AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Prolaktiiniarvo korkealla?

Prolaktiiniarvo korkealla?

3 Vastausta 3 197 Lukukertaa
Sain tänään gyneltä tulokset hormoonikokeista (sekä miehen simpoista). Miehen simpat oli laiskanpulskeita liikkumaan ja tämän perään Gyne sanoi, että minulla on aivojen välittäjäaineen (prolaktiinin?) arvo siellä normaalin yläpäässä =/ Saatiin lähete Keskussairaalan gynekologiselle osastolle tarkempiin tutkimuksiin.

Onko kellään tietoa, mitä tuo lähes korkea prolaktiiniarvo tarkoittaa/ mitä se aiheuttaa/ mistä se johtuu? Lääkäri ei ollut kovin innokas asiaa selittämään, vaan sysäsi vastuun jo tässä vaiheessa sinne jatkotutkimuksiin.

prolaktiini...

itselläni prolaktiiniarvt hieman korkealla, oireina minulla oli maidon eritys rinnoista. Tuli siis maitoa kun puristi rintaa, vaivasi pari kuukautta ennen kun varasin ajan lääkärille, sitten otettiin verikoe, missä prolaktiini hieman koholla.

lisäys...

aiheuttaa sen ettei voi tulla raskaaksi silloin kun arvot koholla. esim. jos imettää silloi prolaktiini koholla, joka estää raskautumisen...

Kiitos...

Tiedosta. Ehdin vain jo ajatella kun gyne puhui niistä miehen simpoista, että tärppäämättömyys johtuisi enemmän niistä siittiöistä, mutta ilmeisesti enemmänkin on sitten syynä tuo hormoniarvo, joka on normaaliarvon yläpäässä =/

No, kai tuolle on jotain tehtävissä sitten kun saadaan se aika sinne Keskussairaalan gynelle.
 /   /  / Prolaktiiniarvo korkealla?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta