AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  / Soneran sähköposti

Soneran sähköposti

7 Vastausta 4 676 Lukukertaa
Soneran sähköposti on ollut taas koko aamun nurin, ja koska on viikonloppu, niin asia ei korjaantune ennen maanantaita.

taitaa olla SUN

mulla ainakin toimii soneran sähköpostit. Ja eikös tuo soneran tukinumero oo auki myös lauantaina.

korjaus

huomasinkin että soneran nettisivut eivät näköjään aukea. Sillähän ei ole kuitenkaan sähköpostin kanssa mitään tekemistä.

tuo ainakin toimii-> http://webmail.inet.fi

Soneran sivuilta löytyi

Palvelussa on väliaikainen häiriö.
Ole hyvä ja yritä hetken kuluttua uudelleen.

heippa

huomasin muuten myös kun yritin mennä omille sivuille. Siellä on ollut koko ajan jotain, soitin n. viikko sitten Soneralle ja en tosiaankaan puhunut enää enkelten kielellä, joten sanoin sopimukseni irti. Siitähän he innostuivat ja soittelivat kahteen kertaan minulle, kyselivät syytä tekooni. Ei auta enää, olen kurkkua myöten täysi. Nytkin laittoivat sähköpostia huolissaan. Onko kenelläkään ollut niin paljon kuin minulla?

Soneran kanssa

ei ole muuta ollutkaan kuin harmia.
Ei toimi yhteys ja kun siitä on kymmeniä kertoja soitettu ja jonotettu kännykässä ja aina vaan jaksettu selittää niin sitten joskus on tarkistaneet. Seuraavalla vianilmoituskerralla on päästy kuulemaan että siellä tosiaan oli vika.
Nyt ovat siirtämässä sähköpostia Suomen puolelle ja ei ole toiminut, ei eilen eikä tänään. Eiliset lähetyksessä olevat postit ovat vielä koneella lähtemättä. Kännykkään vastaa Soneralta automaatti että vikaa korjataan!!!
Meillä on aina ollut sähköposti "poikki" juhlapyhien ja kaikkien erikoispäivien aikana ja niin nytkin kun on vappu vastassa.
Mutta mitäpäs näistä, mukava että kk-maksu kelpaa
Soneralle.

soneran sähköposti

Joopa, joo. Niin on minunkin ollut jo viikon nurin. Olen soittanut Soneralle ja nyt vielä soitan tukipalveluun, jonne tuntuu olevan jo heti 9 ruuhkaa. Yhtenä päivänä jonotin yli tunnin enkä jaksanut enää. NYT olen jonottanut jo 20 min. ja heti 9 soitin. Saa nähä kuinka kauan tänään menee. En kuitenkaan anna periksi ennen kuin saan apua.

uusittu sähköposti...

... on sieltä, eikä ihan pinnasta! Se oli tullessaan hukannut suurimman osan osoitteistani ja varsinkin suuritöisten ryhmäosoitetietojen menettäminen ottaa päähän. Toinen ilmiö on, että kun klikkaan liitetiedot, saan ruudun josta puuttuu SELAA - no, milläs ne liitteet noudetaan?
Ja sitten tämä jota sonera sanoo asiakaspalveluksi: Istut tuntikausia puhelimessa kuuntelemassa roskamusiikkia ja nauhurin neuvoja soittaa jollekin kalliille palvelutarjoajalle.
Siirryn kyllä käyttämään gmailia, se lienee soneran tavoitekin.
Kuluttajalla pitäisi olla oikeus saada korvaus siitä valtavasta ajanhukasta, mikä syntyy puhelimessa roikkuessa.
ALAS SONERA!!!
 /   /  /  /  / Soneran sähköposti

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta