AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / L-arginiini

L-arginiini

116 Vastausta 81 601 Lukukertaa
moro!

L-arginiinia mainostetaan seksuaalisen halukkuuden ja kyvyn lisääjänä. Onko kellään kokemusta? Onko tästä oikeasti näyttöä?

ps. En kaipaa mitään myyntimiesten mainospuheita

Mielummin

niin halut onkuin nuorella pojalla.

siis

sinkkiä? Joku esimerkki

Terästä kannattaa syödä

Itse syön terästä ja kanki on ihan perästä, eiku siis sekin on terästä.

L-arginiini

Mieheni aloitti L-Arginiinin säännöllisen käytön n.2kk sitten ja siitä ON todella ollut apua!Kahden ensimmäisen viikon jälkeen ei vielä mitään uutta huomattu vaikutuksista mutta sen jälkeen...VAU!Seksuaalinen kyvykkyys(kesto rakastelussa sekä halukkuus)todella kohosi!Hänelllä oli myös jonkin verran ollut eturauhasvaivoja(jomotusta ja kirvelyä)ja nekin ovat nyt menneisyyttä.Ja Arginiinin säännöllisestä käytöstä hän ei aio luopua ikinä.Olen muuten samaa mieltä!
NAISETHAN ne sitä tarttis..
Ei se ole niin yksinkertaista. Kyllähän naisetkin viehättyvät korkean libidon ja testosteronitason omaavista miehistä ja kokevat nämä puoleensavetävinä... Eli itseensä satsaamalla saa naisetkin innostumaan.

Itse syön nykyään mm. L-arginiinia, sinkkiä ja parapähkinöitä (seleenin takia, vain 2kpl. päivässä riittää) tähän asiaan liittyviä lisäravinteita.

Muita on pitkä liuta, mm. B, C ja D-vitamiinit, magnesium, E-EPA, ALC/ALA, Q10, kurkuma, raakakaakao, ACAI, Jodi, boori, kupari, merisuola.. .

Ja superfoodeja, mm. Maca, Ashwagandha (nämä molemmat ovat muiden terveysvaikutuksien ohella myöskin mieskuntoa kohentavia tuotteita).

Libido on nyt vahvempi kuin koskaan, ihan teinivuosien vauhdissa mennään! Ja Ikää on nyt 38v. Mieskunto on kovempi kuin olisi väliksikään. :D

Lisäksi asiaan vaikuttaa se että lopetin pornon käytön kokonaan, suosittelen kaikille miehille, erityisesti nuoremmille, koska silloin aivojen palkkiojärjestelmän muokkautuvuus on vahvempi kuin varttuneemmilla.
Lisätietoja: http://yourbrainonporn.com/

Sillä on ehkä suurimmat vaikutukset kuin millään muulla, mutta synergiset vaikutukset lisäravinteiden ja superfoodien kanssa ovat järkyttävät. Olo on kuin uudestisyntyneellä!

Arginiinilla huomasin sellaisenkin vaikutuksen että alettuani syömään sitä, sain pielessä olleet vuorokausirytmini korjattua kuntoon. Aiemmin valvoin kaikki yöt ja nukuin pitkälle iltapäivään.
Löydettyäni internetin foorumeilta kommentin missä joku valitti että syötyään arginiinia tämän yöunet jäivät vähäisiksi, että hän heräsi pian nukuttuaan vasta muutaman tunnin, päätin kokeilla miten se vaikuttaa omiin yöuniini.

Aloin ottamaan sitä parisen grammaa vrk. eikä mennyt kauaakaan kun aloin heräämään jo ihan normaaleihin aikoihin. Yöunien pituus lyheni loppupäästä joten pääsin aiemmin ylös sängystä. Siihen asti yritin säätää rytmiä kohdalleen herätyskellolla ja ajauduin aina läimimään torkkukytkintä vartin verran eteenpäin monta kertaa per aamu, mutta nyt aloin heräämään jo ennen kellon soittoa.

Ja mun rytmit oli siis merkittävän paljon pielessä ja rytmi vahvasti yövuorossa. En myöskään ollut onnistunut saamaan niitä kuntoon vaikka olin yrittänyt viimeiset 4 vuotta (pitkäaikaistyötön joten työt eivät pakottaneet heräämään aikaisin).

On toki vaikea sanoa että mikä yksittäinen asia vaikuttaa milläkin tavalla jos kokeilee eri luontaistuotteita ja tekee muitakin muutoksia elämäänsä, mutta tuo tukee omia kokemuksiani arginiinista.
Löysin sen mainitsemani kommentin Arginiinista ja sen vaikutuksista yöuniin:
http://www.pakkotoisto.com/ravinto/23818-argiinista/

Älkää välittäkö threadin aloittajan kirjoitusvirheestä, kyllä siinä ihan arginiinista puhutaan... bodaajathan ei yleensä älyllään juuri loista joten sallittakoon pieni kirjoitusvirhe. Ja onhan se hieman vaikea sanakin... hehheh. :)

Siellä joku kirjoittaa mm. että:
"Aika jännää. Sekä minulla että miehelläni kävi niin, että arginiinin aloittamisen jälkeen yöunet lyhenevät, ts. aamuisin herää ennen herätyskelloa eli ilmeisesti uni on jotenkin syvempää."

Tuollakin puhutaan arginiinin vaikutuksista uneen:
http://keskustelu.suomi24.fi/node/12035913

hyrrääkö himot.

Onko tutkittu tuote?
Entäs naisten tuote,sama.

KYLLÄ!

oon iitte käyttäny nyt viikon tollasta L-arginine 100% ja vetänyt päivässä noin 3-4 grammaa.
Eilen kokeilin ja otin dokaamasta tultuani 2.4 grammaa ja menin suoraan nukkumaan. Aamulla heräsin ja peitto oli poissa ja elin jöpöttänyt koko yön :) toivon ettei kukaan ole sitä yöllä ehtinyt ihailemaan. noustessa ylös sängystä se laski normaaliin muotoon. IHMEELLISEN HYVÄÄ TAVARAA :)

Toimii

Olen ottanut Twinlabin L-Arginiinia noin puolivuotta, ja annos on ollut kapseli päivässä. Sen lisäksi Sinkkinapin ja Magnesiumnapin. Ihan markettitavaraa. Olin jostakin lukenut, että Arginiini imeytyy paremmin sinkin ja magnesiumin kanssa. Minulla oli halut jo hukassa ja tanakkaa seisokkia ei oikein ollut. Nyt on virkeämpi tölöhin kuin aikoihin. Vaikutus on ollut huomattava. Olo muutenkin virkeämpi ja iloisempi.

kyllä

viikon käyttänyt,mutta pirteydestä ei vielä tietoakaan,mutta alapää pysyy hereillä kummasti,halus tai ei...
Vaikutuksen pitäisi alkaa 4-6 viikon kuluttua aloittamisesta 3g/pvä annoksella.
Ei imeydy. Ornitiinin kanssa kylläkin. On kyllä hyvä käyttää myös noita kahta muutakin, mutta ei niillä arginiinn kanssa tekemistä ole.
Siitä onkin poikkeuksellisen hyvä "lääke" että ei vaadi toisia aineita imeytyäkseen, vaan toimii ihan itsenäisesti, toisin kuin lähes kaikki muut vitamiini, hivenaineet ja aminohapot.

Kannattaa muuten haalia kotiin, koska tutkimuksissa ollut paras kolestrolin alentaja ja sydänsairauksien ehkäisijä, joten kohta suomessa vain apteekeissa ja todella kalliilla hinnoilla.

arginiini tekee terveeksi

Arginiini parantaa verisuonten laajentumiskykyä. Oman kokemukseni mukaan arginiini tekee terveeksi ja reippaaksi, jaksaa paremmin harrastaa liikuntaa ja lihakset eivät kipeydy. En rupea kiistämään, etteikö arginiini voisi parantaa potenssia ja halujakin, itselläni näin ei ole käynyt. Omasta mielestäni kuitenkin terveys ja reippaus ovat tärkeämpiä syitä syödä arginiinia, kuin seksi halut. Arginiinia saa hyvin myös mm. kaurapuurosta, riisistä, sipulista ja ruisleivästä, siitä vaan popsimaan.
Jos olet nainen niin en ymmärtänyt tuota sinun potenssiasi:)
Tarkoitit varmaan haluja.
Arginiinia on todella pienet pitoisuudet kaurapuurossa, leivässä jne.
Kukaan ei jaksa popsia niitä niin paljoa, että saisit niistä riittävästi arginiinia.
Itse olen käyttänyt arginiinia jo pitkään ja täytyy sanoa, että joka aamu saan herätä "teltasta":)..toisin kuin ennen sitä.
Arginiini on lopettanut pahan kuorsausongelmanikin täysin.
Vaikutukset ovat niin laajatehoiset, että olen ollut aivan ihmeissäni.
Muuten vielä: ÄLKÄÄ USKOKO niitä arginiinikauppiaita, jotka pyytävät "maailman parhaasta" arginiinipurkista jopa 80€!!! ..täyttä paskaa!! Kokeilin muutaman purkin (muutaman kuukauden)..EI MITÄÄN TEHOA!! Kun aloitin ns. "tavallisen" arginiinin syönnin (saa luontaistuotekaupoista), eikä maksa kuin 18€..jo alkoi tapahtua! Huijareita riittää!!

Huomasin

Itselläni oli jokin tulehdus josta ei löynyt syytä mikä on tai mistä tullut. Sen sivuvaikutus oli se, ettei tehnyt mieli sexiä tai edes peli reagoinut mitenkään vaikka olisi paljas pimpula päällä hieromassa, niin ei mitään. Sitten aloin etsimään jotakin luonnon omaa keinoa asiaan, selailin nettiä ahkerasti erektiohäirön tiimoilta. Kunnes löysin pienen oljenkorren, *arginiini* joka kerrottiin tekevän ihmeitä elimistössä jopa niin että heppi pelaa. Tietysti epäilin, ei nyt voi olla niinkään mutta päätin kokeilla ja etsin, mikä on suurin lähde arginiin tuottamiseen. Luontaistuotekauppiaat myyvät kaikenlaista roskaa joilla paranee vain kaupan kassavaranto. Etsin tuolla sanalla *arginii* googlettamalla sen ja löysin luettelon eri tarvikkeista. Parhaat ovat pähkinät, saksanpähkinät tai maapähkinät joissa eniten tuota ainetta. Niinpä menin ja ostin pari kilon pussia maapähkinöitä, luettuani sen antamaa kaikkea hyvää ja aloin syödä niitä päivittäin.
Tähän mennessä n. 1 kk aikana olen syönyt kolme kiloa vähitellen ja aloin huomata jotakin kummaa housussa. Hitto sanoin itsekseni, sehän pentele pyrkii pystyyn ja pelkkäa ajatus naisesta pistää peliin eloa. Ennen niin veltto kuin venttiilikumi onkin nykyisin kuin itse venttiilitappi kovalla tunnolla ja sehän piti kokeilla. Menin ja villitsin erään tytön, kas perkuletta miten kävi sinne meni kuin trukilla ajettu. Eli ei ole kovin potaskaa tuo arginiinista kerrottu asia ja paljon halvempaa kuin mennä roskaostoksille luontaiskauppoihin. Minuun ainakin tuntui tehoavan, toisista huono sanoa mutta sehän selviää kokeilemalla. Ei muuta kuin onnea poijat koitokseen.
Olen samaa mieltä. Luin kanssa arginiinista paljon hyviä juttuja mutta en varman osta mistään apteekista tai luontaistuotekaupasta huijaavat vaa ja on hirveen hintasta!!!!
Sitävastoin ostin 18 kpl 6kilon laatikkoa pähkinöitä ja syön päiväs ainakin kilon.
Kyrpä seisoo kokoajan - kusellakin!!!!
Ajattelin tuplata niin että söis 2 kiloa päivässä mut katotaan ny ku ei meinaa jaksaa ja lihookin niin perkeleesti.
Rahat ei oikeen meinaa riittää ja ajattelin jos rupeis itte viljelemään nuita pähkinöitä?
Kasvaako hyvin onko tietoa?
Nyt menee n. 1400 euroa kuussa pähkinöihin mutta eipähän mene rahat huijari luontaistuotekauppiaille ja kyrpäkin seisoo jumalauta 24/7!!!!!!!!!!!
Haha, syöt ainakin kilon pähkinöitä päivässä, ja meinaat vetää 2 kiloo päivässä :D Just juu... On se hyvä että jollain pelaa huumori seisokin lisäksi xD
Kiitos nauruista!!! Piristi aamupäivää kummasti :DD
Kyll joillaki on kirjallisia lahjoja:D
Ihan turhaa äijämäistä skeptisyyttä ja kyynisyyttä tuo ettei voi luottaa mihinkään luontaistuotteisiin mitä kaupoista saa.

Jos haluaa saada tarpeeksi L-arginiinia niin kannattaa ostaa L-arginiinia eikä mitään trukkilavallista pähkinöitä...

moi

Itel on ainakin toiminut mut oon ottanut sellasii 15-20g päiväannoksii..sit quaraanaa ku oon ottanu samaan aikaan niin on ollut mun mielestä vielä tehokkaampaa.. (en oo ihan varma kuvittelinko mut mun mielestä oli..:)
Just, 15-20g päivässä...3-5 grammaa tekee jo kaiken tarvittavan jos arginiini mitä vedät ei ole ihan p*skaa laadultaan.

L-arg

Huh huh mitä litkua, maistuu vähän paskalle. Salilla en vielä ole nähnyt kovin suurta vaikutusta.
Alapäässä vaikuttaa potkivan sitäkin enemmän, Kyrpä meinas seisoa koko hemmetin yön...mukavia porno unia katsellessa= ) Sama homma sit aamulla, kanki kovana jatkuvalla syötöllä. En tiedä näenkö harhoja, mutta heppi näyttää jopa hieman isommalta kuin enne L-agriniini aloitusta Jos vaikutukset on näin mukavia, niin hyvää litkua.

l-arginiini

Jes samat tuntemukset, otan 2 tablettia päivässä a´1000 mg. Ja jessus, mikä stondis ja kestävyys aivan eri luokkaa. Miksei tätä ole aiemmin keksinyt. Ei minulla paljon ongelmia ole ollut seisovuudessa, lähinnä satunnaista pari kertaa vuodessa. Ei oikein ole toiminut, joko niin väsynyt ym.

Tämä tabu on poweria.....

Arginiini

Itse aloin syödä sitä, koska pitäisi vaikuttaa yleiseen vireystilaan ja jaksamiseen. Tilaan itse sitä jenkeistä, iHerb nimisestä luontaistuote verkkokaupasta. Purkki, 250 kapselia 500mg maksaa noin 10 euroa. Tilaaminen on helpoa, tuotteet tulee noin 10 päivässä. Eikä postimaksuja mene jos tilaa isomman määrän kerralla. Olen ollut todella tyytyväinen. Ekasta tilauksesta saa vielä 5 dollarin alen koodilla TAZ717.
Mistä löysit infoa sen vaikutuksista vireystilaan?

Itse olen kärsinyt pitkään, niin kauan kuin muistan satunnaisista vireystilan notkahduksista (ilmenee 4-5viikon välein ja kestää joitain päiviä).

Tosin nyt ihan hiljattain olen tainnut löytää siihen ratkaisun; pornon käytön totaalinen lopettaminen +masturbaation vähentäminen absoluuttiseen minimiin.
Lue muitakin tutkimuksia kuin suomalaisia, niin saat oikeaa tietoa. Alle 5g annoksella ei ole muuta kuin lumevaikutus. Esim. Röökin vaikutukset verisuoniin nollantuunut tutkimuksissa 3*7g pv annoksilla, tekee siis 21g pv.
kohta alkaa tulla outoja kuolemia
Pelokas ja mistään mitään tietämätön tavis avautuu... Kannattaisiko ehkä hieman tutustua asiaan ennen kuin alkaa laukoa päättömyyksiä?

L-arginiinilla on niin suuret terveysvaikutukset että se pitäisi nostaa framille valtakunnan mediassa ja pääuutisissa.

Se on jonkin aikaa sitten poistettu lääkeainelistalta ja nyt sitä saa myydä lisäravinteena urheilu- ja luontaistuotekaupoissa. Mitä luulet että miksi? Oliskohan siksi että se on todettu täysin turvalliseksi myös suurina annoksina.
Salia harrastaneena olen kyseistä mömmöä jonkin verran vedellyt. Ensinnäkin ihan saatanan pahaa. Pelkkä haju saa jo melkein laatan lentämään. Niin pahaa ja emäksistä, että sekoittamalla perus paska-appelsiinimehuun muutta seos sellaiseksi mauttomaksi litkuksi. Huomattavasti ohjeannostuksen ylittämällä nauttimisella saa salilla ehkä vähän paremman pumpin lihaksiin. Ehkä vähän lisäsi panetustakin, mutta mielestäni aika marginaalisesti. Monet arginiinin käyttäjät ovat kertoneet nähneensä paljon pornounia. Itse harvemmin muistan uniani, mutta en mitään tuollasta kokenut. Summa summarum: hintaansa nähden ei tuossa mielessä eikä salinkaan kannalta järkevä aine.

3432

Hei ostakaa l-arginiinia ufs:lta tai jostain muusta urheilu liikeestä. kapselit tulevat kalliiksi.ostakaa jauhoa saatte urheiluravinteena ufs:lt 14.9e 200g. jamonis paikois alle 20e 200g.tubuis ei oo paljoo paskaakaa l-arginiinia. joudutte vetää niit ihan vitusti ja tulee paljon kalliimmaksi.

Ei ole apua.

Kun vaimo ei anna.

ostin

L-arginiini jauhetta.Kuinka paljon otatte sitä päivässä ja milloin?Kannattaako jakaa annos moneenkin osaan esim jos otais aamuin ja illoin 2.5-3g?
Voi sitä kiskoa ainakin 10g päivässä kevyesti. Ongelmahan on vaan se uskomattoman paska maku (ja haju) ja aika pienet vaikutukset ollu ainaki mulla sekä salin puolella että alapäässä.
Jätä semmonen "vaimo". Eikait se anna ku itse kulkee vieraissa...heheheh. Et ole varmaan tullut ajatelleeksi. naisia on maailma täynnä.
Tai sitten naisella on vain matala libido.

Ei kaikki ole samanlaisia siinäkään suhteessa. Jos nainen ei koe matalia tai olemattomia seksihaluja edes ongelmana niin tätä on vaikea saada korjaamaankaan tilannetta esim. syömällä macaa, ashwagandhaa, l-arginiinia jne.. .

Jos suhteessa on molemminpuolista rakkautta mukana niin aika huono neuvo on sanoa että "jätä se".

Muitakin vaihtoehtoja löytyy, tosin ensin myös vaimo pitäisi saada ymmärtämään että suhde ei oikein toimi nykyisellään niin hyvin kuin sen soisi toimivan että ylipäätään jotain voisi tehdä.
Sun pitää kirjautua koska vaimosi ehkä loksahtanut bittiavaruuden äärirajoille, koita jotain tunnuslukua ja näpyttele nännejä vuorotellen. Jos naama alkaa hymyyn olet lähellä, seuraavaksi avaat varmuuslukon eli hiplaat napaa ja korvantauksia. Kohta ovet aukenee ja voi astella sisään.
Ostin tällästä Finnmaxin L-arginine jauhetta. Eli tätä otetaan 2 mittalusikallista (5g) silleesä et ensin jauhot suuhun ja sitten vettä perään ja nielasu?

AIka outoa kun tuosta mausta jauhettu tossa ylempänä mutta ei tämä kyllä maistu yhtään millekkään :D

Kannattaako seksinharrastuspäivänä ottaa vielä isompi annos kun toi 5g varmuuden vuoksi? Mullakin ongelmia ton kullin kanssa, ei taho päästä pystyyn jännityksen takia.

Eikös ohje ole se

yksi mittalusikallinen päivässä? Meillä on makuaisteissa eroja, minusta se kans maistuu tosi pahalle, melkein yhtä pahalle kuin kortisonipilleriä suussaan sulattelisi...

Veikkaan,että kulli ei nouse..

..ei L-arginiini mikään potenssilääke ole. Jos jännittää niin silloin jännittää
Ennemmin ottaisin selvää,että mikä kyseisen jännityksen aiheuttaa ja sitä kautta ratkaista ongelmaa.

mitä merkkiä?

onko sillä suurta vaikutusta että mitä l-arginiinia syö/juo, kunhan tuote sisältää sitä?
kannattaako hakea apteekista vai jostain urheiluliikkeistä?
Ihan yks ja sama minkä valmistan pakkaamaa ostaa, samaa se on.

Kaikki käy..

Mulla on itellä Fastin l-arginiinijauhetta.. Mutta miten se ei jollain muka maistu? :o Mulla tuo on aivan saatanan pahaa, meinaa pala lentää kun sekoittaa vaikka veteen ja juo.. pakko palautusjuomaan sekotella, niin häipyy sinne suklaan makuun se arginiinin ällöttävä maku..
Ei muuten ole...luepa yllä!
Olen pitkään käyttänyt reiluin annoksin (5-10 g/pv), mutta en ole kovinkaan vakuuttunut tehosta potenssiin, verenpaineeseen, unensaantiin jne. Ylimainostettu aine!
Aloin käyttää 500mg Largiinipillereitä. Ohjeessa sanotaan että pitäis ottaa vain yksi tabu päivässä. Onko niin, että periaatteessa noita vois ottaa vaikka 5-6 kappaletta päivässä ilman riskiä, jos jauhettakin voi vetää 2-3 grammaa?
Onerte
onko muilla näin et vaikuttaa hulluna about pari viikkoo sit vaikutus huononee? ite pari purkkia syöny ja käyny näin molemmilla. nyt taas pitkästä aikaa purkin ostin ja ei siinä ku illalla pari teelusikkaa naamarii ja porno unet pyörii JES! :)
edellisen purkin aikana tuli jo käytyä entiset koulukaverit (tytöt) läpi sekä muijan kavereita tuli lykittyä pyllyyn ynnä muuta kivaa :)
mikä valmiste oot ostanut!?!! =)
Ehdottomasti kokeilemisen arvoista kamaa! 10g päivässä arginiinijauhetta lisää haluja tuntuvasti. Jos jauhetta pystyy nauttimaan, kannattaa hankkia ehdottomasti sitä. Kapselit tulevat pidemmän päälle kalliiksi. Arginiinia voi syödä huoletta isojakin määriä ilman vaarallisia sivuvaikutuksia. Jos kykyjä haluaa parantaa iherbiltä löytyy toimivaa yohimbe nimistä luontaistuotetta. Ginsengit, tribulukset ym. aineet eivät ole osoittautuneet toimiviksi.
Laitetaanpa nyt oma panokseni tähän. Tosiaan, salitouhuja takana yli 10-vuotta. Arginiinia ollut käytössä 2009-> ehkä satunnaisesti tuossa välissä on viikon tai parin taukoja ollu kaksi, eli ei juuri nimeksikään.

Vaikutuksen huomasi jo viikon kuluessa, lähinnä vireytenä. Tämäkin on yksilöllistä eikä se kaikilla vaikuta niin nopeasti, mutta kuitenkin kahden viikon sisällä pitäisi näkyä. Arginiinihan on samaa tavaraa mitä mm. viagrassa käytetään, se on aminohappo joka aiheuttaa typpioksidipiikin ja pintaverenkierto (mihin erektiokin perustuu) lähtee juoksemaan vilkkaammin. Lenkkeilyyn arginiini on hyvä lisä, happi kulkee vilkkaammin veressä sen kanssa. Samoin salille voin suositella, antaa mukavan buustin.

Olen itse pitänyt käyttömäärän 2.5-5g/pv ja mieluusti ajoitan ottamisen n. 30min ennenkuin lähden salille. Arginiinia saa toki ottaa enemmänkin kuin 5g päivässä, mutta en itse suosittele. Keho itsessään valmistaa sitä omasta takaa ja yli 5g päiväannoksilla voi olla huono vaikutus kehon omaan tuottoon. Arginiinissa on kyse siis lisäravinteesta, ei korvausravinteesta, eli pysykää vain siinä 5g päivässä mitä on pussien kyljessäkin lukee, varsinkin jos sitä käytätte aiotte syödä päivittäin. Mitä erektioihin ym tulee niin argiini on hyvä apu, mutta monessa tapauksessa syy "syttymättömyyteen" on kyllä elintavoissa. Miettikää mitä syötte ja miten liikutte (jos liikutte edes!). Ylipaino, tupakointi ja viikonloppu ryyppääminen pois antaa jo paljon virikettä pedin puolelle.

Sitten niille jotka siitä arginiinin mausta vikisee. Makuun tottuu! Se on ensimmäisen viikon tai kaksi hieman epämiellyttävän makuista, mutta sen jälkeen ei ole mitään. Olen ties mitä kokeillut sen kanssa sekoitettavaksi, että maun saisi hillittyä ja olenkin löytänyt oman hyvän vaihtoehdon sille, nimittäin fun lightin päärynä limetti. Jos päärynä juoma uppoaa niin ei maistu kyllä läpi ollenkaan, itseasiassa kun sekoitan arginiinin veden ja ks. limetin kanssa siitä tulee hyvänmakuista. Toisaalta näin refluxivaivasta paljon kärsineenä, eipä nuo pienet makuerot enää vaivaa kun päivittäin tulee hapot ruokatorvea pitkin ylös (ja maku suussa on jotain sanoinkuvaamattoman kamalaa..).

Ostakaa jauheena. Wellmax, UFS, fitnesstukku tai sitten vaan lähi luontaistuote kauppa. Eiköhän tuota melkein kaikkialta saa. Jauheena tulee halvemmaksi reilusti kuin kapseleina ja mielestäni hintaero on niin suuri, että kannattaa kyllä mixata se mieluummin jonkun kanssa kuin maksaa rahana, kaikkeen tottuu, tässä tapauksessa ainakin.
Siis mitä ihmettä?? Ensin luen, että fiksua tekstiä, sitten lisäät että keh osaa valmistaa itse?? Mistä olet tällaista tietoa vastaan ottanut?
Jos olet lapsi, niin pitää paikkaansa, jos olet aikuinen, niin et saa kuin lisäravinteena. Sen takia tätä ainetta juuri pidetään tärkeänä, koska aikuisen ihmisen elimistö ei valmista arginiinia, eikä eläinperäisten tuotteiden arginiini imeydy.
Myös sydän ja verisuonikuolemissa on todettu alhaiset elimistön arginiini pitoisuudet. Ihmetyttää vaan nämä ihmisten omat tutkimukset.." keho valmistaa itse" joo-o. Lueppa lisää.
Ei tuo ollut omaa tutkimustani. Netissä on useita eri kirjoituksia mitkä sanovat samaa. Ihmisen elimistö osaa tuottaa arginiinia (ravinnosta?) ja lisäravinteena siitä saa kuvailemani hyödyt. Joten, lueppa itse lisää vaikkapa tästä: http://www.sydan.fi/jutut/juttu/-/view/134384
Olen keskustellut tuon mikon kanssa l-arginiinista ja voin sanoa rehellisesti että hän ei tiedä hevonvittuakaan koko aineesta..
Ja kaikista teksteistä näkee, että tekee työtä lääkeyhtiöille.
Se ei tee sinusta fiksua että isket jonkun täysin merkitsemättömän tekstin tähän.
Jos haluat ihan oikeasti tietää asiasta,niin lue jenkkitutkimuksia.
Arginiini on suomessa tunnettu vasta 2000- luvun alusta.
Jenkeissä kymmeniä vuosia ennen..
nämä löytyy ihan suomalaisesta wikistä.

"Arginiinin puute ei ole harvinaista, koska eläinperäistä arginiinia ihmisen keho ei pysty hyödyntämään. Arginiinin tarve kasvaa rasitustilanteissa. Arginiinin puute on yhdistetty mm. lisääntyneeseen sydän- ja verisuonisairauksien riskiin."

Arginiinia saa elintarvikkeista joissa korkea proteiinitaso kuten liha, kala, pähkinät ja viljat.[1] Arginiinia on kaikissa valkuaisaineissa. Arginiini on hyödynnettävissä ravinnosta sitä paremmin mitä pienempi toisen aminohapon lysiinin ja arginiinin suhde on. Parhaiten arginiini on hyödynnettävissä ravinnossa, jossa tämä suhdeluku on yhtä pienempi. Erityisen runsaasti arginiinia on pähkinöissä ja seesamissa. Muita hyviä arginiinin lähteitä ovat sipuli, riisi, täysjyvävilja ja sienet. Arginiinia saa nykyään myös lisäravinteena luontaistuotekaupoista. Myös elimistö tuottaa arginiinia, mutta sen syntetisointi on hidasta.

Eli tuottaa, mutta niin hitaalla tahdilla, että sillä ei ole mitään merkitystä ja tarvitsemme sitä ravintolisänä aikuisena.

Ei toki ole pakko käyttää, voit uskoa Mikkoa.
http://www.ravinnetukku.fi/verkkokauppa/aminohappovalmisteet/?num=152580&upotusURI=/verkkokauppa/aminohappovalmisteet/&x121264=Select/Card

Tuolta tulee 100 % L-arginiinille grammahinnaksi alle viisi (5) senttiä. Halvemmalla en ole itse mistään löytänyt, mutta ei tuolla hinnalla kyllä ole valittamista, kun hyöty on kumminkin aika merkittävä. Eli kuten tanpere tuossa edellä sanoi, niin eipä kannata kyllä mitenkään muutoin kuin jauheena ostaa.

Toinen hyvä halujen lisääjä on muuten tribulus. Bodarit käyttäneet perinteisesti testosteronitasoja nostamaan, mihin ei ole tehokas, mutta tuota halukkuutta boostaa kyllä molemmilla sukupuolilla aika mukavasti. Ja yhdessä arginiinin kanssa käytettynä tehokkuus tuntuu vielä nousevan aivan uuteen potenssiin. Jos arginiini on mielestänne pahanmakuista, niin maistakaahan tribulusta... paska maku, mutta panetusta kyllä lisää.
Ei kannata ainakaan liottaa sinkattua rautanaulaa kokikseen, taitaa tulla muitakin metalleja kuin rautaa mukana. Shiitakesienissä on sinkkiä mutta pirun kalliita ovat. Varmaan sienissä yleensäkin mutta kuka tietää. Jos hankkisi jostain osuuskuntameiningillä käytetyn massaspektrometrin saataisiin rahoituspolitiikasta riippumatonta tietoa monesta muustakin asiasta.
L-arginiinia saa myös hyvän makuisena jauheena foreveriltä!!! Auttanut ainakin meillä. Suosittelen!
Mullakin on HGW:tä. :)

Sitä muuten kasvaa suomessakin, suomenkielinen nimi oli varjohiippa tms. Eli siitä vain viherpeukalot kasvattamaan omat mieskuntolääkkeet!
Tässä ketjussa on selitetty kaikenlaista arginiinin vaikutuksista, mutta todisteet tuntuvat olevan kuitenkin aika lailla anekdootteja. Hienoja kokemuksia tietty ihmisillä, mutta en ole vielä ihan vakuuttunut. Tai siis kai sen hyöty urheilusuorituksissa on todistettu, mutta tuo potenssin parantuminen, onko siitä tehty kunnon tutkimuksia? Meinaan, että noissa asioissa se kuuluisa lumevaikutus taitaa olla aika iso tekijä. Eli jos pienessä nupissaan odottaa seksitehon parantumista, niin sitten se kai vähän aina paranee.

Kun olen yrittänyt löytää kunnon tietoja arginiinin vaikutuksista seksielämään, suurin osa sivustoista on tietotasoltaan jotain tällaista jumalattoman laadutonta http://arginiini.wordpress.com/2009/09/27/arginiini/ tasoa, josta on lähinnä huumoriksi (sellaiseksi toki ihan hyvinkin, ihan hyvät naurut tuostakin saa). Kova tieteellinen tieto sen sijaan on kiven alla ja sellaista tuntuu olevan keskustelupalstojen "minun kokemukseni on tällainen" höpinöiden seassa todella vähän.

Itsellä siis tosiaan haussa aineen todellinen vaikutus kohtuullisen terveen miehen potenssiin. Vakavista erektio-ongelmista kärsivien miesten kohdalla hyviä tutkimuksia taitaakin olla tehty, mutta entäs sitten meidän, joilla hommat kyllä ihan ok pelittää, mutta aina voisi pelittää vähän paremmin. Siis: onko muuta kuin anekdootteihin pohjautuvaa näyttöä siitä, että arginiini parantaa tavallisen miehen erektiota ja / tai halukkuutta?

En viitsisi satsata aineeseen rahaa miten sattuu, kun tuota rahaa ei kuitenkaan ole kaikki kaapit pullollaan. Tyhmän tuntuista, että tieto on niin huteraa. Kai jotain kunnon objektiivisia tutkimuksia jossain on, missä olisi verrattu arginiinin ja placebon eroja.
Onko luotettavia linkkejä tai artikkeleita tai jotain?
Jep, hienoja kokemuksia ihmisillä, kannattaisikohan kokeilla itsekkin eikä ihmetellä turhaan aineeseen kuluvaa rahaa, kuukauden satsi n. 13€ ja todellakin toimii. Tutkimuksia on netti turvoksissa mutta jos on epäilevä tuomas niin ei varmasti ole tatti turvoksissa. Testaa vain rohkeasti, toimii kyllä.
Ei ole kyse lumevaikutuksista, se teho huomattiin alun alkaen vahingossa, eli ei odotettu mitään vaikutuksia erektioon vaan se tuli sivuvaikutuksena joka sitten yhdistettiin L-arginiiniin.
tarSami: Viagrassa mun muistaakseni käytetään myös arginiinia ja sen teho tosiaan perustuu pintaverenkierron lisääntymiseen, mistä myös erektiossa on kyse. En rupea mitään tutkielmia sinulle kaivamaan, mutta voin omista kokemuksistani kertoa sen verran, että olen 2008 asti käyttänyt l-arginiinia, lähinnä salin ja lenkkeilyn tehostamiseen, mutta se toimii myös kun puhutaan erektion tehostamisesta ja halujen lisäyksestä. Tarkennan vielä, että halut lisääntyy lähinnä nukkuessani ja näen "seksiunta". Uneni on syvempää enkä herää niin helposti.

Arginiinia saa riittävästi kunhan syöt monipuolisesti, mutta lisäravinteena nautittuna se antaa mukavan buustin kuten yllä mainitsin lenkkeilyyn ja salille. Seksin vuoksi en sitä söisi, varsinkaan jos sinulla ei mitään ongelmia ole edes erektion saamisessa. Myös ne joilla on ongelmia niin ensisijaisesti lähtisin kartoittamaan syitä elintavoista, mm. tupakka, alkoholi, ylipaino, roskaruuat/pizzat tai muuten yksinkertainen ja huono ruokavalio. Ts. ei siitä ole mitään hyötyä jos syöt paskaa ja elät kuin sika.

Purkki arginiinia (400g) on n. 25 euroa ja se riittää normaali käytöllä 3-4kk.
Mulla on lähinnä se ongelma että koska syön muutenkin terveellisesti ja urheilen kohtuu paljon sekä käytän paljon erilaisia luontaistuotteita ja superfoodeja, niin en voi oikein varmuudella tietää että johtuuko mun kova mieskunto ja libido nykyään mistä tarkalleen ottaen. :D
Mutta en valita enkä ole innostunut jättämään kaikkia lisäravinteita jne. pois ja lisäämään takaisin yhden kerrallaan n.1-2kk välein että saisin tietää mikä niistä nostaa libidoa eniten...
Sitä paitsi vastaus saattaa olla että osa niistä yhdessä, toimien synergisesti. :)
Itse olen syönyt yli 5vuotta ja toimii todella. Mutta pitää muistaa pitää breikkiä välissä, koska toleranssi kasvaa ja vaikutus loppuu.
Toisekseen kannattaa tutustua esim. Jenkkitutkimuksiin, koska annosmäärät ovat huomattavasti korkeampia, kuin mitä suomessa puhutaan/suositellaan.
Jenkeissä vuorokausiannokset pyörii 3g-21g mitoissa, joten aika paljon.
Itse olen syönyt kuukauden päivät 8g päiväannosta ja sitten pidän väliä vähintään kuukauden. Antaa myös huomattavasti voimaa treeneihin. Jos ikää yli 50v, niin kannattaa lisätä myös sinkin käyttöä. Molemmat nostavat testosteronitasoa luonnollisesti.
Arginiinistä tullaan varmasti kuulemaan suomessa jatkossa enemmän, koska sillä on tehty jo nyt yli 100 000 tutkimusta, erittäin hyvillä tuloksilla, erilaisiin sairauksiin.
Suosittelen itse maustamatonta arginiinijauhetta.
Jenkkitutkimukset, joopa joo!! Olen niiden kanssa ikäni paininut ja KAIKKI jenkkitutkimusten TULOKSET OSTETAAN!! PISTE!
Jenkit tekee tällä alueella maailma suurinta Businesta ja jakaa kamaa maailmalle. Totta hemmetissä heidän tutmusten tulokset pitää olla parhaat mitä maailmasta löytyy. Avatkaa silmänne ja unohtakaa kaikki jenkkihörinät, mitkä liittyy businekseen!
Se niistä jenkkitutkimuksista..oliko muita kysymyksiä??
Jenkeissä tehdään täysin riippumattomia testejä monessa paikassa, toisin kuin suomessa.
Katsoppa ketkä on suomessa maksanut esim. kolestrolitutkimukset ja samat yhtiöt sitten myy kolestrolia alentavia tuotteita.
Tää ei ollut mikään kysymys vaan silkka fakta.
Onko muuta idioottimaista asiaa?

Lueppa vaikka Harvardin tutkimuksia, ehkä opit jotain.
ProArgi 9 Plus L-arginin

pros&cons

+ tutkitusti paras, huom l-argin ei toimi tehokkaasti yksistään, vaatii esim aminohappo citruliinin, väittäisin, että menee rahat hukkaan, jos vetää vain puhdasta l-argin'iia, testattu on
+ tuotteesta löytyy tietoa
+ saatavana sen makuisena, että tuota voi juoda suoraan veteen sekoitettuna

- yksittäinen purkki kallis
- verkostomarkkinointi business
- vaatii rekisteröitymisen käyttäjäksi -> voi ostaa suurempia määriä, jolloin tuotteen hinnasta tulee kohtuullisempi, esim. jos tilaa 12 setin erän, purkille jää hintaa about 30€, yksittäin about 70€
- suomen verkkokaupasta ei löydy vielä tuota jumbo jar tuotetta,
http://us.synergyworldwide.com/Products/ProductsList.aspx?CatalogId=95

+- perusterveelle ihmiselle ei todettua vaikutusta, perustuu omakohtaiseen kokemukseen, kokeiltu about 6 kk, ehkä huomaan nyt kun kokeilen olla ilman, onko elimistö adaptoitunut ko aminohapolle
kyllä itsekin kävin läpi nuo l-arginiint ja päädyin synergyn tuotteeseen.2v käyttänyt ja erittäin hyvät veriarvot,kolesteroli laskenut hyvin,kunto huomattavasti parempi ja jaksaa treenata paljon enemmän.myyntimiehenä myös tulot pysynyt hyvinä vaikka aika ei ollut mitä parhain.suosittelen proargi9.ja alan nyt itsekin markkinoimaan kun olen omat kokemukset saanut.
Arginiini parantaa verenkiertoa ja auttaa sitä kautta monissa vaivoissa. Runsas arginiin käyttö kylläkin lisää myös herpesvirusten puhkeamisriskiä. Eli kannattaa miettiä tilannekohtaisesti sen käyttöä. Jos esim. herpes puhkeaa helposti niin sinkin ja rasvahappojen lisäys parempi vaihtoehto.
Arginiini ei vaikuttanut mitenkään parin kuukauden käytön kestäessä eikä jälkeen. Näin kävi myös tuttavalleni. Me emme syö punaista lihaa ja ruokavalio sisältää kalaa ja terveellisiä aineksia + täydennysravinteita. Monille arginiini on auttanut moninaisiin asioihin. Avun saaneet ovat kovia lihan syöjiä. Eritenkin sikaa, joka on kautta vuosituhansien tiedetty ihmiselle sopimattomaksi einekseksi. Nykyinen teollisuusnauta on kaikkea muuta kuin syötävää. Nuorta ruoholla kasvatettua nautaa voi kyllä syödä jos kostakin saa.
Muistelen jossakin valmistajan sivuilla varoituksen arginiinin käytöstä jos on syöpä todettu, koska syöpäsolut lisääntyy arginiinin käytön ansiosta nopeammin.

Tiesittekö, että jo 50 vuotias mies voi sairastaa eturauhassyöpää tietämättään. Jos olet 50v ja harkitset arginiinin käyttöä ota ensin selvää - a onko haitallista käyttö syöpää sairastavalle ja - b onko sinulla oireeton eturauhassyöpä.
en olisi tätä päivää uskonut tulevan. noin puoli vuotta sitten lueskelin näitä keskustelu palstoja ja etsin huonoon seisokkiin ja haluihin aiheuttajaa tai ratkaisua. olen 31 vuotias mies ja huomasin kuinka erektio ei ollut enää kuin noin 60-70% entisestä, syytä tälle en tiennyt. no menin tämän ketjun luettuani ostamaan l arginiinia luontaistuotekaupasta. ensimmäisen purkin söin loppuun pari kuukautta sitten ja toinen on menossa nyt. stondis on samanlainen kuin ennen ja näkyy koko yön aina seisovan niinkuin nuorena, kiitos tämän keskustelupalstan aloittajalle ja kommentoijille.
Syöpä taas paranee mm. kannabisöljyllä.

http://syovanvaihtoehtohoidot.wordpress.com/2014/05/23/kannabisoljy/
Halvin tapa on nostaa D-vitamiiniarvot kohilleen.
http://www.ravinnetukku.fi/verkkokauppa/suuret-ja-edulliset-pakkauskoot/

Täysin kasviperäinen L-arginiini. Edelleenkin paras laatu ja halvin hinta.
Minulla olisi Arginiini 500 kapseleita ainakin parisataa
Samoin Maca 500 tabletteja joitakin kymmeniä.
Myös neidonhiuspuu kapseleita.

Oireilleni, joita yritin noilla parantaa löytyi lääketieteelinen diagnoosi, eikä vatsani suvaitse mitään lisäravinteita.

Tarvitseva saa edullisesti mailios. murtsi55@gmail.com
maca on suolesta. mustikassa on sentän antioksedantteja flavonoidea enemmän jos tossa edes ollenkaan, kotimainen metsämustikka on parempi lukenut monestäkin lähteestä.
Nii jostain kiihkoisänmaallisesta patrioottilehdestä. :D
Jotkut kun suosivat SUOMALAISTA yli kaiken vain koska se on suomalaista.

Ei siinä mitään, ihan hyvä marja se mustikkakin on. Samoin kuin mustaherukka.
Ja miksi raahata kaikkea maapallon toiselta puolelta kun lähimetsissä jää marjat keräämättä?
Kannattaa kokeilla L-Arginine Completea! Tuote täysin ylivoimainen ravintosisältönsä puolesta ja yhdessä annoksessa tulee 5g l-arginiinia ja 1g l-sitrulliinia. Lisäksi tässä monivalmisteessa on C-vitamiinia, D-vitamiinia, K-vitamiinia, B6-vitamiinia, B12-vitamiinia, folaattia, magnesiumia, kromia ja astaksantiinia.

Tuotetta saa edullisesti suoraan maahantuojan verkkokaupasta www.proenergy.fi
miksi et halua mainospuhetta, jos kerran haluat ties vaikka apua ongelmaasi? Se on tosi, että apua siitä on mullistavasti. Huomaat itse, kun aloitat Proargi-Mistify aineiden käytön joka päivä jolloin tulokset näkyvät jo kuukauden käytön jälkeen. Miehillä erektio onnistuu ja halukkuus , voih, se on mahtavaa! Kaupan päälle saat muutakin energiaa ja terveyttä.
Mutta, etsipä käteesi Pro-Argin ja Mistifyn myyjä, häneltä sitä saa.
Saako l-arginiiniä apteekista tai luontaistuotekaupasta kapseleina? En haluaisi tilata verkosta vaan hakea kaupasta.
Kapselit tulevat todella kalliiksi. Hyvin varustetuista ruokakaupoista ja luontaistuote kaupoista pitäisi löytyä
Vois pistää tilauksee ja tulla höynäytetyksi pitkästä aikaa.Jos alkaa alakerrassa tapahtumaan jotain niin lupaan että imen omaa keppiäni juurta jaksain!
Oon käyttänyt n. 3viikon ajan erästä finnmaxin tuotetta ja oon ainakin tähän asti ollut tyytyväinen.Itsellä alkoi vaikutukset tuntumaan kunnolla n. 2viikon käyttämisen jälkeen.Ohjeen mukaan pitäisi ottaa 3g/vrk.Olen kuitenkin ottanut 6g päivittäin (heräämisen jälkeen 3g ja ennen nukkumaanmenoa 3g).

Vaikutukset mitä on tapahtunut näinkin lyhyessä ajassa on seuraavanlaisia: mielihalujen nousu,alakerrassa tapahtunut muutosta sekä unen syvyys (unensaanti on muutenkin parantunut).

Alakerran muutoksissa on huvittavaa se että joskus voi alkaa seistä ihan yhtäkkiä vaan,ilman mitään syytä :) Ja tuota tapahtuu ihan mihin aikaan tahansa vuorokaudesta.Ei kyllä todellakaan haittaa yhtään.Ihailtavaa on myös se että stondis kestää kauemmin kuin ennen.

Yhteenvetona sanon että omalla kohdallani ainakin toimii.Voi olla että kaikilla ei mutta suosittelen että kokeilette.Viime viestissäni kirjoitin mm. että "Jos alkaa alakerrassa tapahtumaan jotain niin lupaan että imen omaa keppiäni juurta jaksain!" :) Yleensä piän lupaukseni mutta mut...

No tän voin luvata:jos nämä vaikutukset edes pysyy tämmöisinä lopulta mitä nyt olen kokenut niin voin pitää lupaukseni ja imee omaa keppiäni (sitten kun siihen joskus yletyn) :)
Jos arginiini potkii hyvin, niin kokeilkaapas ottaa tätä vielä kylkeen. Jumankauta;)
http://www.sf-protein.com/?lang=fi&sivu=tuotteet/aminohappovalmisteet/citrulline_malate

Ennen tuli turhaan kärsittyä vuosia "heikosta esityksestä" makuukamarissa. Oman elämänlaadun kannalta L-arginiinin löytäminen oli kyllä yksi parhaista jutuista, kun ei tarvitse enää jännittää toimiiko se nyt ja sen jälkeen jos toimii niin toimiiko tarpeeksi pitkään. Nyt tietää, että toimii ja voi luottaa omaan kroppaansa.
Argiiniinia saa tarpeeksi monipuolisesta sekaravinnosta. Lisinä yli 3 kk:n suurempi käyttö aiheuttaa kehon tottumisen aineeseen niin , että keho ei enää kykene hyödyntämään sitä kunnolla. Eli jos saa alkuun tuloksia noista markkinoijien mainostamista hintavista arginiini-ravintolisistä niin kohta voi kääntyä tavoite vastakkaiseksi. Eli terve järki hoi!

Linkkejä aiheesta:

http://ravintojaterveys.kotisivukone.com/68

ja sudänsairauksiin liittyen lisää arginiinista:

http://www.sydan.fi/jutut/juttu/-/view/134384

"...Kirjallisuushaulla ei löytynyt yhtään tutkimusta, joka puoltaisi L-arginiinin käyttöä dilatoivassa kardiomyopatiassa tai muussakaan sydämen vajaatoiminnassa. Löytyi työ, jossa erään perinnöllisen lihassairauden eläinmallissa L-arginiini lisäsi sydänlihaksen sidekudoistumista (fibroosia) – siis vahingollinen vaikutus.

Olen aikaisemmin käsitellyt L-arginiinia kysymys–v astauspalstalla. Siinä on linkki blogikirjoitukseen 30.11.2011, jossa on lisätietoa arginiinista toisessa yhteydessä. Luontais- ja lisäravinnetuotteiden antamia lupauksia käsittelin myös saman blogin kirjoituksessa 24.10.2011.

Huom! ProArgi-9 -tuotetta mainostavalla sivustolla kirjoitetaan pienellä präntillä: ”Lääkevalvontaviranomainen (Food and Drug Administration) ei ole arvioinut näitä väitteitä. Tämän tuotteen tarkoitus ei ole diagnosoida, hoitaa, parantaa tai ehkäistä mitään sairautta.” Taidatkos sen sattuvammin sanoa!

Ylilääkäri Mikko Syvänne"

Lisäksi arginiini isompina määrinä aktivoi herpesviruksia ja häiritsee muiden aminohappojen hyväksikäyttöä.
IIsot annokset aktivoivat herpesviruksen eli yskänrokon....

http://www.vauva.fi/keskustelu/1486167/ketju/herpes_ja_llysiini

isot annokset L-arginiinia laukaisee herkästi herpeksen jos sellaista vaivaa kantaa.
L-lysiini vastaavasti ehkäisee sen puhkeamista.
Itse en enää viagraa saa sydäntilastani johtuen käyttää ja piti ruveta etsimään muita ratkaisuja "miehuuteeni" ylläpitämiseen. Luontaistuotteita olen pitänyt koko elämäni ajan höpönhöpön-juttuina, enkä kyllä vieläkään niihin kaikkiin usko, mutta pakko myöntää, että minun kohdallani L-arginiini oikeasti toimii potenssiongelmiin - ja oikeastaan haluihin!

Tämänkin viestiketjun useaan otteeseen lukeneena - kuten useat muut ihmiset jotka elävät erektiohäiriön kanssa apua etsien - halusin jakaa tännekin, että apua on ja sitä kannattaa käyttää!

Itse en kuitenkaan viitsinyt mistään luontaistuotekaupasta mennä kyseistä tuotetta ostamaan, niin tilasin netistä ( http://sanaexpert.fi/product/swo/index.php?referer=FI_FI-TA-0-3-0-0-1-3 ) ja tuolta ainakin paketit tulevat "hillityissä" paketeissa nopeasti perille. Tosiaan ei tullut mieleen onko valmisteiden välillä paljoa eroja, mutta ainakin Taurumin on viimeisen kahden kuukauden aikana toiminut todella tehokkaasti.

Toivottavasti tämä viesti rohkaisee muitakin ottamaan pontessiongelmia niskasta kiinni!
Kokeile Kamagra Suomesta postitettuna:
http://kamagradeal.com
Luin ketjun ja päätin alkaa tuotakin lisäainetta syömään.
Potenssi ongelmia minulla ei ole ,kuten ei hormonaalisesti halutonta vaimoakaan.
Mutta liikun paljon , 3,5h yleisurheilua ja ehkä 1h punttia viikossa.
Kalaöjyjä olen syönyt jo vuosia ja tuntuu kuin niilläkin olisi positiivinen vaikutus erektion kokoo. Ajattelin syödä jotain 10-15 g viikossa ja pähkinöitä jauheen lisäksi.

Joku jo tuolla mainitsikin että lääkäreitä ei paljoa kannata kuunella, ei todellakaan.
Lääkärit tekevät varmasti työnsä vilpittömästi ja hyvää tarkoittaen. Mutta ovat lääkefirmojen manipuloimia ja suurin osa pitää kaikkea muuta hoitoa puoskarointina ja hömppänä.
Selkäkipuni jäävät kiropraktikon pöydälle ja kalaöljyjen myötä minulla on 20v miehen verenpaineet. D-vitamiinia popsin ja flunssasta en ole kärsinyt vuosiin. Ja ikää on lähes 50
Alussa toimi finnmaxin l-arginiini mutta ei enää.Toleranssia varmaa tullut.Tuntuu että ei auta mitenkään enää :(

Täytyy pitää parin kk tauko ja kokeilla uudestaan jos auttaisi sitten taas.Tai sitten vaan lopettaa kokonaan tuon käyttö :(
Kyl on eri tuote, vaimo sannoi että kullini on paljon paksumpi, kuin syön tota tuotetta.
ja permaa tulee aivan toisella tavalla ,vaimo hutaa onnesta kun nussin sitä kiimaseen vittuun nyt jaksan nussia pitkään kun tiedän että Kyrpä pelittä.
Joo, kun mä ****** niin **** tyttöystävä **** ******** ************ monta ******* kertaa. Ja sitten päätettiin että ****** ********** aina tästä lähtien! :) Huhhuh!
Toimii todella hyvin naisille suosittelen
Oletko itse nainen ja käyttänyt arginiinia? Kerro lisää vaikutuksista...
Heippa vaan kaikille ! Itse ainakin juon mustikkasoppaa ja ajaa saman asian kuin kalliit jauhopaskat ja kapselipaskat. Mustikkasoppa kunniaan ! Siittimeni ainakin seisoo kokoajan eikä veltostu ollenkaan eli on jatkuva erektio päällä ja kalu nytkii ruikkien spermaa housuihini säännöllisesti päivän aikana vaikka en edes kiihoita itseäni. Ja muuta syytä tähän en ole keksinyt kuin mustikkasoppa kun aloin juoda mustikkasoppaa yhden litran päivässä säännöllisesti, ilmeisesti juuri tuo mustikka mustikkasopassani on syynä jatkuvaan siittimeni kovaan erektioon ja se on todella kova kokoajan. Vai voisiko se olla mustikkasopan jokin muu aines joka erektioni aiheuttaa ? esim sokeri tai perunajauho ?
mulle ajaa saman asian raudan kanssa puuhailu
En Suosittele arganiinin pitkä aikasta käyttöä koska pitkä aikainen käyttö vaikuttaa verenpaineen alenemiseen aivan kuten verenpainelääkkeet, jotka vaikuttaa negatiivisesti erektioon.
sinkki ja l arginiini voi auttaa hieman mutta ei ne ihmeitä tee! Jos oot ylipainoinen niin kannattaa kokeilla laihduttaa. Osterit ja tomaatit voi kans auttaa...
ei kannta mitään ei luonnollista ravintoo vetäää. semmoset kuolee puolitangos
http://fi.wikipedia.org/wiki/Arginiini

Arginiinin puute ei ole harvinaista, koska eläinperäistä arginiinia ihmisen keho ei pysty hyödyntämään. Arginiinin tarve kasvaa rasitustilanteissa. Arginiinin puute on yhdistetty mm. lisääntyneeseen sydän- ja verisuonisairauksien riskiin.

Erityisen runsaasti arginiinia on pähkinöissä ja seesamissa. Muita hyviä arginiinin lähteitä ovat sipuli, riisi, täysjyvävilja ja sienet.

Arginiini on hyödynnettävissä ravinnosta sitä paremmin mitä pienempi toisen aminohapon lysiinin ja arginiinin suhde on.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Lysiini

Suositeltava päiväannos 70 kg painavalle aikuiselle on 0,84 grammaa lysiiniä. Erityisesti kasvissyöjien on huolehdittava riittävästä lysiinin saannista.
Lysiiniä saa elintarvikkeista, joissa on korkea proteiinipitoisuus, kuten punainen liha, juustot (parmesaani), jotkut kalat, pähkinät, munat ja soijapavut. [1]
Elintarvikkeet, jotka sisältävät merkittävän määrän lysiiniä:
Monnikalat, joissa 9.19% proteiinista on lysiiniä
kana, jossa 8.11% proteiinista on lysiiniä
nauta, jossa 8.31% proteiinista on lysiiniä
parmesanjuusto, jossa 7.75% proteiinista on lysiiniä
maito, jossa 7.48% proteiinista on lysiiniä. Maidon proteiinitaso on kuitenkin alhainen, vain 3,37% maidon painosta on proteiinia..[2]
soijapavuissa ja linsseissä, joissa 7.42-5.74% proteiinista on lysiiniä.
muna, jossa 7.27% proteiinista on lysiiniä
munuainen, jossa 6.87% proteiinista on lysiiniä

Joissakin tutkimuksissa on osoitettu lysiinistä olevan apua herpes -virustartuntaan.
Eräs tutkimus antoi lupaavia tuloksia syövän hoidossa yhdistettynä kirkasvalohoitoon.
Mulla ei oikein mitään vaikutusta ollut L-arginiinin popsimisesta.
Tai ehkä halut lisääntyivät ja kesto koheni. En tiedä!
Syön paljon sipulia ja muita ruoka -aineita joten ehkä ei ole aineesta pulaa.
Lopetin aineen syömisen n kuukauden jälkeen juurikin koska se oli niin pahan makuista. Onko aine muuten emäksistä?
Ehkäpä siitä onkin hyötyä, aloitin uuden kokeilu jakson ja ehkä peenis on eerektiossa vähän isompi.
Mutta vaimonikin alkoi ainetta ottamaan ja jotenkin tuntuu tosi tiukalta nykyään.
Katson nyt onko tilanne pysyvä mutta ikinä en ole niin tiukkaa saanut kuin nyt alle viiskymppiseltä vaimoltani :)

Naiset kokeilkaa kaksi teelusikallista viikossa jospa se oma mies alkaakin isolta tuntumaan;)
Ei sen pitäisi naisilla tiukkuuteen vaikuttaa millään tavalla, vaan kostumiseen ja seksihaluihin yleisesti.
Mikä roskajoukko
te olette.
Onko rakkaus fyysinen
asia?
Ehkä haluaisitte pariutua
robotin kanssa?
Mitä?
Rakkaus
on henkinen asia.
Porno on vain
tekopyhää rakkautta.
Ja ei sitäkään,
vaan kuolema.
Älä ole kiukkuinen. Ota ko ainetta ja anna kumppanillesikin.
Seksi on vähän sama asia kuin raha. Kumpikaan ei yksistään onnea tuo, mutta molemmat helpottaa kummasti elämää.
Great – I should certainly http://i-netwebdesign.com/ pronounce, impressed with your web site. I had no trouble navigating through http://handmadeseo.com/ all tabs and related info ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for http://easyflipping.net/ before you know it at all. Quite unusual. http://seobacklinkservice.org/ Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, site theme . a tones way for your client to communicate. Excellent http://ideasonpage.com/ task..
Mulla toimii, mutta vaikutus sukupuolitoimintoihin on vähemmän tärkeää. Esim. yleisen olon paraneminen ja elimistön tietty putsaantuminen ovat hienoja vaikutusia. Otan ainetta tosi hintsusti, gramman-puoltoista, enkä edes jatkuvasti. Jos fyysiset työt tai treenit vähissä, en ota sitä pakosti, kuten haaraketjuistenkin kohdalla käy (BCAA:sta tuntuu olevan hyötyä palautumisessa).
Ei ole pahanmakuista Synergyn tuote Proarge9+. Ja toimii. Miehelläni on ollut jo vuosia eturauhasvaivoja eli kipua jatkuvasti ja vaihdellen, nyt kuuden viikon käytön jälkeen kivut poissa kokonaan. Lisäksi toimii luonnollisena viagrana, myös naisella :)
May I simply say http://fantasticdecks.com/ what a comfort to discover a person that http://teds-woodworking-info.com/ truly understands http://diyshed.org/ what they are discussing on the net. You certainly understand how to bring a problem http://smarthomebusinessideas.org/ to light and http://makemoneyonlineguides.com/ make it important. More and more people should look at this and understand this side of your story. I was surprised that you aren't more popular since you surely possess the gift.
 /   /  /  / L-arginiini

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku

E-Kontakti
38 v. Uusimaa
30 v. Satakunta
39 v. Uusimaa
45 v. E-Pohjanmaa
36 v. Uusimaa
35 v. Satakunta

LÖYDÄ SEURAA TOSITARKOITUKSELLA!

Haen naista:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.
Haen miestä:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta