Hyviä romanttisia animesarjoja?

animefan*

Niin.. Otsikossa se jo tulikin :) Eli ehdotuksia ja hieman kuvauksia hyvistä, romanttisista animesarjoista :)Kiitos jo etukäteen :)

55

6105

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • oca69

        Midori no hibi... hauska ja romanttinen :D


    • witching.hour

      Tekisi mieli sanoa vaikka mitä, mutta jätän väliin :x

    • fan

      Unohdit ehkä kaikkien aikojen parhaimman romanttisen sarjan... Eli Kimi Ga Nozomu Eien:n

      • Emeraldas

        Harvemmin katson romattisia sarjoja, mutta tämä oli pakko katsoa kokonaan. Tosi ihana!


    • Lettuce

      Olen sitä mieltä, että Mermaid Melody Pichi Pichi Pitch on aika romanttinen shoujo... Lisätietoja:
      www.mermaidmelodysuomi.urli.net

      • Lettuce

        Unohdin aivan hyperkawaiisokerisen shoujosarjan nimeltä Wedding Peach! www.wpw.urli.net


    • Life_705

      Ouran High School Host Club - Humoristinen animesarja täynnä romantiikkaa ja hyvän näköisiä miehiä :)

      Princess Tutu - Tyttö yrittää pelastaa sydämmettömän prinssin johon hän on toivottomasti rakastunut

      Karin - Vamppyyrityttö yrittää ystävänsä kanssa (joka on poika) pitää salassa sen, että tyttö on vamppyyri

      Tässä nyt joitain sarjoja jotka oli pakko katsoa läpi asti.. ;)

      • Danisko

        Se oli kyllä hyvä! Sopivan pitkäkin vajaa 30 jaksoa, hyvät juonenkäänteet ja tarina itsessään mainio.


    • ...ja minähän katson vain hyviä sarjoja ;)

      Lovely Complex
      -Kertoo (japanilaisissa mittakäsityksissä) hyvin pitkästä tytöstä ja hyvin lyhyestä pojasta. Sarjan alussa he lyövät vetoa siitä, kumpi löytää itselleen ensiksi seurustelukumppanin. Mutta pian tyttö huomaa ihastuvansa kyseiseen poikaan, joka, ikävä kyllä, kuulemma ei pidä pitkistä tytöistä. Sarja on hyvin koominen, mutta sisältää paaaljon romantiikkaa.

      Kimi Ni Todoke
      -Juuri meneillään oleva sarja, joka kertoo tytöstä, jota kaikki hänen luokkalaisensa pelkäävät. Hänestä liikkuu pelottavia huhuja (kuten että hän osaisi spiritismiä), mutta todellisuudessa hän on vain hyvin arka ja eikä juurikaan omaa sosiaalisia taitoja. Luokan komistus alkaa hiljalleen huomioida tyttöä, ja sarjan edetessä tyttö alkaa tulla esiin kuorestaan ja huomaa samalla ihastuvansa.

      Fushigi Yuugi
      -Legendaarinen tarina kahdesta yläastetytöstä, jotka maagista kirjaa luettuaan joutuvat keskiaikaista Kiinaa muistuttavaan maailmaan. Tytöistä tulee erinäisten asioiden vuoksi vihollisia toisilleen, ja sarjan päätyttö huomaa, että häntä pidetään jumalaisena papittarena, jonka tehtävänä on koota Suzakun seitsemän soturia pelastaakseen kokonaisen kaupungin. Eräs näistä sotureista alkaakin pian merkitä tytölle enemmän kuin itse tehtävä...

      Victorian Romance Emma (tai vain Emma) & Emma Second Act
      -Sarja kertoo Emma-nimisestä palvelustytöstä 1800-luvun Englannissa. Emma rakastuu vastoin kaikkia sääntöjä yläluokkaiseen William Jounsiin, ja tarina kertookin heidän yrityksistään tavoittaa toisensa luokkaerojen vallitessa.

      DNAngel
      -Sarjassa nuori poika saa tietää olevansa legendaarinen varas Dark, joka herää henkiin aina suvun miespuolisen jäsenen ruumiissa. Poika on ihastunut luokallaan olevaan tyttöön, joka puolestaan rakastuu Darkiin, eikä täten huomaa pojan epätoivoisia yrityksiä. Tämä oli nyt vähän kömpelö selostus, mutta sarja on paljon "sisällökkäämpi" kuin mitä tämä antaa ymmärtää.

      Itazura Na Kiss
      -Kotoko on kömpelö tyttö, joka on ihastunut koulunsa priimusoppilaaseen, Naokiin. Naoki torjuu Kotokon lähestymisyritykset, mutta tilanne muuttuu pian, kun Kotokon ja hänen isänsä on talonsa sortumisen jälkeen muutettava Naokin perheen luokse.

    • ...

      Voivoi...Onhan yaoi/shonen ai myös romanttista?Onhan?

      Gakuen heaven

      Aivan yliromanttinen, hörhelöinen shonen ai, ei väkivaltaa tai seksiä, söpöjä poikia, kaikki mahdolliset shonen ai clisheet-suosittelen

    • kiokushitaka

      Gakuen Heaven X''DDD Eiii kuolen, vähän on lol sarja. Manga, peli, anime. Joo, anyway.. BL on romanttista silloin kun haluaa sen romanttisena, sitäkin löytyy montaamontaa eri lajia. Riippuu kuka kysyy ja mitä tarjotaan.

      Onpa vanha keskustelu, tuskin alkuperäinen kysyjä enää edes muistaa tän olemassaoloa. :'DD
      Romanttisiksi animeiksi laskettavia sarjojahan on satoja. Kannattaa miettiä tarkkaan mitä hakee, haluaako katsella söpöilyä, totista, komediaa, fantasiaa, isoja silmiä vai realistista piirtotyyliä, naiivia vai kehittynyttä tarinankerrontaa, perusheteroa vai samasukupuolidraamaa, miehille vai naisille suunnattua ja vielä minkä ikäisille. Jos vertaa vaikka jotain yli-ihkutuskawaii-jeejee-shoujo-sarjaa, jossa 13-v tyttö ja poika käyvät 200 jakson ajan valtataistelua kehtaisiko sitä pussata vai ei, ja sitten vakavaa kolmiodraamaa vaikka kolmen nuoren aikuisen naisen välillä 2010-luvun Tokyossa, niin asia on aivan eri. (Jättämättä laskuista pois sitten niitä miehille ja pojille suunnattuja haaremisarjoja)
      Me fanit ollaan erilaisia, on aika vaikea tuosta vain etsiä jotain yhtä romanttista sarjaa.
      Onpas mulla negatiivisen kuuloinen äänensävy nytten. XDD

      Mulla on ihan oma makuni romanttisuuden suhteen, joten en sano mitään. Tai jotkut ei pidä niistä mistä minä. Okei. Esimerkiksi Byousoku 5 Centimeter on älyttömän kaunis minisarja, Fruits Basket samoin, mutta anime loppuu harmi vain kesken joten suosittelen sitä mangana, sitten vaikka Kashimashi, Paradise Kiss ja Nana, pakko mainita Inuyasha koska se on niin nostalginen, Gankutsuou (8DD) sekä Junjou Romantica, Loveless ja Gravitation sekä animena että mangana - jos siis BL ei pelota.

      Joo postaan taas järkeviä, joita kukaan ei edes anyway lue. lol.

      • RE^^

        Hehhe lukihan joku vuodelta 2010. ;´´P


    • tocantis

      Päivittäisin listaa:

      Kaichou wa maid sama (iiihana!)

      Skip Beat!

      Kai osaltaan myös Bakuman mutta siitä on vasta 6 jaksoa joten vaikea sanoa..

      • Animegirl99

        Suosittelen Special A nimistä animea!!!!!!! Ihan loistava. Tarinan päähenkilö Hikari niminen tyttö on koulunsa parhaimpia oppilaita, mutta samalla ikuisesti kakkossijalla, mikä harmittaa häntä suunnattomasti. Koulun paras oppilas Kei on hänen pahin kilpailijansa ja Hikarilla onkin pienoinen pakkomielle voittaa Kei edes jossain. Sitä Hikari ei tosin tiedä, että Kei on todellisuudessa rakastunut häneen, vaikka tämä kiusoitteleekin tyttö jatkuvasti "Miss 2nd". Tarinassa seurataan myös muiden (S·A) oppilaiden kommelluksia.


    • ihmeessä

      Toradora! nyt! oho siinä oli neljä sanaa... =D

    • ''random''

      mitähän se BL mahtaa tarkoittaa? Asia mainittiin ainakin kiokushitakan kommentissa...voisiko kenties joku valaista asiaa? ^^

    • gfgdj,dg.

      BL tarkoittaa Boy love = yaoi = poikarakkaus = hahaha eli siis lyhyesti ja ytimekkäästi homoilua.. Itse rakastan yaoi:ta

    • jokuhöpönöpö

      oisko mitään tosi tosi romanttista animesarjaa? oon itse katsonut näitä: fushigi yuugi, inyasha, ranma, ja myös tokyo mewmewii.. ja ja jeannea, elfen lied, toradoraa, siinä nyt joitakin :p Kiitoksia vastauksista jo nyt! :)

    • RAKASTAN YAOITA! :D HAHA! HYVÄ JOS ON PAAALJON MUITAKIN :) PYYTÄKÄÄ KAMUKS KAIKKI YAOI JA MANGA ANIME FANIT ::D OIS KIVA TUTUSTUU KU EN OIKEE LÖYÄ SELLASII IHMISII :::)

      • iidguxd

        metoo


    • okuyghbgfre

      Noooo en tiedä luokitellaanko tämä sarja romanttisiin... Mutta on mielestäni ehkä tähän mennessä yksi parhaista animeista (ainakin romantisuuden kannalta.) Vaikkakin verta siinä hivenen on, koska kyseessä on vampyyri aiheinen anime, mutta ei kuitenkaan liikaa ja toiminaakin on vähäsen juu. Mutta enemmän aihe keskittyy kyllä yuki nimiseen tyttöön ja sen ympärillä oleviin henkilöihin kuten esim. kanameen ja zeroon ainakin.

      - Vampire knight

      ja viimeksi katsoin tuon lovely complex. Oli ainakin huumoria ja romantiikkaa. Mukavaa katsottavaa.

    • Vampire Knight Love
    • Dangoodangoodaikazok

      CLANNAD ehdottomasti katsottava jos ei vielä ole katsonut :)
      Kertoo high school-pojusta nimeltään Tomoya Okazaki, jonka elämä ei ole ruusuilla tanssimista ja hän vihaa kaupunkiaan jossa asuu. Päivät kuluvat perseillen parhaan ystävän Yohei Sunoharan kanssa tämän poikamiesboxissa. :D Kunnes Tomoya tapaa Nagisa Furukawan, tytön, joka haluaisi aloittaa näytelmäkerhon. Pohjimmiltaan ystävällinen, mutta suorasanainen ja piikittelevä Tomoya lupaakin auttaa Nagisaa tässä. Samalla he tutustuvat uusiin ihmisiin, kaksosiin Kyou ja Ryou Fujibayashi, Tomoyo Sakagamiin, Kotomi Ichinoseen, Fuko Ibukiin jne. Pikku hiljaa Tomoya alkaa huomata ettei elämä olekaan niin yksitoikkoista kuin hän aluksi luuli. CLANNADilla on myös toinen kautensa Clannad ~After Story~, joka on todella koskettava.
      Tätä ei voi jättää väliin :------).

      • Erqe

    • kjeh :3

      suosittelen että katsotte Rurouni Kenshiniä. aaivan mahtava sarja, jäin koukkuun heti ja olenkin katsonut kaikki jaksot jtn kolme kertaa x3.

      kertoo kenshinistä joka oli 10 vuotta sitten palkkamurhaaja mutta surmattuaan "vahingossa" rakastettunsa, kenshin jättää palkkamurhaajan hommat ja ryhtyykin pelastamaan ihmisiä miekan avulla muttei tapa ketään. kenshin tutustuu kaoru nimiseen nuoreen naiseen jonka luo kenshin majoittuu. kenshinin ja kaorun välit lämpenevät ajan myötä roimasti. kenshin ihastuu kaoruun ja kaoru kenshiniin mutta sitä ei välttämättä huomaa heti kun taas kaorusta huomaa selvästi että hän on jo rakastunut kenshiniin mutta molemmat pitävät sen omana tietonaan. kenshin joutuu moniin vaarallisiin taisteluihin kaorun ja heidän kavereidensa kanssa.

      pahoitteluni jos kerroin liikaa.. :D mutta kannattaa katsoa jos pitää sekä hauskoista että romanttisista sarjoista.

      toinen hyvä sarja on Inuyasha, kannattaa sekin katsoa. jäin koukkuun heti :D

      kolmas hyvä on Chobits, jäin tähänkin koukkuun xD

      muita omasta mielestäni hauskoja, romanttisia ja koukuttavia:

      - Full Moon wo Sagashite
      - Fruits Basket
      - Full Metal Panic The Second Raid

      • kjeh :3

        "kertoo kenshinistä joka oli 10 vuotta sitten palkkamurhaaja mutta surmattuaan "vahingossa" rakastettunsa, kenshin jättää palkkamurhaajan hommat ja ryhtyykin pelastamaan ihmisiä miekan avulla muttei tapa ketään." niin siis tämä ei ole samassa "sarjassa" kuin tuo muu mistä kerroin.. :D:


    • sesasu

      Tämä ei sillai kuulu tänne, mut kyselisin teiltä ideoita rakkausroomaaneihin, joita ajattelin kirjoittaa :)) Kaikki ideat käy!Kiitos!

    • innoS tunutsonnI

      Suosittelen Eureka Seveniä.

    • animeromantikko

      Minä jäin koukkuun Peach girl ja Aishiteruze baby nimisiin sarjoihin. Tykkäsin itse tosi paljon!

    • subarux

      Voiko joku kertoa mistä sarja: Mirai Nikki oikein kertoo? Oon yrittäny ottaa selvää, mut en löydä :Z

    • Sarja kertoo Amano Yukiterusta joka kirjoittaa päiväkirjaa puhelimellaan joka päivä. Pian kuitenkin hänen elämänsä muuttuu kun hän tapaa Deus Ex Machinan (jonkun sortin maanpäällinen jumala tjn vastaavaa) joka on kuolemanpartaalla ja etsii itselleen seuraajaa. Löytääkseen parhaan hän järjestää kilpailun. Selviytymis pelissä on Yukin lisäksi 11 muuta ja hänen ainoana apunaansa on hänen tulevaisuuden kertova päiväkirja ja hänen sekava tyttökaverinsa Yuno jonka hän tapaa.

      Yritin selittää mahdollisimman yksinkertaisesti, toivottavasti oli edes jonkun verran apua :D

      Olen katsonut muutaman jakson ja vaikutti aika mielenkiintoiselta. :)

      • subarux

        Joo kiitos autto paljon :DD Aloin itsekkin katsoo ja hyvältä vaikuttaa :))


      • kysymys vaan

        En oikein tiennyt mihin muualle tämän kysymysken laitan joten kysyn tässä,että osaako kukaan sanoa mistä voisi katsoa mirai nikki:n sensuroimattomana?


    • SamojaVanhojaAina

      Hei! Voisitteko pliis suositella joitakin hyviä, katsottavia, romanttisia/ draamaa saa olla, animesarjoja? Etsisin uusia sarjoja kun en jaksa katsoa samoja vanhoja :(( En vaa tiedä mistä löytäisin niitä ''hyviä'' animeja. Ei mitään pikkutyttöjen tokyo mewmewiä kiitos :D Sellasia mitä jaksaa katsoa!! KIITOS!!!!

    • Erqe

      Aivan UUSISTA, on Koi To Senkyo ToChocolate, Vanhoista Dog Days, ja Myself;Yourself true tears, clannad, clannad after story, air, kanon 2006 versio

      siinä nyt muutama

    • fandeeee!

      Reimei no Arcana!!!!! :DDD mutta siiis manga!

    • SP fani

      Täs on yksi hyvä Strawberry Panic (yuri) aivan mahtava sarja, joka kertoo Aoi Nagisasta joka menee tyttökouluun ja matkan varrella tapaa uskomattoman kauniin Hanazono Shizuman.Shizuma iskee heti katseensa Nagisaan ja tästä se romantiikka alkaa.Draamaa tässä tarinassa on. jos pidät yuri animesta katso tämä lupaan että et pety.

    • ichigo<3masay

      Nyt päivittäisin listaa.olen pitkään etsinyt videoita youtubesta ja tämä keskustelu auttoi minuakin paljon joten kiitokseksi kerron kolme lempisarjaani
      Ensimmäisenä on lempparini niin animena kuin kirjana TOKYO MEW MEW
      Kertoo tytöstä joka ihastuu koulunsa söpöinpään,ystävälliseen ja kaikkien(melkein)tyttöjen suosikki poikaan...Tyttö muuttuu yllättäen oikeuden puolustajaksi ja taistelee avaruus olioita vastaan etsien samalla muita kumppaneitaan...sarja on suosikkini täynnä romantiikkaa ja fantasiaa ja varsinkin paras kohta on kun selviää kuka on "sininen ritari"...SUOSITTELEN ETTÄ KATSOTTE

    • ichigo<3masay

      Viel ois lisää ei mahtunu tohon
      Daa daa daa
      Sailor moon
      Pelinä:flirtti stoori
      Suosittelen

    • Jos joku ei oo viel sanonu niin Kaichou wa Maid-sama on PARAS. tarina kertoo tytöstä joka käy lukiota ja tämä tyttö on töissä kahvilassa. tyttöön on ihastunut poika joka aina pelastaa hänet pulasta/vaikeudesta , se on vaan niin söpö kannattaa kattoa!! :)

    • ichigo<3masay

      Myös save me lollipop on tosi hyvä

    • ichigo<3masay

      Ja h2o foot prints in the sand...en ole varma kirjotettiinko noin

    • Sevena

      Fruits Basket... Maailman paras sarja ikinä! ♥.♥

    • TomHill
      • Ichigo Momomiya

        Tokyo MewMew!! SE ON MJAAAAILMAN PARAS KIRJA/SARJA!!!! SUOSITTELEEEEEN!!!!!! Lukekaa eikös njaa? ~nya!


    • pyllykaija

      jos et sword art onlinee oo kattonu nii... oot missannu paljo ;)

    • Fizel

      Ao haru ride, sword art online, Kaichou wa Maid-sama, School Rumble, My little monster, Kimi ni todoke, Say I love you, Lovely Complex, Kokoro connect, Spice and Wolf, Nana, Bakemonogatari, siinä muutama :D

      • Karin fani 13.v

        Moi.
        Onko tekijän mielestä Karin Anime hyvä?
        Jos on niin mikä jakso?
        Mun lemppari on jakso 14.
        Se on kiva ja se winner näyttää ihan meijän
        Luokka laiselta pojalta.
        Tykkään myös sen kohtauksista suihkussa.
        Ja muuten mikä ikä suositus/ikä raja on?
        Pikku siskonikin kattoo ja on 12.v
        Voiko olla haittaa?
        T:huolissaan oleva sisko.:)!


    • ya!
    • Willyliini

      Say I love you

      Tos on ^

    • Animefan

      Inu x boku secret service, kaichou wa maid sama, special a, sword art online, earl and fairy, soredemo sekai wa utsukushii, ouran highschool houstclub.... esimerkiksi :D todella hyviä animeja

    • Shirayuki

      NO TÄSSÄ TULEE PARI ;)

      Akagami no shirayukihime

      Diabolik lovers (vampyyrisarja <3)

      Shugo chara

      Swort art online

      Neppuu kairiku bushi road

      Tokyo mew mew

      Kamisama kiss

      Itazura na kiss

      Say i love you

      RAKASTAN ANIMEA JA MANGAA!!!!!!!! ja onhan noita muitakin, mutta ei nyt tule mieleen.
      PS. kaksi ekaa on parhaita <3<3<3<3

    • Animepoju69

      Nazo no Kanojo x (Mysterious Girlfriend X)
      Aivan hemmetin hyvä anime
      harmi vaan, että vaan 13 jaksoa ja seuraavaa kautta ei ole näköpiirissä

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1779
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe