HERÄTKÄÄ: Coca-Cola aiheuttaa muistikatkoksia ja luuston ja hampaiden hajoamista!

Railitar

Oletteko tietoisia kokapensaan aiheuttamista riippuvuusongelmista? Suomessa juodaan miljoonia litroja Coca-cola nimistä ainetta, jonka tiedetään varmasti (luottamuksellinen tieto) aiheuttavan amnesiaa, osteoporoosia, hampaiden ja luuston mätänemistä ja mikä pahinta THC tuhoaa aivosoluja! Nämä vain muutamia mainitakseni. Onhan yleisesti tiedossa että kokaiinin käyttäjät kuuluvat sydänriskiryhmään. Miten on mahdollista että kokainiin käyttö on laissa kiellettyä mutta silti täällä meillä sitä saa ostaa lähikaupan hylylltä? Tätä myrkkyä tarjoillaan jouluisin juhlajuomana, lentokoneissa, lätkämatseissa yms. esimerkkejä on lukemattomia! Suurpikaruokalaketju Mc Donalds on lähtenyt jopa Suomessa levittämään tätä vaarallista nautintoainetta. Miten on mahdollista, että valtio ei tee asialle mitään? Onko kukaan tietoinen millaisilla summmilla meidän elintarvikevirastoa mahdollisesti voidellaan?

Coca Cola aiheuttaa pahaa riippuvuutta ja sen kyllä näkee Suomen nuorisossa ja katukuvassa. Naureskellaan turhille asiolle ja hihitellään kuin hipit kaikenmaailman pikkutärkeille asioille ihan huuruissa. Helppoahan se on kun huumausainetta saa suoraan naapurinkioskilta. Vaikutukset kyllä jokainen huomaa kun lapsenlapset tulevat kylään ja onnettomat isovanhemmat tarjoavat tätä "nautintoainetta" viattomille lapsille.

Vaadin, että asialle tehdään pikaisesti jotain tai edes laitetaan ikäraja coca-colan käytölle ja sitä säännöstellään jotenkin. Maailmassa on paljon pahaa mutta en voi ymmärtää miten meidän pientä lintukotoamme kuljettaa suuri amerikkalainen yhtiö kansalaisia aivopesevällä litkullaan! Asiaa on kyllä tutkittu intternetissä hyvinkin paljon ja tässä viellä THC:n liittyvä artikkeli. Miettikää seuraavan kerran kun sitä keitosta kaadatte kurkustanne alas!

http://www.narconon.fi/marijuana.html

41

6857

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Valistusta

      Coca Colan nimi tulee kyllä koka-pensaan lehdestä ja colahedelmästä. Se kokapensaan lehti pudotettiin kyllä retsetistä poikkee jo aikakausia sitten.

      Tämä voitaisiin kyllä oivaltaa ihan maalaisjärjelläkin: jos näinkin hysteerisesti huumeisiin suhtautuvaan maahan kuin Suomeen tuotaisiin elintarviketta, joka on joskus sijainnut sadan metrin säteellä koka-pensaasta, Karhuryhmä ja armeijan erikoisosastot hälytettäisiin oitis.

      • ei kolaa

        Kuinka sitten Coca Cola puhdistaa jopa ruosteisen naulan???
        Luulisi tämän jälkeen tulevan mieleen, että mitä se tekee ihmisen sisuskaluille.


      • hellooooo
        ei kolaa kirjoitti:

        Kuinka sitten Coca Cola puhdistaa jopa ruosteisen naulan???
        Luulisi tämän jälkeen tulevan mieleen, että mitä se tekee ihmisen sisuskaluille.

        eikä puhdista, päin vastoin, ruostuttaa uuden naulan..


      • spoiler m
        ei kolaa kirjoitti:

        Kuinka sitten Coca Cola puhdistaa jopa ruosteisen naulan???
        Luulisi tämän jälkeen tulevan mieleen, että mitä se tekee ihmisen sisuskaluille.

        Koita temppua niin se toimii ihan niinkuin vesi rautanaulalle. Ei mitään eroa.


      • kokakolaforever

        pierettääkö kokis vai luulenko sen johtuvan kokisen juomisesta?


      • Haloo?!

      • fdthdtrhdthdtrh
        hellooooo kirjoitti:

        eikä puhdista, päin vastoin, ruostuttaa uuden naulan..

        Ei ruostuta sen enempää kuin mikään muukaan neste happoja lukuun ottamatta.


      • HangonPepsi
        ei kolaa kirjoitti:

        Kuinka sitten Coca Cola puhdistaa jopa ruosteisen naulan???
        Luulisi tämän jälkeen tulevan mieleen, että mitä se tekee ihmisen sisuskaluille.

        Fosforihappoahan tuossa on. Käytetään myös ruosteenpoistoaineena.
        Muuten kai sisuskaluja haittaa, mut hampaita ei naurata.


      • Anonyymi
        kokakolaforever kirjoitti:

        pierettääkö kokis vai luulenko sen johtuvan kokisen juomisesta?

        Kyllä pierettää


    • huhhuhh

      ..että kaikki vedenjuojatkin ovat tähänmennessä kaikki kuolleet!

    • allittaja

      ja huomenna lisää. Entäs sitten pepsi-cola tai kahvi tai tee, mites tuo tupakka, mälli, entäs viina, entäs rasva, listaahan saa kasattua miten haluaa. Autotkin voi aiheuttaa riippuvuutta, mikä tahansa voi olla liikaa, rajoita vähän sen mielikuvituksen käyttöä.

      • normaali nainen

        Mälli tulee kiveksistä ja se ei ole mitenkään vaarallista. Tsekkaa faktasi ennenkuin pelottelet vaikka ihan turhaa tällä spermalla!


      • Vituttaatollaset
        normaali nainen kirjoitti:

        Mälli tulee kiveksistä ja se ei ole mitenkään vaarallista. Tsekkaa faktasi ennenkuin pelottelet vaikka ihan turhaa tällä spermalla!

        Oot kyllä vitun pelle


    • Jere

      "Coca-cola nimistä ainetta, jonka tiedetään varmasti (luottamuksellinen tieto) aiheuttavan amnesiaa, osteoporoosia, hampaiden ja luuston mätänemistä ja mikä pahinta THC tuhoaa aivosoluja!!"

      Cola ei sisällä THCeetä! THC on yksi kannabisken vaikuttavista aineista.

      ja vielä lainaus hupusta

      "Kannabiksen vaikuttavat aineet (mm. THC ja CDB) eivät aiheuta merkittäviä fyysisiä haittoja. Yhtään kannabiksen aiheuttamaa kuolemantapausta tai myrkytystä ei tunneta. (Hall & Solowij 1998)"

      http://www.hamppu.net/hupu2/hupu2.html

    • höps

      mitenköhän mahtavat kola ja thc liittyä yhteen? ei tasan millään lailla.

      niin, ja kuten todettua, myöskään koka pensaan lehtiä ei juoman teossa käytetä.

      kehottaisin silti ihmisiä olemaan tukematta ylikansallisia yhtiöitä, se on kolan suurin synti. ei todellakaan thc. äh, kitä ihmisiä tähän maailmaan mahtuu.

    • Serpico

      Coca-colanssa kokaiinin käyttö lopettu joskus 60-luvulla sen korvaa nykyään kofeiini, lue vittu etiketti ennen ku rupeet avautuu!

    • harva

      nii joo ja runkkaamisesta kasvaa kämmeniin karvoja

    • Hah hAA

      Cola ei syövytä hampaita vaan pelkästään värjää...niin ainakin sain selvää kun katselin myytin murtajia...

      • Holotna Praavda

        Jos illalla nukkumaan mennessä laittaa tekarit lasiin, jossa on Coca Colaa, niin aamulla herätessä ei suussa ole hampaita!

        Tämä on vanha totuus joka todistaa aineen myrkyllisyyden.


      • Process of Decay

        Murtajien testi ei päde. Suussa on bakteereja jotka elävät colan makeutusaineista. Bekteerit sitten tekevät reikiä.


    • MISTÄ SAA THC PITOSTA KOLAA ?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OMNOMNOM... oiskohan faktojen tarkistus jotain, THC, eli TETRAHYDROKANNABINOLI on kannabinoidi, joka on KANNABIKSEN vaikuttava aine. sitä ei kolasta löydy, ei kokapuskasta eikä muualtakaan, vain ja ainoastaan cannabis sativa-nimisessä kasvissa, luonnossa kasvi käyttää sitä tuholaismyrkkynä niinkuin nokkonen polttavaa nestettään, ihminen on tosin oppinut polttamaan ja syömään kannabista-> tajuntaan vaikuttavien aineiden havaitseminen. COCA COLA EI sisällä teehooseetä, eikä kokaiinia, vaan kokiksen piristävä vaikutus tulee kofeiinista (juunou, tätä samaa löytyy mm. kahvista...) kokapensaan lehdet poistettiin coca colasta joskus 1900luvun alussa.

      • Työlästä:

        Sä joudut ostamaan siemeniä luontaistuotekaupasta, ja laittaa kasvamaan jonnekin korkean rikkaruohon sekaan. Jos on koiralla vartioitu paikka niin sitä parempi. Aidan ali siemenet kasvamaan, ja samaa tietä valmiit lehdet kotiin?

        Sitten sekoittamaan colaan...


    • .

      THC=tetrahydrokannabinoli=kannabis

    • mitäpaskaa

      Nyt vittu oikeesti jos tää jätkä on tosissaan. Ensinnäkin kokapensaan lehdet eivät ole enää osa coca-colan reseptiä. Toisena kokaiini ei sisällä THC:ta ja kolmantena THC ei tuhoa aivosoluja

    • Rauhanpiippu

      Miten ganja tai thc liittyy koka pensaaseen? Mitähän vittua? :DDD

    • no entä sitten

      Sua vaa ärsyttää kun äitis kielsi juomast coca colaa ja muutenkin ketä vittu kiinostaa onks siin jotain kokainii

    • herätkää tähän

      http://www.youtube.com/watch?v=gtb8dTgB3LE

      Coca-colaa vakavampi muistin tuhoaja, jolle lähes jokainen meistä joutuu altistumaan on tämä "electrosmog" eli sähkömagneettinen pulssimuotoinen säteily. Kannattaa katsoa tuo video ja ottaa selvää aiheesta.

    • kainalolonkero

      Kokapensaan lehteä käytetään ihan yleisesti elintarviketeollisuudessa makuaineena, muunmuassa Coca-Colan valmistuksessa. Mutta sitä alkaloidia siinä on aivan häviävän pieniä määriä; yhdessä kokaiinin murusessa on satojatuhansia ellei miljoonia kertoja enemmän kokaiinina tunnettua alkaloidia kuin lavallisessa puolentoista litran Cokis-pulloja. Vaikka OP on trolli ja kirjoitan lähinnä tiedoksi teille, jotka olette asiallisesti asiaa kommentoineet, niin lisätään nyt vielä sekin, että aineet joiden vaikutus näkyy mummin pikku herrantertuissa, ovat tietenkin sokeri ja kofeiini, enkä toki suosittele Cokista tai muutakaan limpparia ihmisen ravinnoksi, vaikka ne huumausaineiden puolesta ovatkin täysin turvallisia.

      Nimim. Kolmekymppinen lapsena makeasta tykännyt ja minulla on silti vielä omat hampaat

      • ln bbbbkmj,

        Coca-colan thc on tappava myrkky.


      • Herrantertuissa

    • jk

      vai iin

    • hohhoijja

      mutta,hei ihan tiedoksi coca-cola ei enään sisällä sitä thc:tä... heräkkää!

    • stekatkaas dokkari
    • Joo ja jeesus kusi

      joo nonii coca cola mitä ollaa juoto jo öööö mistähä lie ajoista yhtäkkiä tuhoo kaiken! joo pistetään myyntii asioita jotka tappaa kaikki? Joo no tiesitkö että' kahviki tappaa? ja teeki aiheuttaa vatsahaavoja liikaa nautittuna tiesitkö että tupakka tappaa sun KOKO Kehon ?? tiesitkö että cola on virvoitus juoma? Oot varmaa joku natsi tai joku vihaaja joka on 30-40 v milffi ukko tai nainen ilman tulevaisuutta urputtamassa täällä mikä on vaarallista ihmis keho on luotu kestää vaikka mitä kaikki me saatana kuollaan mikä ihmee usko eläjä sä oot? Kaikki ollaa jonossa jois mitä tai söis mitä lopeta se saatana urputtaminen ja mee juomaa kokista!

    • e t4 33 57

      Coca cola rahoitaa nykyään Amerikan libertaareja jotka on lähimpinä anarkisteja joten Cokakola on hyvä juoma huolimatta mahdolisista haitta vaikutuksista

    • Jokke Pappa

      Joo ja ne laittaa huumeita hampurilaisiin. Nuorisolta menee harkintakyky, että sikäli.

    • jouluaatto1

      Kokista ja munkkeja on namia Amerikan herkkua juuaan litra tolkulla. Voi että kun oliski hiukan enkelin pölyä seassa tai mariuhana uutetta.

    • 19+3

      Mielestäni Coca-Cola kuuluu siivous osastolle kaupoissa. Ehkä tehokkain kaakeleiden putsaaja mitä vain löytyy, lähtee tahra kuin tahra kun vähän Colaa heittää pohjalle. Muuhun siitä myrkystä ei sitten ollekkaan.

    • kossukolaa

      Järkytyin kun näin että tämähän on aloitettu jo 10 vuotta sitten. Siinä nähdään muistiefekti. Ovat saaneet nämäkin jo ruotuun. Energiajuomilla varmaan seuraavaksi yritetään. Tiedänpä varman keinon tuota vastaan, eipä se vaadi kuin...

    • NoAnyMoreCoca-Cola

      Vaikka onkin vanha juttu... omasta kokemuksesta... itselläni Coca Cola (pienikin määrä) aiheuttaa hirveitä suonenvetoja... ennen join pullo tolkulla cokista ja aina veti suonta aivan kamalasti... aloin seurustelemaan ja kokiksen juonti väheni huimasti ja suonen vedot väheni... sitten aloin taas 2013 kesällä juomaan cokista ja kuukauden joka päivä oli aivan hirveät suonenvedot, ja nyt ei siis puhuta sellaisista pienistä... vaan sellaisista että tulee mustelmia ja taju lähtee suonenvedoista... nytten olen ollut 12 kk juomatta cokista ja yhtään suonenvetoa (tuollaista kovaa) ei ole ollut...vaan perus urheilusta johtuvia pikku vetoja...

      Jos jollain cokiksrn juojalla on samoja ongelmia kannattaa kokeilla lopettamista... itsellä menee tuohon myös pepsi, jne. cokis korvikkeet... mutta kahvi ja muut limut on ok...

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2052
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1868
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1680
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1478
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe