AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  / Haluun ilmaseks koleja

Haluun ilmaseks koleja

30 Vastausta 3 539 Lukukertaa
Miten vois saada ilmasii koleja habboon?

Hah.

Ei kuule mitenkään. Kolet maksaa kun ne maksaa ja maksaa.

HAHA vaan

Mä tiedän ihan hirveeti tapoi saada kolei
Ja ne ei maksa mitää - ei sitten mitään!

Osallistu kisoihin

Jos ilmasta rahaa halua Habbossa, siinä tapauksessa kannattaa osallistua kilpailuihin tai viikkikseen.

En oo kyl ihan varma saako niistä kamaa, koleja vai kumpaakin.

...

Et saa.

Näin

Niitä ilmasia kolikkoja saat vaikka mun tekemällä kolikkokoodi generaattorilla...

Näin

SuperPeelo laittappa se kolikkokoodi generaattori mun sähköpostiiin (trashbox ät mbnet piste fi)
sano

Niin..

kukapa ei haluis ilmasii koleja

Mäpä kerron

Saat näin: Pyydä vanhempias ostamaan
sulle habbo seteli. näin saat pienellä
vaivalla ilmasia koleja. Mutta tarvitsee
tuuria he voivat kieltäytyä.

hackkeroinnilla

mutta en kehota ketään tekemään sitä. kannattaa hankkia kolet ostamalla tai jostain kilpailusta. tai sitten meet vain ruinaamaan kamaa

siis

älkää tehkö tuota hackkerointia
Suomalaisesti jos sanoisin, niin sanoisin hakkeroinnilla. Voi kännykällä myös tilata koleja :) Ja salaakin voi,,,ei tartte kysyä lupaa vahnemmilta !!!!!!!!! MUTTA HABBOSSA ON MYÖS HAKKEROINTIKOODEJA!

´habbo koleja saa ilmatteeks

www.stinyhotel.net paikasta saa 3000 ilmasta habbo kolee eikä se oo huijaus sivu

Ilmaisia koleja ei voi saada habbon ulkopuolelta!!

Tässä muutama esimerkki miten tavaroita yritetään huijata:

Ilmaiset kolikot

Et saa ilmaisia kolikoita tai tavaroita Habboon toisilta sivustoilta. Tällaisilla sivuilla pyritään vain varastamaan hahmosi ja siirtämään tavarasi varkaiden hahmoille. Hahmosi voidaan varastaa vain jos joku tietää hahmosi salasanan!

Kaman kopioiminen

Älä usko mokomaa huijaria! Tavaraa ei voi kopioida. Tavarasi eivät kopioidu laittamalla ne toisen huoneeseen tai klikkailemalla vaihtomaattia. Tavarasi päätyy vain huijarin haltuun.

Näkymättömät tavarat

Ei ole sellaisia tavaroita, jotka olisivat vaihtomaatissa näkymättömiä eikä lagaamisesta tai yhteysongelmista voi johtua se, ettei toisen tavarat näkyisi vaihtomaatissa. Älä koskaan hyväksy vaihtoa, ennen kuin olet varma saavasi vaihdossa sovitut tavarat!

Yhteinen hahmo tai toisen hahmon ostaminen

Älä tee toisen kanssa yhteistä hahmoa tai osta toiselta hahmoa! Kun teet toisen kanssa yhteisen hahmon, voi toinen silloin aina vaihtaa hahmon salasanan ja pitää hahmon itsellään. Jos ilmoitat varkaudesta asiakaspalveluun, on asiakaspalvelun vaikeaa tietää, kummalle hahmo oikeasti kuuluu molempien tietäessä siitä yhtä paljon. Kun ostat toiselta hänen hahmonsa, on edessä sama juttu. Hahmonsa myynyt huijari voi tehdä ilmoituksen asiakaspalveluun ja koettaa saada hahmo itselleen takaisin.
Aina kaikki näsäviisaat laittaa ton Seitikin kirjottaman sepityksen joka paikkaan. "älä usko mokomaa huijaria" voi vittu.

Habbo Youth Surver Center

Tehkää Habbo Youth Surver Centeriin käyttäjä, siellä tulee ainaki kerran kuukaudessa testi, mistä saa 2 kolee jos tekee testin kokonaan.
Siihen pitää laittaa hahmon nimi ja salasana, mut habbo on yhteistyössä ton sivun kaa, et se on ainaki turvallinen valinta.
Laittakaa toi habbo youh surver center googleen hakusanakaks.
Jos et usko mua, nii käy kattomassa habbon uutisia, siellä on muutamia juttuja tosta Youth Surver Centeristä.

Älä viiti puhua.....

Habbo ei ole millään lailla yhteistyössä tämän Habbo Youth Surver Center kanssa. Älkää kertoko tonne salasanojanne, koska silloin ukkonne varastetaan...................

Tai.. Perun puheeni

Luin juuri habbosta tämän:

Rekisteröidy Youth Survey Centeriin ja ansaitse Habbo-kolikoita osallistumalla erilaisiin mielipidekyselyihin!

Youth Survey Centerissä on erilaisten elokuva-, musiikki- ja peliyritysten tilaamia kyselyistä, joihin osallistumalla voit vaikuttaa siihen, millaisia uusia tuotteita tehdään ja miltä ne näyttävät. Mielipiteesi on yrityksille erittäin tärkeä!

Cint/Youth Survey Centerissä toimivat yhteistyössä ruotsalainen Cint, joka on maailman suurin tutkimussivusto ja Habbo, joka on maailman suurin nuorisoyhteisö.

Kun olet rekisteröitynyt Youth Survey Centeriin, saat sähköpostiisi kutsuja osallistua moniin erilaisiin kyselyihin. Aina sovit kyselyn kriteereihin saat kutsun kyselyyn, mutta korkeintaan 2 kertaa kuussa. Jos haluat osallistua useammin tai harvemmin, tee muutokset YSC-profiilissasi.

Saat pisteitä jokaisesta kyselystä, johon osallistut. Pisteet muutetaan Habbo-kolikoiksi. Saat jokaisesta kyselystä keskimäärin 2 Habbo-kolikkoa. Voit seurata pistetilannetta YSC-profiilistasi.

Kolikoiden lunastuskoodi lähetetään siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka olet ilmoittanut rekisteröityessäsi Youth Survey Centeriin. Siksi on tärkeää, että käytät rekisteröitymisessä toimivaa osoitetta.

Liity nyt Youth Survey Centeriin ja ala tienata Habbo-kolikoita.

Palvelun tarjoaa Cint yhteistyössä Habbon ja Sulakkeen kanssa.

kamuks habossa

hei.minun habbo ukkoni nimi on vinku17 pyytäkää kamuks oon vip ja hc ja voin vaihtaa kamaa/antaa sitä ilmaiseksi huom.vain silloin jos pyydät kaveriksi.lämmintä talvea:D
ite en ole edes yrittänyt koodeja
habbo furni mod!!!
Jos habbo on kerta sen Youth Survey Centerin kanssa yhteistyössä , varmaan sais sun slaiksen selville , ilman et sitä pitää tunkee sinne . Täysin huijaus paikka . Kertokaas mi uutises tollanen lukee , Ja ihmiset : ÄLKÄÄ LAITTAKO SALIKSIINNE minnekkää , jos oot jossai retros ni sitte ERI salis.
ootte paskoja kertokaa nytte mite saa ilmasii kolei vai otanko käyttöön firebugin ja varastan teidän tyypit vai vittu kertokaa nyt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ainoa tapa saada ilmaisia koleja habboon on mennä sivulle http//ilmaisiahabbokolikoita.yolasite.com muut sivut on huijausta! Vain tää toimii ja täältä saa 200 kolikkoa!!!!! Mä oon niin onnellinen kun sain ilmasii koleja
Report Received

Your message has been successfully submitted. A member of our abuse team will be in contact with you as soon as possible.
Oon saanu koleja siitä Youth Survey Centeristä.
Tiiän yhe generraattorin , jolla avulla saan koleja ! oon Habos Gladiatus. ;)
https://www.mediafire.com/folder/xvd7pbl88vhwx/ siin löysin pitää laittaa palomuuri pois päältä vaan
 /   /  /  /  / Haluun ilmaseks koleja

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta