AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / Maksuton sähköpostiosoite?

Maksuton sähköpostiosoite?

29 Vastausta 28 620 Lukukertaa
Tarvitsisin ilmaisen sähköpostiosoitteen, mistähän sellaisen saa?

Maksuton

sähköposti ainakin Saunalahti. Käy tutustumassa saunalahden sivulla.
oon jo kokeillu ei toimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uusi Suomi24:n sähköposti

Uuden Suomi24:n sähköpostin pääsee ottamaan käyttöön napsauttamalla oheisen sivun Ota käyttöön -painiketta,
http://www.suomi24.fi/posti/.

Paskat....

kukaan ei ikinä ota tälläistä skeida-posti osoitetta!!!
Älä vann Suomi24 ota. Se on aivan surkea. Koko ajan jotain hämminkiä. Herjaa liitteiden koosta ym.ym.ym. On rajoitukset miten isoja (ei todella ole isoja)liitteitä voi lähettää. Ennen toimi hyvin hyvin ja sit tehtiin joku "päivitys" ja nyt se on ihan syvältä! Vaitaisin postia, mutta en voi siirtää uuteen liitteitä jotka ylittävät sen sallitun (eikä sekään toimi) ja olen jumissa 24:ssa.
helvatun valopää!!!

miksi hemmetissä pitää vastailla vuosikausia vanhoihin ketjuihin...? ETKÖ OSAA LUKEA NUMEROITA? lue postauksen päivämäärä urpo!
Minähän menin just ottaan plussa hässäkän ja kun vihdoin suostu toimimaan, ei tue salattuja palvelin asetuksia... aakohan rahat takaisin :/

Mitäs te suosittelisitte kun ei kyylääjä Googlet ja vastaavat urkkijat (jotka itse salailevat) kiinnosta?

Tere!!!!!

tälläistä suomi24 postii ota vaix olis kuis ilmane!!! paska tökkii ja mikään ei toimi. Ilmaisia on saunalahdel, MTV3, hotmail yms!!! Jotka ainakin TOIMII!!!

Taitaapi

se suurin syy tuon S24:n toimimattomuuteen istua sen kotipäätteen ääressä.Mulla ei ole ollu minkäänlaista ongelmaa postimuutoksen ekaa päivää lukuunottamatta.
OPETELKAA NYT jumalauta KÄYTTÄMÄÄN NIITÄ KONEITANNE ÄLKÄÄKÄ AINA SYYTTÄKÖ MUITA JOS HOMMA EI PELITÄ.

hyppää

konees kannsa!! jos keran ennen on pelannu ja nyt ei niin onkos se koneen tai sen käyttäjän vika?? ja nyt pitäs jotain palomuurien asetuksia muuttaa tämän johdsta niin mitä ne muutokset tekee muilla sivustoilla ku konetta käytetään muuallakin kun vaan suomi24.lla!!

siinäpä

sulle onkin pähkäilemistä (oikeinkirjoituksen ohella),jos ei ole tietoa miten joku palomuuri-asetuksen muutos vaikuttaa niin voi,voi.
Kyllä se siitä joskus selkenee.

HEHHEH,,

ja pilkunnusijat on laji erikseen)))

Taidat olla s24:ssä töissä

Suomi24 sähköposti on äärimmäisen epäluotettava. Mitään todella tärkeää ei pidä sille ohjata. Postit saattavat kadota ykskaks. Mulle on käynyt kaksi kertaa sillä tavalla. Tuki vaan kyselee, että mitä siellä oli. Kun kerroin, vastauksena hiljaisuus. ÄLKÄÄ SYYTTÄKÖ MUIT KUIN PALVELUNTARJOAJAA, jos homma ei pelitä!!!

hello

Etkai vaan aijo vaihtaa tänne saa kaikista muistakin posteista ilmasen=)Lupaathan ettet vaihda tähän!
luukku

maksuton sähköposti

esim. hotmail on maksuton

HOTMAIL ja GMAIL esimerkiksi.

Ovat ilmaisia ja toimivia, toisin kuin suomi24 sähköposti. Siis on ilmainen, mutta ei toimi hyvin. Toimii huonosti, jos yleensä toimii. Mikään palautekaan ei hyödytä mitään.
Joo... huonoi kokemuksii mullakin... tää s24 toimii milloin ja miten tykkää! Ylläpito vastaa jotain ylimielistä ja -malkasta jos vaivaudut palautetta antaan, siis sillon harvon kun ylipäätään vastaavat mitään!!

Huvittavinta on tää touhu täällä näitten tunnusten kans... niitä kun ei ylläpidon mukaan vapauteta kiertoon vaikka ne vanhenis tai käyttäjä ite ne poistais! Ei siis ihme, jos tunnuksia on vaikee luoda jne...

Eipä kai tähän hommaan täällä helposti muutosta saa, mut ite oon päättäny lähettää aina palautetta ylläpidolle jos homma ei pelaa tai kuulen et joku ei oo meinannu saada tai ei oo saanu tänne kunnon tunnuksia!

VAATIKAA YLLÄPITOO VAPAUTTAAN TUNNUKSIA, ET SAADAAN UUSIA JÄSENIÄ TÄNNE!!
Mulla ihan sama kokemus tunnusten luomisen kanssa, luomatta lopulta jäi! Ei mitää järkevää saanu rekisteröityä enää. En ihmettele, jos näillä on topsiaan noin järjetön käyttis noitten tunnusten kanssa... On tainnu jäädä palvelutaso viime vuosituhannelle...

Samat kokemukset myös ylläpidosta... jos annat ruusuja, niin vastataan nopeesti. Sillon kun annat negapalautetta tai kehitysideaa, niin ei vaivauduta ees vastaan tai sit vastataan tökerösti.

Mut onnex tää ei oo ainoo paikka mis on ilmasii posteja!

Antakaahan todella palautetta ylläpidolle, et laittaa noi tunnusasiat kuntoon ja sivut niin et toimii explorerillakin paremmin. Se palaute linkki on tossa oikeella ylhäällä "opastus ja palaute" kohdassa, tai sit ne menee sähkärillä ossaan: palaute@s24.fi.
Jeps, tunnukset on kyllä kiven alla... Ainakin kaikki järkevät! Ja ylläpito ei tee asian suhteen mitään... Siispä LUUKKUUN; LUUKKUUN...
Luullostaa tutulta! Mulla hrahti täs yhtenä päivänä melki tunti ku yritin liittyä, mut mikään tunnus ei käyny mitä ehdotin... Kone ehdotti jotain sössön sössöä tunnariksi...

Palautteen annoin ylläpidolle, et vapauttais niitä poistettuja ja vanhentuneita tunnareita uudelleen käyttöön! Tuskin ne välittää tätä paljon kehitellä, kun on ilmanen palvelu...

Kiitti vinkeistä, koskien noita muita sähköpostareita!! Koitan g-mailia tai Luukkuu!

-Meikku-
tarten ilmaisen sähkö postin osoitteen mistä saisin sellaisen
Ilmaisen sähköpostin voi saada myös sivulta http://sähköposti.org

Päätteeksi saat siis @sähköposti.org, mutta levytilaa ei näytä olevan enemmän kuin 10mb, mutta toisaalta palvelu on ilmainen. Ihan hyvin toiminut ainakin tähän asti.
Koskaan kuullut facebookista?

http://keskustelu.suomi24.fi/node/10184028
Hae uusi sähköposti
gmail tai luukku toimii!
Gmail on hyvä.
Eiköhän moinen vielä onnistune ennen maaliman tappia.
 /   /  / Maksuton sähköpostiosoite?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta