AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Häät Helsingissä

Häät Helsingissä

6 Vastausta 8 879 Lukukertaa
Olemme menossa naimisiin kesällä 2007.
Nyt kaipaisin tietoa kohtuuhintaisista hääjuhlapaikoista Helsingissä.
Paikan pitäisi olla kaunis ja viihtyisä ja ei ihan tusinatavaraa. Ja siellä pitäisi olla mahdollisuus tuoda ulkopuolinen pitopalvelu. Haluaisimme kuitenkin, että siellä olisi alkoholitarjoilu, eli että paikan päältä voisi illan mittaan ostella juomia.
Kiitos jo etukäteen ehdotuksistanne!

hyvä linkki

Helsingin kaupungin sivuilla www.hel.fi on varsin kattava lista, eli matkailu ja vapaa-aika -> vuokraus ja lainaus -> etsi juhlatiloja. Ohessa linkki, jos saisit sillä suoraan auki.

Hesarissa oli myös pari viikkoa sitten juttu juhlatiloista, joissa omat juomat sallitaan. Mielestäni olin listaillut omia häitäni varten samat paikat ihan tuon kaupungin paikkaluettelon perusteella.

http://www.hel2.fi/convention/FI/bankettipaikat.asp

sori

...luin viestisi vähän huolettomasti ja huomasin nyt, että halusit paikassa myytävän alkoholia. Joka tapauksessa vastaus tuohonkin tilanteeseen löytynee em. listasta.

kuokkavieras

Älkää ainakaan menkö Seurasaaren ravintolaan.

Ravintola sinänsä on ihan ookoo, mutta sattuma on heittänyt minut vieraaksi monena kesänä ja monta kertaa per kesä. Tarjolla on alkupaloina samat sillit ja salaatit, ja jostakin syystä järjestäjien mielestä kaikkein parasta on riistakäristys. Sitä on tullut syötyä kiintiö täyteen. Olenkin päättänyt olla menemättä häihin, jotka vietetään Seurasaaren ravintolassa. Neuvoni on siis: kiertäkää se kaukaa.

Muuten Seurasaari ja sen ravinteli on ihan paikallaan, mutta vain ulkoilun merkeissä.

taas päinvastoin

Mikähän siinäkin on, että näillä sivuilla yksi jos toinenkin sekoittaa otsikon ja nimimerkin...

Olisiko ylläpitäjän syytä vaihtaa nuo kentät keskenään?

Siis nimimerkiksi olin tarkoittanut "kuokkavieras" ja otsikoksi "älkää ainakaan".

Hääpaikka

Seurasaaressa vietimme ikimuistettavat häät 2007 elokuussa. Siellä on yrittäjä vaihtunut ja paikka remontoitu. Palvelu pelasi ja ruoka oli taivaallisen hyvää. Itse olimme todella tyytyväisiä! Tarjous oli kohtuullinen ja kaikki mitä luvattiin myös toteutettiin meidän menu maksoi 39€/hlö ja oli sen värtti. Ainoa - jos sitä sellaiseksi voi sanoa oli se ettei vanhan pääsalin seinille saanut kiinnitää mitään. Sekin kyllä selvitettiin meille ja perusteltiin että museoviraston suojeluksessa oleva kohde. Eli tuntuvat olevan tarkkoja paikasta ja hyvä niin. Kuulemma nykyisillä omistajilla on useampia ravintoloita. Kaisaniemi, villa Kivi, Villa Solvik Aurinkolahdessa missä olemme käyneet myös ruokailemassa. Hyvä ruoka ja ihahastuttava intteriööri. Meillä ja muutamilla tutuillammekin hyviä kokemuksia paikasta. Kait se jotakin kertoo että ystävättäreni pyysi tarjousta tammikuussa häitä varten. KOKO KESÄKAUDEN LAUANTAIT OLI LOPPUUNMYYTY JO 2007

Montako mahtuu ravintola Seurasaareen?

Montako vierasta mahtui teidän häissä ravintola Seurasaareen ja kuinka myöhään sai juhlistaa?
 /   /  /  / Häät Helsingissä

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku

E-Kontakti
33 v. P-Karjala
35 v. Satakunta
25 v. Pohjanmaa
49 v. P-Karjala
49 v. Uusimaa
40 v. P-Häme

LÖYDÄ SEURAA TOSITARKOITUKSELLA!

Haen naista:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.
Haen miestä:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta