AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  / maksan puhdistus kuuri

maksan puhdistus kuuri

12 Vastausta 14 472 Lukukertaa
Heissan!
Onko kukaan syönyt/juonut/tehnyt maksan puhdistus kuuria?? Onko se ihan turvallista? Minulla on maksa-arvot hiukan koholla ja ajattelin että jos pitäisi maksan puhistus kuurin...
Kuurejahan myydän luontaistuotekaupossa...mitä kuuria suosittelisitte?

ÄLÄ

missään tapauksessa tee mitään "maksan puhdistuskuureja" luontaistuotekaupan aineilla,etenkin jos sinulla ovat maksa-arvot kohollaan!!!!!!!!!!!!!!
HUS:n Kirurgisesta sairaalasta,elinsiirtoyksiköstä voidaan kertoa sinulle maksansiirroista,siirroista joihin on jouduttu näiden luontaistuoteputiikkien "maksan puhdistuskuurien" takia!
Olen itsekin työssäni törmännyt näihin ongelmiin,tosin en ihan siirtoasioihin,mutta...
MIKSI sinulla on kohonneet arvot?
Syy pitää selvittää.

kaipaisin hiukan

Onko sulla tarkempaa tietoa tapauksista, mistä on ollut kyse? Siitäkö, että jo vakavasti maksasairas on ryhtynyt puhdistamaan maksaansa vai siitäkö, että joku on puhdistanut maksaansa kuukausitolkulla vai normaalista terveen ihmisen - jolla ei ole todettu maksasairautta - kuuriluontoisesta 2-4 viikon maksanpuhdistuskuurista?

Siinä olen samaa mieltä, että jos on maksasairaus, ei maksaa saa rasittaa enää enempää puhdistuskuurilla. Mutta jos on maksa-arvot pikkasen koholla mutta ei varsinaista sairautta, jota lääkäri lisätutkimuksin noteeraisi, tekisi mieleni pikkasen puhdistaa, olenko väärässä?

Ja se pitää muistaa, että puhdistuskuurit ovat nimenomaan kuureja!

hainkin jo vähän

Ja sain hiukan käsitystä siitä, mitä hoituri tarkoitti. Totta on, että syy kannattaa selvittää: nostaako maksa-arvoja esim. joku lääkitys tai onko taustalla jokin maksa-arvoihin vaikuttava muu sairaus vai sitten se alkoholi. Löysin myös pari viitettä siitä, että joissain tapauksissa on luontaistuotteiden epäilty aiheuttavan maksa-arvojen kohoamista, mutta näistäkään en löytänyt tarkemmin selvitystä siitä, kuinka pitkään ja mihin tarkoitukseen/missä tilanteessa ja missä määrin tuotteita on syöty enkä siitä, onko epäilyjen oikeellisuutta missään vaiheessa todennettu. Mielenkiintoista.

Puhdistus

Sairaanhoitaja unohti kertoa(tai ei halunnut)
tai sitten on tietämätön.
Suomen lääkehaitta rekisteristä löytyy tietoa turvallista lääkkeistä.
Maksa-arvojen nousua on tapahtunut henkilöillä,jotka ovat olleet pitkäaikaisella lääkityksellä.
On se kumma kun aina unohtuu,noi muut asiat...

juu

kyllä minäkin ensin tarkistaisin reseptilääkkeiden sivuvaikutukset, yhtenä jokapäiväisenä esimerkkinä mainittakoon e-pillerit maksa-arvojen kohottajana.

Mutta jotta ei eksyttäisi täysin aiheesta, alkuperäiselle kysyjälle vastaisin, että minulle tuttuja maksaan vaikuttavia tuotteita ovat ainakin voikukka ja latva-artisokka. Myös hapanmaitotuotteilla on kerrottu olevan vaikutusta.

selleri

mehussa on myös maksaa puhdistavaa ainetta.

mitenkäs...

Mahdetaankohan näissä puhdistuskuureissa mainita mitään maksa-/sappikivien poistosta. Sen sanotaan auttavan huomattavasti maksan toimintaa ja myös laskevan veren kolesterolia sekä parantavan ruoansulatusta. Maksa-arvoistakin muistelin jotakin lukeneeni

tuli vain mieleen

Silymariini

http://www.vogel.fi/rohdoskasvit/maarianohdake.htm

Maarianohdaketta (silymariinia) käyttävät mm. bodarit suojellakseen maksaansa hormonikuurien aikana.

Silymarin on tehokas

Sain maksa-arvot tippumaan, vaikka mikään
muu ei ollut auttanut (tipattomat kuukaudet jne.)
Taustalla vaikuttanut syy arvojen koholla oloon selvisi myöhemmin: keliakia.

Tietoa

Älä usko ketään joka työskentelee terveydenhoitoalalla, ne ei oikeasti tiedä kemiasta enempää kuin sika tietokoneista. Paras maksan puhdistaja on maarianohdake, ennen sitä myytiin uutteena, uusien lakien myötä ei saa mistään (siis suomessa). Vogelilla on aika hyvä (mieto ja takuulla vaaraton tuote Boldocyrana joka sisältää maarianohdaketta, voikukkaa, artisokkaa ym. maksa yrttejä. Pliis, "sairaanhoitajat" ym. älkää kirjoitelko asioista mistä teillä ei ole hajuakaan, asetatte vaan ihmisiin naurettavia pelkoja.

---

miksi et vaan tee voikukka teetä, ei ehkä kaikista nopein tapa, mutta se puhdistaa hellävaraisesti ja turvallisesti kehon, maksan myös.
http://kheiron.info/store52/agora.cgi?cart_id=683.27464&p_id=00046&xm=on
tältä sivulta löytyy maarianohdaketta uutteena, samoin teenä, löytyy myös boldocynara, papayaforce ym maksalle hyvää...
 /   /  /  /  / maksan puhdistus kuuri
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta