Julkulan sairaala

Kysyjä

Naisystäväni on sairastunut vakavaan masennukseen ja pääsee / joutuu Julkulan sairaalaan lähiaikoina. Millainen paikka? please asiallisia kometteja. Kiitos!

52

4630

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • No fun

      Pääsee vai joutuu,se nimenomaan on oleellinen kysymys?
      Jos pääsee niin voihan lähteä litomaan jos hoito tuntuu pelleilyltä jos joutuu niin jälki voi olla rumaakin.

      • Voimia!

        Onko teillä lapsia,synnytysmasennus tms? Julkula ei oikea paikka silloin,neuvola!


      • No fun
        Voimia! kirjoitti:

        Onko teillä lapsia,synnytysmasennus tms? Julkula ei oikea paikka silloin,neuvola!

        Mitä sinä minulta kysyt,kysy aloittajalta!


    • Lobotelex

      Sähkö ja Lobotomia yleisimmin käytetty hoitomuoto. Julkula on tällähetkellä valtakunnallisesti ns. edelläkäviä noiden hoitomuotojen suhteen. Ystäväsi on hyvässä hoidossa. Tervetuloa !

    • potilaankaveri

      Joo kaveri sai masennukseen sähköä ja lobotomiaakin kai harkittiin? Mutta nykyään rauhallinen tosin eipä juuri kotoa poistu

      • jah-has

        Milloin masentuneilla on ollut tapana ympäriinsä juoskennella? Siksihän ne sitä virtaa antaa, että alkaisi selkä irtoamaan lakanoista.

        Varmaan parempiakin keinoja olisi, mutta ei se psykiatrinen tiede ihan salamavauhtia kehity.


    • Hieman sätkii vielä

      Mielestäni lobotomia ainut nopeasti tehoava hoitomuoto. Lääkehoitoa ei tarvitse ko. toimenpiteen jälkeen ikinä. Suosittelen kysymään hoitavalta lääkäriltä, ja heti jonoon.

    • Tosi on

      Hei. Julkulassa parasta on ne sekahuoneet. Mies ja nainen samassa huoneessa. Heikki, minun tutulle ei ole ainakaan ollut mitään kiirettä takaisin kotiin hermokireän ymmärtämättömän vaimonsa luo. Sekahuoneessa kaikki sujuu, ymmärtää toisiaan ja ei huutele mitä kenenkin kanssa touhuaa. Hoitajat katsovat läpi sormien, koska kaikilla on niin mukavaa.

    • elukaksihäkkiin

      No käske häntä valmistautumaan psyykoosilääkkeisiin. Niitä annetaan, jos ei omasta halusta ota tulee piikilllä. Sano että valmistautuu sellaiseen kohteluun että häntä kytätään lasikopista (kaikki käyttäytyminen kirjataan ylös) ja kirjoitellaan kaiken maailman diaknooseja. Joutuu todennäköisesti mielialaosastolle. Jos saa sen idän napoleonin lääkärikseen käske valmistautua kylmään kyytiin.

      • hullua on

        Onko idän napoleon pahempi kuin ne kiihkouskovaiset psykiatrit? Ei voi olla !


    • hiltun

      Kaikki muu parempaa kuin omien lapsiensa tappaminen.

    • Huonoon suuntaan.

      Julkulassa ei ole enään ns. osastoja. Kaikki on akuuttiosastoja eli 2-5 vuorokautta ja ulos. Mikä nyt ei auta tai paranna kenenkään masennusta tai muitakaan mielenterveyden ongelmia. Siellä ollaan masentuneet, skitsofreenikot, juopot, narkkarit kaikki samassa tilassa.
      Sitten käteen resepti ja ulos.

      Aikoinaan Julkulan psykiatrinen sairaala oli sairaala. Sieltä sai apua ja hoitoa. Mutta ei enään kun on resussipula.
      RIP 3713

    • mieti sitä

      Pahoitttelut naisystäväsi masennuksesta ja paljon voimia sinulle ja muille lähellä oleville kanssaolijoille. Tärkeintä on, että hän on hyvässä hoidossa, jossa saa apua.

      Säännöllinen ruoka, lääkkeet ja terapia auttaa toipumaan.

      Sinä voit käydä katsomassa häntä, ja lääkäreiden ja hoitajien kanssa käytävien keskusteluiden kanssa sinäkin saat tukea ja helpotusta sinua painaviin asioihin.

      Siellä eri osastoja nuoriso-, aikuis-, ja vanhuspsykiatrianosasto. Huone yleensä jaetaan toisen kuntoutujan kanssa. Ei mitään sekahuoneita.

      Ja te muut ketjukirjoittajat saisitte hävetä, jos osaatte. Minä ainakin halveksun teitä. Jos teidän elämänne on nyt niin mallillaan. Voisin varmuudella sanoa että, jossain vaiheessa tekin yleensä saatte sairaala tai muuta viranomaishoitoa tavalla tai toisella. Silloin ihmisellä itsestä tai läheisen hätä läsnä, jopa sinusta.

      • zukizuki3

        Kerran viikossa keskustelu hoitajan kanssa, onko se hyvä? Lääkärin kanssa keskustelu vain lääkkeestä, jos koet lääkkeestä haittavaikutuksia annosta nostetaan joten kannattaa vain nyökytellä että jees jees, kaikki hyvin. Samoin lääkäriä/lääkärin antamaa diagnoosia ei kannata kyseenalaistaa, jos se tuntuu väärältä. Olet muuten sairauden tunnoton ja voit joutua pakkohoitoon.
        Muun ajan olet lukkojen takana ja lupa pitää olla jos haluaa mennä vaikka asioille. Hyvin harva saa vapaakulkuluvat. Kerran viikossa on jotain tekemistä esim.musiikkinurkka, leipomista tai ulkoliikuntaa. Sielläkin hoitajat ovat niin vastahakoisina. Miksi hakea edes hoiva-alalle jos on persoonaltaan kuin luonne häiriöinen vartija?


      • Plöööööö

        HOITOALALLE, ei Hoiva-alalle.... Kertoo jo kaiken..


    • melkein hetero

      Julkula on loistopaikka ! Minut lestapsykiatri paransi homoudesta ollessani pakkohoidossa.En ole uskaltanut homostella enää hoidon jälkeen.Olen hänelle ikuisesti kiitollinen.

      • Kerro lisää

        Onko se n. 45 v. ruskeaverinen ruskeahiuksinen nainen arviolta n.7 1/2 - 8- tasoa. ei lihava, enemmänkin normaali. Ei käytä meikkejä, eikä ole korvakoruja ?


    • alkuper.

      Kiitos sinulle joka vastasit asiallisesti....Ei tällaiset asiat ole leikin asia, tätä jo pelkäsinkin mutta kysyin kuitenkin..

      • Rauhis on goooooood.

        Ennen Julkulaa voisi kokeilla ainakin kerran ns. luontaistaterapiaa. Naisten tanssit Rauhanlahdessa ja löytyy apu vaivaan kuin vaivaan. Voisi tulla pitkäkinkestoinen ja terapeuttinen suhde, josta apua ylä- ja alapäähän.


      • 36v mies tämä ex mies
        Rauhis on goooooood. kirjoitti:

        Ennen Julkulaa voisi kokeilla ainakin kerran ns. luontaistaterapiaa. Naisten tanssit Rauhanlahdessa ja löytyy apu vaivaan kuin vaivaan. Voisi tulla pitkäkinkestoinen ja terapeuttinen suhde, josta apua ylä- ja alapäähän.

        Minun entinen miesystävä sairastui vakavaan masennukseen,joka käy säännöllisesti viikottain julkulassa.sekosi kun sai tietää että hänelle syntymässä toinen lapsi.ei olisi halunnut toista lasta koska ensimmäinen lapsikin,joka 5v.tyttö,on hänelle raskas hoitaa eikä olisi halunnut ensimmäistäkään lasta.


      • Siilinjärveläinen
        36v mies tämä ex mies kirjoitti:

        Minun entinen miesystävä sairastui vakavaan masennukseen,joka käy säännöllisesti viikottain julkulassa.sekosi kun sai tietää että hänelle syntymässä toinen lapsi.ei olisi halunnut toista lasta koska ensimmäinen lapsikin,joka 5v.tyttö,on hänelle raskas hoitaa eikä olisi halunnut ensimmäistäkään lasta.

        Siilinjärveläinen siis.joutuu ajamaan julkulaan aina,koska harjamäki lopetettu.


      • joo-oo

        Se on tiukka paikka, mistä uros synnyttää.


    • liikkuminen avuksi

      Parasta lääkettä masennukseen on luonnossa liikkuminen. Pelkkä kävely, lenkkipoluilla auttaa ja jos ei lenkkipolkuja lähellä, niin normaalit kävelytiet katujen varsilla käyttöön. Kun meillä jokaisella on ajoittain jonkin asteinen masennus, niin itse olen havainnut parhaaksi hoidoksi sen, että lähden ulos kävelemään. Oli sää mikä tahansa. Metsä ja luonto ja liikunta ovat parasta lääkettä moneen vaivaan. Kun pahin masennus alkaa hellittämään niin ylös, ulos ja lenkille.
      Julkulasta ei kokemuksia. Toivotan toipumista !

      • samaamieltä

        Liikkuminen ja sosiaalinen kanssa käyminen ihmisten kanssa.


      • Peratzinia naamaan
        samaamieltä kirjoitti:

        Liikkuminen ja sosiaalinen kanssa käyminen ihmisten kanssa.

        Kanssakäyntiä, eli alkuilta tanssilattialla ja loppuyö kenttäpatjana ja vaakapainia hotellihuoneessa. Rauhalahti on IN.


      • Ketuttaa mitätöijät

        Sinä et tiedä mielenterveys ongelmista yhtikäs mitään, niin ole hiljaa. Kaltaisiasi tolloja riittää.


      • vekkuli-westegren
        samaamieltä kirjoitti:

        Liikkuminen ja sosiaalinen kanssa käyminen ihmisten kanssa.

        Säännöllinen elämä, kunnollinen ruoka ja nuo mainitsemasi asiat auttavat jo paljon. Vika on vain mistä löytää sellaista seuraa, masentunut ihminen kun ei ole kovin kiinnostava muiden mielestä ja masentuneena kaipaa nimenomaan kannustavaa ja ymmärtävää seuraa. Sellaista hieman terapoivaa.

        Monesti masennus taitaa olla hieman sellainen post-traumaattinen väsymystila. Ainakin itse olen kokenut sen siten, ja sellainen käsitys tulee myös lukiessaan kertomuksia synnytysmasennuksista. Raskaus on ottanut lujille ja sitten kun jännitys laukeaa, kasautunut rasitus purkautuu jaksamattomuutena. Ihmiset sietävät esim. stressiä eri tavoin, ja se yllättää monesti henkilön itsensäkin. Painetta voi sietää pitkäänkin eikä se edes tunnu sillä hetkellä kovin kummoiselle, mutta sitten kun siitä pääsee, saattaa ollakin että jaksaminen loppuu.

        Nykyiset hoitokäytännöt masennuksen parantamiseen eivät vaikuta aivan tervejärkisiltä moneltakaan osin. Eivätkä tuloksetkaan taida kovin mairittelevia olla.


    • Lue itsesi terveeksi

      Parasta lääkettä masentuneisuuteen voisi olla lukea esim. Albert Camusin ajatuksia.

      Camus on ranskalainen Nobel palkittu kirjailija jonka näkemykset auttavat masentuneita paremmin kuin Julkulan wanna-be parantajat tai puunhalaukset.

    • Warden

      Siellä ollaan yleisimmin alkoholin ja masennuksen takia. Hoitoajat aika lyhyitä eli viikko tai muutama. Sairaanhoitajan kanssa keskustelua pari kertaa viikossa jos huvittaa ja lääkärin tapaa noin kerran viikossa. Laitosruokaa. Jos ei ala nukuttamaan niin lääkärin luvalla voi saada sitten nestemäistä Nozinania/Diapamia taikka tabletteja (Stella ym.) niin nukkumatti kyllä tulee osastolla. Kanttiiniin ja kuntosalille pääsee. Osastoilla pleikkarit. Puheenaiheita ajankohtaiset aiheet kuten urheilu ja sitten tietty lääkkeet ja kolmosena päihteet.

      ELI

      Osastojakso voi olla askel parempaan tai huonompaan.

    • tissimees

      Minä olin Julkulassa hoidossa.Ainut tulos hoidosta oli MIESTISSIT !!
      Johtunee varmaan lääkityksestä.No näillä mennään.

      • Neito 25 v.

        Mulle kasvo viikset ja parta.


    • Tuen

      Takavuosina kävin pari kertaa tapaamassa Julkulaan vakavan masennuksen vuoksi joutunutta tuttavaani.

      Vierailijan silmin laitos vaikutti asialliselta: Siistit yhteistilat, jämptit hoitajat ja tilaa yksityisillekin keskusteluille järjestyi. Vieraskin sai olla aika vapaasti.

      Tällä palstalla mölyävät ymmärtämättömät huutelijat saisivat maistaa omaa lääkettään sitten, kun ovat itse avun tarpeessa.

      • Läheltä nähnyt ja kuullu

        Koko kaupunki tietää jo sua ennen kuin olet siellä:)! Varokaa joutumasta kuin ruttoa!


      • zukizuki3

        Ei savua ilman tulta. Itse olen yksi noista "mölyäjistä" ja olen ollut julkulan "sairaalassa", joten tiedän mistä kirjoitan. Hakeudu itse tuonne "hoitoon", jos luulet tuon muka olevan loisto paikka.
        Itselläni oli samanlainen kuva ko.paikasta kuin sinulla ennen kuin erehdyin sinne menemään. Nyt ennemmin pakenen maasta tai otan luodin rintaan kuin menisin sinne uudestaan. Yhä näin vuosien jälkeen näen paikasta painajaisia, varsinkin psykoosi-lääkkeistä. Ja ei, en ollut edes psykoottinen. Vain lievästi masentunut ja ahdistunut, mutta paikka ja siellä saatu kohtelu sai minut vain enemmän ahdistumaan ja kärsimään paniikkihäiriöistä hoidon aikana ja jälkeen.


      • Warden

        "Siistit yhteistilat"

        Se on päiväsali. Siellä ruokaillaan ja on siellä telkkari jota harvemmin katsotaan. Voi olla noin kerran viikossa keskustelutilaisuus, jossa hoitaja potilaat yht'aikaa. Kalustus sosiaalidemokraattista perustasoa eli Isku-Asko-Samsung -linjaa.

        Osastolla on myös toinen telkkarihuone, jossa on pleikkari, mutta harvoin käytössä, mikä kuvaa masennuksen aiheuttamaa lamaantumista ja alkoholismin aiheuttamaa keskittymiskyvyn puutetta.

        "jämptit hoitajat"

        On erilaisia. Ja ainakin yksi hoitaja oli hyvin epäsuosittu Gestapometodeineen.

        "Vieraskin sai ola aika vapaasti."

        Minun vierailulla osastolla oli 17 -vuotias poika ja 16 -vuotias tyttö lainvastaisesti aikuisten osastolla. Jälkimmäistä simputettiin hoitohenkilöstön toimesta = ei saanut olla kännykkää, kusitestit Diapamin syömisen kyttäämseksi.


      • BBARS
        Warden kirjoitti:

        "Siistit yhteistilat"

        Se on päiväsali. Siellä ruokaillaan ja on siellä telkkari jota harvemmin katsotaan. Voi olla noin kerran viikossa keskustelutilaisuus, jossa hoitaja potilaat yht'aikaa. Kalustus sosiaalidemokraattista perustasoa eli Isku-Asko-Samsung -linjaa.

        Osastolla on myös toinen telkkarihuone, jossa on pleikkari, mutta harvoin käytössä, mikä kuvaa masennuksen aiheuttamaa lamaantumista ja alkoholismin aiheuttamaa keskittymiskyvyn puutetta.

        "jämptit hoitajat"

        On erilaisia. Ja ainakin yksi hoitaja oli hyvin epäsuosittu Gestapometodeineen.

        "Vieraskin sai ola aika vapaasti."

        Minun vierailulla osastolla oli 17 -vuotias poika ja 16 -vuotias tyttö lainvastaisesti aikuisten osastolla. Jälkimmäistä simputettiin hoitohenkilöstön toimesta = ei saanut olla kännykkää, kusitestit Diapamin syömisen kyttäämseksi.

        "On erilaisia. Ja ainakin yksi hoitaja oli hyvin epäsuosittu Gestapometodeineen."
        Kuka niistä? Se kaljuuntuva pelle hermanni vai se luihu tyyppi jolla musta tukka, tummat silmän aluset ja todella katalan näköinen katse?


      • Warden
        BBARS kirjoitti:

        "On erilaisia. Ja ainakin yksi hoitaja oli hyvin epäsuosittu Gestapometodeineen."
        Kuka niistä? Se kaljuuntuva pelle hermanni vai se luihu tyyppi jolla musta tukka, tummat silmän aluset ja todella katalan näköinen katse?

        "Kuka niistä? Se kaljuuntuva pelle hermanni vai se luihu tyyppi jolla musta tukka, tummat silmän aluset ja todella katalan näköinen katse?"

        Joku Jone tai Jouni niin sillä oli lyhyeksi ajeltu tukka etten kaljuuntumisesta voi sanoa, mutta ei ollut näitä opistotasoisia vihervasemmiston "älykköjä" joilla on pitkä tukka ponnarilla.


      • BBar
        Warden kirjoitti:

        "Kuka niistä? Se kaljuuntuva pelle hermanni vai se luihu tyyppi jolla musta tukka, tummat silmän aluset ja todella katalan näköinen katse?"

        Joku Jone tai Jouni niin sillä oli lyhyeksi ajeltu tukka etten kaljuuntumisesta voi sanoa, mutta ei ollut näitä opistotasoisia vihervasemmiston "älykköjä" joilla on pitkä tukka ponnarilla.

        Oliko silmälasit?


      • nimimm
        BBARS kirjoitti:

        "On erilaisia. Ja ainakin yksi hoitaja oli hyvin epäsuosittu Gestapometodeineen."
        Kuka niistä? Se kaljuuntuva pelle hermanni vai se luihu tyyppi jolla musta tukka, tummat silmän aluset ja todella katalan näköinen katse?

        Mikä gesta ?


      • rt5utyuki
        Warden kirjoitti:

        "Kuka niistä? Se kaljuuntuva pelle hermanni vai se luihu tyyppi jolla musta tukka, tummat silmän aluset ja todella katalan näköinen katse?"

        Joku Jone tai Jouni niin sillä oli lyhyeksi ajeltu tukka etten kaljuuntumisesta voi sanoa, mutta ei ollut näitä opistotasoisia vihervasemmiston "älykköjä" joilla on pitkä tukka ponnarilla.

        Kuulostaa tutulta. Lepositeet kahdeksi vuorokaudeksi ja pakkolääkitys kun eräällä osastoaikani tytöllä alkoi ahdistaa tuo touhu. Hevosannoksia vahvoja lääkkeitä tungetaan, hoitajista harva välittää jutella potilaiden kanssa vaan ovat vaan töissä, eli istuvat kopissaan ja tulevat vain lääkkeitä jakamaan ja pomottamaan. Se läski elämäänsä kyllästynyt mustatukkafeminatsi oli tosin nuorisopsykiatrisella vielä vittumaisemmin kaikkeen puuttuva.

        Tiedä sitten onko aikuispuolella sen parempi. t. 2009 vapautunut.


    • julkulaan tahdon!

      tahtoisin vain julkulaan pelaamaan pleikkaa ja napsimaan xanoreita :)

      • hullua on

        Mutta siinä voi käydä niin että hortoilet seiniä pitkin sekaisin neurolepteistä etkä siinä tilassa edes tiedä mikä pleikkari on.


      • julkulaan tahdon!
        hullua on kirjoitti:

        Mutta siinä voi käydä niin että hortoilet seiniä pitkin sekaisin neurolepteistä etkä siinä tilassa edes tiedä mikä pleikkari on.

        No ei niistä niin sekaisin mene ellei ole jo valmiiksi sekaisin.


      • VitaNoDoc
        hullua on kirjoitti:

        Mutta siinä voi käydä niin että hortoilet seiniä pitkin sekaisin neurolepteistä etkä siinä tilassa edes tiedä mikä pleikkari on.

        Jos sinut neurolepteille pannaan niin sinähän et hortoile minnekkään. Makoilet tai istut suurimman osan hereillä olo ajastasi vahakasvoisena, ilmeettömänä, mielityhjänä ja yrität vain muistaa miltä tuntui olla iloinen, surullinen, pettynyt tai vihainen. Yrität vain yksinkertaisesti muistaa miltä tuntui olla elossa, ihminen. Samalla kuinka kuolet sisältä henkisesti.


      • julkulaan tahdon!
        VitaNoDoc kirjoitti:

        Jos sinut neurolepteille pannaan niin sinähän et hortoile minnekkään. Makoilet tai istut suurimman osan hereillä olo ajastasi vahakasvoisena, ilmeettömänä, mielityhjänä ja yrität vain muistaa miltä tuntui olla iloinen, surullinen, pettynyt tai vihainen. Yrität vain yksinkertaisesti muistaa miltä tuntui olla elossa, ihminen. Samalla kuinka kuolet sisältä henkisesti.

        Jos neurolepteistä menee sekaisin niin oli jo valmiiksi sekaisin! tahdon julkulaan syömään xanoreita.


    • hyvinpettynyt

      Julkula pitää lakkauttaa tänään eikä vasta huomenna! Tekevät terveistä ihmisistä sairaita pashalöpinöillään ja psyyke"lääkkeillään".

      • KosiEatOla

        Ei sitä lakkauttaa tarvitse, mutta lääkäri-ja hoitaja-kanta pitää "puhdistaa".
        Parempi paikka näille jeesuksen morsiamille ym.oikeasti todellisuudesta vieraantuneille ja alkoholipsykoosissa oleville, kuin kaduilla vapaana. Tiukempi seula vain potilaisiin ja ne ulos joilla ei ole oikeaa mielensairautta. Siellä on jonkin verran potilaita joilla vika on elimellinen ja he ovat tuhon omia, jos heitä hoidetaan psy.lääkkeillä ja lässytys-terapialla.
        Samoin ne potilaat joiden oireilu vaikkapa masennus, johtuu vaikka jonkun läheisen menetyksestä. On ihan normaalia olla lyhyt tai vähän pitempikin aika alamaissa, jos menettää jonkun tärkeän.


    • seurailija_

      Ei varmaan kannata tällä palstalla kysellä Julkulasta, koska vastauksia tulee lähinnä vakavista mt-ongelmista kärsiviltä. Olen vieraillut nuorten osastolla skitsofreniaa ja maniaa sairastavien tuttavieni luona,ihan asialliselta ja siistiltä paikalta vaikutti. Molemmilla taisi olla oma huone.

      • Osastollaollut

        Nimenomaan vaikutti. Todellisuus onkin eri luokkaa. ..


    • ex_potilas

      Levittelevät valheita entisistä potilaista.Muistakaa että kun tämä väki avaa suunsa,vastuu siirtyy kuulijalle.
      Itse sain porttikiellon eräälle huoltamolle kun nämä hyypät olivat käyneet kertomassa että olen pedofiili.Julkulan väki on myös levittänyt juoruja että olen raiskaaja,huumeidenkäyttäjä,rattijuoppo yms...
      että mitäpä tuosta lol.
      He ovat sairasta porukkaa,pysykää kaukana.

    • Anonyymi

      Kykymee luumoo. Kylymee kuumoo. Silleen lähtöö ruostuneet pultitkin irti.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5259
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4715
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3006
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1804
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1757
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      110
      1744
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1730
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1643
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1571
    Aihe