänen aikuisen poikansa tappelua tuoda tähän "todisteena")? Ilman, että yhdenkään lapsen immenkalvo on vahingoittunut? Ilman, että kukaan lapsista sanoo mitään, ilman että kukaan kirjoittaa päiväkirjaansa asiasta mitään, ilman, että piirtää jotain? Ilman, että kummallakaan oletetulla tekijällä on minkäänlaista personallisuushäiriötä? Lapset kävivät KOULUSSA! Housut veressä, vai? Lapset leikkivät paljon naapureiden kanssa, sitä on täällä oikein erikseen päivitelty! Sata viiltoa, haloo!

        Poliisi kuunteli taloa ja soluttautui poikaystäväksi, eikä havainnut mitään kummallista Annelin ja lasten väleissä. Poika ja tyttö olivat hyviä ystäviä vielä 2010, vaikka muka tyttö viilteli häntä jo urakalla. Lue pojan kuulustelu 2009! Tyttö kieltää edelleen kaiken väkivallan, miksi häntä ei uskota, mutta nuorempia pikkulapsia, jotka ovat matkan varrella muuttaneet kertomustaan monia kertoja, uskotaan? Entäs naapurin lapset; hekin kieltävät kaiken. Samoin Kukan pojat, jotka kuulemma myös olivat mukana. Miksi pojan jutuista valikoidaan osia??

        Tiedät ihan hyvin, että nämä syytökset ovat täysin pähkähulluja ja epäloogisuuden huippu. Näille teoille ei ole minkäänlaista motiivia. Näitä tekoja ei voisi peitellä mitenkään, kukaan ei semmoisiin ryhtyisi. Väitteet ovat täysin järjettömiä, eikä niiden tueksi ole todisteita. Tässä pelastetaan vain oikeuslaitosta ja poliisia ja säästetään korvausrahoja.

        Re: Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö (ketju 2)
        ViestiKirjoittaja Kuolemannaakka » La Kesä 29, 2013 8:47 pm

        Puolustuksella on aivan mahdoton tehtävä tämmöisissä jutuissa, koska tuomion jälkeen kaikki "selittely" on kiellettyä. Ei siis saa esim laittaa tutkimusmenetelmiä kyseenalaiseksi, tai kertoa tutkimuksessa olevista virheistä tai huomiottajättämisistä.

        Esim: Joki-Erkkilä löysi näitä UV-valolla havaitsemiaan "arpia" myös naapurin lapsista. Oliko heitäkin viillelty? Miksiköhän he tai heidän vanhempansa eivät olleet huomanneet mitään? Joki-Erkkilä löysi jälkiä, koska halusi löytää: hänellä oli vahva ennnakkokäsitys Auerin syyllisyydestä, ja vahva kuvitelma, että maailma on täynnä demoneita ja jumalan ja saatanan taistelukenttä. Mitään "pedofiilisaatananpalvojia" ei taida olla koskaan tavattu mistään päin maailmaa, mutta näitä ilmoituksia ja huolia saa poliisi vastaanottaa Suomessakin vähän väliä. Ihan arvostetuilta kansalaisiltakin, esim lastenlääkäreiltä (viittaan Bergin kirjoitukseen tamperelaisesta lastenlääkäristä, joka oli vakuuttunut, että Tampereella toimi jonkinlaisen saatanapalvontapedofiilikultti, joka vei lapsia luoliin ja teki heille ritualistista väkivaltaa. Lapset olivat kertoneet: 2-4 -vuotiaat.). Joki-Erkkilä toimi kuten Tara ja co. Auerin kuvien kanssa: jälkiä ja ruhjeita ja murha-aseita ja ties mitä löytyy, kun haluaa löytää.

        Syyttäjä ajoi juttunsa taitavasti läpi: käytetään ihmisiä, jotka eivät kyseenalaista ilmiötä, vaan jotka päin vastoin uskovat siihen täysin. Lisäksi juttu on venynyt niin kauan, ja kaikille tuttu, että jokainen on muodostanut siitä ennakkokäsityksen. Objektiivisuus on erittäin vaikea saavuttaa, kun on jo valmiiksi käsitys, että syyllinenhän se on. Aletaan etsimään syyllisyyttä osoittavia asioita, eikä osata enää suhtautua objektiivisesti ja "kylmästi".

        Meidän kulttuurissamme suhtaudutaan sallivasti ihmiseen, joka väittää saavansa viestejä jumalalta. Jos hän saarnaisi saavansa viestejä Gorbatshovilta, hänet laitettaisiin lääkitykselle. Jos hän kertoisi ufojen kaappaavan lapsia, häntä pidettäisiin hulluna. Mutta on täysin "luvallista" väittää demoneja olevan olemassa ja saatananpalvontapedofiilikultteja. Se on vain "lapsista välittämistä". Monella aivot lakkaavat toimimasta, kun mainitaan sana lapsi. Moni "jumalan avulla selvinnyt" on oikeasti mielenhäiriössä, mutta tätä ei saa sanoa. Kun ihminen, joka lähtökohtaisesti on menettänyt otteen reaalimaailmasta (eli uskoo jumaliin ja paholaisiin), laitetaan todistamaan jutussa, jossa vedotaan voimakkaasti tälle todistajalle todelliseen asiaan ja uhkaan, ei varmasti saada objektiivista todistusta.

        Puolustus ei voi kertoa, että halusi toisen lääkärin lausunnon, mutta ei saanut sitä, eikä saanut teettää tutkimusta. Vain Joki-Erkkilän löydökset jäivät muiden asiantuntijoiden ja tuomion pohjaksi. Tavallinen kansa nyt ei tietenkään tiedä jutusta yhtään mitään muuta, kuin mitä lehdessä lukee: löytyi satoja viiltelyjälkiä, ja he vääntelevät tuskaisina käsiään, kun on niin kamalaa. Heille ei kerrota, että viiltelyjälkiä löytyi myös naapurin lapsista, joita ei taatusti oltu viillelty, ja että käräjäoikeus ei uskonut näiden "viiltelyjälkien" edes olevan mitään viiltelyjälkiä.

        Syyttäjä tarvitsi tuomion arvista, jotta se voi käyttää näitä "motiivina" Jukan murhassa. Kyse on siis rituaalimurhasta, ja se selittää kaiken (normikansalaiselle). Ei tarvita mitään selitystä tai motiivia, koska: saatananpalvoja. Kaikkihan me tiedämme, että saatananpavojat viiltelevät ja harjoittavat pedofiiliaa, koska tämmöisestä saa lukea vähän väliä. Näiden huolestuneiden toimesta; mitään tapauksia ei taideta tuntea mistään päin maailmaa.

        Kansalaiset eivät myöskään saa tietää, ettei puolustus saanut haastatella lapsia, ja että nuorten lapsien kertomuksista uskottiin aina parhaat palat: täysin tuulesta temmatut jutut unohdettiin, ja loppu sitten kuitenkin katsottiin uskottavaksi. Erikoinen lähestymistapa minusta.

        Enkä minä veristi sekoita sinua kehenkään, mutta tiedän, että rohkeuttahan se vaatii, että sanoo, ettei keisarilla ole vaatteita.


    • tuhansia sanoja

      Uskokaa nyt. Totta se on: oikeusmurha tai tehdyt teot?

      Kumman valitset? Kumpikin yhtä järjetön vaihtoehto.

      Jos silmät aukeaisivat, ne näkisivät totuuden: kansankusetus.

      • paras kusettaja

        Anneli Auer on ollut kaikkien aikojen paras kusettaja. Sen jokaanen tajuaa. Melekein onnistui, mut onneksi totuus tuli vastaan.


      • SINÄHÄN
        paras kusettaja kirjoitti:

        Anneli Auer on ollut kaikkien aikojen paras kusettaja. Sen jokaanen tajuaa. Melekein onnistui, mut onneksi totuus tuli vastaan.

        SE OLET! Kuka lienetkin?


    • ne syyt näkee

      "Suomen ensimmäinen valtakunnansyyttäjä (1997-2010) Matti Kuusimäki seuraa edelleen oikeuslaitoksen toimia tarkasti, vaikka jäi eläkkeelle nelisen vuotta sitten. Kuusimäen mielestä oikeuskäsittelyt kestävät Suomessa liian pitkään.

      Ulvilan surmaoikeudenkäynti herättää entisessä valtakunnasyyttäjässä surullisia tunteita."

      http://arenan.yle.fi/radio/2338183

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      296
      3339
    2. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      203
      2918
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      71
      2514
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      226
      1973
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      15
      1408
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1327
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1308
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1267
    10. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      164
      1256
    Aihe