Kahvilan porukka matkustaa

Jermu

Millan pyytää rullauslupaa Lepakkoairin lennolle 55.5 Malagaan...
" Täällä Lepakkoairin lento 55.5 ja pyydämme johdatusta ja rullauslupaa kiitoradalle 115."
"Täällä lennonjohto, sanoisinko Control ja täten ilmoitan Lepakkoairin lennolle 55.5 rullausluvan, rata on vapaa. Tuuli on idästä, aurinkokin paistaa, vaikkei näy tänne. odotettavissa pientä turbulenssia ja parit kunnon trombit Tukholman kohdalla, mutta vältätte ne nousemalla kaiken tuon yläpuolelle."
"Lento 55.5 roger, rata vapaa."
"Lento 55.5 Tuuli idästä 4 m/s, selvä lähtöön, rata 115 vapaa."
Samaan aikaan matkustamon puolella henkilökunta tarkisti matkustajien turvavöitä ja aloitti kertomaan hätäpoistumisteistä ja pelastusliiveistä. Taikanainen kertoili juuri kaiuttimeen kuinka liivi pujotetaan pään ylitse ja sidotaan kiinni. Merlinelli toimi toisena lentoemäntänä ja monia vakkaricharterlentoja lentäneenä, hän olikin varoitellut uusi(o) työntekijä Taikanaista kaikista lennoilla tapahtuvista "kriiseistä".
"Tämähän on yhtä massaa" sanoi Taikanainen työkaverilleen. "Niinpä ja odotas vaan millaista se on, kunhan takapenkin hulttiot saavat viinaa nokan alle. Sieltä ne häiriköt aina löytyy"
"Lento 55.5, rata vapaa. Pyydämme lentoonlähtölupaa."
"Lento 55.5, selvä lähtöön, hyvää matkaa!"
"Lento 55.5 roger"
Kapteeni Millan työntää koneen kaasuvivut eteen ja kone aloittaa nopean kiihdytyksen. Matkustajat tuntevat sen painautuessaan hieman istuimiinsa ja tuntiessaan raajoissaan ylimääräisen painon tunteen.
Perämies Ihmettelix seuraa valppaana mittareita, koska nyt on lentoonlähdön kriittisimmät vaiheet.
Kuormaa on paljon ja tankit lähes täynnä. Heidän täytyy saavuttaa riittävä nopeus turvallista lentoonlähtöä varten. Kohta tulisi se hetki, jolloin ylösveto tulisi suorittaa ja rata ei riittäisi pysähtymiseen.
Kaikki näytti tyydyttävän perämiehen kokenutta silmää ja hän nyökkäsi Kipparille. Ylös vaan!
Kone nousi nopeasti ja matkustajat kuulivat ja ehkäpä tunsivat paremmin telineiden nousun kuiluihinsa. Moottoreiden ääni oli hieman kova, mutta kokeneina matkustajina he tiesivät kyllä, kuinka homma pelaa.
Takapenkeillä oli jo kovat keskustelut käynnissä tulevasta lomasta. Wirnix selaili lehteään ja yritti näyttää varmalta ja kokeneelta matkustajalta. Hänen vieressään istui Tukkusutija ja heidän edessään Max-life.
"Käyttekös te kovinkin usein näillä Lepakkoairin lomamatkoilla. Siis sen takia vaan kyselen, että onkos nämä olleet hyviä lomia ja sitä rataa?" Wirnix hymyilee ja aloittaa keskustelun.
Tukkusutija vastaa välittömästi: "Kuinka sen nyt ottaa, joskus näillä Lepakoilla ja joskus Puskalan lennoilla. Sama se. Sou not."
Max heittäytyy myös yhtä arvoitukselliseksi ja väittää, ettei koskaan ole edes lomalla käynytkään, paitsi tietysti matkoillaan, mutta se ei välttämättä ole sama asia.
"Hohhoijakkaa" mietti Wirnix, "minkähänlainen loma tästäkin on tulossa. Olisi ehkä sittenkin pitänyt lähteä toimittajaliiton matkalle. Siellä olisi voinut olla selväpäisempää porukkaa liikenteessä." Hetkeä myöhemmin pieni paperinpala mäjähtää Wirnixin poskeen."Kuka se oli!!!" Naurunrähäkkä saattelee katseen hieman edemmäs penkkirivistöllä. "Keitähän luusereita noikin on. Todella kakaramaista ammuskella paperinpalasia lentokoneessa." Näin miettii Wirnix koneen kohotessa ylemmäs.
Paperinpalasia pyörittelee lisää Romulux."Saattaahan näitä tarvita pitkälle lennolla paljonkin. Pitäisiköhän tehdä taulukko osumista..Sitten kyllä teen taulukon mukavista lomailijoista ja luusereista.Ja sitten olis varmaan hyvä tehdä taulukko juomista mitä täällä koneessa ehtii juoda..Joo, se on hyvä."
Judge pyörittelee myös paperipalloja, koska sota toisella penkkirivillä istuvan Jermun kanssa on hyvällä mallilla. Hän on kyllä sitä mieltä, että sota rekisteröityjen vakkarilomalaisten kanssa on paljon haastavampaa, kuin noiden halpismatkoja kyttäävien Jermujen. Pallo lähtee lentoon, mutta osuukin Sofiin, jonka hoikat sääret rävähtävät hämmästyksestä. "Mitä perk...Kuka se oli?" "Se oli toi tossa", osoittaa Fani sormellaan Judgea.
"No en varmaan ollut ja mitä sitten vaikka olisinkin ollut!"
"Noin sitä vastaillaan tavallisille matkustajille täällä. Odotas vaan, niin näytän kyllä! Eikö riitä kytyä pyttyyn?"
Näin rauhallisissa tunnelmissa alkoi Kahvilan lentomatka Malagaan....Jatkuuko, no totta perskeles jatkuu. Kjäh!

83

9186

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pikkurouwa

      onneksi Jermu valvoo ja suojaa selustaa!

      • Jermu

        laittelen viestiä, kun kerran nälissäsi söit ekan..Kjäh!
        pakkohan se on valvoa 24/24, että toiset saa melkein rauhassa nukkua ja kaikkea sellaista soopaa.


    • merliNelli

      No ilmankos..ja minä kun luulin, että lentsu yrittää kaveerata kun korvat on vähän lukossa..:DD

    • max-life

      Pikkuisen minua kyllä jännitti tuon nousukiidon aikana, että jaksaako se kone nousta maasta lainkaan... Unohdin nimittäin tyhjentää kassini turhasta painolastista!!

      Vaan hyvinhän tuo lentoon lähti, ehdin vaan jo huolestua...;)

    • taikanainen

      jotain piristystä tässä jo kaipasikin, vaihteeksi hauskaa luettavaa :D
      On tässä massapussissa olo ollutkin himpun ahdasta.....;)

    • ...että onkin kaunista ja taivaallista:-) Aurinko paistaa ja on huikeaa lentää. Täältä lintuperspektiivistä kaikki näyttää aivan toisenlaiselle.

      ------*kurvittelee lentäessään****

    • MillaN

      ...minusta on tullut lentäjä!

      Älkää peljätkö...vien teidät turvallisesti perille...hmmm...tai mistä minä sen tiedän...olen kyllä kova kaahailemaan...*miettii*...mitenkäs lentskarilla sais tehtyä uukkarin.:DD

    • max-life

      jermu pyyteli ja minähän tottelen, eli jatkuu... Eikä pienintäkään harkintaa vaan tajunnan-olavi-virtaa..=)

      Vanhan Putolevin moottorit pauhaavat. Jermu ja Judge istuvat pälyilevinä ja hengästyneinä juuri päättyneen ruokasodan jälkeen. Judgen otsassa seisoo haarukka ja Jermun kasvoilla ja rinnuksilla on neljä annosta pihviä bearnaisekastikkeella. Parsakaali törröttää vasemmasta korvasta, Judgella oikeasta.

      Lentoemännät taikanainen ja merlinella ovat saaneet turvakoulutuksen loppuun ja keskittyvät pelastusliivien sijaan esittelemään muita liivejä hyvin aktiivisesti seuraaville miesmatkustajille paitsi Jermulle, jonka näkökyky on kastikkeen tähden rajoittunut.

      Kapteeni MillaN kuuluttaa sisäradiossa perämies Ihmettelixiä ohjaamoon ja pyytää tuomaan samalla keissin bissee tullessaan. "Nyt loppu tää hiton hyysääminen" kuului kapteenin tarkka ilmaisu.

      Maksi kiertää konetta ja happivajauksen huumaamana ja yrittää saada jotakuta naismatkustajista liittymään kanssaan kymppikerhoon. Valitettavasti koneesta loppuvat rivit kesken. Maksi astuu saniteettitiloihin ja päättää omatoimisesti liittyä kymppikerhoon.

      Wirnix katselee raukein silmin ympärilleen ja oikoo puseroaan. Koneen ilmastointi on tehnyt tehtävänsä ja kankaan alla oleva nappula on ärtsysti kohonnut ja saanut pressikortin harmittavasti vinoon. Koittaa terävällä luunapilla hillitä nappulaa, mutta saakin aikaan kahta kauheamman vinouden pressikorttiin.

      Tukkusutija repii hampaillaan aimo lohkareita kuivatusta hirvenlihasta ja välillä säätää koneen ja hänen vatsansa välistä ilmanpainetta kohdilleen laskemalla vatsan korkeampia arvoja. Ilmakuopissa hattuhyllyllä olevasta repusta kolisee koivuhalkoja matkustajien ihmeteltäväksi.

      Romuluxi jupisee baarivaunuun nojaten ja paperitollojen sijaan kokoaa kulmat vinossa remuluksen cock-tailia, jolla piristää happamaksi väljähtynyttä ilmaa liittämälä cock-tailin ilmastointijärjestelmään.

      Sofi on vaihtanut brassireleet ylleen, vatkaa paljettimerenä lannettaan ja koputtelee varovasti vessan oveen "Mä tuun ihan just!" maksi huutaa närkästyneenä ja matkustajien mielen täyttävät karmeat mielikuvat.

      NainenKirjoittaa istuu raukeana ja kirjoittaa sanoja ikkunan huuruun. Feromonipilveä on koitettu osastoida suihkuverhon pätkällä, mutta väistämättä molekyylit kulkeutuvat koneen keulasta perään asti.

      Niin Putolev jurruttaa etenenpäin. Control katselee ilmanvalvontatutkastaan, kuinka Putolev on suunnitellulta kurssilta noin 180 astetta pielessä, hörppää kahviaan ja venyttelee jalkojaan. "Tehkööt mitä tykkäävät", hän huokaisee puoliääneen ja miettii, ottaiskohan illalla lasin punkkua?

      • ....taivas on pelastanut meidät!!!(tai siis tämä MÄKSIN SANAILU) On ihan pakko lähtä ensin ulos ja hengittää...HUH!!!.Vitsit minulla kun on vapaa päivä ja kirjoitusinspis iski kiinni ,kuin käsiraudoilla olisi sidottu...

        .....saaks tästä jatkaa..???.käyn ensin lenkillä kuiteskin:-)))


      • norMix evk
        NainenKirjoittaa kirjoitti:

        ....taivas on pelastanut meidät!!!(tai siis tämä MÄKSIN SANAILU) On ihan pakko lähtä ensin ulos ja hengittää...HUH!!!.Vitsit minulla kun on vapaa päivä ja kirjoitusinspis iski kiinni ,kuin käsiraudoilla olisi sidottu...

        .....saaks tästä jatkaa..???.käyn ensin lenkillä kuiteskin:-)))

        ...olikin kaipaamaasi huumoripläjäus :DD Joten jatkahan ihmeessä samaan tyylilajiin!


      • merliNelli

        jossain paperikaaoksen keskellä nauran ääneen...:DD
        Ja heti tuntuu paremmalle, kiitos riemukkaasta kirjoituksesta..:D

        Joskus kyllä toivon...että jossain tarinassa merliNelli sanoisi jotain älykästä...:D


      • max-life
        merliNelli kirjoitti:

        jossain paperikaaoksen keskellä nauran ääneen...:DD
        Ja heti tuntuu paremmalle, kiitos riemukkaasta kirjoituksesta..:D

        Joskus kyllä toivon...että jossain tarinassa merliNelli sanoisi jotain älykästä...:D

        ..liivejä paikoileen asetellessaan merliNelli huikkaa oivallisen neuvon matkustajille:"ja ku drinksuja tilaatte ni ottakaa ruokajuomat samalla!". Älykäs neuvo, supisevat kaikki matkustamossa yhteen ääneen paitsi vessassa vääntävä mäks...

        Ok? ;))


      • merliNelli
        max-life kirjoitti:

        ..liivejä paikoileen asetellessaan merliNelli huikkaa oivallisen neuvon matkustajille:"ja ku drinksuja tilaatte ni ottakaa ruokajuomat samalla!". Älykäs neuvo, supisevat kaikki matkustamossa yhteen ääneen paitsi vessassa vääntävä mäks...

        Ok? ;))

        Just jotain tuon tyylistä..Sopii meikäläisen lookkiin..aika hyvin:)

        Saanen käyttää tuota lausahdusta jossain myöhemässä jaksossa..:D


      • max-life
        merliNelli kirjoitti:

        Just jotain tuon tyylistä..Sopii meikäläisen lookkiin..aika hyvin:)

        Saanen käyttää tuota lausahdusta jossain myöhemässä jaksossa..:D

        Kaikin mokomin..!

        Hmm.. kävin profiilissasi ja näytti kuin olisin ollut ensimmäinen rekisteröity joka (uutta?) profiiliasi kävi merkkaamassa.. eiku katsomassa.. ;)


      • hurlumHei
        max-life kirjoitti:

        ..liivejä paikoileen asetellessaan merliNelli huikkaa oivallisen neuvon matkustajille:"ja ku drinksuja tilaatte ni ottakaa ruokajuomat samalla!". Älykäs neuvo, supisevat kaikki matkustamossa yhteen ääneen paitsi vessassa vääntävä mäks...

        Ok? ;))

        mä voisin kanssa matkustaa hulppeasti, jos kirjoittaisit mut sensuelliksi ja älykkääksi. Jota siis todellisuudessa olenkin =)


      • ...josta taas joku muu saa jatkaa...

        Putlolevin moottorit tärisevät ja kone keikkaa ja tekee silmukoita.
        Millan puristaa ohjaussauvoja kädet valkoisina ja yrittää huudella kuuluutusta.Kuuluu pelkkää rätinää ja ka..t..keilev..ia ähinöitä.
        -tää putoo nyt ...ja tulee perslasku.Millan on jo täysin hädissään. Perämies Ihmettelix on pudonnut tuoliltaan ja jäänyt kiinni johonkin koukkuun yrittäen rimpuilla takaisin tuoliinsa.

        Matkustamossa on täys kaaos.Lentoemo Taikkis on lennähtänyt jonkun tekoparran sylkyyn ja suutelee intohimoisesti miestä.Sillä seurauksella , että tekoparta tarttuukin hänen omaan huuleensa.

        IhmetteliX pitelee päätään ja miettii, mitä älykästä tässä nyt voisi tehdä.Hän on hujahtanut koneen takaosaan ja viuhtoo käsillään saamatta juurikaan ääntään kuuluviin.

        Jermu tajuaa, että nyt onkin jo tosi kysymyksessä ja ryhtyy kiireesti kokoamaan joukkoja. Hän on piiloittanut viidakkoveitsen laukkuunsa ja molemmissa lahkeissa on pistoolit.

        Judge unohtaa riitansa ja ryhtyy Jurmun apuriksi.
        Hän kokoa kaikki veitset ja haarukat kontaten matkustamon lattiat.

        MaXi on juuttunut vessaan ja hakkaa nyrkeillä ovea.Aina kun hän yrittää nostaa housunsa, niin kone keikahtaa komeasti.

        Soffi oksentaa paperipussiin ja paukauttelee pussit puhalettuaan ne ensin pulleiksi.

        NormiX , jonka ei pitänyt edes olla koko matkalla , saa nyt järkevänä miehenä ryhtyä organisoimaan.
        Hän ottaa sateenvarjonsa ja käy vääntämässä veskin oven auki ja MaXi mätkähtää lattialle pöksyt kintuissa.

        RomuluX on jo niin huppelissa , ettei hänen puheistaan saa kukaan selvää.

        VirniX saa kiukunpuuskan ja päättää puhua suunsa puhtaaksi.Hänenkin piti olla jossain rauhallisella lomamatkalla ja ainakin hän oli odottanut romantiikkaa eikä mitä övertelyä.

        SeppoJ säilyttää mielenmalttinsa ja huutelee järkeviä hätääntyneille matkustajille.

        Putolev saa laskuluvan jonnekkin arabimaahan ja vaikkei saisikkaan niin sen on vain LASKEUDUTTAVA.

        Kenttä on melkein pimeä ja tummat tulisilmäiset soturit piirittävät koneen konepistoolit tulitusvalmiudessa.

        Anoskakin on sekasorron keskellä herännyt unelmistaan ja tajuaa, että nyt tämä porukka on pelestettava.Hän kaivelee kasseistaan huiveja ja kehoittaa kaikkia naisia peittämään kasvonsa.

        Maxi naamiodaan arabimieheksi ja kaikki naiset ovat nyt hänen haaremissaan.

        Muut miehet ovat joko tiplomaatteja tai sitten hoviin" kuuluvia neuvonantajia tai henkivartioita.

        JurmuX saa ylipäälikön vakanssin ja hänet päätetään lähettää ensimmäisenä ulos koneesta.
        Neuvotteluporukka seuraa kintereillä ja joku etsii epätoivoisena kommunikaattorista arabikielen sanastoa.

        Koneen ruumasta purkautuu joukko tekopartaisia salamatkustajia.

        On viileä ja tähtikirkas yö kun koko porukka laskeutuu koneesta tuntemattomalle maalle......

        ----------->


      • merliNelli
        max-life kirjoitti:

        Kaikin mokomin..!

        Hmm.. kävin profiilissasi ja näytti kuin olisin ollut ensimmäinen rekisteröity joka (uutta?) profiiliasi kävi merkkaamassa.. eiku katsomassa.. ;)

        sen profiilin jonkinlaiseksi kuvaksi itsestäni tai ainakin yritin..:)
        En tiedä, onko sillään mitään merkitystä keskustelujen kannalta..no, onhan se vähän niinkuin henkkarit tai kela kortti.

        Itse en aikoihin ole profiileissa vieraillut, pitäsi varmaan selailla joskus.
        Alkaa tuota kevättä olemaan rinnoissa itse kullakin ja merkkailu kuuluu asiaan..:DD

        Hmm..nyt taas lipsuu asiasta kukkapurkkiin..mutta kun auringonsäteet kutittavat poskea ja pölyhiukkaset tanssivat villisti...eikä aivastustakaan voi enään pidättää..:DD


      • max-life
        hurlumHei kirjoitti:

        mä voisin kanssa matkustaa hulppeasti, jos kirjoittaisit mut sensuelliksi ja älykkääksi. Jota siis todellisuudessa olenkin =)

        Lentokoneen ruumassa oli valtaisa häkki, joka keinahteli sinne tänne. Sisällä monet palkinnot maatalousmessuilla kerännyt hurlumHei-lehmä liikahteli sensuellisti ja älykäs katse mittaili ruuman seiniä kuin niittejä laskien...;)


      • taikanainen

        lentoemothan ovat niiin ystävällisiä, kuinkas muuten :D Kyllä he pyyhkivät kastikkeenroiskeet Jermukankin silmistä...

        Kiitos piristyksestä, oli ihan pakko ääneen jo hihitellä, Vilimalle ei passaa kertoa, miten epäsiiveelliseksi serkkutyttö on heittäytynyt *virn*


      • max-life
        NainenKirjoittaa kirjoitti:

        ...josta taas joku muu saa jatkaa...

        Putlolevin moottorit tärisevät ja kone keikkaa ja tekee silmukoita.
        Millan puristaa ohjaussauvoja kädet valkoisina ja yrittää huudella kuuluutusta.Kuuluu pelkkää rätinää ja ka..t..keilev..ia ähinöitä.
        -tää putoo nyt ...ja tulee perslasku.Millan on jo täysin hädissään. Perämies Ihmettelix on pudonnut tuoliltaan ja jäänyt kiinni johonkin koukkuun yrittäen rimpuilla takaisin tuoliinsa.

        Matkustamossa on täys kaaos.Lentoemo Taikkis on lennähtänyt jonkun tekoparran sylkyyn ja suutelee intohimoisesti miestä.Sillä seurauksella , että tekoparta tarttuukin hänen omaan huuleensa.

        IhmetteliX pitelee päätään ja miettii, mitä älykästä tässä nyt voisi tehdä.Hän on hujahtanut koneen takaosaan ja viuhtoo käsillään saamatta juurikaan ääntään kuuluviin.

        Jermu tajuaa, että nyt onkin jo tosi kysymyksessä ja ryhtyy kiireesti kokoamaan joukkoja. Hän on piiloittanut viidakkoveitsen laukkuunsa ja molemmissa lahkeissa on pistoolit.

        Judge unohtaa riitansa ja ryhtyy Jurmun apuriksi.
        Hän kokoa kaikki veitset ja haarukat kontaten matkustamon lattiat.

        MaXi on juuttunut vessaan ja hakkaa nyrkeillä ovea.Aina kun hän yrittää nostaa housunsa, niin kone keikahtaa komeasti.

        Soffi oksentaa paperipussiin ja paukauttelee pussit puhalettuaan ne ensin pulleiksi.

        NormiX , jonka ei pitänyt edes olla koko matkalla , saa nyt järkevänä miehenä ryhtyä organisoimaan.
        Hän ottaa sateenvarjonsa ja käy vääntämässä veskin oven auki ja MaXi mätkähtää lattialle pöksyt kintuissa.

        RomuluX on jo niin huppelissa , ettei hänen puheistaan saa kukaan selvää.

        VirniX saa kiukunpuuskan ja päättää puhua suunsa puhtaaksi.Hänenkin piti olla jossain rauhallisella lomamatkalla ja ainakin hän oli odottanut romantiikkaa eikä mitä övertelyä.

        SeppoJ säilyttää mielenmalttinsa ja huutelee järkeviä hätääntyneille matkustajille.

        Putolev saa laskuluvan jonnekkin arabimaahan ja vaikkei saisikkaan niin sen on vain LASKEUDUTTAVA.

        Kenttä on melkein pimeä ja tummat tulisilmäiset soturit piirittävät koneen konepistoolit tulitusvalmiudessa.

        Anoskakin on sekasorron keskellä herännyt unelmistaan ja tajuaa, että nyt tämä porukka on pelestettava.Hän kaivelee kasseistaan huiveja ja kehoittaa kaikkia naisia peittämään kasvonsa.

        Maxi naamiodaan arabimieheksi ja kaikki naiset ovat nyt hänen haaremissaan.

        Muut miehet ovat joko tiplomaatteja tai sitten hoviin" kuuluvia neuvonantajia tai henkivartioita.

        JurmuX saa ylipäälikön vakanssin ja hänet päätetään lähettää ensimmäisenä ulos koneesta.
        Neuvotteluporukka seuraa kintereillä ja joku etsii epätoivoisena kommunikaattorista arabikielen sanastoa.

        Koneen ruumasta purkautuu joukko tekopartaisia salamatkustajia.

        On viileä ja tähtikirkas yö kun koko porukka laskeutuu koneesta tuntemattomalle maalle......

        ----------->

        No pakkohan se sitten oli laskeutua..

        Sitä vaan huolestuneena jäin miettimään, että mätkähdinköhän sinne käytävälle housut kintuissa vatsalleen vai selälleen..hmm..;)


      • taikanainen
        NainenKirjoittaa kirjoitti:

        ...josta taas joku muu saa jatkaa...

        Putlolevin moottorit tärisevät ja kone keikkaa ja tekee silmukoita.
        Millan puristaa ohjaussauvoja kädet valkoisina ja yrittää huudella kuuluutusta.Kuuluu pelkkää rätinää ja ka..t..keilev..ia ähinöitä.
        -tää putoo nyt ...ja tulee perslasku.Millan on jo täysin hädissään. Perämies Ihmettelix on pudonnut tuoliltaan ja jäänyt kiinni johonkin koukkuun yrittäen rimpuilla takaisin tuoliinsa.

        Matkustamossa on täys kaaos.Lentoemo Taikkis on lennähtänyt jonkun tekoparran sylkyyn ja suutelee intohimoisesti miestä.Sillä seurauksella , että tekoparta tarttuukin hänen omaan huuleensa.

        IhmetteliX pitelee päätään ja miettii, mitä älykästä tässä nyt voisi tehdä.Hän on hujahtanut koneen takaosaan ja viuhtoo käsillään saamatta juurikaan ääntään kuuluviin.

        Jermu tajuaa, että nyt onkin jo tosi kysymyksessä ja ryhtyy kiireesti kokoamaan joukkoja. Hän on piiloittanut viidakkoveitsen laukkuunsa ja molemmissa lahkeissa on pistoolit.

        Judge unohtaa riitansa ja ryhtyy Jurmun apuriksi.
        Hän kokoa kaikki veitset ja haarukat kontaten matkustamon lattiat.

        MaXi on juuttunut vessaan ja hakkaa nyrkeillä ovea.Aina kun hän yrittää nostaa housunsa, niin kone keikahtaa komeasti.

        Soffi oksentaa paperipussiin ja paukauttelee pussit puhalettuaan ne ensin pulleiksi.

        NormiX , jonka ei pitänyt edes olla koko matkalla , saa nyt järkevänä miehenä ryhtyä organisoimaan.
        Hän ottaa sateenvarjonsa ja käy vääntämässä veskin oven auki ja MaXi mätkähtää lattialle pöksyt kintuissa.

        RomuluX on jo niin huppelissa , ettei hänen puheistaan saa kukaan selvää.

        VirniX saa kiukunpuuskan ja päättää puhua suunsa puhtaaksi.Hänenkin piti olla jossain rauhallisella lomamatkalla ja ainakin hän oli odottanut romantiikkaa eikä mitä övertelyä.

        SeppoJ säilyttää mielenmalttinsa ja huutelee järkeviä hätääntyneille matkustajille.

        Putolev saa laskuluvan jonnekkin arabimaahan ja vaikkei saisikkaan niin sen on vain LASKEUDUTTAVA.

        Kenttä on melkein pimeä ja tummat tulisilmäiset soturit piirittävät koneen konepistoolit tulitusvalmiudessa.

        Anoskakin on sekasorron keskellä herännyt unelmistaan ja tajuaa, että nyt tämä porukka on pelestettava.Hän kaivelee kasseistaan huiveja ja kehoittaa kaikkia naisia peittämään kasvonsa.

        Maxi naamiodaan arabimieheksi ja kaikki naiset ovat nyt hänen haaremissaan.

        Muut miehet ovat joko tiplomaatteja tai sitten hoviin" kuuluvia neuvonantajia tai henkivartioita.

        JurmuX saa ylipäälikön vakanssin ja hänet päätetään lähettää ensimmäisenä ulos koneesta.
        Neuvotteluporukka seuraa kintereillä ja joku etsii epätoivoisena kommunikaattorista arabikielen sanastoa.

        Koneen ruumasta purkautuu joukko tekopartaisia salamatkustajia.

        On viileä ja tähtikirkas yö kun koko porukka laskeutuu koneesta tuntemattomalle maalle......

        ----------->

        vähän jeesata, ja kirjoittaa minunkin osuuden, mä en osaa... hitto tässä oli jo säpinää....


      • hurlumHei
        max-life kirjoitti:

        Lentokoneen ruumassa oli valtaisa häkki, joka keinahteli sinne tänne. Sisällä monet palkinnot maatalousmessuilla kerännyt hurlumHei-lehmä liikahteli sensuellisti ja älykäs katse mittaili ruuman seiniä kuin niittejä laskien...;)

        ...taidankin kirjoittaa oman tarinan. Ja siinä versiossa kyllä lentokoneen ruumasta tiputetaan joku maksimaalisen iso paketti. Sisällä miehekkäästi oman käden taitojaan harjoitteleva mäksi saa jatkaa vessareisuulla kesken jäänyttä vääntelemistään. Ennen kuin tulee viimeinen niitti.

        Viehättävä, ilmeisen sensuelli, älykäs etc. hurlumHei puolestaan siemailee Irish Coffeeta. Ihan tyytyväisenä ja tyydytettynä matkan kulkuun ja caffekerhon jäseniin =)


      • max-life kirjoitti:

        No pakkohan se sitten oli laskeutua..

        Sitä vaan huolestuneena jäin miettimään, että mätkähdinköhän sinne käytävälle housut kintuissa vatsalleen vai selälleen..hmm..;)

        ...ihan nätti se on:-)

        -----naureskelinkin ihan kokonaan muulle------
        *viheltelee huolettomasti****-----nyt pitäis jo tän kähinänkin loppua, kun ollaan kaikki sun haaremissa---tai sitten seuraa se tappelus päävaimon paikasta......*hykertelee ihan vain pikkuisen ja lakkaa kynsiään****


      • max-life
        hurlumHei kirjoitti:

        ...taidankin kirjoittaa oman tarinan. Ja siinä versiossa kyllä lentokoneen ruumasta tiputetaan joku maksimaalisen iso paketti. Sisällä miehekkäästi oman käden taitojaan harjoitteleva mäksi saa jatkaa vessareisuulla kesken jäänyttä vääntelemistään. Ennen kuin tulee viimeinen niitti.

        Viehättävä, ilmeisen sensuelli, älykäs etc. hurlumHei puolestaan siemailee Irish Coffeeta. Ihan tyytyväisenä ja tyydytettynä matkan kulkuun ja caffekerhon jäseniin =)

        Yllätit minut ns housut kintuissa..

        mokoma sensuelli rillumarei ja sen airishkohvit..*jupisee' ;)


      • taikanainen
        NainenKirjoittaa kirjoitti:

        ...ihan nätti se on:-)

        -----naureskelinkin ihan kokonaan muulle------
        *viheltelee huolettomasti****-----nyt pitäis jo tän kähinänkin loppua, kun ollaan kaikki sun haaremissa---tai sitten seuraa se tappelus päävaimon paikasta......*hykertelee ihan vain pikkuisen ja lakkaa kynsiään****

        mä voisin ottaa jonkun niistä tiplomaateista.... ois pikkusen vähempänä se tappelu :DD


      • taikanainen kirjoitti:

        mä voisin ottaa jonkun niistä tiplomaateista.... ois pikkusen vähempänä se tappelu :DD

        ..pelastautumis -suunnitelma:-) Odotahan nyt sinäkin kunhan päästään johonkin telttaan ja ties vaikka päädyt oikeesti vielä jonkun tulisilmäisen arabin vaimoksi.Siis tarinahan on vasta keskellä jotain ...kaikkia ylläritä ei voi ennakoida. -

        ...kokeileppas jatkaa tarinaa:-)))


      • Jermu

        Hah, johan päästiin vauhtiin..


      • taikanainen
        NainenKirjoittaa kirjoitti:

        ..pelastautumis -suunnitelma:-) Odotahan nyt sinäkin kunhan päästään johonkin telttaan ja ties vaikka päädyt oikeesti vielä jonkun tulisilmäisen arabin vaimoksi.Siis tarinahan on vasta keskellä jotain ...kaikkia ylläritä ei voi ennakoida. -

        ...kokeileppas jatkaa tarinaa:-)))

        vimmatusti tuohon toiseen kommenttiin, auat nyt ja kirjota mun puolesta, en mä osaa tällaisia, siitä tulis tynkä koko jutusta... :DDDDDDDD


      • Jermu
        NainenKirjoittaa kirjoitti:

        ..pelastautumis -suunnitelma:-) Odotahan nyt sinäkin kunhan päästään johonkin telttaan ja ties vaikka päädyt oikeesti vielä jonkun tulisilmäisen arabin vaimoksi.Siis tarinahan on vasta keskellä jotain ...kaikkia ylläritä ei voi ennakoida. -

        ...kokeileppas jatkaa tarinaa:-)))

        Vauhti eikun lisääntyy, vaikka ollaankin maanpinnalla...Hyvä. Seuraavaksi on Sofi ja sitten Taikanainen ja Taikixen jälkeen on Ihmettelixin vuoro.


      • taikanainen
        Jermu kirjoitti:

        Vauhti eikun lisääntyy, vaikka ollaankin maanpinnalla...Hyvä. Seuraavaksi on Sofi ja sitten Taikanainen ja Taikixen jälkeen on Ihmettelixin vuoro.

        mä olen pyytänyt Anonyymia kirjottaan puolestani, joutaa kyllä tehdä sen :DD Mitä sulle,oletko ehtinyt nukkumaankaan laisinkaan??


      • Jermu
        taikanainen kirjoitti:

        mä olen pyytänyt Anonyymia kirjottaan puolestani, joutaa kyllä tehdä sen :DD Mitä sulle,oletko ehtinyt nukkumaankaan laisinkaan??

        On katsos niiiin tärkeitä kesken täällä ja muualla. Nukun sitten ensi viikolla tai joskus. Se on katsos tärkeää osoittaa, että on muutakin elämää kuin livessä!!! Buahahahhaahahahahahhahaahaahhahahahaaaaaa!
        Muuten, kyllä sinä voit kirjoittaa ihan itse. Teet sitten vaikka lyhyemmän värssyn.


      • taikanainen
        Jermu kirjoitti:

        On katsos niiiin tärkeitä kesken täällä ja muualla. Nukun sitten ensi viikolla tai joskus. Se on katsos tärkeää osoittaa, että on muutakin elämää kuin livessä!!! Buahahahhaahahahahahhahaahaahhahahahaaaaaa!
        Muuten, kyllä sinä voit kirjoittaa ihan itse. Teet sitten vaikka lyhyemmän värssyn.

        tilaa sellaisille, jotka hallitsevat tarinankerronnan, olen kyllä hengessä mukana kiihkeästi...riittähän?

        Uskotko, mullakin on live...hih..


      • Romulux
        NainenKirjoittaa kirjoitti:

        ...josta taas joku muu saa jatkaa...

        Putlolevin moottorit tärisevät ja kone keikkaa ja tekee silmukoita.
        Millan puristaa ohjaussauvoja kädet valkoisina ja yrittää huudella kuuluutusta.Kuuluu pelkkää rätinää ja ka..t..keilev..ia ähinöitä.
        -tää putoo nyt ...ja tulee perslasku.Millan on jo täysin hädissään. Perämies Ihmettelix on pudonnut tuoliltaan ja jäänyt kiinni johonkin koukkuun yrittäen rimpuilla takaisin tuoliinsa.

        Matkustamossa on täys kaaos.Lentoemo Taikkis on lennähtänyt jonkun tekoparran sylkyyn ja suutelee intohimoisesti miestä.Sillä seurauksella , että tekoparta tarttuukin hänen omaan huuleensa.

        IhmetteliX pitelee päätään ja miettii, mitä älykästä tässä nyt voisi tehdä.Hän on hujahtanut koneen takaosaan ja viuhtoo käsillään saamatta juurikaan ääntään kuuluviin.

        Jermu tajuaa, että nyt onkin jo tosi kysymyksessä ja ryhtyy kiireesti kokoamaan joukkoja. Hän on piiloittanut viidakkoveitsen laukkuunsa ja molemmissa lahkeissa on pistoolit.

        Judge unohtaa riitansa ja ryhtyy Jurmun apuriksi.
        Hän kokoa kaikki veitset ja haarukat kontaten matkustamon lattiat.

        MaXi on juuttunut vessaan ja hakkaa nyrkeillä ovea.Aina kun hän yrittää nostaa housunsa, niin kone keikahtaa komeasti.

        Soffi oksentaa paperipussiin ja paukauttelee pussit puhalettuaan ne ensin pulleiksi.

        NormiX , jonka ei pitänyt edes olla koko matkalla , saa nyt järkevänä miehenä ryhtyä organisoimaan.
        Hän ottaa sateenvarjonsa ja käy vääntämässä veskin oven auki ja MaXi mätkähtää lattialle pöksyt kintuissa.

        RomuluX on jo niin huppelissa , ettei hänen puheistaan saa kukaan selvää.

        VirniX saa kiukunpuuskan ja päättää puhua suunsa puhtaaksi.Hänenkin piti olla jossain rauhallisella lomamatkalla ja ainakin hän oli odottanut romantiikkaa eikä mitä övertelyä.

        SeppoJ säilyttää mielenmalttinsa ja huutelee järkeviä hätääntyneille matkustajille.

        Putolev saa laskuluvan jonnekkin arabimaahan ja vaikkei saisikkaan niin sen on vain LASKEUDUTTAVA.

        Kenttä on melkein pimeä ja tummat tulisilmäiset soturit piirittävät koneen konepistoolit tulitusvalmiudessa.

        Anoskakin on sekasorron keskellä herännyt unelmistaan ja tajuaa, että nyt tämä porukka on pelestettava.Hän kaivelee kasseistaan huiveja ja kehoittaa kaikkia naisia peittämään kasvonsa.

        Maxi naamiodaan arabimieheksi ja kaikki naiset ovat nyt hänen haaremissaan.

        Muut miehet ovat joko tiplomaatteja tai sitten hoviin" kuuluvia neuvonantajia tai henkivartioita.

        JurmuX saa ylipäälikön vakanssin ja hänet päätetään lähettää ensimmäisenä ulos koneesta.
        Neuvotteluporukka seuraa kintereillä ja joku etsii epätoivoisena kommunikaattorista arabikielen sanastoa.

        Koneen ruumasta purkautuu joukko tekopartaisia salamatkustajia.

        On viileä ja tähtikirkas yö kun koko porukka laskeutuu koneesta tuntemattomalle maalle......

        ----------->

        Tel Avivissa iskujoukot ovat varustautuneet varsin hyvin. Tiedossa on, että ilmatilaa loukannut venäläiskone on tehnyt muutaman harhautusliikkeen ja että kyseessä olisi palestiinalaisten hämäys ja tuhoisa kostoisku Pohjanmaan kautta. Mossadin poikien venäläisvalmisteiset galashnikovit tärisevät hieman ja kommandopipojen alla näppylät saavat kyytiä. Nyt olisi tosi paikka!

        Koneessa tunnelma on varsin iloinen, kun laskeutuminen sujui hienosti, mistä Maksi ei ollut aivan samaa mieltä. MillaN on hieman huolissaan kun oli lennon lomassa lukenut Tuhannen ja Yhden yön tarinoita ja kompassikin näytti lähes samanlaiselta kuin Jermuxin laskeutumisen jälkeen rivakasti bearnaise-kastikkeen voitelemana annettu ”oikea suunta” komento. Erityistä hilpeyttä herättää myös Hurlumhein löytyminen matkatavaroiden joukosta ja Ihmettelixin esiintulo Sofie jalkojen välistä. Sofie Ihmettelix nauravat kuitenkin yhtäkkiselle, kieltämättä huvittavalle tilanteelle. ”Olisi voinut käynyt huonomminkin”, toteaa Sofie nauraen iloisesti nähdessään Ihmettelixin kasvot jalkojensa välissä.

        Muiden naisten yhtäkkinen kiinnostus Maksin epäitsekkäästä 10-kerholaisuudesta saa koko porukalta tunnusta ja hyväksyvää mutinaa ja sitä mieltä on erityisesti NaineNkirjoittaa, joka saa AnoNyyminsä kanssa kunniatehtävänään saattaa ensimmäiseksi hieman sekaisen Maksin tointumaan raikkaaseen ulkoilmaan. Joulupukin parta näyttää hyvältä tummaa taivasta vasten.

        Kaikkien rynnistäessä Exitiin muutamat jäävät vielä selvittämään pahimpia sotkuja. Romulux on sitä mieltä, että antaa tiplomaattien ensiksi astua vieraalle maaperälle, jotta tiplomaattinen koskemattomuus ja näyttävä maahantulo saisi arvoisensa vastaanoton. ”Kyllä tässä ehtii yhden sekasen paukun ottaa ennen kun aletaan lipittämään sitä sangriaa Senoritojen kanssa”, totesi Romulux Judgelle etsiessään urheiluvälineitään sekasotkuisesta kasasta. Kasassa oli mm. Merlinellan ja Nuriperin erilaisia vetimiä ja naisille arvokkaita lisätarpeita. ”Täällähän on olo kuin Valintatalossa, Sexpossa”, totesi Hurlumhei katsoessaan naisten mitä kummallisempia lisävarusteita. Miehet keräävät naisten kamppeet ilman sen enempiä sivistymättömiä kommentteja, totesi SeppoJuhani rauhallisesti ja. Parempi on, etteivät sitten myöhemmin ala polttamaan pelihameitaan. Täällähän niitä on totesi Waffen, kun löysi stay-uppeja, näillähän mä pysyn pystyssä! lisäsi Waffen ja sai kannustavia kommentteja.

        SeppoJuhanin näkemyksen mukaan laskeutuminen sujui varsin hyvin ottaen olosuhteet huomioon. MillaN oli erityisen ilahtunut tästä tunnustuksesta ja tunsi poskiensa lämpenevän. Ihmettelixin mielestä laskussa olisi ollut kyllä jotain parannnettavaakin, mutta yhdessä tuumin päätettiin olla selvittämättä sitä mikä meni hyvin tai huonosti.

        Wirnix katselee hieman epäillen osan porukan rynnistämistä tekopartoineen ulos kieltämättä värikkään tuntuiselle lentoasemalle. Tekoparrat viipottavat ja housujaan sekä pukin partaansa ylösvetävää Maksia saatellaan juhlakulkueessa eteen päin.

        Vastaanottokomitea on kyllä upea ja aina silloin tällöin TelAvivissa nähty ilmestys. Valot vilkkuvat ja laserohjattujen aseiden pikantit eri väriset pisteet näkyvät parroissa ja hunnuissa.

        Mossadin poikien kämmenet hikoavat, kun joukko selvästi tunnistettavia arabiterroristeja astuu koneesta ulos.


      • Jermu
        Romulux kirjoitti:

        Tel Avivissa iskujoukot ovat varustautuneet varsin hyvin. Tiedossa on, että ilmatilaa loukannut venäläiskone on tehnyt muutaman harhautusliikkeen ja että kyseessä olisi palestiinalaisten hämäys ja tuhoisa kostoisku Pohjanmaan kautta. Mossadin poikien venäläisvalmisteiset galashnikovit tärisevät hieman ja kommandopipojen alla näppylät saavat kyytiä. Nyt olisi tosi paikka!

        Koneessa tunnelma on varsin iloinen, kun laskeutuminen sujui hienosti, mistä Maksi ei ollut aivan samaa mieltä. MillaN on hieman huolissaan kun oli lennon lomassa lukenut Tuhannen ja Yhden yön tarinoita ja kompassikin näytti lähes samanlaiselta kuin Jermuxin laskeutumisen jälkeen rivakasti bearnaise-kastikkeen voitelemana annettu ”oikea suunta” komento. Erityistä hilpeyttä herättää myös Hurlumhein löytyminen matkatavaroiden joukosta ja Ihmettelixin esiintulo Sofie jalkojen välistä. Sofie Ihmettelix nauravat kuitenkin yhtäkkiselle, kieltämättä huvittavalle tilanteelle. ”Olisi voinut käynyt huonomminkin”, toteaa Sofie nauraen iloisesti nähdessään Ihmettelixin kasvot jalkojensa välissä.

        Muiden naisten yhtäkkinen kiinnostus Maksin epäitsekkäästä 10-kerholaisuudesta saa koko porukalta tunnusta ja hyväksyvää mutinaa ja sitä mieltä on erityisesti NaineNkirjoittaa, joka saa AnoNyyminsä kanssa kunniatehtävänään saattaa ensimmäiseksi hieman sekaisen Maksin tointumaan raikkaaseen ulkoilmaan. Joulupukin parta näyttää hyvältä tummaa taivasta vasten.

        Kaikkien rynnistäessä Exitiin muutamat jäävät vielä selvittämään pahimpia sotkuja. Romulux on sitä mieltä, että antaa tiplomaattien ensiksi astua vieraalle maaperälle, jotta tiplomaattinen koskemattomuus ja näyttävä maahantulo saisi arvoisensa vastaanoton. ”Kyllä tässä ehtii yhden sekasen paukun ottaa ennen kun aletaan lipittämään sitä sangriaa Senoritojen kanssa”, totesi Romulux Judgelle etsiessään urheiluvälineitään sekasotkuisesta kasasta. Kasassa oli mm. Merlinellan ja Nuriperin erilaisia vetimiä ja naisille arvokkaita lisätarpeita. ”Täällähän on olo kuin Valintatalossa, Sexpossa”, totesi Hurlumhei katsoessaan naisten mitä kummallisempia lisävarusteita. Miehet keräävät naisten kamppeet ilman sen enempiä sivistymättömiä kommentteja, totesi SeppoJuhani rauhallisesti ja. Parempi on, etteivät sitten myöhemmin ala polttamaan pelihameitaan. Täällähän niitä on totesi Waffen, kun löysi stay-uppeja, näillähän mä pysyn pystyssä! lisäsi Waffen ja sai kannustavia kommentteja.

        SeppoJuhanin näkemyksen mukaan laskeutuminen sujui varsin hyvin ottaen olosuhteet huomioon. MillaN oli erityisen ilahtunut tästä tunnustuksesta ja tunsi poskiensa lämpenevän. Ihmettelixin mielestä laskussa olisi ollut kyllä jotain parannnettavaakin, mutta yhdessä tuumin päätettiin olla selvittämättä sitä mikä meni hyvin tai huonosti.

        Wirnix katselee hieman epäillen osan porukan rynnistämistä tekopartoineen ulos kieltämättä värikkään tuntuiselle lentoasemalle. Tekoparrat viipottavat ja housujaan sekä pukin partaansa ylösvetävää Maksia saatellaan juhlakulkueessa eteen päin.

        Vastaanottokomitea on kyllä upea ja aina silloin tällöin TelAvivissa nähty ilmestys. Valot vilkkuvat ja laserohjattujen aseiden pikantit eri väriset pisteet näkyvät parroissa ja hunnuissa.

        Mossadin poikien kämmenet hikoavat, kun joukko selvästi tunnistettavia arabiterroristeja astuu koneesta ulos.

        Täähän olikin mainio pätkä. Missä se sohvi luuraa, että saadaan jatkoa tälle tarinalle! Hopi hopi!


      • Romuluxi
        Jermu kirjoitti:

        Täähän olikin mainio pätkä. Missä se sohvi luuraa, että saadaan jatkoa tälle tarinalle! Hopi hopi!

        sun aloituksesi oli hyvää ja tervetullutta kevennystä näiden normaalien juttujen joukkoon ... ja Maksin jatko oli sen verran koominen ja upea, etten voinut olla kirjoittavaN Naisen jälkeen siis tänne kirjoittamatta - sou tu sei sou sou.

        Olis kyllä tehnyt mieli kirjoittaa samantein enemmänkin. Nooh, eiks sääntö ole se, että kukin omalla vuorollaan.

        C


      • merliNelli
        NainenKirjoittaa kirjoitti:

        ...josta taas joku muu saa jatkaa...

        Putlolevin moottorit tärisevät ja kone keikkaa ja tekee silmukoita.
        Millan puristaa ohjaussauvoja kädet valkoisina ja yrittää huudella kuuluutusta.Kuuluu pelkkää rätinää ja ka..t..keilev..ia ähinöitä.
        -tää putoo nyt ...ja tulee perslasku.Millan on jo täysin hädissään. Perämies Ihmettelix on pudonnut tuoliltaan ja jäänyt kiinni johonkin koukkuun yrittäen rimpuilla takaisin tuoliinsa.

        Matkustamossa on täys kaaos.Lentoemo Taikkis on lennähtänyt jonkun tekoparran sylkyyn ja suutelee intohimoisesti miestä.Sillä seurauksella , että tekoparta tarttuukin hänen omaan huuleensa.

        IhmetteliX pitelee päätään ja miettii, mitä älykästä tässä nyt voisi tehdä.Hän on hujahtanut koneen takaosaan ja viuhtoo käsillään saamatta juurikaan ääntään kuuluviin.

        Jermu tajuaa, että nyt onkin jo tosi kysymyksessä ja ryhtyy kiireesti kokoamaan joukkoja. Hän on piiloittanut viidakkoveitsen laukkuunsa ja molemmissa lahkeissa on pistoolit.

        Judge unohtaa riitansa ja ryhtyy Jurmun apuriksi.
        Hän kokoa kaikki veitset ja haarukat kontaten matkustamon lattiat.

        MaXi on juuttunut vessaan ja hakkaa nyrkeillä ovea.Aina kun hän yrittää nostaa housunsa, niin kone keikahtaa komeasti.

        Soffi oksentaa paperipussiin ja paukauttelee pussit puhalettuaan ne ensin pulleiksi.

        NormiX , jonka ei pitänyt edes olla koko matkalla , saa nyt järkevänä miehenä ryhtyä organisoimaan.
        Hän ottaa sateenvarjonsa ja käy vääntämässä veskin oven auki ja MaXi mätkähtää lattialle pöksyt kintuissa.

        RomuluX on jo niin huppelissa , ettei hänen puheistaan saa kukaan selvää.

        VirniX saa kiukunpuuskan ja päättää puhua suunsa puhtaaksi.Hänenkin piti olla jossain rauhallisella lomamatkalla ja ainakin hän oli odottanut romantiikkaa eikä mitä övertelyä.

        SeppoJ säilyttää mielenmalttinsa ja huutelee järkeviä hätääntyneille matkustajille.

        Putolev saa laskuluvan jonnekkin arabimaahan ja vaikkei saisikkaan niin sen on vain LASKEUDUTTAVA.

        Kenttä on melkein pimeä ja tummat tulisilmäiset soturit piirittävät koneen konepistoolit tulitusvalmiudessa.

        Anoskakin on sekasorron keskellä herännyt unelmistaan ja tajuaa, että nyt tämä porukka on pelestettava.Hän kaivelee kasseistaan huiveja ja kehoittaa kaikkia naisia peittämään kasvonsa.

        Maxi naamiodaan arabimieheksi ja kaikki naiset ovat nyt hänen haaremissaan.

        Muut miehet ovat joko tiplomaatteja tai sitten hoviin" kuuluvia neuvonantajia tai henkivartioita.

        JurmuX saa ylipäälikön vakanssin ja hänet päätetään lähettää ensimmäisenä ulos koneesta.
        Neuvotteluporukka seuraa kintereillä ja joku etsii epätoivoisena kommunikaattorista arabikielen sanastoa.

        Koneen ruumasta purkautuu joukko tekopartaisia salamatkustajia.

        On viileä ja tähtikirkas yö kun koko porukka laskeutuu koneesta tuntemattomalle maalle......

        ----------->

        No johan keksit..:DD
        Ja kun alunperin piti olla leppoinen lento Malagaan...:D


      • merliNelli
        Romulux kirjoitti:

        Tel Avivissa iskujoukot ovat varustautuneet varsin hyvin. Tiedossa on, että ilmatilaa loukannut venäläiskone on tehnyt muutaman harhautusliikkeen ja että kyseessä olisi palestiinalaisten hämäys ja tuhoisa kostoisku Pohjanmaan kautta. Mossadin poikien venäläisvalmisteiset galashnikovit tärisevät hieman ja kommandopipojen alla näppylät saavat kyytiä. Nyt olisi tosi paikka!

        Koneessa tunnelma on varsin iloinen, kun laskeutuminen sujui hienosti, mistä Maksi ei ollut aivan samaa mieltä. MillaN on hieman huolissaan kun oli lennon lomassa lukenut Tuhannen ja Yhden yön tarinoita ja kompassikin näytti lähes samanlaiselta kuin Jermuxin laskeutumisen jälkeen rivakasti bearnaise-kastikkeen voitelemana annettu ”oikea suunta” komento. Erityistä hilpeyttä herättää myös Hurlumhein löytyminen matkatavaroiden joukosta ja Ihmettelixin esiintulo Sofie jalkojen välistä. Sofie Ihmettelix nauravat kuitenkin yhtäkkiselle, kieltämättä huvittavalle tilanteelle. ”Olisi voinut käynyt huonomminkin”, toteaa Sofie nauraen iloisesti nähdessään Ihmettelixin kasvot jalkojensa välissä.

        Muiden naisten yhtäkkinen kiinnostus Maksin epäitsekkäästä 10-kerholaisuudesta saa koko porukalta tunnusta ja hyväksyvää mutinaa ja sitä mieltä on erityisesti NaineNkirjoittaa, joka saa AnoNyyminsä kanssa kunniatehtävänään saattaa ensimmäiseksi hieman sekaisen Maksin tointumaan raikkaaseen ulkoilmaan. Joulupukin parta näyttää hyvältä tummaa taivasta vasten.

        Kaikkien rynnistäessä Exitiin muutamat jäävät vielä selvittämään pahimpia sotkuja. Romulux on sitä mieltä, että antaa tiplomaattien ensiksi astua vieraalle maaperälle, jotta tiplomaattinen koskemattomuus ja näyttävä maahantulo saisi arvoisensa vastaanoton. ”Kyllä tässä ehtii yhden sekasen paukun ottaa ennen kun aletaan lipittämään sitä sangriaa Senoritojen kanssa”, totesi Romulux Judgelle etsiessään urheiluvälineitään sekasotkuisesta kasasta. Kasassa oli mm. Merlinellan ja Nuriperin erilaisia vetimiä ja naisille arvokkaita lisätarpeita. ”Täällähän on olo kuin Valintatalossa, Sexpossa”, totesi Hurlumhei katsoessaan naisten mitä kummallisempia lisävarusteita. Miehet keräävät naisten kamppeet ilman sen enempiä sivistymättömiä kommentteja, totesi SeppoJuhani rauhallisesti ja. Parempi on, etteivät sitten myöhemmin ala polttamaan pelihameitaan. Täällähän niitä on totesi Waffen, kun löysi stay-uppeja, näillähän mä pysyn pystyssä! lisäsi Waffen ja sai kannustavia kommentteja.

        SeppoJuhanin näkemyksen mukaan laskeutuminen sujui varsin hyvin ottaen olosuhteet huomioon. MillaN oli erityisen ilahtunut tästä tunnustuksesta ja tunsi poskiensa lämpenevän. Ihmettelixin mielestä laskussa olisi ollut kyllä jotain parannnettavaakin, mutta yhdessä tuumin päätettiin olla selvittämättä sitä mikä meni hyvin tai huonosti.

        Wirnix katselee hieman epäillen osan porukan rynnistämistä tekopartoineen ulos kieltämättä värikkään tuntuiselle lentoasemalle. Tekoparrat viipottavat ja housujaan sekä pukin partaansa ylösvetävää Maksia saatellaan juhlakulkueessa eteen päin.

        Vastaanottokomitea on kyllä upea ja aina silloin tällöin TelAvivissa nähty ilmestys. Valot vilkkuvat ja laserohjattujen aseiden pikantit eri väriset pisteet näkyvät parroissa ja hunnuissa.

        Mossadin poikien kämmenet hikoavat, kun joukko selvästi tunnistettavia arabiterroristeja astuu koneesta ulos.

        Partoja ja huntuja..Tässä on jo massulihakset kovilla...naurattaa niin vietävästi:DD

        *tyrskii ääneen, ja pyyhkii naurunkyyneliä poskiltaan..*


      • norMix evk
        NainenKirjoittaa kirjoitti:

        ...josta taas joku muu saa jatkaa...

        Putlolevin moottorit tärisevät ja kone keikkaa ja tekee silmukoita.
        Millan puristaa ohjaussauvoja kädet valkoisina ja yrittää huudella kuuluutusta.Kuuluu pelkkää rätinää ja ka..t..keilev..ia ähinöitä.
        -tää putoo nyt ...ja tulee perslasku.Millan on jo täysin hädissään. Perämies Ihmettelix on pudonnut tuoliltaan ja jäänyt kiinni johonkin koukkuun yrittäen rimpuilla takaisin tuoliinsa.

        Matkustamossa on täys kaaos.Lentoemo Taikkis on lennähtänyt jonkun tekoparran sylkyyn ja suutelee intohimoisesti miestä.Sillä seurauksella , että tekoparta tarttuukin hänen omaan huuleensa.

        IhmetteliX pitelee päätään ja miettii, mitä älykästä tässä nyt voisi tehdä.Hän on hujahtanut koneen takaosaan ja viuhtoo käsillään saamatta juurikaan ääntään kuuluviin.

        Jermu tajuaa, että nyt onkin jo tosi kysymyksessä ja ryhtyy kiireesti kokoamaan joukkoja. Hän on piiloittanut viidakkoveitsen laukkuunsa ja molemmissa lahkeissa on pistoolit.

        Judge unohtaa riitansa ja ryhtyy Jurmun apuriksi.
        Hän kokoa kaikki veitset ja haarukat kontaten matkustamon lattiat.

        MaXi on juuttunut vessaan ja hakkaa nyrkeillä ovea.Aina kun hän yrittää nostaa housunsa, niin kone keikahtaa komeasti.

        Soffi oksentaa paperipussiin ja paukauttelee pussit puhalettuaan ne ensin pulleiksi.

        NormiX , jonka ei pitänyt edes olla koko matkalla , saa nyt järkevänä miehenä ryhtyä organisoimaan.
        Hän ottaa sateenvarjonsa ja käy vääntämässä veskin oven auki ja MaXi mätkähtää lattialle pöksyt kintuissa.

        RomuluX on jo niin huppelissa , ettei hänen puheistaan saa kukaan selvää.

        VirniX saa kiukunpuuskan ja päättää puhua suunsa puhtaaksi.Hänenkin piti olla jossain rauhallisella lomamatkalla ja ainakin hän oli odottanut romantiikkaa eikä mitä övertelyä.

        SeppoJ säilyttää mielenmalttinsa ja huutelee järkeviä hätääntyneille matkustajille.

        Putolev saa laskuluvan jonnekkin arabimaahan ja vaikkei saisikkaan niin sen on vain LASKEUDUTTAVA.

        Kenttä on melkein pimeä ja tummat tulisilmäiset soturit piirittävät koneen konepistoolit tulitusvalmiudessa.

        Anoskakin on sekasorron keskellä herännyt unelmistaan ja tajuaa, että nyt tämä porukka on pelestettava.Hän kaivelee kasseistaan huiveja ja kehoittaa kaikkia naisia peittämään kasvonsa.

        Maxi naamiodaan arabimieheksi ja kaikki naiset ovat nyt hänen haaremissaan.

        Muut miehet ovat joko tiplomaatteja tai sitten hoviin" kuuluvia neuvonantajia tai henkivartioita.

        JurmuX saa ylipäälikön vakanssin ja hänet päätetään lähettää ensimmäisenä ulos koneesta.
        Neuvotteluporukka seuraa kintereillä ja joku etsii epätoivoisena kommunikaattorista arabikielen sanastoa.

        Koneen ruumasta purkautuu joukko tekopartaisia salamatkustajia.

        On viileä ja tähtikirkas yö kun koko porukka laskeutuu koneesta tuntemattomalle maalle......

        ----------->

        ...minusta teit, kas kun et sitten yksintein knallia päähän iskenyt :)) No kiitos nyt kuitenkin, että kyytiin pääsin näin vauhdikkaalle reissulle!


      • Jermu
        Romuluxi kirjoitti:

        sun aloituksesi oli hyvää ja tervetullutta kevennystä näiden normaalien juttujen joukkoon ... ja Maksin jatko oli sen verran koominen ja upea, etten voinut olla kirjoittavaN Naisen jälkeen siis tänne kirjoittamatta - sou tu sei sou sou.

        Olis kyllä tehnyt mieli kirjoittaa samantein enemmänkin. Nooh, eiks sääntö ole se, että kukin omalla vuorollaan.

        C

        Missä se sohvi luuraa?? No perskutarallaa. Pistäs kuule pätkä siinä samoilla liukkailla, niin sitten sofi vois olla valmiina kommentoimaan.


      • taikanainen
        Romuluxi kirjoitti:

        sun aloituksesi oli hyvää ja tervetullutta kevennystä näiden normaalien juttujen joukkoon ... ja Maksin jatko oli sen verran koominen ja upea, etten voinut olla kirjoittavaN Naisen jälkeen siis tänne kirjoittamatta - sou tu sei sou sou.

        Olis kyllä tehnyt mieli kirjoittaa samantein enemmänkin. Nooh, eiks sääntö ole se, että kukin omalla vuorollaan.

        C

        käyttää ilomielin mun vuoroni..:D


      • hurlumHei
        Jermu kirjoitti:

        Missä se sohvi luuraa?? No perskutarallaa. Pistäs kuule pätkä siinä samoilla liukkailla, niin sitten sofi vois olla valmiina kommentoimaan.

        minä tungin nyt kyllä tähän ihan tarkoituksellisesti. Kiitä, etten sinuun sentään...

        Eli kiitos sulle piristävästä avauksesta matkalle, johon caffeporukka pääsi. Pieni loma täällä itse kullekin tekee terää; asiat eivät nimittäin ole ollenkaan niin vakavia ja asioille täytyy voida nauraakin...

        Terveisin
        tosikko senorita hurlumHei, joka rakastaa matkustamista. Ja miehiä.


      • Romuluxi
        taikanainen kirjoitti:

        käyttää ilomielin mun vuoroni..:D

        joku muu saa jatkaa tän jälkeen.


      • taikanainen
        Romuluxi kirjoitti:

        joku muu saa jatkaa tän jälkeen.

        pelastit :D


      • Anonyymi
        norMix evk kirjoitti:

        ...minusta teit, kas kun et sitten yksintein knallia päähän iskenyt :)) No kiitos nyt kuitenkin, että kyytiin pääsin näin vauhdikkaalle reissulle!

        Kun sinä harrastat sitä tiplomattista itsehillintää ja järkevänä miehenä olet tietysti varautunut sateittenkin varalle. Kenelläs muulla kuin härällä" vois olla sateenvarjoa mukana matkalla:-)

        Ja sitä paitsi tiplomaatit toimivat hätätilanteissakin järkevästi. Uskoakseni matkan edetessä sinun villimpi luontosi pääsee esiin.
        Voit vielä sortua ties mihin orgioihin:-)


      • hurlumHei
        Romulux kirjoitti:

        Tel Avivissa iskujoukot ovat varustautuneet varsin hyvin. Tiedossa on, että ilmatilaa loukannut venäläiskone on tehnyt muutaman harhautusliikkeen ja että kyseessä olisi palestiinalaisten hämäys ja tuhoisa kostoisku Pohjanmaan kautta. Mossadin poikien venäläisvalmisteiset galashnikovit tärisevät hieman ja kommandopipojen alla näppylät saavat kyytiä. Nyt olisi tosi paikka!

        Koneessa tunnelma on varsin iloinen, kun laskeutuminen sujui hienosti, mistä Maksi ei ollut aivan samaa mieltä. MillaN on hieman huolissaan kun oli lennon lomassa lukenut Tuhannen ja Yhden yön tarinoita ja kompassikin näytti lähes samanlaiselta kuin Jermuxin laskeutumisen jälkeen rivakasti bearnaise-kastikkeen voitelemana annettu ”oikea suunta” komento. Erityistä hilpeyttä herättää myös Hurlumhein löytyminen matkatavaroiden joukosta ja Ihmettelixin esiintulo Sofie jalkojen välistä. Sofie Ihmettelix nauravat kuitenkin yhtäkkiselle, kieltämättä huvittavalle tilanteelle. ”Olisi voinut käynyt huonomminkin”, toteaa Sofie nauraen iloisesti nähdessään Ihmettelixin kasvot jalkojensa välissä.

        Muiden naisten yhtäkkinen kiinnostus Maksin epäitsekkäästä 10-kerholaisuudesta saa koko porukalta tunnusta ja hyväksyvää mutinaa ja sitä mieltä on erityisesti NaineNkirjoittaa, joka saa AnoNyyminsä kanssa kunniatehtävänään saattaa ensimmäiseksi hieman sekaisen Maksin tointumaan raikkaaseen ulkoilmaan. Joulupukin parta näyttää hyvältä tummaa taivasta vasten.

        Kaikkien rynnistäessä Exitiin muutamat jäävät vielä selvittämään pahimpia sotkuja. Romulux on sitä mieltä, että antaa tiplomaattien ensiksi astua vieraalle maaperälle, jotta tiplomaattinen koskemattomuus ja näyttävä maahantulo saisi arvoisensa vastaanoton. ”Kyllä tässä ehtii yhden sekasen paukun ottaa ennen kun aletaan lipittämään sitä sangriaa Senoritojen kanssa”, totesi Romulux Judgelle etsiessään urheiluvälineitään sekasotkuisesta kasasta. Kasassa oli mm. Merlinellan ja Nuriperin erilaisia vetimiä ja naisille arvokkaita lisätarpeita. ”Täällähän on olo kuin Valintatalossa, Sexpossa”, totesi Hurlumhei katsoessaan naisten mitä kummallisempia lisävarusteita. Miehet keräävät naisten kamppeet ilman sen enempiä sivistymättömiä kommentteja, totesi SeppoJuhani rauhallisesti ja. Parempi on, etteivät sitten myöhemmin ala polttamaan pelihameitaan. Täällähän niitä on totesi Waffen, kun löysi stay-uppeja, näillähän mä pysyn pystyssä! lisäsi Waffen ja sai kannustavia kommentteja.

        SeppoJuhanin näkemyksen mukaan laskeutuminen sujui varsin hyvin ottaen olosuhteet huomioon. MillaN oli erityisen ilahtunut tästä tunnustuksesta ja tunsi poskiensa lämpenevän. Ihmettelixin mielestä laskussa olisi ollut kyllä jotain parannnettavaakin, mutta yhdessä tuumin päätettiin olla selvittämättä sitä mikä meni hyvin tai huonosti.

        Wirnix katselee hieman epäillen osan porukan rynnistämistä tekopartoineen ulos kieltämättä värikkään tuntuiselle lentoasemalle. Tekoparrat viipottavat ja housujaan sekä pukin partaansa ylösvetävää Maksia saatellaan juhlakulkueessa eteen päin.

        Vastaanottokomitea on kyllä upea ja aina silloin tällöin TelAvivissa nähty ilmestys. Valot vilkkuvat ja laserohjattujen aseiden pikantit eri väriset pisteet näkyvät parroissa ja hunnuissa.

        Mossadin poikien kämmenet hikoavat, kun joukko selvästi tunnistettavia arabiterroristeja astuu koneesta ulos.

        ... osaat sinäkin tuon verbaali-iloittelun, jota minäkin joskus summamutikassa harrastan. Ja ettei nyt ihan kehumisen puolelle, niin miksi Tel Aviviin?

        Dublin ja Praha sopis mulle paremmin. No olkoon...

        (Lisä)tarpeitaan tutkiva hurlumHei


      • Romulux
        Romulux kirjoitti:

        Tel Avivissa iskujoukot ovat varustautuneet varsin hyvin. Tiedossa on, että ilmatilaa loukannut venäläiskone on tehnyt muutaman harhautusliikkeen ja että kyseessä olisi palestiinalaisten hämäys ja tuhoisa kostoisku Pohjanmaan kautta. Mossadin poikien venäläisvalmisteiset galashnikovit tärisevät hieman ja kommandopipojen alla näppylät saavat kyytiä. Nyt olisi tosi paikka!

        Koneessa tunnelma on varsin iloinen, kun laskeutuminen sujui hienosti, mistä Maksi ei ollut aivan samaa mieltä. MillaN on hieman huolissaan kun oli lennon lomassa lukenut Tuhannen ja Yhden yön tarinoita ja kompassikin näytti lähes samanlaiselta kuin Jermuxin laskeutumisen jälkeen rivakasti bearnaise-kastikkeen voitelemana annettu ”oikea suunta” komento. Erityistä hilpeyttä herättää myös Hurlumhein löytyminen matkatavaroiden joukosta ja Ihmettelixin esiintulo Sofie jalkojen välistä. Sofie Ihmettelix nauravat kuitenkin yhtäkkiselle, kieltämättä huvittavalle tilanteelle. ”Olisi voinut käynyt huonomminkin”, toteaa Sofie nauraen iloisesti nähdessään Ihmettelixin kasvot jalkojensa välissä.

        Muiden naisten yhtäkkinen kiinnostus Maksin epäitsekkäästä 10-kerholaisuudesta saa koko porukalta tunnusta ja hyväksyvää mutinaa ja sitä mieltä on erityisesti NaineNkirjoittaa, joka saa AnoNyyminsä kanssa kunniatehtävänään saattaa ensimmäiseksi hieman sekaisen Maksin tointumaan raikkaaseen ulkoilmaan. Joulupukin parta näyttää hyvältä tummaa taivasta vasten.

        Kaikkien rynnistäessä Exitiin muutamat jäävät vielä selvittämään pahimpia sotkuja. Romulux on sitä mieltä, että antaa tiplomaattien ensiksi astua vieraalle maaperälle, jotta tiplomaattinen koskemattomuus ja näyttävä maahantulo saisi arvoisensa vastaanoton. ”Kyllä tässä ehtii yhden sekasen paukun ottaa ennen kun aletaan lipittämään sitä sangriaa Senoritojen kanssa”, totesi Romulux Judgelle etsiessään urheiluvälineitään sekasotkuisesta kasasta. Kasassa oli mm. Merlinellan ja Nuriperin erilaisia vetimiä ja naisille arvokkaita lisätarpeita. ”Täällähän on olo kuin Valintatalossa, Sexpossa”, totesi Hurlumhei katsoessaan naisten mitä kummallisempia lisävarusteita. Miehet keräävät naisten kamppeet ilman sen enempiä sivistymättömiä kommentteja, totesi SeppoJuhani rauhallisesti ja. Parempi on, etteivät sitten myöhemmin ala polttamaan pelihameitaan. Täällähän niitä on totesi Waffen, kun löysi stay-uppeja, näillähän mä pysyn pystyssä! lisäsi Waffen ja sai kannustavia kommentteja.

        SeppoJuhanin näkemyksen mukaan laskeutuminen sujui varsin hyvin ottaen olosuhteet huomioon. MillaN oli erityisen ilahtunut tästä tunnustuksesta ja tunsi poskiensa lämpenevän. Ihmettelixin mielestä laskussa olisi ollut kyllä jotain parannnettavaakin, mutta yhdessä tuumin päätettiin olla selvittämättä sitä mikä meni hyvin tai huonosti.

        Wirnix katselee hieman epäillen osan porukan rynnistämistä tekopartoineen ulos kieltämättä värikkään tuntuiselle lentoasemalle. Tekoparrat viipottavat ja housujaan sekä pukin partaansa ylösvetävää Maksia saatellaan juhlakulkueessa eteen päin.

        Vastaanottokomitea on kyllä upea ja aina silloin tällöin TelAvivissa nähty ilmestys. Valot vilkkuvat ja laserohjattujen aseiden pikantit eri väriset pisteet näkyvät parroissa ja hunnuissa.

        Mossadin poikien kämmenet hikoavat, kun joukko selvästi tunnistettavia arabiterroristeja astuu koneesta ulos.

        ”Kuulitko”, kuiskasi Lilil Basadille…. ”Kuulin ihan selvästi JIHADIN älähdettynä ja korostettuna, tuon valkopartaisen ison, punanuttuisen terroristin suusta?” "Saako pläjäyttää, kysyi Lilil, se on ihan tähtäimessä?" Isoveljiensä antaman cubeboxin ja israelilaisten keskuudessa niin suositun baseballin innoittamana, missä hän oli voittanut county-mestaruuden alle 14-vuotiaitten sekajoukkueessa, Lilil tunsi itsensä varmemmaksi kuin koskaan. Basil mietti, että voisi sitä perjantai-illan paremminkin viettää kun tappamalla ihan joulupukin näköisiä arabiterroristeja, mutta hän olikin ainoa ryhmästä, joka ei ollut juutalainen. ”Heiii………. niillä on on outoja kranaatteja, huusi ryhmänjohtaja! Maihin! Kaikki!..... Hetkessä kaikki laserpisteohjatut valot häipyivät TelAvivin kuulakkaasta yöstä vilkkumasta.

        Wirnixin mielestä olosuhteet olivat vihdoinkin kutakuinkin kunnossa kun hän näki, ettei kirkkaita valoja ollut enää näkyvissä ja Maksin seurueesta joku potki toisten taskuista tipahtaneita, juuri äsken koneessa Hurlumhein mainitsemia lisätarvikkeita jaloistaan. Hyvältä näyttää, tuumi Wirnix hypistellessään press-korttiaan, jossa luki selvällä suomen kielellä ”toimittaja”.

        Nonnih, nyt sitten Malagaan pelamaan tennistä ja Sierraan lasketteleen, totesi Romulux lopulle porukalle. Romulux oli jo pitkään ollut viehättynyt TaikaNaisesta, mutta sotki aina tämän MerliNelliin ja NuriNperiiN. Sofien hän olisi kylläkin mieluiten ottanut tenniskentälle. Ei silti, naiset muistuttivat tässä vaiheessa toisiaan jo aika lailla. Waffen oli sillä välin tehnyt lisälöytöjä ja naureskeli naisten turhamaisuudelle. Sofie ja Ihmettelix korjailivat MillaNin kanssa lentokoneen pahasti turmeltuneita sisätiloja. Erityisesti vessa oli sotkuinen.

        Wirnix kopsautteli korkkareitaan malttamattomana. Hän oli nimittäin varma, että hänen siististi pakattu laukkunsa olisi jo Malagan terminaalissa mahdollisten Epsanjaan pakolaisina livahtaneiden marokkolaisrosvojen näpelöitävänä. Ulos lähtiessään Wirnixiä hieman epäilytti kylläkin maahantulo: vastassa ei ollutkaan normaalia, yleensä lentokentillä tavattua portaikkosysteemiä vaan Ihmettelixin ajoissa laukaisema, mitä ilmeisemmin meriolosuhteisiin tarkoitettu 12 hengen kelluntalautta väärinpäin, joka näytti epäilyttävästi tramboliinilta wirnixin silmissä. Kun Samalla Jermu johdatteli kieltämättä erikoisen ja vaarallisen näköistä supisuomalaista porukkaa kohti Tel-Avivin terminaalia tohkeissaan huutaen sotaisia kommenttejaan, niin tilanne oli kaiken kaikkiaan epäselvä. Zeireenin kutsun kuultuaan Wirnix rohkaisi mielensä ja hyppäsi korkkareineen tramboliinille. Kuului valtava pamaus. Hetkessä syntyi sekasorto.

        Liipasinherkät Mosadin (tytöt ja) pojat etsivät kuumeisesti uudelleen kohteita ja odottivat ryhmänjohtajien komentoa. Sekasorron keskeltä Maksi nousi Jermun ja muutaman hihittävän hunnutetun naisen saattelemana seisautettujen rullaportaikkojen alkuun. ”Ei jumaliste, meidät on motitettu”, totesi Jermu nähdessään kommandopipoisia Mossadin taistelijoita joka puolellaan silmäillessään nopeasti ja tottuneesti näihin tilanteisiin harjaantuneella katseelleen ympäristöä. Joku hunnutetuista naisista tokaisi: ”Me ollaan Arabiassa, ihanaa, mulla on sellainen teeastiasto”.

        ”Älkää ampuko!” huusi Basad nopeasti, ”se on Joulupukki!!!”...

        Pienten epäselvyyksien ja muutaman turvatarkastuksen jälkeen, jotka selvällä suomen kielellä saatiin selvitettyä, seurue jatkoi matkaansa. Iloisen riehakasta menoa siivitti Jermun toteamus: ” Kyllä mä olisin ne kyykyttänyt”. Waffen nyökytteli päätään ja SeppoJuhani syventyi uudelleen ristikkkosanatehtäväänsä. Zeireeni sipelti kylmäsalvaa Wirnixin nilkkaan. Paperipallot lentelivät. Matka jatkui…


      • taikanainen
        Romulux kirjoitti:

        ”Kuulitko”, kuiskasi Lilil Basadille…. ”Kuulin ihan selvästi JIHADIN älähdettynä ja korostettuna, tuon valkopartaisen ison, punanuttuisen terroristin suusta?” "Saako pläjäyttää, kysyi Lilil, se on ihan tähtäimessä?" Isoveljiensä antaman cubeboxin ja israelilaisten keskuudessa niin suositun baseballin innoittamana, missä hän oli voittanut county-mestaruuden alle 14-vuotiaitten sekajoukkueessa, Lilil tunsi itsensä varmemmaksi kuin koskaan. Basil mietti, että voisi sitä perjantai-illan paremminkin viettää kun tappamalla ihan joulupukin näköisiä arabiterroristeja, mutta hän olikin ainoa ryhmästä, joka ei ollut juutalainen. ”Heiii………. niillä on on outoja kranaatteja, huusi ryhmänjohtaja! Maihin! Kaikki!..... Hetkessä kaikki laserpisteohjatut valot häipyivät TelAvivin kuulakkaasta yöstä vilkkumasta.

        Wirnixin mielestä olosuhteet olivat vihdoinkin kutakuinkin kunnossa kun hän näki, ettei kirkkaita valoja ollut enää näkyvissä ja Maksin seurueesta joku potki toisten taskuista tipahtaneita, juuri äsken koneessa Hurlumhein mainitsemia lisätarvikkeita jaloistaan. Hyvältä näyttää, tuumi Wirnix hypistellessään press-korttiaan, jossa luki selvällä suomen kielellä ”toimittaja”.

        Nonnih, nyt sitten Malagaan pelamaan tennistä ja Sierraan lasketteleen, totesi Romulux lopulle porukalle. Romulux oli jo pitkään ollut viehättynyt TaikaNaisesta, mutta sotki aina tämän MerliNelliin ja NuriNperiiN. Sofien hän olisi kylläkin mieluiten ottanut tenniskentälle. Ei silti, naiset muistuttivat tässä vaiheessa toisiaan jo aika lailla. Waffen oli sillä välin tehnyt lisälöytöjä ja naureskeli naisten turhamaisuudelle. Sofie ja Ihmettelix korjailivat MillaNin kanssa lentokoneen pahasti turmeltuneita sisätiloja. Erityisesti vessa oli sotkuinen.

        Wirnix kopsautteli korkkareitaan malttamattomana. Hän oli nimittäin varma, että hänen siististi pakattu laukkunsa olisi jo Malagan terminaalissa mahdollisten Epsanjaan pakolaisina livahtaneiden marokkolaisrosvojen näpelöitävänä. Ulos lähtiessään Wirnixiä hieman epäilytti kylläkin maahantulo: vastassa ei ollutkaan normaalia, yleensä lentokentillä tavattua portaikkosysteemiä vaan Ihmettelixin ajoissa laukaisema, mitä ilmeisemmin meriolosuhteisiin tarkoitettu 12 hengen kelluntalautta väärinpäin, joka näytti epäilyttävästi tramboliinilta wirnixin silmissä. Kun Samalla Jermu johdatteli kieltämättä erikoisen ja vaarallisen näköistä supisuomalaista porukkaa kohti Tel-Avivin terminaalia tohkeissaan huutaen sotaisia kommenttejaan, niin tilanne oli kaiken kaikkiaan epäselvä. Zeireenin kutsun kuultuaan Wirnix rohkaisi mielensä ja hyppäsi korkkareineen tramboliinille. Kuului valtava pamaus. Hetkessä syntyi sekasorto.

        Liipasinherkät Mosadin (tytöt ja) pojat etsivät kuumeisesti uudelleen kohteita ja odottivat ryhmänjohtajien komentoa. Sekasorron keskeltä Maksi nousi Jermun ja muutaman hihittävän hunnutetun naisen saattelemana seisautettujen rullaportaikkojen alkuun. ”Ei jumaliste, meidät on motitettu”, totesi Jermu nähdessään kommandopipoisia Mossadin taistelijoita joka puolellaan silmäillessään nopeasti ja tottuneesti näihin tilanteisiin harjaantuneella katseelleen ympäristöä. Joku hunnutetuista naisista tokaisi: ”Me ollaan Arabiassa, ihanaa, mulla on sellainen teeastiasto”.

        ”Älkää ampuko!” huusi Basad nopeasti, ”se on Joulupukki!!!”...

        Pienten epäselvyyksien ja muutaman turvatarkastuksen jälkeen, jotka selvällä suomen kielellä saatiin selvitettyä, seurue jatkoi matkaansa. Iloisen riehakasta menoa siivitti Jermun toteamus: ” Kyllä mä olisin ne kyykyttänyt”. Waffen nyökytteli päätään ja SeppoJuhani syventyi uudelleen ristikkkosanatehtäväänsä. Zeireeni sipelti kylmäsalvaa Wirnixin nilkkaan. Paperipallot lentelivät. Matka jatkui…

        nauru tekee totisesti hyvää välillä, täällähän on valtavan verbaalista porukkaa.....

        Kiitos kun kirjoitit osuuteni, en takuulla olis kyennyt moista menoa kuvailemaan. :D


      • Romuluxi
        Romulux kirjoitti:

        ”Kuulitko”, kuiskasi Lilil Basadille…. ”Kuulin ihan selvästi JIHADIN älähdettynä ja korostettuna, tuon valkopartaisen ison, punanuttuisen terroristin suusta?” "Saako pläjäyttää, kysyi Lilil, se on ihan tähtäimessä?" Isoveljiensä antaman cubeboxin ja israelilaisten keskuudessa niin suositun baseballin innoittamana, missä hän oli voittanut county-mestaruuden alle 14-vuotiaitten sekajoukkueessa, Lilil tunsi itsensä varmemmaksi kuin koskaan. Basil mietti, että voisi sitä perjantai-illan paremminkin viettää kun tappamalla ihan joulupukin näköisiä arabiterroristeja, mutta hän olikin ainoa ryhmästä, joka ei ollut juutalainen. ”Heiii………. niillä on on outoja kranaatteja, huusi ryhmänjohtaja! Maihin! Kaikki!..... Hetkessä kaikki laserpisteohjatut valot häipyivät TelAvivin kuulakkaasta yöstä vilkkumasta.

        Wirnixin mielestä olosuhteet olivat vihdoinkin kutakuinkin kunnossa kun hän näki, ettei kirkkaita valoja ollut enää näkyvissä ja Maksin seurueesta joku potki toisten taskuista tipahtaneita, juuri äsken koneessa Hurlumhein mainitsemia lisätarvikkeita jaloistaan. Hyvältä näyttää, tuumi Wirnix hypistellessään press-korttiaan, jossa luki selvällä suomen kielellä ”toimittaja”.

        Nonnih, nyt sitten Malagaan pelamaan tennistä ja Sierraan lasketteleen, totesi Romulux lopulle porukalle. Romulux oli jo pitkään ollut viehättynyt TaikaNaisesta, mutta sotki aina tämän MerliNelliin ja NuriNperiiN. Sofien hän olisi kylläkin mieluiten ottanut tenniskentälle. Ei silti, naiset muistuttivat tässä vaiheessa toisiaan jo aika lailla. Waffen oli sillä välin tehnyt lisälöytöjä ja naureskeli naisten turhamaisuudelle. Sofie ja Ihmettelix korjailivat MillaNin kanssa lentokoneen pahasti turmeltuneita sisätiloja. Erityisesti vessa oli sotkuinen.

        Wirnix kopsautteli korkkareitaan malttamattomana. Hän oli nimittäin varma, että hänen siististi pakattu laukkunsa olisi jo Malagan terminaalissa mahdollisten Epsanjaan pakolaisina livahtaneiden marokkolaisrosvojen näpelöitävänä. Ulos lähtiessään Wirnixiä hieman epäilytti kylläkin maahantulo: vastassa ei ollutkaan normaalia, yleensä lentokentillä tavattua portaikkosysteemiä vaan Ihmettelixin ajoissa laukaisema, mitä ilmeisemmin meriolosuhteisiin tarkoitettu 12 hengen kelluntalautta väärinpäin, joka näytti epäilyttävästi tramboliinilta wirnixin silmissä. Kun Samalla Jermu johdatteli kieltämättä erikoisen ja vaarallisen näköistä supisuomalaista porukkaa kohti Tel-Avivin terminaalia tohkeissaan huutaen sotaisia kommenttejaan, niin tilanne oli kaiken kaikkiaan epäselvä. Zeireenin kutsun kuultuaan Wirnix rohkaisi mielensä ja hyppäsi korkkareineen tramboliinille. Kuului valtava pamaus. Hetkessä syntyi sekasorto.

        Liipasinherkät Mosadin (tytöt ja) pojat etsivät kuumeisesti uudelleen kohteita ja odottivat ryhmänjohtajien komentoa. Sekasorron keskeltä Maksi nousi Jermun ja muutaman hihittävän hunnutetun naisen saattelemana seisautettujen rullaportaikkojen alkuun. ”Ei jumaliste, meidät on motitettu”, totesi Jermu nähdessään kommandopipoisia Mossadin taistelijoita joka puolellaan silmäillessään nopeasti ja tottuneesti näihin tilanteisiin harjaantuneella katseelleen ympäristöä. Joku hunnutetuista naisista tokaisi: ”Me ollaan Arabiassa, ihanaa, mulla on sellainen teeastiasto”.

        ”Älkää ampuko!” huusi Basad nopeasti, ”se on Joulupukki!!!”...

        Pienten epäselvyyksien ja muutaman turvatarkastuksen jälkeen, jotka selvällä suomen kielellä saatiin selvitettyä, seurue jatkoi matkaansa. Iloisen riehakasta menoa siivitti Jermun toteamus: ” Kyllä mä olisin ne kyykyttänyt”. Waffen nyökytteli päätään ja SeppoJuhani syventyi uudelleen ristikkkosanatehtäväänsä. Zeireeni sipelti kylmäsalvaa Wirnixin nilkkaan. Paperipallot lentelivät. Matka jatkui…

        Nimittäin seuraava vaihe olisi paljon mielenkiintoisempi, mutta pelin henkeen tällaisisissa kirjoituksissa kuuluu jokeiselle kuuluva suora tajunnanvirta.

        ... matkaa, jaksaa jatkaa, tähtisadetikku sutijatukan sanoja mukaellen.


      • Romuluxi
        hurlumHei kirjoitti:

        ... osaat sinäkin tuon verbaali-iloittelun, jota minäkin joskus summamutikassa harrastan. Ja ettei nyt ihan kehumisen puolelle, niin miksi Tel Aviviin?

        Dublin ja Praha sopis mulle paremmin. No olkoon...

        (Lisä)tarpeitaan tutkiva hurlumHei

        Siis en oikeesti tiedä noista verbaali-iloitteluista, mutta on hauskaa heittää täällä välillä jotakin muuta kuin pikkuveemäistä, alkeellista rokottamista väärään paikkaan. Autch.

        Tiedän, että osaat kirjoittaa, joten jatka sinä nyt vuorostasi tuota Jermun toiviomatkaa vaikkapa sinne Prahaan.

        Kaikillahan on sana vapaa ja jokainen voi kirjoittaa. Voittajia taikka häviäjiä täällä ei ole kuin vain harva kumpaakin lajia nimiä mainitsematta tässä yhteydessä. Mutta voin ne mainita kyllä tarvittaessa...

        ;-)


      • merliNelli
        Romulux kirjoitti:

        ”Kuulitko”, kuiskasi Lilil Basadille…. ”Kuulin ihan selvästi JIHADIN älähdettynä ja korostettuna, tuon valkopartaisen ison, punanuttuisen terroristin suusta?” "Saako pläjäyttää, kysyi Lilil, se on ihan tähtäimessä?" Isoveljiensä antaman cubeboxin ja israelilaisten keskuudessa niin suositun baseballin innoittamana, missä hän oli voittanut county-mestaruuden alle 14-vuotiaitten sekajoukkueessa, Lilil tunsi itsensä varmemmaksi kuin koskaan. Basil mietti, että voisi sitä perjantai-illan paremminkin viettää kun tappamalla ihan joulupukin näköisiä arabiterroristeja, mutta hän olikin ainoa ryhmästä, joka ei ollut juutalainen. ”Heiii………. niillä on on outoja kranaatteja, huusi ryhmänjohtaja! Maihin! Kaikki!..... Hetkessä kaikki laserpisteohjatut valot häipyivät TelAvivin kuulakkaasta yöstä vilkkumasta.

        Wirnixin mielestä olosuhteet olivat vihdoinkin kutakuinkin kunnossa kun hän näki, ettei kirkkaita valoja ollut enää näkyvissä ja Maksin seurueesta joku potki toisten taskuista tipahtaneita, juuri äsken koneessa Hurlumhein mainitsemia lisätarvikkeita jaloistaan. Hyvältä näyttää, tuumi Wirnix hypistellessään press-korttiaan, jossa luki selvällä suomen kielellä ”toimittaja”.

        Nonnih, nyt sitten Malagaan pelamaan tennistä ja Sierraan lasketteleen, totesi Romulux lopulle porukalle. Romulux oli jo pitkään ollut viehättynyt TaikaNaisesta, mutta sotki aina tämän MerliNelliin ja NuriNperiiN. Sofien hän olisi kylläkin mieluiten ottanut tenniskentälle. Ei silti, naiset muistuttivat tässä vaiheessa toisiaan jo aika lailla. Waffen oli sillä välin tehnyt lisälöytöjä ja naureskeli naisten turhamaisuudelle. Sofie ja Ihmettelix korjailivat MillaNin kanssa lentokoneen pahasti turmeltuneita sisätiloja. Erityisesti vessa oli sotkuinen.

        Wirnix kopsautteli korkkareitaan malttamattomana. Hän oli nimittäin varma, että hänen siististi pakattu laukkunsa olisi jo Malagan terminaalissa mahdollisten Epsanjaan pakolaisina livahtaneiden marokkolaisrosvojen näpelöitävänä. Ulos lähtiessään Wirnixiä hieman epäilytti kylläkin maahantulo: vastassa ei ollutkaan normaalia, yleensä lentokentillä tavattua portaikkosysteemiä vaan Ihmettelixin ajoissa laukaisema, mitä ilmeisemmin meriolosuhteisiin tarkoitettu 12 hengen kelluntalautta väärinpäin, joka näytti epäilyttävästi tramboliinilta wirnixin silmissä. Kun Samalla Jermu johdatteli kieltämättä erikoisen ja vaarallisen näköistä supisuomalaista porukkaa kohti Tel-Avivin terminaalia tohkeissaan huutaen sotaisia kommenttejaan, niin tilanne oli kaiken kaikkiaan epäselvä. Zeireenin kutsun kuultuaan Wirnix rohkaisi mielensä ja hyppäsi korkkareineen tramboliinille. Kuului valtava pamaus. Hetkessä syntyi sekasorto.

        Liipasinherkät Mosadin (tytöt ja) pojat etsivät kuumeisesti uudelleen kohteita ja odottivat ryhmänjohtajien komentoa. Sekasorron keskeltä Maksi nousi Jermun ja muutaman hihittävän hunnutetun naisen saattelemana seisautettujen rullaportaikkojen alkuun. ”Ei jumaliste, meidät on motitettu”, totesi Jermu nähdessään kommandopipoisia Mossadin taistelijoita joka puolellaan silmäillessään nopeasti ja tottuneesti näihin tilanteisiin harjaantuneella katseelleen ympäristöä. Joku hunnutetuista naisista tokaisi: ”Me ollaan Arabiassa, ihanaa, mulla on sellainen teeastiasto”.

        ”Älkää ampuko!” huusi Basad nopeasti, ”se on Joulupukki!!!”...

        Pienten epäselvyyksien ja muutaman turvatarkastuksen jälkeen, jotka selvällä suomen kielellä saatiin selvitettyä, seurue jatkoi matkaansa. Iloisen riehakasta menoa siivitti Jermun toteamus: ” Kyllä mä olisin ne kyykyttänyt”. Waffen nyökytteli päätään ja SeppoJuhani syventyi uudelleen ristikkkosanatehtäväänsä. Zeireeni sipelti kylmäsalvaa Wirnixin nilkkaan. Paperipallot lentelivät. Matka jatkui…

        Koneessa vallitsi sopuisa tunnelma.Taikanainen ja merliNelli valmistelivat ateriaa ja matkustajat nuokkuivat."Toivottavasti porsaanliha maistuu, kalaa ei ole ja kalkkunaa on vain muutamaan annokseen",taikanen katseli miettivästi tarjoiluvaunun antimia."Kysäisen mitä ohjaamoon viedään",sanoi merliNelli ja luikahti ovesta sisälle.

        MillaN katsoi arvioiden tulijaa ja sanoi jaloittelevansa hetken.MerliNellin ei tarvinnut muuta kuin istua ja ohjata hetken...mutta mihinkään ei saisi koskea.
        MerliNelli katsoi hämmästyneenä mittareita nippelipaljoutta.Varovasti hän sulki silmänsä ja kuvitteli olevansa lintu...

        "Senkin turnipsi, ovi auki ja sassiin...hopi.hopi"Millan oli varmaan jäänyt lukkiutuneen oven taa.Paniikki iski merliNellaan.."enttententten"mistä napista ovi aukeaa"..tästä pelistä pois..."Vapiseva sormi tökkäsi suurta punaista nappulaa.Kone huojahti ja MillaN säntäsi hiukset hulmuten ohjaamoon, taustalta kuului kolinaa ja kiljahduksia.
        "No niin, pitihän se arvata..aukaisit sitten ruuman luukut.Nyt meillä onkin ongelma..Hus,hus..äkkiä auttamaan matkustajia siitä", torui Millan säikähtänyttä merliNelliä.

        Matkustamossa taikanainen tasapainoittelee ilmavirrassa tarjoilukärryn kanssa ja yrittää estää kyljyksiä karkaamasta pois tiehensä.
        SeppoJuhani puristaa kädessään kynää ja ilmavirta heilauttelee kättä, joka piirtelee kirjaimia kaikkeen ulottuvilla olevaan"Montako kirjainta..ei sittenkään, liian vähän..entäpä nyt.."
        Anonyymi leijuu hymyillen SJ:n ohi, saa suuren A-kirjaimen otsaansa, räpyttelee siip...silmiään ja hymyilee haltioituneesti.Kerrankin kaikki voivat kokea vapauden ja painottomuuden."Upea tunne". hän mutisee.
        Maxi huomaa tilaisuutensa tulleen ja uintiliikkeitä tehden kauhoo läpi ulvovan ilmavirran."Naiset ensin, vaikka kaivoon",hän murahtaa ja sieppaa viime hetkellä Sofin kainaloonsa.
        "Voihan *****", kuuluu kiukkuinen ääni ja Zeireeni kömpii ylös penkkien välistä hätistellen leijuvia partoja ja matkatavaroita kauemmas. Vieresssä NurinperiN taiteilee ylösalaisin ja luo paljonpuhuvan katseen kohti lentoemoja"Nyt saa riittää, tiedän jo miltä täältä vinkkelistä näyttää.
        Romulus on päättänyt pelastaa taikanaisen porsaankyljyksiltä ja käy urheasti hyökkäykseen.
        Wirnix istuu jähmettyneenä paikoillaan, eikä hän voisikaan liikkua..varmuuden vuoksi on jättänyt vyön kiinni..kaiken varalta."En tee aloitetta, en liiku enkä ota mitään vastuuta tästä koko lennosta."

        NorMix ja Judge tarkastavat ettei kukaan ole jäänyt väärällä pysäkillä pois ja Ihmettelix ja Hurlúmhei etsivät lentoapulaukkua,osalla matkustajista on pieniä mustelmia ja kolhuja.
        Jermu ja Waffe laativat suunnitelmaa, miten kaikki leijuva saadaan pysymään koneen sisällä.Pesäpallo-operaatio tuntuu parhaimmalta vaihtoehdolta.Hetkessä leijuvat matkustajat ja tavarat kiertävät matkustamossa tarkan suunnitelman mukaan, eikä edes irtoparta pääse karkaamaan virran mukaan.

        Tukkusutija pitää itsepäisesti kiinni vessanovesta ja jatkaa mistään piittaamatta karjumistaan:"Senkin turnipsi, viimeisen kerran..ovi auki tai tapahtuu kamalia."


      • tukkusutija

        control havaitsee tyytyväisenä suunnan olevan salaisen suunnitelman mukainen - ulan batorin mielialauhdutin.

        tämä bittiavaruuteen sinkoutumaan valmis hubideera on varustettu tarpeellisella määrällä turkin hihoja, joissa sumppilan massat ja aitan poluilla haisaappaissan astelevat yksilöt voidaan kirnuta sisäsiisteiksi asiakkaiksi.

        vaan matka on kesken, ja suunnitelmat voivat mennä nenälleen tai perälleen kuten monasti aiemminkin.


      • taikanainen
        tukkusutija kirjoitti:

        control havaitsee tyytyväisenä suunnan olevan salaisen suunnitelman mukainen - ulan batorin mielialauhdutin.

        tämä bittiavaruuteen sinkoutumaan valmis hubideera on varustettu tarpeellisella määrällä turkin hihoja, joissa sumppilan massat ja aitan poluilla haisaappaissan astelevat yksilöt voidaan kirnuta sisäsiisteiksi asiakkaiksi.

        vaan matka on kesken, ja suunnitelmat voivat mennä nenälleen tai perälleen kuten monasti aiemminkin.

        peruukkipää... Melkoinen kirnu tuo putolev näyttä olevan... Viikonlopun viettoon lähdössä tässä, pitäkää kone ilmassa :D


    • Jermu

      Sinun vuoro jatkaa tästä. Kiitos mäksille!

    • MillaN

      ...huomautan, että "entiselle" kapteenille ei kannata tarjoilla bisseä...bisse on pahaa ja seuraukset saitte kokea.:D

      ...MillaN istuu matkustamon puolella kyllästyneen näköisenä. Yht'äkkiä hänen katseensa kiinnittyy kohteeseen ja suuret siniset silmät välähtävät...kymppikerho...sen haluan kokea vielä kerran...*ups...nyt meni överiksi* :D

    • Kylläpä olit Jermu mukavan aiheen keksinyt avaukseesi. Pahus kun en ehtinyt teidän lomalennolle mukaan, olin muualla reissaamassa.
      Näkyy olevan mahoton meininki päällänsä tuolla teidän lennolla. Pääsin puoleenväliin, nauraen täytyy lukea loputkin tarinat.
      Taitaa tässä mennä aamuun asti kun luen palstan muutkin avaukset. Paljon on tainnu taas tapahtua muutamassa päivässä.

      • MillaN

        ...hätäile...me koukataan sut kyytiin...pakkaa matkalaukkusi valmiiksi.:D


      • MillaN kirjoitti:

        ...hätäile...me koukataan sut kyytiin...pakkaa matkalaukkusi valmiiksi.:D

        *heittää vimmatulla vauhdilla matkalaukkuun kaikkea mahdollista ja mahdotonta...ohops tulipas paljon tavaraa, mutta kun ei tiedä mihin lomamatka päättyy, kaikkeen pitää varautua. Ja naisethan ei tunnetusti pienellä tavaramäärällä selviä*.

        Kiitos MillaN kun käytte koukkaamassa mut kyytiin. Odottelen tuolla Vantaan lentoasemalla.


      • MillaN
        Mariet kirjoitti:

        *heittää vimmatulla vauhdilla matkalaukkuun kaikkea mahdollista ja mahdotonta...ohops tulipas paljon tavaraa, mutta kun ei tiedä mihin lomamatka päättyy, kaikkeen pitää varautua. Ja naisethan ei tunnetusti pienellä tavaramäärällä selviä*.

        Kiitos MillaN kun käytte koukkaamassa mut kyytiin. Odottelen tuolla Vantaan lentoasemalla.

        ...kuule kiiruusti Turkin koneeseen ja Istanbuliin. Liput ja kaikki hoidettu...odottelemme siellä.:D


    • Sofienne

      Kuka piru on ottanut matkallenne mukaan kaksoisolentoni !!!
      Ja minulle ei kukaan ilmoittanut mitään!
      Live-elämäni hetkeksi minut valtaansa ryösti ja selkäni käänsi niin täällä sitten matkaillaan ja ILMAN minua!!! (täällä pitäisi olla näkökyky selässäkin!!!)
      Aivan selvä SALALIITTO!!!

      ”Tunne itseni hyljätyksi, jätetyksi ja että minun edelleen rankaistaan”,
      * kirkaisee dramaattisen sortuvalla martyyri-väärinymmärretyksiheittäytymis-itserakkaus surkeus äänellään mielessään kuitenkin kostoa uhkuen*

      Kosto kourii !!!*julman vihreät silmät säihkyen katkeruutta kähisee uhkauksen madalluttamalla tavallisesti niin pehmeällä seksipuheluihin tarkoitetulla käheällä äänellään*

      *Sofi Julmana XI*

      • kurjako?

        positiivinen vai negatiivinen?

        nimesi lennolla on mainittu 10 kertaa, eli hyvinkin keskivertoisesti.

        tarkoitatko kaksoisolennon mukana ololla sitä, ettei ketjussa ole käytetty mainitsemiasi hyljätty - jätetty - rankaisu - martyyri - väärinymmärrys - itserakkaus - surkeus - kosto - katkeruus - sanoja ?


      • Jermu

        Sulla on kiinniotettavaa..Luet koko ketjun läpi ja sitten kirjailet tollasen A4 mittaisen jutun...Noo, ainaskin puolet siitä. Hauskaa olla pitää, joten jatkot samalla lailla kun edellisetkin. Minä jo huutelin sinua ja Ihmettelixiä, mutta ei vaan näkynyt...NIIIIIIIIIIIIIIN!


    • Me ollaan sinua täällä kovasti huhuiltu. Tarinan kirjoituskierros alkaa taas alusta, eli sun vuoro jatkaa, jookosta.

    • En tiedä mikä mättää, ei tuu viestit näkyviin.
      Mutta oisitko niin kiltti... ja jatkaisit taas lomatarinaa.

      • Jermu

        Kun tarttee vähän väliä tehdä kaikkea, niin huomenna olis varmaan hetki aikaa keskittyä lomailuun. Hawaii:ko se oli viimeisin paikka???


      • Jermu kirjoitti:

        Kun tarttee vähän väliä tehdä kaikkea, niin huomenna olis varmaan hetki aikaa keskittyä lomailuun. Hawaii:ko se oli viimeisin paikka???

        Joo, Hawaii:lla ollaan nyt.
        Kiva jos jatkat tarinaa :).


      • MillaN
        Jermu kirjoitti:

        Kun tarttee vähän väliä tehdä kaikkea, niin huomenna olis varmaan hetki aikaa keskittyä lomailuun. Hawaii:ko se oli viimeisin paikka???

        ...täällä ollaan...Hawaijilla.:D

        *tanssii Jermuxin edessä viljahamonen yllään...keikuttaa lantioonsa härnäävästi...pienet rusinat näpöttäen...järjestä meille jotain kivaa tänne Hawaijille...*apuva*...toi savolainen seppä on saanut kaikki hormoonit hyrräämään...:DD


    • merliNelli

      Nyt tarvittas miehistäkin näkökulmaa...:)
      Vai ovatko kaikki miehet hula hula tyttösten lumoissa..:D

      Voi MillaN minkä teit,
      kun tämän sakin Havajille veit:D

      p.s en jaksanut enää pohtia syvällisiä ulkona..tuli kylmä:)
      elämä jatkukoon..skool sille:D

      *hörppii kuumaa nenä punaisena*

      • MillaN

        ...tämä Hawaijin kuumuusko lie pään näin sekaisin saanut.:D


      • merliNelli
        MillaN kirjoitti:

        ...tämä Hawaijin kuumuusko lie pään näin sekaisin saanut.:D

        nähdä jäätiinkö Havajille hamaan tulevaisuuteen:)

        No rusketusraidat on ainakin siistit ja oikeastaan ei hullumpaa eloa.
        Vähän pelottaa vaan, kun tiristään polttavan auringon alla..tuleeko meistä ihan tylsiä:D

        Miten olis pyrähdys Grölantiin..valjakoita, eskimoita ja igluromantiikkaa:D


      • merliNelli
        merliNelli kirjoitti:

        nähdä jäätiinkö Havajille hamaan tulevaisuuteen:)

        No rusketusraidat on ainakin siistit ja oikeastaan ei hullumpaa eloa.
        Vähän pelottaa vaan, kun tiristään polttavan auringon alla..tuleeko meistä ihan tylsiä:D

        Miten olis pyrähdys Grölantiin..valjakoita, eskimoita ja igluromantiikkaa:D

        ja äkkiä:)
        Ulkona -25, Grönlantia riittää laiffissakin joten jätetään väliin tällä kertaa:D


      • merliNelli
        merliNelli kirjoitti:

        nähdä jäätiinkö Havajille hamaan tulevaisuuteen:)

        No rusketusraidat on ainakin siistit ja oikeastaan ei hullumpaa eloa.
        Vähän pelottaa vaan, kun tiristään polttavan auringon alla..tuleeko meistä ihan tylsiä:D

        Miten olis pyrähdys Grölantiin..valjakoita, eskimoita ja igluromantiikkaa:D

        Massapostitusta ja proxy erroria..:P

        Niin sitä vaan, että peruutan sen Grölanti haaveilun:)
        Ulkona -25, joten on sitä omastakin takaa:)


      • merliNelli
        merliNelli kirjoitti:

        Massapostitusta ja proxy erroria..:P

        Niin sitä vaan, että peruutan sen Grölanti haaveilun:)
        Ulkona -25, joten on sitä omastakin takaa:)

        No, eipä jää epäselvyyttä asiaan:D


    • Seppojuhani

      ”Vihdoinkin ilmassa ja nokka kohti Ulan Batoria” huokaa Anoska. Väsyneenä matkan – ja etenkin maakeikkojen rasituksista – hän löysää vyönsä ja antaa katseensa harhailla pitkin ohjaamoa. Pieni jysäri ohimoissa saa ahtaan paikan tuntumaan kovin oudolta. Miksikähän näihin ohjaamoihin tungetaan niin paljon mittareita ja nappuloita, kun niihin ei kuitenkaan saa koskea. Tietsikka mukamas hoitaa kaiken.

      Mitähän tuollakin sauvalla oikein tekee: manuaalin mukaan siihen ei saa koskea startissa eikä laskussa eikä edes matkalla. Ainoastaan hätätilanteissa. Pöh. Nyt on hätätilanne. Kapteeni on tympääntynyt koko reissuun. ”No, jos tätä ei kerran tarvita” Anoska tuumaa ja tempaisee sauvan irti. Ja kone jatkaa normaalia lentoaan.

      Mariet yrittää epätoivoisesti avustaa Anonyymiskää suunnistuksessa. Valitettavasti hän kuitenkin sotkee Turkin ja Mongolian kartat toisiinsa ja kone päätyy vanhalle reitilleen. Nepaliin. Lentosuunnitelman mukaan koneen pitäisi jo olla Himalajan tuolla puolen matkalla Ulan Batoriin, mutta todellisuudessa ollaankin taas Nepalin laaksossa. Hirmuisen korkeitten vuorten välissä.

      Millan on poistunut koneen ohjaamosta ja raahautunut nukkumaan. Onneksi henkilökunnalla on omat punkat. Hän on lopen uupunut Hawwaijin keikasta. ”Ja Lepakkoairilta minä vaadin kyllä viikonlopputuplat tuplina” hän mutisee väsyneenä. ”Työkkärissä ei ole mitään mainintaa siitä, että matkaajia pitäisi opastaa vielä maissakin. Tämä menee jo osallistuvan matkaoppaan toimenkuvan puolella.”

      Myös matkustamossa on aika hiljaista – näin ensimmäisinä tunteina ilmaannousun jälkeen. Romulus on murjonut koneen istuimen itselleen mieluisaksi romukasksi ja röhnöttää nyt siinä vaaka-asennossa umpihumalassa. Aina puolen tunnin välein hänen takalistostaan kuuluu voimakasta rutinaa ja hirvittävä lemahdus purkautuu matkustamoon.

      Taikkis suivaantuu koneen matkustamon kaasuttamisesta ja siivottomuudesta. Hän mäjäyttää pari ikkunaa säpäleiksi ja komentaa: ”Normaalisekoitus ja Mäski. ASENTO! Peli loppuu nyt!” Kaverukset säikähtävät tätä armeijasta tuttua komentokieltä ja vetävät automaattisesti luut kasaan. ”Me vaan tuota... ” yrittää mäski puolustella paperipallopeliään, mutta Taikkiksen julma katse vaientaa miespoloisen. ”Siivoatte nyt omat jälkenne. Ja kaikkien muittenkin. Työjarrut kouraan ja rojut pihalle... siis ulos. TOIMIKAA!”

      Ei auta vastustella, kun äänessä on pirttihirmun tuttua kotitekoista jytyä. Normaalisekoitus ja mäski alkavat mättää ikkunoista ulos kaikkea, minkä lattialta löytävät. Tyhjiä oluttölkkejä, vessapapereita, ruokailulautasia, Playboy-lehden v 1988 vuosikerta, puolillaan tyhjiä oluttölkkejä, täysiä... no niitä he eivät raatsi heittää, vaan uhrautuvat luonnonvarojen säästämisen nimissä ja kumoavat oluet kurkkuunsa. Sittenvaan metalliromut ikkunasta ulos.

      Samassa kuuluu hirmuinen jyrähdys ja koko kone vavahtaa ja hiljenee. ”Mitä pirua!” kiljahtaa Anoska ohjaamossa ja räpyttelee unenpöpperöisenä silmiään. ”Miksi koneen moottorit näyttävät nollaa?” hän höpisee itsekseen ohjaamossa. ”Ennen torkahdustani ne väänsivät 900 rundia minuutissa.” Nopea analyyzzi, yhteys asiaa selvittäneeseen Taikkikseen ja ongelma ratkeaa kuin lasten leikki. Turpiini oli imaissut ulos siivotut metalliromut kitaansa ja se oli vahingoittanut sen siipiä. Putilovin rakentaja oli käyttänyt fransmannien autoteollisuuden osia ja yhden moottorin simahdus simautti kaikki muutkin. Koneen nokka kääntyi loivaan syöksyyn. Ohjaamossa ei enää hymyilty.

      ”Mitähän pirua minä kerron matkustajille”, mutisee Anoska. ”Että LepakkoAirin kone ei kestä ilmassa, vaan jysähtää kohta autioon Nepalin vuoristoon, jossa ei ole ainuttakaan baaria 800 km säteellä. Nämähän rovioivat minut. Taas. Ja neljäs kerta olisi jo liikaa.”

      Matkustamossa asiasta ei onneksi tiedetä yhtään mitään. Kaikki ovat päinvastoin tyytyväisiä moottoreiden jyminän katoamisesta, mikä antaa mahdollisuuden vetää korvanlehdet ulos korvakäytävästä. Ihmiset alkavat näyttää ihan ihmismäisiltä. Vaikka Hakkislaisia ovatkin.

      ”Kahviaika” huutaa MerliNelli ja kopisuttaa paistinpannua kauhalla. Matkustavaiset korvat eivät kuitenkaan ole vielä tottuneet outoon hiljaisuuteen ja siksi kukaan ei kuule hänen huutoaan. ”Vai ei meinaa kelvata”, mutisee Merli happamana. ”Vaikka sain juuri uudet nisutkin valmiiksi. Tuolla sitä jokainen pitää omaa peliään, eikä meinaa huolia LepakkoAirvaysin palvelusta. Toimittajakin se vaan haukottelee kaamea kita ammollaan...

      Silloin Merli saa aatteen. Häijysti virnistäen tämä Seinäjoen MailaEllien entinen ykköslukkari nappaa uunituoreen rusinapullaan ja sinkoaa sen ehdottoman tarkasti hohhoijaataan vääntävän toimittajan avoimeen suuhun. ”Koppi” kiljaisee Merli ja antaa palaa. Hetkessä on uunipelti tyhjä pullista, kun jokainen saa omansa – lentopostina. Jopa suoraan suuhunsa. Paitsi Mäski, joka sai sen silmäänsä.

      ”Hitto, tämä olikin kätsy oivallus. Säästyn vielä suonikohjuilta, kun mätän pullat suoraan lennossa asiakkaille. Eikä kukaan pääse valittamaan yhtiön palvelua hitaaksi.”

      Seppojuhani mumisee itsekseen sanaristikkonsa kanssa. Muutoin täysin valmis, mutta yhtä uupuu. ”Kun ihminen pieree nukkuessaan, niin millainen ääni hänestä kuuluu. Ensimmäinen kirjain on varma, se on P. Kolmas ja neljäs ovat molemmat F. Vaan mitä siihen välille. Piff, vaiko Puff. Vai... Pääpalkinto on niin hyvä, että asiaa kannattaa ihan toden teolla pohtia. Pifffff...

      ”Eii perrkele, minä kyllä sorsin sinut lattiaan” kiljuu Jermu koneen takaosassa. ”Minä ajan vielä tankilla sinun ylitsesi.” Ja sitten hän alkaa hyppiä tasajalkaa penkkien takana. Normaalisekoitus ehtii hätiin ja hölmistyy: Jermu oli hyppinyt suurilla sotilassaappaillaan tietsikkansa ja kännykorttinsa ihan lyttyyn. Selitys on kyllä luonnollinen: onneton oli pelannut laivanupotusta Tel-Avivissa tapaamansa Mossadin ”Oh-aah Bum Bumin” kanssa ja hävinnyt. Oh-aah oli pelannut raukkismaisesti lähettäen Jermulle koko ajan webbikuvaa itsestään, eikä ollut edes ottanut huntuaan pois. Väitti olevansa Iranissa peitetehtävissä. Ei ihme, jos suomalaiselta mieheltä menee keskittymiskyky. Tällä lennolla vähemmästäkin.

      Taikanainen käynnistelee Rovionoita-toimittajan matkatavaroista löytämäänsä luutaa, mistä lentopelin omistaja ei ole lainkaan mielissään. ”Näpit irti toisen omaisuudesta. Jos et ottanut omaasi mukaan, niin lennä vaikka keskikäytävän matolla” hän kiljaisee. ”Pidä luuskasi. Eihän tämä edes käynnisty” tokaisee Taikkis ja niskojaan nakellen poistuu ohjaamoin suuntaan.

      Jotkut alkavat jo ihmetellä, että miksi nuo vuorenhuiput ovat aina vain ylempänä ja laakson pohja lähempänä. Eikä alla ole minkäänlaista laskeutumispaikaksi kelpaavaa... Matkustamossakin on jo pari huolestunutta ilmettä.

      Romuxi kääntää taas kylkeä, nyt naama ikkunaan päin ja kansa lopettaa kaiken muun. Ihmiset vain tuijiottavat romuluista miestä kauhuissaan ja pahinta peläten. Housut lepattavat niin pahasti, että ne eivät enää kestä niitä kaikkia syövyttäviä kaasuja, joita mies tuottaa. ”Krooh... puuh...” kuuluu tasaiseen tahtiin. Sitten hän alkaa pidättää hengitystään ja oikein ponnistaa. ”Nyt se tulee” huudahtaa joku, ja ihmiset maastoutuvat koneen lattialle.

      (ks tekniset tiedot http://www.riemurasia.net/jylppy/displayimage.php?album=11&pos=47 )

      Ei kuitenkaan kaikki. Nurinperin toteaa jääneensä nalkkiin: hän ei pääse eteen, eikä taaksepäin, ja Romixin teryleenien kiiltäväksi istuttu perä jo väpättää. Vaan vanha totuus on, että mikään ei innosta inhimillistä tai epäinhimillistä mielikuvitusta niin paljon, kuin tieto siitä, että olet tähtäimessä ja kohta jysähtää.

      Kauhusta valkoisena Nurinperoinen tempaa lattialla lojuneen pölynimurin letkun ja survaisee sen voimalla Romiksen ahteriin. Iso mies ei edes moista huomaa, vaan jatkaa nautinnollisesti uniaan. Myös Tukkusutija on juonessa mukana. Hän tarttuu imurin putkeen ja heittäytyy ikkunalle röhnälleen. Mariet ottaa viime hetkessä karvaisesta koivesta kiinni, ettei ilmavirta vie miestä mukanaan.

      Samassa Romis rymähtää ja kuuluu kaikuva ”Paffffff” imuriletkun nytkähdellessä kuin anakonda alligaattorin hampaissa. Puhdasta luonnon metaania suihkuaa imurin suulakkeesta ulos ja Tukkusutija ohjaa sen suoraan Putilovin hiljenneeseen moottoriin. ”WROOOOMMMMMM” kuuluu 4 kN Thumanski-moottorista, josta purkautuu monimetrinen tulenlieska. Puhdasta luonnon metaania. Se palaa 10 kertaa hanakammin kuin Turkista tankattu venäläinen säästölentopetrooli antaen turpiinille 40 kN työntövoiman. Vanha noki ja rikkinäiset turpiinisiivet saavat oitis kyytiä ja ahtaassa vuoristolaaksossa tempoillut kone kääntyy jyrkkään nousuun.

      ”Jiihaa” huutaa Anoska ohjaamossa tietämättä vielä, mitä on edessä. Parin minuutin kuluttua meno alkaa jo hirvittää, sillä siviilikäytössä ollut jenkkien vanha U-2 ei pysy perässä, kun Putilov jatkaa iloista nousuaan. (20 km korkeudessa lennellyt U-2 oli keräämässä ympäristöviranomaisille tietoja Bora Boran vuoriston luolista ja luolien asukeista, mutta se on jo toinen tarina).

      ”Varo tuota” ehtii punkastaan ylös kömpinyt MillaN huudahtaa, kun Anoskan hanskasta karannut kone pyöräyttää sääsatelliitin ylösalaisin. Onneksi satelliitti ei kuitenkaan mennyt rikki. Ainoastaan sen suunnistus meni ylösalaisin sekin ja satelliitti Orbit 1 alkaa lähettää Afrikan sarven säätietoja Grönlantilaisille. Lämpöä 35 ja kahden vuoden kuivuus säikähdyttää iglujen asukit perin pohjin. Eskimot ryntäävät oitis tilaamaan pikamatkoja jonnekin kylmään Afrikkaan... mutta se on jo kolmas tarina. Ohjaamossa ilmeet alkavat olla jo synkkiä.

      Seppojuhanin katse sen sijaan kirkastuu. ”Kiitoksia Romuluksis” hän toteaa unenpöpperoiselle miehelle, joka ihmettelee putkea persuksissaan. ”Se olikin PAFF.” Nyt äkkiä ristikko R-kioskille, sillä tiedossa on extra-palkinto: auton renkaitten kumista tehty luomudirektiivin mukainen puruluu. Siinä on citykoiran makuun sopiva aromikin. Nami. ”Jihuu” kiljaisee Seppojuhannus riemuissaan tuulettaen täysin epäseppojuhannusmaisesti.

      ”Hei Control, kuuletko meitä?” kaikuu lennonjohdossa MillaNin huolestunut ääni rätinöiden joukosta. ”Me tuupattiin juuri yksi satelliitti nurinperin ja Putilov jatkaa nousuaan. Kun tuo Anoska, perhana, meni keksimään ohjaussauvalla muuta käyttöä. Kohta katoamme .... bittiavaruuteen. Miten me saamme tämän masinan pysäytettyä. Kuuntelen!”

      Yksinäisessä tornissa päivystäneen miehen kasvoille kohoaa leveä virnistys. Se alkaa toisesta korvasta, kiertää kaksi kertaa pään ympäri, ja uppoaa lopulta siihen toiseen korvaa. Hän nappaa mikrofonin käteensä. ”Ette mitenkään. Olette jo kadonneet tutkastakin. HYVÄÄ MATKAA!” Ja se toivotus tuli ihan sydämestä asti.

      Tyytyväisenä mies nojautuu tuolissaan taaksepäin ja nostaa jalkansa pöydälle. ”Taisin minä sittenkin saada sen kauan luvatun talviloman” hän huokaa. Ja hamuaa käteensä ison mukillisen hyvää mocca-kahvia.

      • MillaN

        ...aika sua SeppoJuhani.:D

        *pitelee vatsaansa ja pyyhkii silmiään toisella kädellä* :DD


      • taikanainen

        mikä mielikuvitus tällä miehellä onkaan :))) Kiitos Sulle jatkosta.


      • ...teksti , ettei sanotuksikkaan saa.
        *istuu tässä täysin tyrmistyksissään ja tirskahtelee edelleenkin naurunpyrskähdyksiä---.***

        ---huh, huh ..jutut senkun vaan paranevat-----


      • merliNelli

        *virnistelee ja nauraa ääneeen*

        Sanat ei riitä...:DDD ei sitten alkuunkaan:DDDD

        *nauraa ja nauttii kuplivasta olosta*


      • Romulux

        Yksi parhaista jutuista täällä! Kunnon gonzoilu piristää aina välillä :D

        Paitsi, että näitä juttuja on vaihteeksi todella hauskaa lukea, niin näiden kautta voi ehkä oppia jotakin tänne kirjoittavien huumorintajusta ja kenties joistakin muistakin piirteistä :D

        Mielestäni kaikki jutut ovat olleet hauskoja ja mielikuvituksellisia ja jokaisessa on tosiaan "kirjoittajan oma leimansa".

        More more!

        Koskas sinne Ulan Batoriin päästään?


      • jos tuohon "nauru pidentää ikää" on uskomista. Niin kauhiasti naurattaa.

        Voi Seppojuhani, että sä aina pääsetkin yllättämään. Kiitos mahdottoman hauskasta tarinasta.

        Kiitos kaikille muillekin kirjoittajille ratkiriemukkaista lomamatkatarinoista. Että tää nauru tekee hyvää, ihan muut murheet unohtuu.

        Toivottavasti tarinat jatkuu. On niin mukava näitä lukea.


    • MillaN

      ...kopioin koko tarinan kansiooni ja sain siitä 28 sivua...tällä menolla me julkaistaan romaani matkastamme.:DD

    • Jermu

      Kiitos kaikille kirjoittajille ja lukijoille. Matka jatkuu tai loppuu, sehän olis sou not-tilanne, vai mitä?
      Tilanne kehittyi toivottomasti toivottuun suuntaan ja ilmeisesti ainakin "pari" ihmistä on saanut tarinalle edes pikkuisen hymyillä. Nauramisesta en tiedä, koska se olisi aivan liikaa näinkin vakavassa tilanteessa.
      Jatkamme, kun jaksamme.

      • taikanainen

        itse koneenkäynnistäjä paikalla..Tässon yrttikimppu, säkun olet viimeaikoina niitten kukkasten kanssa touhunnut muutenkin :)) myöskin rutihalipusi, niistähän sä tykkäät..hähähäää.


    • Haikein mielin muistelen tuota hulvatonta lomamatkaa. Mahdottoman mukavia miekkosia ja matkakumppaneita ootte kaikki. Naurua on piisannu.

      *ojentaa Jermulle konjakkipullon*
      Kiva kun veit meidät tälle matkalle.

    Ketjusta on poistettu 101 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      71
      5100
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      16
      2357
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1867
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1568
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1348
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1267
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      3
      1195
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1187
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe