AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Soppamies mokasi

Soppamies mokasi

89 Vastausta 48 470 Lukukertaa
Soppamies Harri Syrjäsen tupaantuliaisjakso (4.8.05) Teemu ja Sirpa Selänteen kanssa oli kyllä vastenmielisintä katsottavaa, mitä tv:stä on viime aikoina ulos tullut.

Kerrassaan törkeää ja katsojan älykkyyttä täydellisesti aliarvioivaa tekstimainontaa koko jakso - jokainen ko. tupaantuliaisten järjestelyihin osallistunut yritys, kuten Kaikilla Mausteilla -catering, jopa paikalle teltan pykännyt yritys ja kakut valmistanut helsinkiläinen konditorio, sai käytännössä logojaan ja yhteystietojaan myöten ilmaista mainosta primetime -aikaan MTV3:lla.

Kaiken kruunasivat tämän ilmeisen älyllisen porukan ääliömäiset kommentit, kuten Sirpa Selänteen vivahteikkaat 2 x "sikahyvää" -kommentit tarjoilun antimista.
Tietysti naurettavuuden huippu oli Soppamiehen ajelu Selänteen Ferrarilla. Siis haloo.

Järkyttävää. Jos tällaista ala-arvoista paskaa on pakko kansalle tarjota, tehtäköön se sentäään rehellisesti mainoksiksi ilmoitetuissa yhteyksissä, eikä muka-toimitettuina ohjelmina.

Tosin se hupihan ko. ohjelmasta tietysti jäi, että ilmeisesti suurellakaan rahalla ei pysty hyvää makua tai sivistystä ostamaan. Sapuskaa vaan. :)

suhteellisen

ja höpö jätkä tämä asfaltinkeittäjä,mikä siinä ohjelmassa leveilee.

leveilyä..

Ohjelmassa lisäksi tuotiin oikein esille Selänteen rikkaus.On venettä,autoa ym. vempainta joka lähtöön.Selänne ja Syrjänenhän onkin kamut tosielämässäkin.Uudessa Katsossa on iso kuvasarja jätkien sikailusta Virossa Selänteen jahdilla.Taas sai virolaiset todistaa suomalaisten "fiksua" käytöstä.Kuseskelua kannelta ja ämmät sikakännissä alasti toikkaroimassa!

Heh

No mitä sitä voi odottaa kun laitetaan joku amiskokki ja jääpallon pelaaja reissuun ja vitusti rahaa ja viinaa mukaan, tuskin mitään kauhean sivistyneitä bileitä kuitenkaan?

Onko soppamies HOMO?

MItäääää?

...

Tästä Harrista juuri jutusteltiin kaverin kanssa,no,just tästä pienoisesta ylimielisyydestä..Mut sit älyttiin,et perkele,jätkähän on aikas haka kokki ja siksi sillä onkin just varaa olla hiukka ylppeä.Ollaan katsokaas myös itse kokin alkuja..ammattiylpeys on huima ja noin rautaiseen "itsevarmuuteen" on meillä viel pitkä matka..niin,niin.=)Kokkien puolesta.=)

???

Mikä ihme villitys tää on että ruuanlaittajat on jotenkin muka cool. Onko seuraava villitys julkkis-siivoojat. Samaa kastia.

kyl oli surkee esitys

Kyl oli surkee esitys soppamieheltä, selänteet vain saivat näyttää suomenrupusakille että kuinka paljon rahaa löytyy, mikseivät suoraan sanoneet paljonko sitä rahaa todella löytyy.
Mutta kyllä oli viimeinen kerta kun katon soppamies taloesittely ohjelmia, pitää vissiiin alkaa kattomaan jotain sisustusohjelmia....

niin

joo, kyl meni vähän liiallisuuksiin toi ohjelma. plaah. siis mitä?? kokki ja ylpeilee sillä?! menis sekin vähän fyysisempiin töihin, niin tietäis mitä se työnteko on. Ylimielinen paskiainen se on!!! Täys kusipää on kyllä luonnossakin.

Kaikki tietävät, että Selänteellä on paljon rahaa

Olisiko siis pitänyt piilottaa Ferrari eikä näyttää venettä ja vesijettejä? Suurta taloakaan ei tietenkään olisi pitänyt vilauttaa. Ei siinä ole mitään pahaa, että Teemu tykkää kalliista tavaroista, hänellä on siihen varaa.
Soppamies tosin olisi voinut jättää ne donitsit sillä Ferrarilla tekemättä, halusi vaan näyttää että on makeaa olla Ferrarin ratissa.
Soppamiehen viimeisessä jaksossa ollaan Mika Salon luona...

Sepä se

siis miksi tarvitsee esitellä kamojaan jos kaikki kerran tietää.Turhaa elvistelyä.. Soppamies kyllä tuntui olevan otettu kun on päässyt "piireihin".Selänne varmaan seurasi kauhusta kankeana kun Harri repi Ferrarilla..

Hyvä jakso

Aikaisemminkin ohjelma on ollut tylsä, lukuunottamatta niitä ajoneuvo-osioita.

Mutta ei se keitto-dude niitä donitseja(kaan) tehnyt. Siitä olen satavarma.

Ferrari

Olis Harri voinu ajaa Temen "mossen" puuhun tai ojaan ym. tai polkenu koneen paskaks...niin oltais saatu naurunaihetta tohonkin ohjelmaan.

Hyvä kommentti 10 +

Tosi hyvä kommentti.
Pojat oh poikia.
heheh

Kus*pää

Syrjäsen siviilissä tavanneet ovat aika usein todenneet saman; pikku maan pikku kokiksi aika helvetin ylimielinen kaveri.

Lisäksi minusta on erittäin vastenmielistä, kuinka tämä "soppamies" ei ole ainoastaan ylimielinen vaan usein myös selvästi vi*tuilevan ilkeä.

MOKAUS

Törkeet bileet! Mikä oli tämän ohjelman funktio?! Soppamies ei tehny itse mitään, mutta missä oli kaikki kunnioitus bileiden varsinaisten järjestäjiä kohtaan?! Sujuvasti poskisuudelmia vaihdettiin, mutta muistiko kukaan kiittää hikipäässä ahertaneita catering- tyyppejä..? ! Sirpa Selänne on järkyttävä kimittäjä ja Teemukin varasti repliikkinsä soppamieheltä. Ei enää ikinä, kiitos!

huomasin myös

En ole ennen kuullut rouva Selänteen ääntä,mutta hirvee kimittäjä.Kuvittelin hälle ihan toisenlaisen äänen.

Kansa tietää ja kostaa

Jos ottaa päähän, niin tarjosivathan he aivan tarjottimella konstin pieneen vastanäpäytykseen. Fefen neula heilui kaukana laittoman puollella. Kortteja on mennyt mm. prätkäjätkiltä netistä löytyineiden omien viedeoiden perusteella.

Ei muuta kuin tutkintapyyntö ko. alueen poliisiin ja perusteeksi kansalaisten yhdenmukaisuuden vaatimus lain edessä. Pakko tutkia.

Tutkintapyyntö

Paljonko ajoi?

Såppamiäs

Emmätiiä. Mutta yleensä Såppamiäs ajaa täysillä. Niinku about 8 vuotta sitten Kaivarin Merisatamanrannassa, jolloin koeajossa olleen Z3:n vetäs mutkassa suoraks ja tiätty hualella, ammattimiäs ku on, lunastuskuntoon.

Syrjänen antaa

jo itsestään AINA ylimielisen vaikutelman - sopi siihen "trendisakkiin" kuin kakka pyllyyn!

Syrjänen..

Syrjäsellä kihahtanut nuppiin.Hänen puolisonsakin tod.näköisesti huomas sen ja siksi ero.Miksi soppamiehen puhetyylinkin täytyy olla niin ärsyttävä!!Ei kukaan luonnollisesti puhu noin venyttäen.Pakko esittää niin stadilaista,että...

suhteellisen

sakkia suomessa ! selanteella on niin paljon rahaa et ei sita voi piilossakaan piettaa ja jokainen meista ostais samat vehkeet jos ois yhta paljo massia. Miks sita vaurautta pitais piilotella ? ja tuijottakaa sita omaa nopeusmittarianne ennemmin enta jotain kokin mittaria.

siksipä juuri

suomalaiset on niin kateellisia niin ei kannattaisi vaurauttaa tieten tahtoen esiin tuoda ja telkussa leveillä.Selänteestä en oo kyllä ikinä tykänny muutenkaan,ihme silmäpussiboy.

niin ja

Niin ja Selänne on vielä saatanan tyhmäkin lisäksi.

Jostain syystä hän on saavuttanut jonkun ihmeellisen puolijumalan aseman Suomessa, kuten se taannoinen musajuttukin osoittaa.

Selänne oli hyräillyt jollain kasetilla (kyllä, äänellään se variskin laulaa) Kari Kuuvan biisiä uusin sanoin, joten Pave Maijanen ja muut Selänteen perseennuolijat olivat saaneet tästä päähänsä että sehän on Teemun tekemä biisi...

Voi hyvä Jumala sentään, onhan Selänne toki tunnettu musiikkiammattilainen koko ikänsä ollutkin, joopa joo, joten ei muuta kuin biisi vaan kylmästi Selänteen omiin nimiin, eikä äijälle itsellekään tullut missään vaiheessa mieleen kertoa totuutta asiasta. Perseennuolijat tietysti ottivat syyn niskoilleen: "ei me kysytty sitä Temeltä" ja nuolivat vielä varmaan autonkin päälle päätteeksi.

Mutta totta kai tämäkin menee kateuden piikkiin, kuten varmaan kohta joku tätä kirjoitusta kommentoi.

taidat

KATEELLINEN !!

AIVAN!

Naulan kantaan! Kateellisia kaikki! Kuinka moni voi olla väittämättä että ei ole _ikinäkoskaankuunapäivänä_ miettiny mitä kaikkea ostais jos ois hillot tilil? KAIKKI!Pien Ero Selänteeseen. Hän on sentään thenyt asialle jotain muutakin kun valittanut paikallisessa rahan puutetta.

seon

Kaarinasta se on.
Sen broidi puhuu samalla tavalla. Niin on kai joku vika.

NO HOP HOP

Jos Selänteellä on rahaa niin antaa olla on se jotain niiden eteen tehnytkin. Ja jos ei kestä katsoa soppamies-ohjelmaa niin kääntää kanavaa eikä itke täälä... ja jos Selänteen rahat on muka helpolla saatu niin ei muutakuin hokkarit jalkaan ja yrittämään!!!

väittikö joku

Puhuiko joku muka että helpolla saatu rahaa??Mutta ei se Selänne niin hyvä ole kuin sanotaan.Ainakaan suomen peleissä se ei pahemmin ole loistanut vai eikö huvita niin revitellä kun ei saa tarpeeksi rahaa siitä.
Mutta mutta tää viestiketjuhan oli Syrjäsestä alunpitäen.

Joo Joo

Ai on vai? No mitä se on sitte tehny niin arvokasta että se on saanu satoja miljoonia? Mikä on niin arvokasta duunia? Kerro se mulle tyhmälle.Ja sitäpaitsi sähän ittekkin itket täällä.

Kateelliset köyhät täällä "vinkuu"

Eikö teillä oo kateelliset muuta tekemistä kun itkeä. Tarviihan rikkaillekkin jotain omaa proggista tulla. 4: sen Golf ohjelmassa ei voi vetää Ferrarilla viheriölle, se tarvii siinä hernekkeiton keittelyn lomassa esitellä kateellisille!

Ja hei kamoon, jos kaveri on keittiöstä päässyt noin suureksi "staraksi" niin antakaa paistatella, kyllä siltä jätkältä kyljyksenpaisto sujuu. By the way, kyllä mäkin soppiksen ottaisin messiin jahdille, miettikää ilmainen "hovikokki"

SOPPAMIES ROCKS, se on uusi superjulkimo!

mä taas

Minä taas ottaisin omalle jahdilleni "kokiksi" sen ruotsalaisen tv-kokin, mikä Tina hänen nimensä nyt olikin. Tekee varmaan parempaa safkaa kuin Syrjääni, taikka ei sen niin väliä ole mutta onpahan ainakin nätimpi.

Tinas filé

Tinan kanssa olisi kiva työntää makkaraa luonnonsuoleen

"stara"

Mitä nyt on jannun ohjelmia tullut katseltua, niin jotenkin vaan tuntuu sellaiselta "koulutetulta mökkigrillaajalta".
Montako kertaa on tehty jotain säälittäviä vartaita ja käristetty pihvejä?
Ja sitten kun yritetään brassailla, niin väännetään muutama sushirulla. Todella vaikeetahan se on tuo.
Ihan eri sarjassa painivat nuo muut ns. julkkiskokit.

MAKKARAKOKKI MAKKARAKANSALLE

Kuulepas, kansalle, joka syö enemmän makkaraa kuin mikään muu kansa maailmassa, tuo on niin selvä huippukokin merkki kuin mikään vain voi olla!

kateellisten kitinöitä *hohhoijaa*

Joo yhdyn tähän äskeiseen, kaikenmaailman läskisoosinmussuttajat kitisee, suosittelenkin yleteemaa, saattaa tulla ajoittain jotain normisontaa joka tuskin nostattaa verenpainetta.

Antaa kokin kokkailla!

Vai ilmaista...

Mistäs tiedät, että yritykset ovat "ilmaista" mainosaikaa saaneet? Itse kyllä uskon, että TV-näkyvyydestä on ilmaisuus kaukana näille firmoille..

"Product placement" on nykyään suosittu mainonnan muoto, jota harrastetaan esimerkiksi amerikkalaisissa TV-sarjoissa ja elokuvissa paljon.

vihreä

Oot vaan kateellinen ku sulla ei oo sitä mitä Selänteellä on. Menestystä. taidan jo arvata mitä tästäki seuraa.

Otsikko

Minkähän takia aina tämä sama kateus-virsi?! Koita nyt saatana tajuta että elämässä on niin paljon muitakin asioita kuin raha ja mammona ja lelut!!

Maallinen mammona

Heh, oikeassa olet, nyt tulee kuittia! Sitä vaan että kun me joskus potkaisemme tyhjää niin mitään emme vie mukanamme. No onhan sitä hienoa näyttää rahvaalle että meillä on millä mällätä, elvistellä. Mutta jokaisella meistä on tapamme "haaskata" rahamme, jotkut johonkin hyödylliseen, jotkut hömpötyksiin.

Olen itse iloinen Teemun saavutuksista NHL:ssä, Suomikin on siinä saanut ilmaista mainosta, lisäksi hän on ollut voittamassa Suomelle mitaleita vaikkei sitä kaikkein kirkkainta mitalia olekaan tullut.

No se on muutenkin tämä nyky-yhteiskunnan suuntaus sellainen, että kaikkea pitää olla, muuten ei ole asiat hyvin. On sitten rikas tai vähemmän varakas niin usein jää huomaamatta muu elämän sisältö, vaikka kuinka olis hienoja vempeleitä ympärillä. Pinnallisuus, ulkokultaisuus ja materiaalinen mammona ovat päivän sana.

Jos mulla olisi noin paljon massia, niin mä lähtisin matkusteleen maailmaa ja tutustumaan muihin kulttuureihin. Se olisi sitä sivistystä eikä mitään nousukasmaisuutta, jossa valitettavasti usein unohdetaan hyvä maku.

Nauroin kippurassa

vittu mikä homo feissi heh

hienoa

Että viihdytän. MUtta nyt ei kuitenkaan ole kyse minusta, tai miltä näytän.

Ensinnäkin. en puhunut rahasta ja tavaroista, vaan hänen Menestyksestä. Ihmiset eivät vain voi myöntää sitä, että he ovat kateellisia menestyksestä, joten he alkavat haukkua ja sättiä menestyksen suomia etuja. Eli rahaa, varallisuutta, ja itse ihmistä.

Tippa silmässä

On vähän gay kyllä, sori.
Itkukin silmässä pojalla.

niin

Noh, mikäs musta tekee gayn? Sekö, kun en ole joistakin asioista samaa mieltä? Aika heikolla pohjalla olet, jos et parempaan vastaukseen pysty.

Kyse vaikutelmasta

NÄYTÄT siltä. Syy numero yksi: Parta. Kaksi: Tukka.
Lisäksi vaikutelmaa tukee harrastuksesi chat ja irc.
Harva tässä maailmassa on samaa mieltä kaikkien kanssa.
Hellitä vähän homoponnarias, niin ei tarvii joka kommentista ottaa nokkiinsa. Tai itke sitä irccikamujes kanssa. Ootko muuten pasifisti?

noh

empä taida olla pasifisti. Miksi olisin? vaikutelman takiako? no mitäs vaikutelmaa tukee: "meikkaajan salaisuus: photoshop CS2" kai nyt jos jotain aikoo sanoa ja käyttää jotain sanottavan kohteena olevan henkilön asiaa argumenttina niin eikai silloin voi vain osaa sivuttaa? SEhä olisi propagandaa. Kerrotaan vaan itselleen suotuisat asiat ja jätetään muut mainitsematta.

Ja vielä se. Mitähän niin kummallista on siinä jos joku sanoo irkkaavansa? Onko kaikki ircn käyttäjät homoja? Vaiko pelkästään minä kokonaisvaikutelman takia?

ja vielä tähän loppuun pieni quote niin irc:stä: (02:32) <Slippy> Silence you mental midget!

Rauhotu!

Anteeks vaan, mutta mitä toi tahtoo sanoo toi photoshop-hölynpöly?
HUOMIO, ÄÄLIÖ! KYSE ON VALOKUVAN ANTAMASTA VAIKUTELMASTA!
Irc-touhu säälittävää.
Läskit yksinäiset ämmät siellä ei ole homoja, eikä edes lesboja. Miehen huolisivat, jos livenä saisivat.

Ja vielä tähän loppuun pieni karjahdus oikeasta elämästä 03:35 <joku tyyppi> I think I have to use some violence, you fuckin´piece of midget´s ass! Slipping and sliding.

juurikin

No kerrohan sitten että millanen valokuvan pitäis olla? Ja mihin perustelet ton et läskit ämmät? mikä tekee sinun mielestä irc:tä säälittävän? Oot vaan Laatikossa elävä ennakkoluulojen vanki.

niitä perusteluja hei myäs. ei vaan toteamuksia.

heikkooooooo.....

Valokuvassa vaan itsensä näköinen

Minkäs sille voit, minkä näkönen oot. Mutta oliko pakko itkeä kuvaushetkellä? Se ehkä luo hieman lisää herkän pojan imagoa.
Menkää ulos ircistänne ja tehkää jotain! Jos et ymmärrrä, niin ei sitten.
Läskit akat siellä siis ei ole homoja, muut on enemmän tai vähemmän. Tai ehkä osa on tollasia vässyköitä. Joista ei ole edes siihen.
Ite elät laatikossa!
Perusteluina se, että tämä on yleinen käsitys. Ei yksin minun.
Siellä kun on helppo esittää mitä vaan. Kai säkin kohta paljastat, ettei se oo ees sun oma kuva...

Iso ero

Monikaan nettiväittelijöistä ei jaksaisi juosta edes paralympialaisissa. Karskeja läskinaamoja liikaa nettiälyköissä tai "älyköissä". Yhtä paha hien haju varmasti leijuu silti.

niinpä

No multa ainakaan ei onnistuis. Hyvä jos vessaan jaksaa kävellä. saatikka juosta. huhhu. Jo ajatuskin siitä saa mut hengästymään. mut on se hienoa että meillä on myös tuollasia oikean elämän älykköjä jotka varmasti jaksavat juosta missä vaan kuten te Kuntsari. Mutta sen huomaa. Juokseminen varmaanki kaventanu sun ajatusmaailman 2*3cm(eli siis 2 = kaksi ja 3 = Kolme ja cm = senttimetri) kokoseksi sekä antanut putkinäön jonka näkökentän keskellä nähdään vain oma kuva ja kaiken pyörivän sen ympärillä. Pahoitteluni, Mutta maailma ei ole sellainen kuin sinä sen kuvittelet olevasi.

PS. Kattele ympärillesi. nyt on vuosi 2005, ei 1905 taikka mikään muukaan muosi noiden välillä.

2005 tosiaan

Ei kai nykyään enää ole mikään häpeä sullekaan (puhekielen ilmaisu sanasta "sinullekaan") myöntää olevansa homoseksuaali.
Tokihan sinusta, mikäli itse kuvassa olet, saisi heteromman kuvan napattua. Mutta olisiko se sitten enää sinun kuvasi vai vaan kuva siitä miltä haluaisit näyttää.
On muuten heikko esitys pistää tänne kuva vammaisten kisasta ja siihen liitetystä nokkeluudesta. Ei kai muuten väittely tee kestään sen jälkeenjääneempää, kuin muistakaan. Voittaa tai ei. Eikös se ole niin, että mitä jälkeenjääneempi sen helpommin hyväksyy muiden totuudet ja mielipiteet.
Harrastan juoksun lisäksi muutakin likuntaa, käyn baareissa, tapaan kavereita.
Katselen TV:stä urheilua, dokumentteja (viimeaikoina tullut mielenkiintoisia aiheita 2. maailmansodasta), uutisia, ajankohtaisohjelmia, kaiken maalaisia elokuvia, amerikkalaisia komedioita en ollenkaan (poislukien piirretyt Simpsons, South Park...). Noin esimerkkinä.
Musiikimakuni on rock-puolella. Nykyään olen kuunnellut paljon Maidenia ja Metallicaa.
Varusmiespalveluni suoritin kaukaisella 90-luvulla Porin Prikaatissa Pst-ohjusjääkärinä.
Olen oikeasti melko suvaitsevainen.
Vitsinähän tämän piti alkaa, kun kommentoin jonkun muun kommenttia sun ulkonäöstä.
Sori, jos loukkasin!
Tää virtuaalimaailma on tämmöstä...

oolarit

Niinhän tämä on. Jospa haudattaisi sotakirveet ja sovitaan aselevosta?. Ja anteeksi minunkin puolesta että tein virhe arvioinnin kommentistasi ja että tein viittauksia jotka eivät pidä paikkaansa. No mutta näin sitä oppii. Ensi kerralla osaan suhtautua eritavalla.

Oo Koo

Jep! Jatka samaan malliin! Siis noin positiivisessa mielessä.

Näin on

Näinhän myö tehhää....

joo

Asia kunnossa

niin ja???

Niin niin millanen kuva pitäis olla että en vaikktais gayltä? ja jos noin _epäselvästä_ (elisiis eitarkka)kuvasta näet että oisin mahd. (<-lyhennys mahdollisesti sanasta)itkenyt kuvaus hetkellä nii sit sun kannattaa armeijassa, kunhan ikää vain tulee tarpeeksi, mennä tarkka-ampuja koulutukseen. NOilla kotkan silmillä varmasti pärjää siinä touhussa.

Mitä väliä

Mitä väliä jos näytetään tarjoilun tehneen firman nimi telkkarissa? Varmaan oikeasti haittaa ihan hirveesti. Mun mielestä tossa ohjelmassa on parasta kun näkee julkkisten kämppiä, se ruuan laitto ei mua siinä kiinnosta ja se fertsu kohta oli ihan mahtava. Lisää tällästä.

Siirrytään vain

että jokainen firman nimi, tuotemerkki ja rekisterikilpi on sensuroitu, sitäkö sinä haluat? Vaikka heidän logonsa näkyivät niin oliko se jotenkin sinulta pois? Taidat saada hermoromahduksia kaupungillakin kun on laitettu mainoksia tienvarret täyteen.

Ja mitä tulee selänteen omaisuuteen, niin eiköhän saa ostaa vaikka panssarivaunun jos näin ollen haluaa. On se ihme kun pienisieluiset ihmiset eivät kestä jos vesijetti tai vene vilahtaa ruudussa.

Joku väittää ettei selänne olisi rahojensa arvoinen. On se kumma vaan että joku toinen ihminern on työntänyt hänelle taskut täyteen rahaa, vain koska hän on mukava heppu? Vai pätisiköhän täsäkin tapauksessa se kysynnän ja tarjonnan laki?
Ei varmasti kukaan maksa tavarasta 100 rahaa jos sen voisi saada 60 rahallakin.

Onse helvettiä nuo nelosen unelmien poikamies ohjelma genren ohjelmat. Niissäkin on kalliita autoja ja hienoja taloja. Onko nekin vain rahojen levittelyä teidän mielestä ja ylittääkö ne samalla tavalla ärsytyskynnyksenne.

Suomessa kansa tuomitsee jos menestyy. Sitten jos varakas urheilija muuttaa esim. Monacoon rahojensa kanssa, niin ollaan kauhean vihaisia siitä että on "pettänyt" suomenkansan. Kuitenkin jos jää suomeen saa vain paskaa niskaansa kateellisten ihmisten taholta.

Väitetään ettei rahojen levitteleminen kiinnosta, mutta kuitenkin ollaan ostamassa 7 päivää lehteä, jossa on esittelyssä sen ja sen luksustalo

Soppamies on muuten hyvä ohjelma. :)

Vastaus alkup. viestiin.

Tekstimainonta kyllä otti melko pahasti silmään.
Sirpa Selänne kuulosti olevan hieman maistissa kommentoidessaan "SIKAHYVÄÄ!". Se taas otti korvaan melko paljon. Mutta eiköhän me kaikki alkoholin kanssa pelatessa... Jos joku muuta väittää, on jeesustelija. Elvistelijäkin on mukavampi.
Tuohon elvistelyyn sitten. Kaiken maailman taviksethan reteilee jollain Audi A4:llä tai vastaavalla. On oikein 1.8T ja isot alut. (Ei siis mitään Audia vastaan, ihan vaan esimerkkinä.) Jotkut vielä surkeammat vaikka uudella kännykällä tai digikameralla. Voi olla vaikka uusi omakotitalo radan varresta tai kesämökki Saimaalla. Tunnistaako kukaan itseään tai tuttavaansa?
Soppa-Harrihan on jo muutaman kesän käynyt "tavallisten" ihmisten luona kokkaamassa. Olisiko Selänteiden pitänyt vuokrata kaksio Keravalta kuvausten ajaksi? Olisiko antanut sivistyneemmän kuvan? Jos melkein kuka vaan meistä saisi miljoonia rahaa, niin sen mukisematta ottaisi vastaankin. Ja käyttäisi isoihin taloihin ja uusiin autoihin jne. Taas turha jeesustella.
Selänne on kuitenkin kiertänyt maailmaa jo parikymmentä vuotta, toisin kuin meistä monikaan. Lienee siis sivistystäkin nähnyt. Harvemmin kuitenkaan hänestä on sikailu-uutisia kerrottu.
Syrjänen on oma itsensä. Hyvä tekemään ruokaa ja esittää ylimielistä. Hyvin on työnsä tehnyt ja asiansa hoitanut, kun julkkispiireissä pyörii. Kyllä sinne moni muukin on tyrkyllä.

huhhuh

noin kateellisia selänteelle, niin miksette itse ala hankkimaan sitä rahaa? Jokainen kyl voi päättää itse minkä verran sitä rahaa tienaa. Jos jääkiekonpelaaja saa rahan liian helpolla, niin kentälle vaan pojat treenaamaan..

Sorppa vaan

Sorppa vaan mut Harri Syrjänen on HUONO kokki. Tekee liian erikoisia safkoja, puhuu liian nopeaa ja puheesta ei saa selvää.

Syrjäsestä..

kusi sillä syrjäsellä on noussu päähän. Seki oli tosi fiksu kommentti ku syrjänen laitto viivi avellanille ja kumppaneille safkaa niin se tokas "et kaikki on kunnossa naiset vaan voisivat olla kauniimpia"..jotenkin tuohon suuntaan se sen heitti.. Hypikköön veehen vaikka hyppykepillä koko mies..Luulee vissiin olevansa tärkeäkin..Pyh sanon minä.

olisko ollut vitsi?

Sinä se vaan tyydyttelet itseäsi Viivistä unelmoiden. Harripa on Viivin kanssa oikein jutellut. Ootko kade?

ei jumalauta

Tiesitkö että se oli zoukki? Et varmaan. Tiesitkö myös että Vin Diesel näyttelee elokuvissa? Ei se ole oikeasti sellainen. Oliko sinulle uusi asia? Taisi olla. Suomalaiset osaa olla kyllä juntteja!

Sikahyvä Sirpa

Olkoonkin hänen kommenttinsa nuorekas, niin kuitenkin tulisi muistaa kultaiset käytöstavat,(varsinkin näin kun ihan telsuun saakka pääsee näyttämään syömistään) että KIELTÄ EI TYÖNNETÄ suusta ulos ottamaan ruokaa vastaan, olipa karseen näköistä tyyliä Sirpalla.

telkka tajonta on surkeaa

samaa roskaa telkkari muutenkin täynnä
uusintoja, ikivanhoja elokuvia, reality-huttua,
ja niistä suomalaisten matkimia vielä huonompia versioita. Käsittämätöntä kuraa!
Ei se soppamies enää voi tarjontaa tehdä huonommaksi.
Onneks telkusta ei tule enää bumtsi bumia
eikä
Anita Hirvosen, ei itketä lauantaina ohjelmaa!
Se oli varmasti maailmankaikkeuden typerin ohjelma!

Tractor

katsotko ohjelmia vain niitä haukkuaksesi...ohjelma on pcstä...mutta kanavan vaihto tai power nappulan käyttö on syytä opetella...

Harri Syrjänen

On kunnon mies, sanotaan juuri lukemassani K&T-lehden numerossa. Hänen kerrotaan olevan huipputaitava golfari, tasoitus 4.2 ja myös hyvä jääkiekkoilija. Treenaa NHL-:n pelaajien kanssa. Muita harrastuksia ovat jalkapallo, sulkapallo, trial, slalom...
Ja tykkää kuulemma viinanjuonnista...

olen

jokaisessa lajissa parempi.treenaan marsilaisten kanssa

soppamies mokasi

siis, todella surkeeta!

Ei mokannu

Paras jakso mitä ikinä oon kattonu:P
Tykkään just tollasisita missä esitellään rikkaiden taloja ja mitä heillä on, ferrari oli paras. Yleensä musiikkitv:stä tulee tommosia ohjelmia ku jotkut räp-laulajat esittelee mitä heillä on. sitte aina unelmoin että mullakin voi joskus olla tommonen :)
Kyllä se Teemu on tehny paljo rahansa eteen, tiedän koska oon itte pelannu 9vuotta jääkiekkoa. Ei ole helppoa perkele.
Harri on tv:ssä ainakin hyvä jätkä! tykkään sen ruoanteko tyylistä.
olen kateellinen :/

soppa

Taidat olla kateellinen kun et itse pysty läheskään samaan.

nii joo

telkkaristahan ei saisi missään nimessä tulla mitään muuta kun uutiset, sää ja jos vaihtelua kaivataan niin sitten kauniit ja rohkeat!! vaihtelu virkistää vanhukset!

ruoan tekemisen ihanuus...

Sehän on vain hienoa että joku uskaltaa/viitsii herättää meissä arvon katsojissa suuria tunteita, laidasta laitaan. Muuten meillä ei olisi puheenaiheita, toi oli ihan kivaa ja harmitonta huvia. Aina välillä pitää jonkun herättää "yleistä pahennusta"...

Antaa Harrin kokata ja Selänteiden tehdä omaisuudellansa mitä lystäävät, ja jos haluavat TV:ssä esiintyä niin siitä vaan.

UPEAT PUITTEET

Ihanassa talossa heidän perheensä asuu ja mukavat juhlat läheisilleen järkänneet, varmaan huomasitte myös vanhuksia niissä bileissä.
Minusta oli mukava katsoa juhlien järjestelyjä ja miljöötä missä he asuvat.. KUNNES alkoi ruan maistelu todella epämielyttävällä tavalla kaikki sorkkivat ja ottivat samasta lautaselta ja luskoikoilla, YÖK! Ei niinkään Sirpan ja Teemun räkämateriaalin vaihto mutta että Soppamiehen limat samoissa eväissä. YÖK::
Ainoa miinus minusta siinä ohjelmassa, muuten oli mukava katsoa välillä erilaista elämänmenoa kuin itsellä:o) Voihan sitä olla iloinen sitä että ainakin joillakin menee ainakin materian mukaan mukavasti... Sitä ei tiedä mitä Onnelan sisällä tapahtuu.....

ehtotus

Selänteethän voisivat tehdä ns. Ozzie Osbournet, kyllä kansalla sitten riittäisi puheenaihetta kerrakseen. Vaihtoehtoisesti voisivat asentaa saunaan tai jonnekin muualle webbikameran á la Fingerroos :).

Niin sitten näkisimme mitä Selänteillä tapahtuu ja Harri hovimestariksi!

Kyllä kansa tietää

hoh hoi

No, onko sen niin väliä?Toisilla on toisilla ei?Mitäs te tekisitte jos oisi millä mällätä?Asuisitte itiksessä vuokralla?Ja ajelisitte saabin rämällä?
*huoh*

Kokin ylinopeus

Jos haluatte sille kokille ongelmia, niin tehkää tutkintapyyntö poliisille www.poliisi.fi

Poliisin on pakko tutkia asia, ja jos vauhtia tosiaan oli liikaa, niin tuomio tulee.

Nasaali...

Kun tämän Soppamiehen ensimmäinen jakso tuli, huomasin jo mistä on kyse;
Stadilainen nasaalikokki joka ei kunnioita toisten ihmisten keittiöitä tippaakaan.
Hän mm.haukkui emännän keittiövalineet ja puhui omia tyhmiä juttujaan päälle.
Näin myöhemminkään muutosta ei ole tapahtunut, eilenkin hän sopersi jostain huumepullista ja kysyi Krisseltä onko tämä maistanut äidinmaitoa.
Hahaa, onpa hauskaa.
Siis; Kokki vaihtoon!

JA NÄIN

Kateellinen Suomen kansa.PISTE.

Seuraava kohde

Miksei Harri mee tekeen safkaa Tarjalle ja Penalle, vaikkapa Kultarantaan. Sama kohellus päälle niin saisimme nauraa vatsamme kipeiksi. Olis meinaan kivaa kuulla mitä arvosteltavaa Harri keksis tuosta paikasta/porukasta! Vai menisikö ns. luu kurkkuun?

Tarjakin saisi siinä sivussa ilmaista TV-mainontaa.

kiitos unohtuu...

useissa jaksoissa soppamies ostaa tiskiltä ruokaa, eikä kiitä!!! tai siis kiitos ei tule luonnostaan, ihan kuin sille sanottais välillä korvanappiin että harri, sano kiitos.. kun sillon ku se sanoo sen se tulee vähän liian myöhään.

juntit hei !!!

taas näkee suomalaisen juntin ajatusmaailman, kun ei osata muuta kuin kadehtia ja haukkua niitä jotka ovat pärjänneet paremmin kun useampi tällä sivulla kirjoittanut henkilö. Miten ihmeessä ootte saaneet telkkarit päälle jos ette kerran osaa vaihtaa edes kanavaa jos kerran tietyt ohjelmat ei miellytä.

Teemun jahdilla

Katsossa oli juttua kun Teemu ja porukat juhli Tallinan satamassa T:n jahdilla ja Suomalaisia naisia alasti jne...!

mitä pitäää vuosi 2007 sisällään?

Vaikka harri ja teemu sikaileekin, niin olen ennustaja ja vaikkei kukaan tätä vielä usko, niin Selänne voittaa anaheimissa vuoden 2007 STANLEY CUPin!!!!! että repikää siitä sitten..
Kateelliset taas valittaa. Kaikkihan sen tietää että teemulla on fyrkkaa ja se varmaan aika selvästi myös näkyy jos mennään niitten kotiin kuvaamaan. Ja harri syrjäsellä on varmaan tiedossa se, että on vähän ylimielinen ja ehkä sen takia vielä vetää sen takia överiksi sen homman. Hankkikaa elämä tai vaihtakaa kanavaa jos ei kestä kattoo..
 /   /  /  / Soppamies mokasi

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta