AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  / Kysy Pakkotoistosta, Mike vastaa

Kysy Pakkotoistosta, Mike vastaa

205 Vastausta 41 417 Lukukertaa
Noniin. Jo kohta kaksi vuotta täällä on keskusteltu Pakkotoistosta ja kovin valitettavan usein negatiiviseen sävyyn. Osa viesteistä on ylittänyt lain rajat, mutta onneksi suurin osa on tavallista negatiivista kommentointia.
http://koti.mbnet.fi/mtmm/print/4.jpg

Jotta perättömiltä huhuilta ja turhala loan heitolta vältyttäisiin, niin voin vastata kysymyksiinne kun kerran Pakkotoistosta täällä keskustellaan päivittäin.

Kysykää siis nyt kaikista ongelmakohdista mitä keksitte, tai kommentoikaa muuten. Nyt saatte sitten ihan asianomaiselta vastaukset.

Muuten sanoisin vain, että zemppiä treenaamiseen ja imekää netistä tietoa, turhaan ei Pakkotoistokaan ole pystyssä ollut.

ravinto

Löytyy ravintopuolelta. Oli hetken poissa neuvottelujen ajan.

Kysymys

Mistä uskot johtuvan että täällä foorumissa on välillä puhuttu negatiiviseen sävyyn pakkotoistosta, Fastin tuotteista ja mm. mass blast:sta? Monesti on heti perään ylikehuttu toisen firman ja yleensä u-kirjaimella alkavan firman tuotteita..

vastaus

Vaikea sanoa. Olen itse ihmetellyt miksi niin vahvasti Pakkotoistoa ja esim minua vastaan hyökätään. Me vain myymme Fastia, olemme yksi neljästäsadasta jälleenmyyjästä, mutta jotenkin se negatiivinen kirjoittelu Fastin kohdalla johtaa aina Pakkotoistoon. Mass blast on herättänyt varsinkin kauheasti kehuja ja myös sitten haukkuja. Se on kuitenkin vain yksi tuote muiden joukossa. Sitähän ei haukuttu ennenkuin se tuli meille myyntiin, aikaisemmin se oli myynnissä 2unclesilla eikä siihen kukaan silloin kiinnittänyt huomiota. Asian kanssa on vain elettävä, ei ole kyse siitä mitä tuotteita myymme, vaan siitä että olemme ylipäätään olemassa ja se jostain syystä ärsyttää joitakin.

UFS:n tuotteita usein kehutaan samassa yhteydessä missä meidän tuotteita, kauppaa tai forumia haukutaan, siihen nyt ei ole vastausta antaa.

kysytäänpä

Ihmetyttääkö sinua kun täällä käy eräs henkilö huutelemassa aina viperiä, salirottaa, tykän petriä kun pakkotoiston tuotteita haukutaan? Eikö tuo syyllistäminen ilman varmuutta ole kanssa aika kaukaa haettua? Vai onko se kenties noin?

vastaus.

Yhtä kaukaa haettua kuin pipopääjutut. Pitää ottaa huomioon, että me emme ole aloittaneet mitään loan heittoa tällä forumilla, vaan kaikki paheni entisestään kun lopetimme Evolutionin myynnin. Mun nimissä on varmasti kirjoitettu vaikka mitä ja perään sitten itse haukuttu pipopäätä. Näen nämä jutut aika lapsellisina.

Aika omituista, että joku sanoi täällä kerran kytänneensä meidän liikkeen ikkunan takana mitä täällä tehdään, se ei ole enää kovin normaalia. Samoin se joka oli hieronut sen hampurilaisen meidän liikkeen ikkunan logon päälle voisi miettiä kaksi kertaa onko se enää kovin aikuismaista. Toki tuokin episodi varmaan oli ihan normaalia kännisekoilua, mutta mistä noista enää tietää kun katsoo noita kirjoituksia mitä minustakin tänne on laitettu.

kysäri

Pakkotoisto on loistava ajan viettopaikka ja tietopankki, tosin itse pitää osata ymmärtää mitkä neuvot ovat ns. käyttökelpoisia.

Uskotko, että joku muu bodyfoorumi voisi mennä lähiaikoina pakkotoiston ohi kävijämäärissä tai edes tulla varteen otettavaksi "kilpailijaksi" pakkotoistolle?

vastaus..

En näe mitään syytä miksei Pakkotoisto riittäisi kaikille. Tänä vuonna menee rikki miljoona postia ja hakutoiminnolla löytyy todella isot määrät tietoa. Samoin Pakkotoistoa kehitetään kokoajan. Koska investoin vippi- ja mainosmaksut kamerakalustoon sekä kuvausmatkoihin ja sitäkautta kuvasaldoon eri tapahtumista, tulee Pakkotoisto kattamaan paljon enemmän tulevaisuudessa. Aion kuvata tänä vuonna myös ulkomailla mm. grand prix kisat(jos Nyyssölän Mika lähtee kisaamaan) sekä mahdollisesti Tukholmassa järjestettävät PM-kisat. Samoin kuvaan niinpaljon vapaaottelukisoja kuin vain kerkiän, niin nämä kaikki tuovat lisäarvoa forumille ja käyttäjille myös kotimaisia kuvia ulkomailta. Treeni- ja ravintotietokanta on hurjan kokoinen eikä pyörää uudestaan kannata keksiä. Suomeen mahtuu forumeita ja Pakkotoisto onkin tehnyt jonkinasteisen kulttuurimuutoksen tiedon jaossa. Ei se ole keneltäkään pois jos lisää forumeita tulee. Se vain tahtoo olla niin, että uudet forumit saavat käyttäjänsä Pakkotoiston käyttäjistä, jotka jatkavat uuden sekä Pakkotoiston lukemista.

Huono juttu tässä asettelussa on, että ainakin viimeaikoina luodut forumit ovat lähteneet liikenteeseen kaupallisista perusteista, eli pyritään nostamaan kaupan myyntejä haalimalla käyttäjiä viittaamalla Pakkotoiston mahdollisiin epäkohtiin ja sitäkautta koitetaan tehdä jotain vallankumousta.

UFS forumista

Viimeinen kappale särähti kyllä korvaan. Kyllä näksin että UFS forum on palvelua asiakkaille! Siellä voi kysyä, haukkua tai mitä haluaakaan kaupan suunnalle :-)

Pakkotoiston epäkohtia tuskin on tuotu esille vaan otat nyt itseesi siitä että Pakkotoistonkin myymiä lisäravinteita arvostellaan. Kyse ei ole henkilökohtaisesta asiasta jos sanotaan että se pakkiksen halvin hera maksaa kolmanneksen enemmän mitä UFS:n. Se on fakta. Kaupallisuuttakin on monenlaista. Pakkotoisto haluaa rajoittaa keskustela vedoten kaupallisiin intresseihin. UFS ei rajoita keskustelua mitenkään vaikka kauppa se heilläkin siinä "nurkan takana on". Jos siis kaupallisuuden tuomasta negatiivisuudesta johonkin suuntaa pitää syyttävää sormea osoittaa niin ei se ainakaan UFS ole!

vastaus4

No jos katsoo keskustelupalstan tärkeimmäksi anniksi herojen hinnoista keskustelun, niin Pakkotoisto ei ole paras vaihtoehto. Mielestäni kuitenkin treenaaminen ja yleinen ravinto on ne asiat mistä keskustelu vetää ihmisiä, herojen hinnat ovat siitä pieni osa enkä näe niitä merkittävinä asioina keskustelupalstan pidossa. Pääpaino on aina treenissä ja ravinnossa.

Paljon väärää tietäa foorumilla

Ei kyse ole kyllä vain herojen hintakeskusteluista. Uskomatonta että niin kovasti ollaan esim. mainostettu hidasta palkkaria vaikka mitään näyttöä sen paremmuudesta ei ole ns perinteiseen hera+malto-sekoitukseen. Turha kaivaa sitä jhulmin tekstiä esille tässä kohtaa. Kyseessä oli olosuhteet joilla ei ole käytännössä mitään tekemistä olosuhteissa missä oikeasti ollaan. Tutkimuksessa esim. oltiin paastossa, palkkari otettiin ilman hiilaria ja eri herayhdistelmien paremmuus mitattiin useiden tuntien kuluttua olevasta tilanteesta. Totta on että jos palkkarin jälken ei kolmeen tuntiin syö niin hidast proteiini pitää tasot paremmin koholla, mutta oikeastihhan ei näin tehdä!

Samaten se hiilari palkkarissa vähentään proteiinien purkamista joten tämä seikka oleellisesti vähentään maitoproteiinin merkitystä kataboliassa pitkässäkin ajanjaksossa.

Jos siinä Blastissa ei olisi maitojauhetta ollut niin koko idea hitaasta palkkarista olisi jäänyt esittämättä!

Miksi siis jaksatte pitää yllä väärää tietäa hitaan palkkarin hyvyydestä? Se on parempi kuin ei mitään tai parempi kuin ruoka, mutta siihen se jää. Varsinkin aloittelijoille juuri tällaista tietoa ei pitäisi antaa oman edun tavoittelussa!

Samaten isolaatin vähättely on uskomatonta puuhaa. Jopa FASTIN sivuilla isolaatin ominaisuuksia korostetaan!

vastaus61

Kokemus on monilla osoittanut, ettei eroa palautumisessa ole, sen voit lukea. Tärkeintä tietoa on empiiriset käyttökokemukset, en näe mitään syytä väheksyä hidasta palautusjuomaa. Se on oma mielipiteeni.

Empiirisillä voit heittää vesiluntua

Erot palautumisen tehokkuudessa näkyy vasta pitkän ajan kuluttua kehityksessä! Aivan naurettavaa että joku on ostamit Blast-ämpärin, ottanut muutaman palkkarin, kehuu makua ja toteaa perään ettei mitään eroa palautumisessa ole ollut.

Yhtähyvin voisi sitten lopettaa monivitamiinien syömisen koska ei siinäkään kukaan huomaa mitään eroa. Erot näkyvät kuitenkin pidemmän ajan kuluessa.

Tiede on kuitenkin osoittanut että kummassakin em. tapauksessa on tapa tehdä asiat joko huonosti tai hyvin.

Empiirisillä kokemuksilla tässä tapauksessa voi siis heittää vesilintua. Tuo "ei ole huomattu mitään eroa" on vain sun selityksesi asiassa!

Paljon jäi lisäksi vastaamatta esitettyihin kysymyksiin. Tyypilistä tosin tässä ketjussa. Vastaat kovin ylimielisen oloisesti pureutumatta yhtään syvällisemmin asiaan.

vastaus74

    Ylimielisyydestä en syyttäisi itseäni, olenhan sentään tänne tullut vastaamaan.

Vitamiinivertaus on varsin heikko ja olet sitä ennenkin käyttänyt. Tuossa pitäisi verrata kokonaan palautusjuoman pois jättämistä vitamiinien pois jättämiseen. Itse olen treenannut 12 vuotta, enkä voi sanoa onko isolaattipitoisesta palautusjuomasta sanottavaa hyötyä versus hidasta proteiinia sisältävä palautusjuoma. Elimistö kuitenkin käyttää varsin hyvin hyväkseen kataboliassa ravinteet, joten siinä myös hidas proteiini imeytyy, se vain vaikuttaa hieman pidemmän aikaa kehossa. Isolaattia suosittelen vain laktoosista kärsiville tai erittäin tiukalla valiolla oleville.

Ja kyllä, palautumisen nopeuden voi huomata aika helposti lihaskivuista. Palautuminenhan on kovin lyhyt muutamien päivien toimitus ja esim steroideilla sen huomaa konkreettisesti.

Lyhyesti vielä

Nöyrää oli tänne tullu vastailemaan, mutta vastaukset itsessään kuullostavat välillä ylimielisiltä heitoilta.

Vitamiinivertausta en ole kyllä itse käyttänyt, mutta toki lukenut monesti. Joten turha lähteä asiasta sen enempää päättelemään. Asiat kun täällä pyörii aika pienessä aihepiirissä niin osa tartuu lukijaankiin.

Olet treenannut 12 vuotta, mutta viesteistä päätellen Pakkotoistolla ei aina ihan natuna. Tuo seikka vähentään kokemuksiesi painoarvoa tässä.

Vastaa nyt ihan simppelisti. Kummasta tiede on osoittanut paremman tavan tehdä palautuminen: hera+malto (1:1) siitä tunnin päästä ruokailu vai Blasti ja siitä tunnin päästä ruokailu. Blastin imeytymistä hidastaa siis hiilarimäärä, laktoosi, maitojauhe ja dekstroosi.

Lihaskipujen syntyyn ja vähenemiseen vaikuttaa ravitsemus kokonaisvaltaisemmin, yhden palkkarin merkitystä pienehkö

vastaus75

No kaikesta saa väännettyä ylimielistä jos niin haluaa.

Jos tiede osoittaa paremmin vanhemmilla tutkimuksilla, että nopea hera + malto on parempi, niin kukaanhan ei estä sinua niin tekemästä. Nyt kuitenkin on jo viittauksia hitaan proteiinin hyvistä puolista ja itse uskon, että ei se nopeuden marginaalinen ero, vaan se aminohappojen määrä. Tilannetta loiventaa vielä oletus, että kehossa on proteiinia jo päivän aikaisemmista ruokailuista, mikä vähentää merkittävästi eroja palautumisproteiinin muodoissa.

Tokihan voit ignoorata kokemukseni viitaten steroidien käyttöön, se kuitenkin on aika turhaa. Se ei muuta proteiinin imeytymistä vaikka koneessa olisikin androgeeneja, sama marginaalinen erotus siinä silti on.

Tutkimusten olosuhteet!!!!!!

Ei ole olemassa mitään viittauksia että niissä olosuhteissa joissa suurinosa meistä treenaa ja ottaa palkkarin ym. hidas palkkari toimisi paremmin.

Veren aminohappotasot jää niin paljon alemmalla tasolle hitaalla prodella verratessa nopeaan heraan että tuo vaikuttaa proteiinisnteesiin! Hidas proteiini pitää aminohappotasot korkeammalla kuin hera yksistään jolloin se on toki parempi kuin hera, mutta tässä puhutaan yli 3 tunnin ajanjaksosta! Kuka treenari ei syö alle kolmen tunnin sisällä palkkarista?

Edelleen tutkimuksessa johon viittaat henkilöt olivat paastotilassa. Tämä jo itsessään lisää proteiinian hajoamista. Kun tutkimuksessa ei syöty treenaajien tapaa 2g/kg proteiina niin homma vääristyy. Hommaa vääristi myös se seikka että tutkimuksen palkkarissa ei ollut hiilaria. Nopea hiilari nostaa insut joka vähentää proteiinien hajoamista. Kaikki nämä asiat käsiteltiin myös Pakkotoistolla tutkimusta käsittelevässä ketjussa. Luitko niitä? Ainakin muistaakseni Astro kertoi nämä samat asiat sinulle ja jhulmikin myötäili että olosuhteet eivät olleen verrannollisia käytäntöön!

Sinä kuitenkin jätät kaikki nämä asiat huomioimatta ja poimit tutkimsesta yksittäisiä päätelmiä ajamaan omaa etuasi hitaan palkkarin myynnissä! Pöyristyttävää. Ymmärrätkö ollenkaan kuinka typerän näköistä tuo toiminta on niiden silmissä jotka ymmärtää ravintoasioista paremmin. Suoraan eivät pakkiksenkaan asiantuntijat asiaa sulle sanoneet, olettivat että ymmärrät lukemasi: Ei ole olemassa tutkimuksia jotka vahvistaisivat että hidas palkkari olisi toimivampi mitä hera+malto.

Jos dekstroosi olisi kovinkin hyvä hiilari palkkarissa niin sitä varmaan myytäisiin malton tavalla kilokaupalla. NÄin ei kuitenkaan ole. Dekstoorsi toimii parhaiten mietoina liuoksina, ei niin että sitä otetaan pienessä vesimäärässä kymmeniä grammoja kerralla. Kerää nimittäin nestettä vastalaukkuun. Tämä asia on jopa pakkotoistolla ollut esillä, asiantuntijoiden toimesta.

Laktoosi pitää käsitellä maksan kautta kuten fruktoosikin ja tämäkin asia on käsitelty pakkiksella ja todettu että asia on "perkeleestä"!

vastaus80

No tutkimuksiakin voi olla kaikenmoisia. Evolution teki aikanaan Immediate actionilla tutkimuksen Jyväskylän yliopistossa jolla painotettiin että hydrolysaatti on parasta treenin päätteeksi. No tutkimuksessa oli kuitenkin todellisuudessa vain 5 henkilöä, eli ei kovin kattava otanta.

Nyt unohdetaan myös, että meillä on kaupassa isolaattia sekä hydrolysaattia, itse vain kannatan muuta kuin niitä palautumisjuomassa.

Kun et kiistänyt otan tuon

Jyväshyvöän tutkimuksen luonne ei ollutkaan kaksoisokkotutkimus ta vast. vaan mitata eri arvoja eri ravitsemuksella. Tätä on tehnyt mm. Jhulmikin.

Miksiköhän Evo muuten tähän piti mukaan vetää? Se ei poista sitä tosiasiaa jonka ilmeisesti nyt myönsitkin koska et kiistänytkään että ei ole olemassa hidasta palkkaria puoltavia tutkmuksia =)

Kaupassa toki teillä on nuokin herat, mutta kun tärkein myyntituote on Blast niin homman menee sen mukaan.

vastaus85

Kerro mitä haluat minun vastaavan, niin vastaan niin. Ei nyt tyydytä mikään vastaukseni.

huuhaat

Jossain vaiheessa oli puhetta, että myyntiin ei oteta ikinä ns. huuhaa tuotteita. Ainoastaan tutkitusti toimivia lisäravinteita. Asiakkaan etu ei ilmeisesti loppupeleissä olekaan se tärkein ohjenuora?

vastaus5

Eipä se yksi purkki koko kauppaa kuraa varsinkaan kun sille annetaan vain mahdollisuus, ei mitään tyrkytystä ole luvassa. On aika omituinen näkökanta jos tuosta tuotteesta nyt leimataan koko kauppa.

HICA:sta

Kun HICA:sta oli tiedossa vasta suurinpiirtein nimi niin Pakkotoistolla suhtauduttiin siihen positiviisen odottavasti. Sinä taisit jo olla miettimässä jälleenmyyntikuviotkin sen suhteen, kunhan ensin saisit tietää tarkemmin mistä kysyä asiaa.

Kun selvisi että HICA meni UFS:lle niin ääni kellossa muutti kovin. Tuotteesta ollut ketju poistettiin välittömästi yleiseltä puolelta ja asenne muuttui "no go":ksi! Keskustelun luonne ohjattiin negatiiviseksi ja heti alettiin etsimään puutteita milloin mistäkin tuotetta koskien. Oliko reilua ja ennenkaikkea uskottavaa toimintaa?

vastaus8

Hica keissi meni näin:

Olin Tuomo Karilan kanssa jo 6kk aikaisemmin kahvilla ja osoitin mielenkiintoni tuotteen myyntiin. Sitten kun tuote julkaistiin joku laittoi siitä ketjun, kysyin Tuomolta mailitse että saammeko sen nyt myyntiin. En saanut alussa vastausta. Sanoin ketjussa että me otamme sen myyntiin jos saamme, en hehkuttanut mitenkään. Tomi pyysi sitten Tuomo Karilan palstallemme ja Tuomo laittoi kaikki yhteystiedot palstalle mistä tuotetta saa ja vastasi minulle ettemme me saa sitä myyntiin, koska Petri Tykän kanssa ovat tehneet sopimuksen. En pitänyt laisinkaan siitä, että Tuomo mainosti kilpailevaa kauppaa ja sanoo ettemme me saakaan tuotetta myyntiin. Otin keskustelun pois ja päätin, että jos näin toimitaan, niin ei sitten anneta enää käyttää Pakkotoistoa mediana tuon tuotteen mainostamiseen.

Pitää aina muistaa, että Pakkotoisto on varsin otollinen paikka mainostaa jotain tuotetta ja etenkin lanseerata sitä, olen aika tarkka mitä siellä mainostellaan. Tämän varmaan moni ymmärtää.

Niin..

Öh, eikö Karilan viestistä olisi voinut ottaa yhteustiedot pois niin että keskustelu itse tuotteesta kuitenkin olisi jatkunut. Tuotteen ostopaikan kyselijöille olisi voinut sitten sanoa että googlatkaa. Niinhän nyt joutuu käytännössä tekemään....

vastaus10

En halunnut että tuote saa enää mainosta kun kerran se blokattiin pois. Pakkotoisto on kuitenkin niin iso näkyvyydeltään, että siitä hyötyy kovasti mainostajat.

Vastaa uudestaan

Keneltä se olisi ollut pois jos tuote olisikin saanut näkyvyyttä? Teillä ei ole mitään vastaavaa HICA:lle tarjota! Toistat koko ajan tuota mainostamista omaa etuasi ajatellen (mikä äsken juuri nollattiin), mutta entä mikä on foorumaisten, treenaajien etu? Eikö foorumilaisilla ole "oikeutta" keskustella siitä mikä herättää keskustelua? Tärkeämpää on siis ettei kilpaileva firma saa vahingossakaan yhtään euroa sinun palstasi "ansiosta", vaikka kuten jo todettua se ei ole sinulta pois.

Linkkejä ei saa laittaa, mutta keskustella saa. Mutta nyt ei sitten saanut edes keskustella. Ristiriitaista.

Turhaan siis piiloudut mihinkään mainostamis-jutun taaksen joka näyttää olevankin kovin tapauskohtainen.

vastaus21

Se vain on niin yksinkertaista, että en halunnut antaa mainosta tuotteen myyjille. Ei Pakkotoiston velvollisuus ole olla mikään ilmoitustaulu jossa ilmoitellaan yritysten tuotteista. Ensisijainen tarkoitus on jeesata aloittelijoita treenaamaan ja siihen ei kuulu mainostaa toisten tuotteita.

Pakkotoistosta oletetaan vähän liikoja kuten että sillä olisi joku velvollisuus keskustella jostain ja olisi väärin jos siellä ei jostain asiasta keskustella. Treenaajien etu ei ole keskustella Hicasta, suurin etu siitä olisi sitä myyvälle yritykselle.

Entäs nox-noxit?

No saahan teillä keskustella JR:n tuotteista ("nox nox")!

Nuo tuotteet eivät varmasti kuulu aloittelijoiden ohjelmaan!

Eli sinä päätät omaa rajalliseen tietoosi perustuen mistä tuotteista saa keskustella ja mistä ei. Kuulostaa reilulta :-) lol

vastaus24

Päätän juu, se lienee jo selvää ilman jankuttamistakin?

Hypoteesi

Entäs jos oletkin väärässä? Menee tieto hyvästä tuotteesta sivu suun :-/

vastaus25

Voin olla hyvinkin väärässä ja olen monta kertaa ollutkin. Olenhan vain ihminen.

Takinkääntämistä?

Monet ovat sanoneet että Pakkotoisto kääntää takkia aina tilanteesta riippuen. Muutamia isompia esimerkkejä. Kommentia?

Kun Evolution tuli teille myyntiin oli yleinen ilmapiiri FAST:n tuotteita kohtaan aika naureskeleva. Sanoit itsekkin että mistään erinomaisesta hinta/laatusuhteesta ei kannatta FASTin kohdalla puhua. Nyt teillä on FASTia myynnissä niin eikö se ole aika kaksinaamaisa suositella tuotteita joiden hinta/laatusuhde ei ole kovin kehuttava, kuten itsekkin sanoit? Jos joku nuoro treenari haluaa edullista perusheraa niin eikö olisi rehtiä että tarjolla olisi eri vaihtoehtoja. Kysyjä voi sitten itse tehdä valinnan. Jos itse menisit jonnekkin uudelle foorumille, vaikka kamerafoorumille ja kysyisyt hyvää putkea kameraan niin eikö olisi mielekästä että voisit olla varma että muut foorumilaiset voisivat vapaasti antaa tietoa eri mahdollisuuksista. Varmasti ikävämpi tilanne olisi se että sanottaisiin että "juu, tässä on tietyn kaupan putket ja jos muita haluat miettiä niin googlaa itse".

Massanlisääjistä. Kun teillä oli Evoa myynnissä olivat massanlisääjät huonossa valossa yleisesti foorumilla. Sanoit itsekkin tyyliin että ne ovat jäänne 80-luvulta ja että kukaaa fiksu ei sellaisia käytä. JR:n sokerijauhoille naureskeltiin yleisesti että "osta mielummin 5kg sokeria". Maltoa ei suositeltu muualla kuin palkkariin. Nyt malto+dekstroosi -pohjaista gaineria suositellaan jopa välipaloille.

Osa negatiivisesta kirjoittelusta on varmasti pelkkää kateellisuudesta kumpuavaa, mutta osa on ihan oikeasti närkästyneitä siitä että kokevat pakkiksen kääntävän takkia.

Pari muuta juttua.

Sanoit Optimum-hässäkässä että UFS sai vain jotain 20prk ja thats it. UFS:lla on edelleen myynnissä Optimumia ja todella laajasti. Miksi ette lähde tiukempaan hintakisaan UFS:n kanssa ON:sta. Nyt erotus on huikea UFS:n eduksi!

Eikö olisi jo aika luopua tuosta UFS- ja Evolution -sanojen sensuroimisesta tähdillä?

vastaus3

Takkia ei ole käännetty, Fast on edelleen saman hintaista kuin silloin kun me emme sitä myyneet. Emme me vieläkään kykene kilpailemaan halpojen herojen kanssa kun emme itse niitä tuota.

Muut käyttäjät kyllä suosittelevat eri merkkejä, on varmaan ihan ymmärrettävää, ettemme me välttämättä tarjoa kuin Pakkotoiston kaupan tuotteita. Eihän tässä sentään mitään jeesuksia voida olla, liiketoiminnasta kun on kyse. Jokainen varmaan tekisi samoin.

Massanlisääjistä olen edelleen samaa mieltä, siitä on koitettu vääntää jotain muuta kuin olen sanonut. En suosittele edelleenkään massanlisäykseen gainereita, vaan meillä olevia ns. gainereita suosittelen palautusjuomaksi. Välipaloilla vain kuitujen kanssa jos nyt ei muuta välipalaa saa otettua.

UFS saa myydä Optimumia millä hinnalla haluaa, me emme ala kilpailemaan katteilla, koska se ei ole kovinkaan järkevää.

UFS sana on edelleen sensuurissa ja tämä menneiden takia. Me tosiaankin myimme Evolutionia vuoden päivät ja olimme yksittäisistä jälleenmyyjistä suurimpia, mutta meitä ei koskaan mainittu jälleenmyyjänä, silti Evolution sai täyden markkinoinnin Pakkotoiston kautta. Päätin etten enää anna mainosta heidän tuotesarjalleen.

Suurimpia jälleenmyyjiä

Jos te olitte suurimpia jälleenmyyjiä niin eikö olisi kannattanut jatkaakkin? Kyllä kai raha on tärkeämpää kuin se onko nimi mainittuna jossain Evon sivulla jota harva lukee.

vastaus6

Olisimme jatkaneet ja yritimmekin, mutta koska UFS kaupassa laskettiin hinnat ja meille nostettiin tukkuhintaa, niin ei siinä enää oikein mikään auttanut. Emmehän me nyt ehdointahdoin toimivia asioita muuta. Muutenkin yhteistyö kärsi luottamuksen puutteesta. Huono juttu, sillä Evon tuotteet olivat hyviä tuotteita, sitä valmistava yritys vaan ei toiminut kovin hyvin meillepäin.

Suoraselkäinen teko

On muuten suoraselkäinen teko tulla tänne "vihamieliselle maaperälle" omalla nimellään vastailemaan suoriin kysymyksiin. Respektiä siitä. Avoimuus varmaan vähentää vittuilua tällä palstalla. Tai mistäs sen tietää...? Tsemiä nyt kuitenkin!

vastaus7

Lähinnä ajattelin, josko nämä kaikista pahimmat ylilyönnit saataisiin ehkäistyä jos vastaan tänne. Ei ole kivaa lukea netistä että on joku seksuaalirikollinen. Täällä liikkuu paljon vihamielisiä kommentteja ja niitä ei pääse muuten oikaisemaan kuin itse tulemalla paikalle. Vaikka tässä on koitettu tehdä Pakkotoistosta kaiken pahan alkua ja loppua, niin haluaisin tuoda omat mietteeni mukaan korjatakseni pahimpia övereitä. Töitä tässä tehdään kuten muutkin, se pitäisi ymmärtää.

Optimum 100% Whey

Pakkotoistolla otsikin purkki maksaa 59,95 ja UFS:lla 54 euroa. Kummasta ostan? Säästöä lähes 6 purkki. Markoissa jos muistellaan niin toi on kuitenkin vajaa 40 markkaa.

Jos syön purkkeja vuodessa 10 niin säästän 60 euroa...

vastaus12

Pitää paikkansa, meillä tuo maksaa 59,95€. Vipit tosin saavat kaupasta 10% alennuksen.

Tyhjä lisäravinnepurkki

Vähän hassumpi kysymys. Mihin sitä tyhjää lisäravinnepurkkia tarvittiin? Eikö täysinäinen olisi kelvannut?

opoipiop

Montako sataa viestiä olet tänne lähettänyt?

vastaus14

En yhtään sataa.

vastaus13

Täysinäisiä ei viitsi pitää ikkunalla, niistä haalistuu etiketit ilkeästi valossa hyvin nopeaan. Tyhjiä purkkeja on hyvä kasailla ikkunalle. Joskus oli Profx laatikko kuukausia kaupan ikkunalla ja kun piruuttani koitin yhtä patukkaa, niin se meni pöytään lyömällä poikki, oli mennyt ihan kovaksi.

Patenttia

meinaatko hakea patenttia keksimällesi hitaalle palkkarille ?, onko odotettavissa että kilpailijoilta alkaa putkahdella vastaavia tuotteita ?

vastaus15

En ole keksinyt mitään hidasta palkkaria.

Fast info

Palstallasi fast-info kertoo että hera80 on erittäin hyvä tuote koska siinä on runsaasti hyödyllisiä rasvoja, myöskin laktoosi on heidän mukaansa hyödyllistä elimistölle.
Yhdytkö heidän informaatioonsa ?

vastaus16

Täytyy myöntää, että en ole tutustunut rasvojen hyötyyn, eli en osaa kommentoida niihin. Periaatteessa en suosi rasvaa palautusjuomassa, mutta toki pitää muistaa, että pieniähän ne rasvamäärät ovat totaalikaloreista.

Yhteisö

Ovatko pakkotoisto tekstiilit kaupan mainoksia vai kertovatko ne yhteisöön kuulumisesta ?

vastaus17

Hyvä kysymys, veikkaisin että enemmän yhteisötuotteita ovat koska niitä myydään hyvin. Itsekin mielellään ostan jonkun mielimäni merkin tai tahon tuotteita. Olen ostanut esim DVD Plazan t-paidan. IMO hyvä idea ja kun Pakkotoiston on jonkinasteinen mini-brandi, niin eihän tuo huono idea ole myydä mainoskamaa. Varsin normaalia kaikissa tavaramerkeissä.

Kyssäri

ottaisitko multa poskeen?

vastaus18

Sori, tämä on ravinto-osio, koita suomi24:n homoforumilta.

Lisäkyssäri

Miksi Fastin hinta on kaikkialla sama?

vastaus19

Sitä sinun pitää kysyä Fastilta, me vain myymme sitä.

Älä kiertele!!!

Kai sinulla asiaa on sentään mielipide. Käskeekö FAST myymään tietyllä hintaa tai muuten esim. toimituskset loppuu. Jos hinnoittelu on vapaata niin miksi te ette möisi muutaman euron edullisemmin. Yleisesti tiedossa on että FAST tuotteissa on erittäin hyvät katteet.

Ellen väärin muista olet kommentoinut että kyseessä olisi jonkinasteinen hintakartelli, oletko edelleen tätä mieltä?

vastaus23

Hintakartelli on eri yritysten välillä sovittu sama hinnoittelu. Esim bensa-asemat jos vetävät saman hinnan, niin se on kartelli. Voit kysyä asiaa tarkemmin Fastilta. Tulin vastaamaan Pakkotoistoa koskeviin kysymyksiin.

uudestaan

No oletan että ette ole sopineet Prisman kanssa samasta hinnoittelusta niin miksi Teilläkin on sentilleen samat hinnat kuin muuallakin FASTissa. Miksi ette laita malton hinnaksi tasan 5€? Tuskin tekee isoa lovea kassaan..

vastaus26

Joku sanoi jossain täällä, että prismassa on maito90 halvempi. Meillä on nuo hinnat, ei siinä sen kummempaa. Jos vippi ostaa myymälästä tuotteita, niin ne ovat 10% edullisempia.

kysymys

Mistä luulet, että american blast massan suosio johtuu? Sen ymmärtää, että alaikäiset pikkuipanat ostaa ja kuvittelee tulevansa bodareiksi, mutta tuote taitaa olla kuitenkin sen verran suosittu, että pelkästään em. henkilöt eivät tätä tuotetta osta?

Ostaatko sanoa, kuinka suuri osa pakkotoiston tuotosta on american blast massan ansiota?

Kiitos.

vastaus20

Johtunee suurimmaksi osaksi loistavasta mausta ja suhteellisen korkeasta proteiinipitoisuudesta gaineriksi. Hintakin on aika kohdallaan.

Sitä ostaa niin vanhemmat kuin nuoremmat, ei mitenkään profiloitunut mihinkään ikäryhmään.

muutama kysymys

1) Oletko vain pakkotoiston myymälässä myyjänä? Muuta duunia? Onko muita myyjiä?

2) Miten laki voi sallia tuon 00:00 asti tapahtuvan kaupanteon 18.2?

Täytyy nostaa kyllä hattua äijjälle, kun tulee ja vastaa kysymyksiin tällä tavalla.

vastaus22

1: Olen täysipäiväisesti yrittäjä Pakkotoisto Oy:n ja Mike´s median kautta. Hoidan pääosin myymälän, yhtiökumppanini Jouni Virtamo on myös myymälässä.

2: Mikään laki ei sitä kiellä 90 neliön myymälässä. Ovathan Pikkolotkin auki 23:00 saakka. Omistajat saavat olla töissä suurinpiirtein milloin huvittaa, asia muuttuu silloin jos on työntekijöitä palkattuna.

Hatun nostosta kiitos. Kovasti tulee kysymyksiä ja jos venähtää vastailu, niin vastaan kyllä kun kerkiän.

kysymys

Jos maksan postiennakolla pakkotoiston verkkokaupasta ostamani tuotteen, niin tarkoittaako se sitä, että maksan tuotteen vasta siinä vaiheessa, kun noudan sitä lähimmästä postista?

Tuo postiennakko kuulostaa niin oudolta.

Niin ja rispektit myös täältä. Vielä täällä on hiljaista, mutta eiköhän huomenna räjähdä kun teinit tulee koulusta kotiin.

vastaus27

Postiennakko tarkoittaa juuri sitä, että maksat postissa noutaessasi paketin. Jos on vip-jäsen, saa 3,15€ alennusta postiennakkomaksusta.

kymysys

Miksi Jukka ei kisannut Shanghaissa?

vastaus28

Sitä sinun pitää kysyä Jukalta, en ole hänen edustajansa.

Tavallaan kyllä olette

Jukka esiíntyy Pakkotoiston "suosittelen" -galleriassa kuitenkin joten luulisi että hänen nimellään mainostava firma tietäisi jotain. Onko kuitenkin poissuljettua että kisaamatta jääminen ei liity mitenkään dopingiin?

Onhan se nyt aika negatiivista JOS dopingista kärähtätnyt mainostaa nimellään jotain lisäravinnekauppaa.

Asiaan on pakko "jotain" liittyä kun siitä niin hyssytellään. Juuri tuo että mitään tiettyä syytö ei kielletä antaa aika hyvän syyn spekuloida...

vastaus39

Jukka kommentoikoon itse, en ole Jukka enkä hänen äitinsä.

Kenen äiti?

UFS foorumillwe tulit kuitenkin vaatimaan Jukkaa käsittelevässä ketjussa joidenkin viestien poistamista. Viestit toki lopulta poistettiin kun Juka vaimo asiaa pyysi. Nyt uudestaan, oletko Jukan äiti (lol)?

vastaus91

Se Jukan ketju oli täysin ilkeyksissään laitettu, Tomi olisi voinut asiasta kysyä privalla Haloselta, mutta hän tiesi tarkalleen mitä on tapahtunut ja tahallaan fleimasi asiaa. Ei ole herättänyt pahemmin sympatiaa Tomille kisapiireissä se tempaus.

Mitä sitten on

Mitä sitten on tapahtunut? Voitko sanoa että dopingiin liittyvästä ei ole kysymys?

vastaus97

Tämä ketju oli Pakkotoistoa koskevia kysymyksiä varten, pysytään mieluummin itse asiassa. En voi Jukan puolesta kommentoida.

oletko trollannut

Oletko kirjoitellut tällä palstalla erilaisilla nimimerkeillä trollailumielessä?

vastaus29

En ole trollannut, jos olen vastannut, olen kirjoittanut niihin kommentteihin, mitkä rikkoivat lakia.

kiitos vastauksista

Jeesus! Ukko painaa reaaliajassa vastauksia. Kovan duunin oot tehnyt ton palstan/kaupan kanssa, sitä on pakko kunnioittaa.

vastaus30

Saan paljon positiivista palautettakin kuran ohella ja se kyllä tekee hyvää ja on mukava tehdä duunia. Eipä tässä paljoa vapaapäiviä vietellä.

s24

Olet usein referoinut palstallasi tätä suomi24 foorumia, siitä päätellen olet palstan erittäin aktiivinen seuraaja.
Mikä tällä palstalla on niin hyvää että "viihdyt" täällä niin hyvin ?

vastaus31

Viranomaiset sanoivat tutkinnan yhteydessä, että tarkkaile tätä palstaa jos tulee vastaavanlaisia kirjoituksia kuin se yksi mikä tässä tredin ekassa viestissä on. Joten tulihan tätä sitten seurattua.

Optimum skandaalista!!!!!!1

Mitä mieltä olet näin jälkikäteen Optimum-skandaalissa antamistasi lausunnoista?

Sanoit että UFS sai vain 20 purkkia 100% Whey:ä ja yhtä makua ja kyse oli vain kiusanteosta teitä kohtaan alhaisen hinnan muodossa.

UFS:lla on kuitenkin edelleen tuota 100% wheytä ja useita makua. Heillä on tämän lisäksi erittäin kattavasti muitakin Optimum tuotteita ja halvemmilla hinnoilla mitä Pakkiksella.

Selityksiä? Pettikö Optimumin maahantuoja teidät?

vastaus32

Ei pettänyt, me myymme edelleen eniten suomessa tuota merkkiä.

Mistä tuo 20 prk tuli?

Siis maahantuoja kuitenkin antoi sulle tiedon että 20 purkkia meni Wheytä uffelle vai keksitkö itse tuon 20 purkkia jotta porukka ei jatkossa menisi enää heidän sivulleen etsimään halvempaa Optimumia?

vastaus35

20 purkkia on faktatieto. Siis se ensimmäinen satsi.

Entäs

Faktana sanoit että UFS ei enää tuota merkkiä saisi varsinkaan tuon hintatempauksen takia. Oliko tämäkin tieto maahantuojalta? Eikö maahantuojalle luulisi olevan yhdentekevää millä hinnalla ulos myydään sen jälken kun tuote on heille maksettu?

vastaus38

Varmaan onkin heille ihan sama. Enhän minäkään mikään kristallipallon omistaja ole, joten voin sanoa hutejakin.

Eli sun tietoa?

Joten tuo että UFS ei enää saisi Optimumia oli oma ideasi, ei maahantojan?

vastaus41

Oma idea.

kysymys1234

Teillä oli foorumilla joskus joku Toni tai Tommi. Oliko hän mukana Pakkotoisto Oy:ssä? Miksi? Onko hän nyt mukana Pakkotoisto Oy:ssä? Miksi? Miksi hän sai ensimmäisen kerran bänniä?

vastaus51

Oli mukana. Ei ole enää. Ei sopinut yrittäjäksi ainakaan tässä yrityksessä. Sai bänniä syistä jota ei ole tarvis tässä selostaa.

Väärin

Ei sopinut yrittäjäksi? Yrittäjäksi kyllä, mutta ei sinun tapaasti tehdä töitä.

vastaus62

No ei todellakaan, hänellä oli vähän omituisemmat tavat.

Kerro lisää

Ei suostu takinkääntäjäksi?

vastaus77

Tarkennatko hieman.

Jotain tämän tyyppistä

Laitetaan heittomerkein "takinkääntäjäksi". Esim. suostuisiko Tomi suosittelemaan gainereita välipaloille kun Tomi kuitenkin tunnetaan hyvin ravintoasioista perillä olevana treenaajana.

Monet muistaa sun sanoneen että massanlisääjät ovat 80-luvulta ja niillä ei kukaan järkevä kerää fläsää. Nyt kuitenkin suosittelet massanlisääjää välipaloille. En tiedä onko tämä takinkääntöä, mutta jotain mielipiteen muuttumista ehkäpä?

vastaus81

Nyt kyllä tuntuu että joudun toistamiseen komppaamaan itseäni. En ole edelleenkään suositellut gainereita välipalalle, vaan sanonut että jos niitä on pakko ottaa, niin kuituja mukaan. Suosittelen Mass blastia vain palautukseen.

Eli on turhauttavaa jatkaa vastailua täällä, jos saan toistaa samaa jo kertaalleen sanomaani asiaa.

Vai eniten myyvä?!

Mistä tiedät Onko maahantuoja kertonut teille UFS myynnin numerot? Vaikea úskoa että te myisitten eniten. Ensinnäkin UFS:lla on paljon halvemmat hinnat ja laajempi näkyvyys. Toiseksi se teidän "Myydyimmät lista" antaa varsin toisenlaisen kuvan. Siinähän on jopa shaker ennen 100% wheytä ja muita ON tuotteita ei pahemmin näy. vahvistaisiko maahantuoja että olette eniten myyvä?

GRRRRR!!!!

Hinta ei voi olla halpa. Tuote voi olla halpa. Hinta voi olla alhainen.

Otatko nyt poskeen?

vastaus56

Joko kävit siellä homoforumilla? Siellä on kaltaisiasi.

vastaus55

5 euron shakeria ja 59,95 euron tuotteissa tietenkin shaker menee kappalemäärissä edelle. Kerroin jo että myymme tällä hetkellä eniten Optimumia.

Vakuuta!

Tuskin noilla sheikkereillä kova menekki on. Sehän ei ole varsinainen kulutustavara jota pitää ostaa uudestaan ja uudestaan. Aika monella tuop jo on. Veikkaan että muutamalla kymmenellä kappalemäärissä tuo on sijalla 6. 100% Wheyn kappalemäärä on tuota alhaisempi.

Sanoit joo, mutta sanoiko maahantuoja niin. Jos ei niin en voi mitenkään tietää asiaa. Jos maahantuoja on sanonut niiin sitten olen vakuuttuneempi! vakuuta ;-)

vastaus70

Shekkereitä on myyty yli tuhat. Käyttäjiä on hurjasti, joten aina joku sitä tarvitsee. En jankuta enää tuota Optimumin myyntiä, olen jo kaksi kertaa sanonut.

Nyt on myynnit vähän karannut käsistä

"Ostetuimmat" lista nollattiin vuoden alussa, sanoit itse näin, vai olenko väärässä? Jos sheikkereitä on myyty vaikka tasan tuhat tekee se tähän päivään mennessä noin 22kpl päivässä. Oletko ihan vakavissasi?

Optimum Wheytä on sitten myyty yli 22prk päivässä!!! Menekki jauheilla on yleensä melko vakio niín se tarkoittaisi vuodessa noin 7300 kappaletta 100% Wheytä. Myynnin arvo pelkästään tuosta oli 438 000€.

Blasti on 100% edellä joten sitä menee sitten varmasti 30kpl päivässä. myynnin arvo vuodessa 547 500€!!!!!!!!

Lopeta se jankuttaminen ja esitä jotain sanojesi tueksi!

vastaus76

Viittasin kyllä sheikkerien myyntimäärällä siihen, että niitä ostetaan hurjasti, eli menekki on aina ollut korkea. Älä ole noin hyökkäävä ja ymmärrä tahallaan väärin.

Nollattiinko vai ei?

"Ostetuimmat" lista siis nollattiin vuoden alussa, tätä et tuossa kieltänyt.

Jos sheikkereitä olisi mennyt 1 per päivä tekisi se noin 40kpl. Onko lukema siellä suunnalla?

vastaus82

Ei, vaan se on moninkertainen.

postimaksuista

Miksi vasta yli 200 euron tilaukset toimitetaan ilman postimaksuja? Esimerkiksi UFS:n verkkokaupassa jo 60 euron tilaus riittää. Aiotteko alentaa tuota rajaa tulevaisuudessa?

vastaus33

Emme aio, ihan liiketoiminan perusteita. 60e on todella alhainen ja Suomen postin maksuilla ei ole järkevää alentaa rajaa kovin alas. Kun paketteja lähtee paljon, niin jos jokaisesta ottaa vajaa 10e takkiin, niin se tekee todella paljon vuoden aikana.

Omituisesti muuten tuo UFS kummittelee kokoajan tässäkin ketjussa.

entäs...

UFS ei ole suinkaan ainoa, jossa on alhaisempi kuin 200 euroa. Tuossa muutama.

Bodyboost - 65 euroa
Go4Fit - 65 euroa
Musclestore - 100 euroa
JRfitness - 170 euroa
Bodystore - 170 euroa

Köyhänä kun ei ole varaa ostella isompaa erää kerralla niin menee sitten vielä 5-10 euroa lisäkustannuksia. Tilaan 1,5 kuukauden välein niin tulee 40-80 euroa vuodessa pelkkiä postimaksuja. Kai teilläkin olisi pelivaraa alentaa, jos muillakin on.

vastaus54

En haluaisi toistaa itseäni, mutta ei ole kovin järkevää kovin alhaisia rahtivapausrajoja pitää Suomen postimaksuilla. Painotamme ennemmin verkko/luottokorttien 5€ toimitusmaksua.

Älä nyt viitsi

Väitätkö että noi kaikk muut firmat joilla on alhaisemmat postiturajat tekee väärin homman. Älä viitsi...muidenkin alojen firmoilla on rajana noin 50€.

vastaus67

Kun pakettien määrä kasvaa, niin silloin se muodostuu aikamoiseksi laskuksi. En sano kukaa tekee oikein tai väärin, sanon vain, ettei se ole kuluna kovin järkevä postin hinnoittelulla.

Rekisteröityneistä?

Mainostat usein että teillä on foorumilla yli 20 000 jäsentä. Näistä jäsenistä kuitenkin "vain" 14 000 loggasi itsensä sisään vuonna 2005.

Eikä kannattaisi vaikka yli 2 vuotta vanhat nikit deletoida jo?

vastaus34

Ei, koska on kiva seurata kuinka paljon ihmisiä näkee tarpeelliseksi rekiteröityä ajan saatossa forumille. Kaikkihan eivät enää messissä ole, sehän on selvää.

Mainoksista lisää

Eikö ole väärin antaa mahdollisella mainostajalle tietoa että jäseniä olisi yli 20 000 jos näin ei kuitenkaan ole. MIksi muuten Pakkotoiston sivulla ei ole mainoksia vaikka siihen mahdollisuus on. Paljon pienemmilläkin foorumeilla on kaikenlaista mainosbanneria maksettuna mainospaikkana. Onko hinnoittelu liian kovaa?

vastaus37

Valitettavasti Akkuna media ei ollut kovin tehokas myymään mainoksia, enkä itse kovin aktiivisesti niitä myy. Akkunassa on vaihtunut johto, joten katsotaan mitä nyt saavat aikaan. Pakkotoiston hinnoittelut vierailumääriin verrattuna on todella alhainen.

Ei ole väärin sanoa, että rekisteröityneitä käyttäjiä on yli 24000, niin ne kaikki muutkin ilmoittavat, sehän on fakta. Ei kuitenkaan voi olla varma moniko noista on aktiivinen. Lukemasta kuitenkin puuttuu ne jotka vain lukevat, eli todellinen summa on korkeampi jos käyttäjiä lasketaan.

Tilinpäätöstietoja?

Aiottko viime vuoden tapaan julkistaa tilinpäätöksen piakkoin?

vastaus36

Emme näe nyt enää tarpeelliseksi niitä tiedottaa. Viimeksi teimme sen siksi, koska tiesimme että joku alkaa ilkkumaan tappiosta kuitenkin, siksi julkaisimme sen itse. Nyt ei ole enää sitä tarvetta, joten tiedot löytyvät sitten ajan kanssa. Liikevaihto oli siellä 500 tuhannen hujakoilla.

Ennemmin tai myöhemmin

Voit olla satavarma että tuo tieto ulos joku kaivaa ja nettiin laittaa. Eikä olisi siis vähemmän "dramaattista" laittaa itse semmoinen yhteenveto vuodesta. Niin Nokiakin tekee ;-) Näin myös vältyttäisiin sekaannuksilta.

Vai tuliko voittoa niin paljon että ette halua asiakkaiden tietävän että sittenkin olisi varaa tiputtaa hintoja, postimaksuja jne.

vastaus40

Kyllä ne tiedot sieltä tulee sitten inoasta kun hakee aikanaan. Sen opimme viime kerrasta, että on ihan sama mikä tulos sieltä tulee, meitä haukutaan jokatapauksessa. Jos teemme tappiota, haukutaan että olemme menossa konkurssiin. Jos teemme plus miinus nolla tuloksen, niin haukutaan että eikö firma tuota voittoa. Jos teemme pienen voiton, niin haukutaan että säälittävä voitto. Jos teemme kunnolla voittoa, niin olemme ryöstäjiä. Muut yritykset eivät saa samanlaista kohtelua.

Fortum

Ai ei muut firmat. Kyllä fortum aika ryöstöfirma on. Kauheat voitot ja sähkönhinta vain nousee.

vastaus43

No yritysten tarkoitus on kokolailla tuottaa voittoa. Yleensä työnteolla pyritään saamaan rahaa, ei se eroa mitenkään tavallisesta työstä jos yritys tuottaa voittoa.

Läpinäkyvää

Jos yritys tuottaa helvetisti voittoa niin on valehtelua sanoa samaan aikaan ettei pysty ottamaan esim. postimaksuja omaan piikkiin!

Kyse on silloin puhtaasti siitä että halutaan itselle ne vähätkin rahat lisää!!!

Blastissa on arvatenkin huikeat katteet ja koska taitaa tuottaa suurimmaksi osaksi Pakkiksen liikevaihdosta ja voitosta niin sitä voittoa on kiitos tuon Blastin todella tullut! Tätä seikkaa ette kuitenkaa halua tuoda esille isosti joten teille on parempaa että Pakkiksen tilinpäätöstietoja näkee mahdollisimman harva. Siksi ette niitä halua omalla sivullanne tuoda julki.

vastaus52

No jopas taas jollain rullaa mielikuvitus. Eiväthän muutkaan yritykset tilinpäätöksiään julkaise, mikä tekee Pakkotoistosta niin erikoisen?

yhteisö?

Pakkis on yhteisö, siihen kuuluu tietty avoimuus :-) Kovin usein kuitenkin on lesoiltu että "me teemme niin ja niin koban tuloksen". Miksi jättää vain puheiden asteelle. Laittakaa kovat faktat pöytään niin loppuu arvuuttelu. UFSinfo jo ennättä ennakoimaan heidän foorumillaan että tekevät hesan kaupan kaupalla noin 750 000€ liikevaihtoa.

vastaus63

Emme ole lesottaneet missään, emmekä tule lesottamaan. Kerroin jo tuloksestamme aikaisemmin tässä ketjussa.

Tulos meni ohi silmien

Silmiini osui vain että liikevaihto olisi noin 500k€:n luokkaa. Tulosta en saanut silmiini. Mikä se oli?

vastaus87

Niitä ei ole tarvis kertoa, ne julkaistaan sitten aikanaan.

Foorumille?

Tuleeko numerot teidän foorumille siis?

vastaus89

Sanoin aikaisemmin jo ettei tule. Selitin miksi. Tämä ketjusysteemi on vähän heikko täällä suomi24:llä kun ei välttämättä näe mitä olen vastannut ja jos käyttää tuota alekkain olevaa juttua, niin tämä menee ihan puuroksi.

Hys hys

Selitys oli se että aiheesta tulee kommenttia oli tulos mikä tahansa. Niin tuleekin. Tännekin varmaan tulee. Eikö olisi parempi jo ennalta sitten kertoa taustoja ja tulos itse. Onko tämä päätöksesi omasi vai Virtamon tahto? Veikkaan kuitenkin että tulosta on tullut kunnolla ja sitä halutaan nyt pimitellä. Kaikki hys-hys -asiat tulee isommalla volyymilla käsiteltyä kuin että asian kertoisi itse.

vastaus92

Pakkotoisto ei eroa muista tässä asiassa jatkossa, eli teemme kuten kaikki muutkin, eli tietomme löytyvät sitten kaupparekisteristä aikanaan.

Erottukaa

Olkaa te erilaisia. Erilaisuus on voimaa. Tässä tapauksessa asia vain lähentäisi asiakkaiden suhdetta kauppaan kun tietää miten niillä menee. Tulee kiva fiilis olla mukana tukemassa kauppaa varsinkin kun tietää miten niille sitten menee =)

Nyt tulee väkisinkin fiilis että halutaan olla kertomatta kovin julkisesti jotain. Jotain mikä kuitenkin asiakkaita kiinnostaa kovasti. Kun sitten tekee asiakkaiden mieliksi niin mehän tykätään :D

Suurinosa kommenteista kuitenkin olisi positiivisen tsemppaavia. Sitä yhteisöllisyyttää kehiin joka kaupan voima on. Älkää tulko etäisiksi ja kylmiksi.

Rohkenetko...

...laittaa linkin tästä ketjusta Pakkotoistolle? Varmasti muitakin kiinnostaisi lukea tätä Q&A -hupailua :-)

vastaus42

Pakkotoistolla varmasti tietävät nämä asiat jo, tulin tänne korjaamaan väärinkäsityksiä teille.

Tuskin tietävät

Tuskin tietävät. Minkään en nimittäin kaikkea tässä ketjussa esille tullutta ole tiennyt. No, ehkä on parempi että kaikki Pakkislaiset eivät kaikkea saakkaan tietää ;-)

vastaus53

No ehkä sitten niin jos kerran haluat näin ajatella.

kysymys

Ootko ihan alusta saakka vääntänyt Pakkotoiston nettisivut laillisesti hankitulla editorilla?

vastaus44

Ei tarvitse editoria hoitaakseen forumia. Forum on vain pieni osa html koodia ja php:tä en ala muuttamaan, silloin menee tuotetuki softasta.

juu-u

Nyt olikin kyse niistä guvakallerioista, etusivusta, yms.

vastaus45

Etusivu nyt on niin simppeli että oksat pois ja netti on väärällään galleriasoftia freewarena. Samoin Photoshopissa on galleriatoiminto.

juuhus

Kuulin sellasta huhua, että sieltä html:n seasta olisi löytynyt sen editorin nimi. Lolololollotilollolloll!!!!1 Muistaakseni se oli joku Macromedia...

Onko se Photoshoppi ollut _alun perin_ laillisesti hankittu?

vastaus46

Jos herra pippelihiiri aikoo suoraan syyttää rikoksesta, niin anti mennä vain. Siihen saakka suosittelisin vähän katsomaan noita vihjauksia.

hmph!

No kysyin vaan, että onko ne laillisesti hankittuja. Ei tässä mitään rikoksesta olla syyttämässä.
Vähän sama, että sä kysyisit, että onko mun kakkaiset pikkuhousut pöllitty naapurin Erkiltä.

vastaus47

No mitäs veikkaat, ovatko laillisia?

hmmm...

Veikkaan, että nyt ovat laillisia.

Kysymys onkin, että ovatko ne aina olleet laillisia.

vastaus48

Eiköhän aika moni joskus ole warettanut jotakin. Eipä sitä aikanaan heti ostettu, vaan testattiin. Paras tuote kuvankäsittelyyn josta kannattaa muuten maksaa.

No niin

Noi rekisteröityneenä kirjoitetut viestit voinee muuten poistaa, lol.

vastaus49

Voi ja siinä lähtee myös vastaukset. Mutta miten se liittyy tähän ketjuun?

vastaus69

ei mitenkään, lol.

Tallessa on!

Turhaan poistat. Koko ketju on copypastettu ja printscreenattu kaiken varalta. Jos nyt tän ketjun poistat niin siitä vasta metakka syntyy ;-)

vastaus50

Ei tässä kukaan ole poistamassa mitään, eli voit nukkua ihan rauhassa.

Ihminen vain

Olet ihminen ja erehtyväinen. Voi olla että mieli muuttuu ;-) Deletoithan urakalla omaakin viestihistoriaasi Pakkotoistolla ettei vanhoja roina-asioita aleta kaivelemaan, eikö?

vastaus64

Deletoin, en nähnyt niitä kovin fiksuina kommentteina näin jälkikäteen.

Vielä kysymys

Miksei teillä saanut myydä poseuikkareita? Lol

vastaus57

Jaa-a, paha sanoa kun en tunne tapausta missä noin olisi käynyt.

hahhahhah

No eräs kehonrakennuksessa mainetta niittänyt nuori mies myi poseuikkareitaan aivan asiallisesti. Wintikka tuli laittamaan ketjun lukkoon ja kirjoitti "Myy kalsaris jossain muualla". Mike kehui Wintikkaa "WOOOT! Hyvä Wintikka".

Lol

vastaus58

No toivottavasti Timo saa myytyä Ufs forumilla stringinsä.

:-(

Miksei teillä saanut myydä?

vastaus59

Jotain rajaa noissa myynti-ilmoissakin pitää kuitenkin olla.

kyssärijkhkjkj

Aikooko Pakkotoisto joskus sponsoroida vapaaottelijoita?

vastaus60

Mahdollisesti, ei mikään huono idea.

MassBlast !!!!????????!!!!

Olet usein sanonut että Pakkotoisto on hyvä tiedon lähde aloittelijoille. Yhtä usein olet väitänyt tiukat kysymykset "miksi pakkotoisto sitä ja tätä ei tee" kuittaamalla että ei pakkotoiston velvollisuus ole juuri sitä tehdäkkään...

Suosittelette Blastia mm. palkkariksi. Tuote on mielestäni kuitenkin vain keskinkertainen. Muutamia syitä:

1. sisältää maitojauhetta josta ihan faktana tiedämme että se ei ole optimaalisin proteiinn lähden palkkarissa. Hidasta proteiinia ja hidastaa muiden aineiden imeytymistä.

2. sisältää dekstroosia josta ihan faktana tiedämme että ei sovellu suurima määrinä otettavaksi kerralla. Tätä Blastissa on runsaasti.

3. laktoosimäärä. Laktoosi hidastaa aminohappojen edelleen kulkeutumista.

4. heikohko prot-hiil. suhde.

5. kallis. Näennäisen halpa kilomäärään nähden, mutta kun puolet on hiilaria niin hinta onkin kallis.

Jos Pakkotoisto on aloittelijoiden paikka ja heille pitäisi antaa hyvää, oikeaa tietoa myös lisäravinnesuositteluissa niin onko Blast todella tätä?

Muuta asiaa. Aloittelijoille pitää siis saada hyvää tietoa lisäravinteistakin. Heitä kiinnostaa asia. He haluavat myös välttämättä ostaa itselleen ravinteita. Aloittelijoilla ei kuitenkaan ole yleensä hyvää hintakäsitystä siitä mitä mistäkin kannattaa maksaa. Eikö ole vähän fuulaamisen meininkiä rajoittaa keskustelua jotta he ostaisivat Pakkotoiston kaupasta lisäravinteita jotka eivät kuitenkaan edusta markkinoiden edullisinta osastoa. Ainakin heille pitäisi antaa tieto siitä mitä on tarjolla. Nyt tuntuu että henki on se että pyritään pimittämään mahdollisimman hyvin tiedot muista mahdollisuuksista. Nyt vastaat sitten että Pakkotoiston velvollisuus ei ole sitä ja tätä. No ei olekkaan, mutta eikö asiassa silti ole perää? Rajoitetaan keskustelua jotta oma kauppa kävisi.

UFS foorumilla ei ole mitään rajoituksia ja siellä on ollut linkkejä jopa Pakkotoiston tarjouksiin. Eikö tämä ole reilua?

Mitä mieltä olisit jos menisit suomen suurimmalle kamerafoorumille kysymää kannattaako tietty kamera ostaa kamerafoorumin kaupasta. Kukaan ei sano mitään asiaan. Myöhemmin saat tietää tietouden edetessä harrastuksessa että vastaavan kameran olisi saanut toisaalta edullisemmin. Eikö asia vaivaisi. Oma moka? Toki, mutta ymmärtänet mistä kiikastaa...

vastaus65

Taisin vastata tähänkin jo, eli Pakkotoisto on yritys ja pyrkii toimimaan sen mukaan. Eihän City marketkaan pidä aulassaan mainoksia Lidliin vaikka se olisikin halvempi ja vaikka siellä samaa jauhelihaa myytäisiinkin.

Gigantti

Gigantin aulassa on muiden kodinkoneliikkeiden mainoksia.
Pitää seistä tuotteidensa takana !!

vastaus78

Emmehän me nyt tosissamme voi verrata giganttia ja Pakkotoistoa?

Wanha

Taas tuo vertaus. No mutta sanoit että kun muut kaupat linkittävät pakkotoistolle niin teilläkin homma muuttuu. UFS foorumilla on useita linkkejä teidän kauppaan. Syötkä sanasi nyt? Älä anna sitä iäikuista vastausta että pakkis on suurempi joten ei voi verrata. UFS on suomen toiseksi suurin foorumi alalla.

Jos muuten pakkiksella olisi suomen edullisimmat hinnat niin olisiko silloinkin linkityskielto. UFS foorumilla ei ole mitään linkkikieltoja ja perusteluna sille ovat sanoneet että heidän hinnoitteunsa kestää minkä tahansa vertailun

vastaus79

Me emme voi edelleenkään verrata Pakkotoistoa ja UFS forumia, kävijämäärät ovat niin eri tasolla. Ja vaikka Pakkotoistossa olisi maailman halvimmat hinnat, niin mainos maksaisi edelleen. Tätä ei vain voi toistaa näköjään liian montaa kertaa, mutta forumilla forumin tavalla.

lisäys

Lisätään vielä, että UFS on ymmärtänyt asiat vähän yksinkertaisesti jos noin ovat sanoneet. Ihmiset eivät välttämättä juoksen vain hinnan perässä. Asia muuttuisi vasta jos UFS kaupassa olisi kaikki Suomessa myytävät tuotemerkit, siihen saakka ihmiset ovat monasti tuotemerkkiuskollisia ja kiintyvät käyttämään jotain tiettyä merkkiä maun, saatavuuden, purkin ulkonäön, sisällön, markkinoinnin yms. johdosta.

kymysyksiä.

1.Uskotko, että ufs ylläpito/henkilöstö kirjoittaa tällä palstalla pahoja asioita pakkotoistosta tai sinusta?

2.oletko rikas?

3.mitä lisäravinteita itse käytät?

4.oletko tomin kanssa huonoissa väleissä?

5.jos olette niin olisiko mahdollista, että sopisitte erimielisyytenne?

Toivon, että tämä lapsellinen loanheitto tällä foorumilla loppuu tai edes vähenee ja tämäkin foorumi sekä pakkotoisto voisi keskittyä olennaisiin asioihin rauhassa.

lkjljkljk

No itse en juurikaan pakkotoiston foorumista/kaupasta välitä, mutta hatunnosto tästä!

vastaus66

1. En usko

2. En ole

3. Nyt käytössä

- vitamiinit
- kreatiini
- palkkari
- kalaöljyt
- lisäproteiini

4. Valitettavasti kyllä

5. Olisi

4-vastaus...

Olet tässä ketjussa arvostellut Tomia mm. yrittäjänä ja sanoit että hänellä on omituisia tapoja. Lisääkö tämä hyvien välien mahdollisuutta....

Hienoa toimintaa

Teit yhdessä päivässä tästä Suomen toiseksi suurimman voimailu foorumin jos vertaa eilisen kävijämääriä.
Mihin kosketkin taitaa muuttua kullaksi.

vataus69

Tuskin nyt kullaksi, mutta ainakin kovasti ihmisiä kiinnostaa. Onhan täällä minusta jo satapäin viestejä ennestään.

kyssäreitä

1) Kuka keksi nimen pakkotoisto?
2) Kuinka moni pakkotoiston ostoksista tapahtuu netissä ja kuinka moni noutomyymälässä? Jotain tilastoja?
3) Oletteko harkinneet lisätä noutomyymäliä myös muihin kaupunkeihin?
4)Kuinka monta mitalia suomi saa Torinon kisoista?

vastaus68

1. En muuten muista, siitä oli aikanaan kilpailu. Joku sen heitti ja se oli niin hyvä että se valittiin laakista.

2. Netti on aina myymälää edellä lukuunottamatta jotain satunnaisia päiviä. Ihan odotettuakin kun netti on valtakunnallisella tasolla toimiva. Kauppa tosin kirii kovaa vauhtia kiinni uuden liikepaikan ansiosta.

3. Emme ole harkinneet toistaiseksi, edetään rauhassa. Posti kulkee onneksi joka paikkaan.

4. Veikkasin 4 forumilla olleeseen veikkaukseen, mutta taisi mennä metsään. 2 jo kasassa, eli kyllä sieltä enemmän taitaa tulla. Miesten lätkästä toivon kovasti mitalia.

Häh?

Miksi olette Tomin kanssa huonoissa väleissä?

Tomi oli mun mielestä yksi parhaista kirjoittajista Pakkikselle. Ei välttämättä paras mahdollinen mode, mutta hyvä kirjoittaja kuitenkin. Tuleehan pakkista luettua ilman Tomiakin. Että sou not.

vastaus71

Hyvä kirjoittaja tosiaankin, parhaita mitä tiedän mutta ei sopinut enää Pakkotoiston ylläpitoon.

Ei varsinaisesti

Paljon on mave, kyykky ja penkkiennätyksesi?

vastaus72

No tämä ei enää hirveemmin liity itse pakkotoistoon, mutta vastataan.

Lähinnä vain penkkiin keskittynyt, kyykyn ja maven välitykset on varsin surkeat. Olen kyykännyt vyöllä kisasyvyydestä 220x4 ja räteillä 240x2. Vedin joskus 3 viikkoa maasta kun otti kaaliin kun penkki oli parempi. Vedin lopuksi 220kg mikä oli sama mikä penkkienkka. Salilla siis penkistä 220 ja kisoissa alle 110 sarjassa raw tulos 217,5kg.

Penkissä kannattaa aina painottaa rauhallista alaslaskua ja sitäkautta saada voimaa rinnalle. Se on numero uno raw voimassa.

Opiksi

Tuleeko pakkikseen mitään muutosta tämän täällä käymäsi keskustelun perusteella, onko tullut hyviä vinkkejä ?, mitä mietteitä keskustelu on sinussa herättänyt ?

vastaus83

Mitään radikaaleja muutoksia ei noin isoon forumiin voi hetkessä tehdä enkä tätä ketjua tehnyt Pakkotoiston kehittämisen näkökulmasta. Tulin vain vastaamaan kun täällä kovasti Pakkotoistosta negatiivisesti aina puhutaan. Ihan positiivisella mielin luen näitä kysymyksiä, ovat asiallisia muutamaa lukuunottamatta ja eiköhän tällä vähän puhdistava vaikutus ole tätä saittia silmälläpitäen.

yks kyssäri

Oletko ajatellut että pakkotoiston foorumia voisi vähän siivota ja poistaa vanhoja threadeja vaikka kokonaan niin että uusia saisi taas tehdä ja sillä tavalla. tai jos laittaisitte pystyyn uuden foorumin jonne voisi sitten taas aloitella uusia threadeja. Nyt foorumi on tajuttoman sekava ja tietoa on vaikea löytää kaiken sen tavara paljouden keskeltä vaikka etsi työkalu auttaakin hieman.

vastaus84

Eihän ne viestit siellä haittaa kun ovat kaukana takana. Viestimäärät vain ovat hyvä mittari forumin elinkaaressa. Odotan mielenkiinnolla miljoonatta postia tänä vuonna. Hakua voi rajoittaa esim määräämällä maksimin hakutuloksille. Mikä tahansa iso forum on sekava, mutta Pakkotoisto on yllättävän siisti kun vertaa maailmalla oleviin megaforumeihin, missä on miljoona postia. Esim Muropaketissa ei toimi haku ollenkaan ja sehän on varsin huono juttu.

paljonko on

penkki, kyykky, mave jne...

täytyy varmaan siirtyä teidän palstalle kokonaan, täällä ei ole enää mitään nähtävää!

sorry sokea

kiits...

kysymys

Tykkäisitkö jos Timosta tulisi tämän palstan 'oderaattori?

vastaus86

Itseasiassa Timo juuri taas kävi kaupalla, käy täällä silloin tällöin. Voin sanoa että on varsin mukava ja asiallinen nuori mies livenä. Forumin vetäjäksi Timosta tosin ei olisi.

fast-evo-fast

Kauppaan yrititte saada FASTia "alunperin", mutta Vallin ei suostunut. Miksiköhän suostui sitten myöhemmin? Taivutteliko Virtamo? Kovin nopeasti tuli myös tietoa FASTin myynnistä Evolutionin loppumisen jälkeen. Oliko diili jo päällä kauankin ennen Evo-ilmoitusta. Pitikö Evo haukkua tuossa yhteydessä jotta asiakkaat siirtyisivät paremmin FASTin käyttäjiksi?

Muista että yrititte saada myös Leaderia myyntiinne. Jos näin olisi käynyt niin uskoisitko että kaupittelisitte nyt 700% testonousuja?

vastaus88

Fastin ja meidän sopimuksia ei tähän tarvitse sekoittaa, pysytään Pakkotoistossa.

Vaikeata meillä oli toimia Petri Tykän kanssa, joten pitkään haimme uutta tuotesarjaa korvaamaan laadukasta Evoa.

Evo tuotteina oli varsin hyvä ja on edelleen, samaa ei voi sanoa sen takana toimivasta yritykestä kokemuksiemme mukaan.

Vaikea sanoa myisimmekö 700% tuotteita, tuskin, koska olen huono valehtelemaan. Jotain kertoo kuitenkin tuotteiden menekistä ja asiakkaiden halukkuudesta se, että olen myynyt tribuluksen näillä sanoilla "mun mielestä se on täyttä paskaa".

kysymys

Mikä teki toiminnan ko. henkilön kanssa vaikeaksi? Eikö henkilökemiat toimineet vai rupesiko toinen ahneeksi niin kun usein käy?

Näkemystä

Tykällä on pitkä historia bisneksien parissa ja tulostakin syntynyt. Erittäin pidetty niin henkilönä kuin yhteistyökumppanina. Evon hinnoittelu on erittäin edullinen joten tuskinpa voi ainakaan häntä syyttää ahneeksi. Enemmin näkisin että uuden kaupan suunnalla oli tahtoa tehdä isoa tulosta. Eikös Mike ollut tuolloin jo porstarin homma jättänyt taakse ja kaupan onnistumisella oli kovat paineet, kuten on edelleen. Omistusasunnon lyhennykset painaa päälle?

vastaus94

Asuntolainassa yleensä on lyhennyksiä, painavat päälle siinä missä vuokrakin. Ja portsarihommia on tehty, nyt ollaan tässä mielenkiintoisessa työssä enkä ole katunut. Yrittäjänä motivaatio työntekoon on moninkertainen.

Odotin pahempaa

Ketjun kokonaan lukeneena voin sanoa että yllättävä siistiä tekstiä, pari pippelihiiren ehdostusta lukuunotamatta, hih.

Odotin suurimmaksi osaksi asiattomuutta. S24 yllätti :-)

vastaus90

Yllätti minutkin positiivisesti, toivottavasti saan selvennettyä muutmia väärinkäsityksiä vielä.

Mitä väärinkäsityksiä?

Pistäpäs tähän listaa niistä väärinkäsityksistä, joita palstalla on mielestäsi esiintynyt ja jotka haluaisit korjata.

Ja joo, hyvä palsta tämä olisi ilman sitä muutaman (valitettavan aktiivisen) kirjoittajan ainaista provoilua ja vittulua. UFS vs. Pakkis-keskustelua ei tarvi jatkaa ikuisesti, vaikka jotkut häiriköt näin haluaisivatkin. Suurin osa täällä on kuitenkin ihan normaalia porukkaa ja haluaa asiallista keskustelua.

vastaus93

Eiköhän noita tahallisia väärinkäsityksiä ole tämä forum väärällään. Konkurssista hormonimyyntiväitteisiin asti.

hihhulihei

Miksei teillä käy jippiin sähköpostiosoitteet?

vastaus95

Aikanaan jippii.fi domainilla rekisteröidyttiin palstalle ja suurin osa trollaajia. Pistin sen sitten kielletyksi mailiksi.

???

Miten koet olevasi oikeutettu tulemaan tänne oikomaan keskusteluja. Suomi24 on mainostaminen kieletty aivan samoin kuin teilläkin.

Puhutte muista lisäravinne yrityksistä/tuotemerkeistä töykeään sävyyn(mainostajien lupaukset) ja syytätätte mm. jopa suoriksi valheiksi. Myönnät ylempänä mahdollisesti olevasi kuitenkin tässä asiassa jopa väärässä. Minusta tuotemerkkien edustajilla pitäisi olla mahdollisuus puolustautua, kuten sinulla on täällä, mutta ilmeisesti tämä ei ole mahdollista. Onko tämä kauppiasmiesmäistä käytöstä? T, Yrittäjä eri alalta.

vastaus96

Eipä tässä mitään olla mainostamassa, yhtäkään linkkiä en ole laittanut.

700% tuotteet ovat valheellisia, siihen ei tarvitse sen kummemmin paneutua tajutakseen.

Mielestäni jokaisella on oikeus tänne kirjoittaa tai puolustaa omaa kantaansa, en minä ole saanut mitään erikoiskohtelua.

lisäys.

Eräs yritys mainostaa alan lehdessä omia tuotteitaan parhaiksi kommentoiden muiden valmistajien tuotteita heikkolaatuisiksi kopioiksi. Eli kaikki voivat tehdä virheitä joskus.

kysymys

http://forum.ufs.fi/showthread.php?p=24785#post24785
Onko tässä viestissä mainittu kilpaileva yritys Pakkotoisto?
mitä tarkottaa pakkotoisto??
se tarkottaa sitä cd soittimessa olevaa repeat nappia.
EIkös Mike ollut roinaaja ja ottanut penkistä 220kg ja mavettanut ja kyykännyt nuo mitä on edellä kertonut?

Mitä h*lvettiä täällä sitten yksi idiootti kitisee tälle yhdelle "jaskalle" joka on puolen vuoden roinaamisella penkannu 200kg ja vetää mavesta vähän alta 280kg ja kyykänny 250kg ja nämä kaikki alle vuodessa?

että lahjaton kaveri, joopajoo..

enkä tällä tarkoita että mikekään lahjaton olisi, vaan tämä todistaa vaan sen että ei noi jaskan tulokset p*skoja ole.

Joku kynäniska vaan ei kestä sitä että roinaajat bulkkaa ja natutkin bulkkaa ja ovat isompia.

onko väärin olla vahva ?

taitaa suomi24:lla tosiaankin liikkua joku täysi urpo joka on vain kateellinen.
 /   /  /  / Kysy Pakkotoistosta, Mike vastaa
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta