AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / olkapää

olkapää

9 Vastausta 5 494 Lukukertaa
osaisiko joku sanoa mikä on vikana kun eilen illalla 10 aikaan alkoi olkapäätä vihloa ja jomottaa ja pistää jostain todella syvältä, ei siis mistään lihaksista. otin buranan (400mg) ja kävin nukkumaan yöllä heräsin 4 aikaan ja kipu oli todella sietämätön, ajattelin että päivystykseenkö tässä pitää lähteä. istuin sängyllä 15 minuuttia ja epätoivoisesti hieroin kipeää kohtaa ja asetuin sitten makuulle oikealle kyljelle, niin että kipeä olkapää oli allani, jostain kumman syystä kipu lakkasi ja nukahdin ja nyt heräsin ja nyt pelottaa että tulee takaisin. oikea olkapääni on ajoittan reistaillut aiemmin, samanlainen kipu on tullut mutta ollut kohtauksittaista. nyt olkapäätä jomotti koko ajan ja kipu säteili ymäpäriinsä. mitään en ole tehny, mikä olisi rasittanut olkapäätä tai muutenkaan....

osaisiko joku sanoa, mistä johtuu jne.?

Rasitusvammako??

Urheiluhierojan näkökulmasta voidaan sanoa, että kyseessä voi pahimmassa tapauksessa olla kiertäjäkalvosimen tulehdus, mutta todennäköisesti se on normaalia venähtämistä, joka menee ajan kanssa ohitse. Kannattaa kuitenkin käydä lääkärillä näyttämässä, jos ei parane viikon sisällä. Älä rasita kättä tuon viikon aikana liiemmälti.

Kts. linkki mutta älä hätkähtä (verta ja leikkausarpia), äläkä lue lääkärikirjaa väärinpäin. http://www.invalidisaatio.fi/index.cfm?doc=2679

olkapää

niin en tiedä, voi ollakkin. mietin vaan sitä mistä se olis rasittunu, koska mieleen ei tule mitään mistä se olis rasittunut/venähtäny. mutta huomasin just, että kun pyöittelen kättä ja olkapäätä, niin se naksuu mielettömästi ja välillä jossain asennossa sattuu...

mutta kiitos avusta ja jos tulee mieleen jotain muuta niin kerro ihmeessä.

korppilisäke

Kyseessä on ns.korppilisäkkeen pinne(krooninen)ja johtuu niskan c6 nikaman virheasennosta.Vaiva aiheuttaa myös keuhkotason vajausta.Lääkäristä ei tähän vaivaan ole apua vaan hyvä jäsenkorjaaja tuon korjaa kertakäynnillä.

hyvä

mutta ties vaikka olis tottakin, kannattaa ainakin kokella ennen kuin tuomitsee nämä vaihtoehdot tai suostuu leikkaukseen ilman selkeää perustetta tai turhantakia popsii lääkkeitä!

kiitos

kiitos siis vastauksestasi...

oletko tosissasi, niskan nikamastako tämä johtuisi?

on todella paljon mahdollista, koska kärsin niska, hartia vaivoista ja tensiopäänsärystä. eli siis niskani on todella huonossa kunnossa.

mitä tarkoittaa keuhkovajaus?

mainittakoon vielä että kipu pahenee sisäänpäin hengitettäesssä.

voisitko antaa lisäselvennystä tuosta asiasta? tai vaikka linkin?

korppilisäke

Vastaukseni pitävät aina paikkansa,monesti ei vain ymmärretä että joku pystyy näin netin välityksellä vaivoja katsomaan.Vastaukseni pyrkii olemaan aina ohjeena,jota kysyjä voi hyödyntää.Itselle toki vaivan korjaaminen olisi helppoa(kaukoparannuksella)vaan jokaisen on löydettävä hoitajansa.Huomasit varmaan että vaiva vähän helpotti,näin käy kun pelkästään katson vaivaa.

Keuhkosyöpä voi

Luin juuri eilenillalla miehestä, jonka keuhkosyövän ensioire oli mystisesti kipeytynyt olkapää.
Tänään olen polttanut vain yhden tupakan,sillä minua kammottaa: itselläni on olkapää ollut lievästi kipeä ainakin kahden kuukauden ajan. Sitä ennen samassa kädessä sormissa oli jonkinasteista hervottumuutta, mutta ei pahaa jo kesästä lähtien.
En ole satuttanut kättäni mihinkään, en tee raskasta työtä. Olen ollut terve ikäni ja ainut paheeni tupakanpoltto (liki 20 v.=. Kummastuttaa, kammottaakin. Nimimerkki Toinen olkakipuinen

Liki 20 v tarkoitti siis

ollakseni rehellinen, kyllä se yli 20:n vuoden jo menee: kamalaa!!!

Nyt olis hyvä aika lopettaa

Minulla on myös olkapäävaivoja ja siksi lueskelin noita sivuja. Siinä huomasin että olet ajatellut vakavasti tupakanpolton lopetusta. Itse poltin 17v ja olin jo muutaman vuoden ajan ajatellut vakavasti lopettamista. Niimpä rintakivun seurauksena lopetin tupakonnin joka oli yllättävän helppoa kun olin oikein asennoitunut.Hyväksi harkittu teko. olin tiukkana enkä ottanut sitä ensimäistä tupakkaa sen jälkeen kun lopetin.Niimpä jokainen päivä oli siten helpompaa että kun tupakka tuli mieleen se entistä nopeammin meni pois mielestä ja tuli mieleen entistä harvemmin. Appiukkoni lopetti tupakan 60 vuotiaana poltettuaan yli 40v ja kerkesi olla tupakoimatta 27v eli nimttäin 87 vuotiaaksi ja oli sitä mieltä aina että jos ei lopettanut hän ei olisi elänyt niin vanhaksi. Jatkuvat rintakivut ja yskä loppui samalla kun tupakka jäi pois. Nyt toivon sulle voimia lopetuksen koska motivaatiosi on hyvä silloin se onnistuu.
 /   /  / olkapää
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta