AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / KOIRAN ASTUTUS!

KOIRAN ASTUTUS!

13 Vastausta 1 036 Lukukertaa
Heips!
Vastatkaa tähän kaikki pliide, mitä mieltä olisitta....
Voisiko koiraani astuttaa?! Koira on todella hyvässä kunnossa, ja on 10 vuotta täyttänyt elokuussa ;D
Kun kysyin toisella palstalla, siellä sanottiin, että voi ja eläinlääkäriltä voi saada jotain extra juttuja xD
Koiran kanto aika jottain 2 kk....
Mutta , en ole huomannut koirallani juoksuja tänä vuonna?! :/. ...mutta kummiski se antaa noussa joidenkin urosten... Luulen , että juoksut ovat olleet niin vähäiset etten ole huomannut niitä... ?!

VASTATKAA <3!

Et voi olla tosissasi

10 vuotias on aivan liian vanha synnyttäjä ja pentujen hoitaja. Kantoaika ja synnytys sekä vielä imettäminen rasittaa nuortakin koiraa aika tavalla. Eikö 10 vuotiaasi saisi jo olla eläkkeellä.
Oma koirasi synnytti 10 vuotiaana, itse olet siitä kertonnut.
Narttu 10.v 9kk

Toivottavasti

Toivottavasti tuo oli vain jonkun alaikäisen vitsi ja provo. Ei todellakaan voi enää 10-vuotiaalla pentuja teettää, sehän alkaa rodusta riippuen olla jo hyvin hyvin vanha koira. Varsinkaan ensipentuja ei todellakaan voi teettää, eikä muitakaan. Sanon nyt sne verran, että jos pennut teetät niin olet eläinrääkkääjä, etkä välitä pisaraakaan koirastasi tai sen terveydestä!!

hyvät hyssyrät

Et kai tosissai suunnittele moista. Olipa rotu mikä tahnsa, se on liian vahna ensisynnyttäjäksi ja yleensä synnyttäjäksi.
Toisekseen, jos et osaa edes juoksuja katsoa ja arvelet kantoajan pituutta, jätä hyvä tyttö koko ajatus sikseen. Pennutus on tarkkuutta ja huolellisuutta vaativaa touhua. Riskeeraat todella mummon hengen.
Äläkä anna minkään uroksen yrittää enää noin vanhan selkään.

Jaa ,on sanottu vai... :O)

Tuon saman " tyttösen " viesti oli eräällä toisella palstalla hieman eri muodossa jonkin aikaa sitten... ;O)
Taitaa tyttösen lukutaidossa / luetun ymmärtämisessä olla hieman vikaa.
Nääs kun nuo vastaukset ei nyt ihan menneet noin sielläkään palstalla,kun tyttönen täällä kirjoitti,vaan ihan samaan malliin,kuin täälläkin... :O)
Nuket ne on nykyään vaihtunut tietskoihin :O)...

Armottoman vanha

Koirasi on jo eläkeikäinen joten haaveilu pentujen teettämisestä on jo armottoman myöhäistä. Hanki mieluummin narttupentu kasvamaan tulevaa koiran kasvatusta ajatellen.

Liian vanha

on koirasi. Meillä astutettiin 9-v. sen takia että saataisiin siitä itselle edes yksi jälkeläinen. Koira piti leikata, synnytys ei käynnistynyt. kolme oli kuollut jo sikiövaiheessa. kolme tuli elävänä mutta oli valtavat kokoerot, nyt on yksi hengissä ja hyvin voi. Ell sanoi että liian vanha, tietää jo siitä että kolme oli kuollut sikiövaiheessa. Ja viimeisiksi pennuiksi ne sitten jäivätkin. Vaikka emä on hyvässä kunnossa niin ei se tarkoita sitä että siitä vielä olisi synnyttäjäksi.

Huokaus...

Juupajuu, kyllä on tuokin sairasta, 9v;lle
pennut.. vain.. taaaas, kun me "haluttiin" sen jälkeläinen, eikö tullut mieleen "haluta" yhtään aikasemmin...??!!
Eikö sulla ole yhtään huono omatunto, kun olet nähnyt mitkä kärsimykset vanha koirasi on joutunut kokemaan, sinun halujesi takia !!??
Että mä tulen vihaiseksi tuollaisista järettömyyksistä..kyllä se vanha koira ansaitsisi
paremmat vanhuudenpäivät.

Tämähän on aivan selkeä provo

tai sitten aloittajalla on päässään puurot ja vellit sekaisin.

Älä

Älä edes suunnittele tuollaista eläinrääkkäystä !

Mikä VITSI !

Huono vitsi ,ei naurata tuo tyhmä kysymys !
Meillä kesällä 11vee täyttävä asutettiin juuri. Ei ole ensimmäiset pennut, ja aikaisemman pentueet olleet elinvoimaisia. Kun narttu on hyvässä kunnossa, ei vanhemmallakaan koiralla pennutus ole poissuljettua. Toki, jos pentuja halutaan teettää vain omaksi iloksi, olisi syytä miettiä kerran jos toisenkin. Aloittajalle sanoisin, että älä teetä pentuja, sinun oma tietotaitosi ei ainakaan aloitusviestin perusteella todellakaan riitä takaamaan emolle saatika sitten pennuille turvallista elämää.
 /   /  /  / KOIRAN ASTUTUS!

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta