AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Pellon vuokra

Pellon vuokra

12 Vastausta 22 662 Lukukertaa
Mitäpä enemmän tai vähemmän asiaa tuntevat pitäisivät kohtuullisena pellon vuokrana hehtaarilta Pohjois-Savossa. Peltoa noin 5 ha ja pirstaleina. Tie vie perille.

100e/ ha

..!

Vuokrat

Joo, samaa kuin edellinen nimimerkki: Satasen kahtapuolen. Jos on avo-ojissa niin tuo satanen on jo liikaa.Yhtenäisestä, kivettömästä ja viljelyskelpoisesta maalajista voi 5 hehtaarin lohkosta maksaa enenmpikin , vaikka 150.
Itellä on 84 euroa hehtaari avo-ojitettua jotka olen sitten salaojittanut. Kyllä siinäkin vuokraa pellolle tulee riittävästi.

Tarkennusta

Olihan tuo vähän epämääräinen kysymys. Elikkäs Pielaveden tuntumassa, salaojitettua ja viljelyskelpoista. Kolmessa osassa, muttei hirveän pahasti erillään ja tie vie perille.

on siinä viljelijän

kannattaa istuttaa puun taimet ennenkuin antaa ilmaisiksi viljelykseen .

Entäpä sitten

Mikä mahtais olla käypä vuokra pellosta Satakunnassa, tarkemmin Lavian ja Kankaanpään välimaastossa? Salaojat on, suurin lohko on 1ha. Maa on kivistä, hapahkoa hiesua.

Omistaja väitti, että 800€ on paikallinen taksa. Joku mela-asiamies oli kuulemma niin sanonut. En ihan heti lähteny uskomaan kuitenkaan.

Tolla

Saa kyllä omistaja viljellä itse.

pohjoissatakunnassa

Täällä hehtaarista saa noin 250 euroa, eli mistäköhän kummasta toi 800 on keksitty?

sopiva vuokra olisi

eli tuet lyhentämättömänä omistajalle ja viljelijä hoitaa ja korjaa sadon.

Huh huh

Tuommoisia peltoja en suostuisi ikinä viljelemään!
Eikä se kyllä kannatavaa olisikaan... Johan EU:kin on puuttunut asiaan että tuet kuuluvat viljelijälle, eikä vuokran antajalle.

Se tietysti mitä vuokraa kukakin suostuu maksamaan on jokaisen oma asia, mutta kannatusta tuossa ei viljelijän puolesta ole metriäkään!

100e hehtaari ja sillä siisti!

Keskipohjanmaalla

Salaojitetusta pellosta saa täällä noin 250-350e.

Perunalle sopivista maista kastelumahdollisuudella maksetaan jopa 800e. Täällä on kova kilpailu vuokrapelloista. Peltoa tehtii rajusti lisääkin mutta sekään ei riitä.
Maitokiintiöitä ostetaan!

Vuokrat Tampereen suunnas

Terve!
Tääl tampereen kupees viljanviljelijät maksaa vuokraa 250-450€/ha salaojitetuista, tuellisista maista. Mistään ei tääl saa 100€/ha. Marja ja puutarhatilat maksaa jopa 800€. Tästä etelämmäksi hinnat pysyy tietääkseni jotakuinkin samoissa, alin hinta nousee jonkin verran.
Hei,

Mika olisi sopiva tukikelvottoman pellon vuokrahinta Laviassa? Sita on joskus viljelty ja maaperan pitaisi olla hyva, etenkin koska hevoset ovat siina laiduntaneet useina kesina. Onko tukia/ rekisterointia mahdollista hakea jalkikateen?
Enta kokopuun kuutiohinta? Onko parempi kaataa kaikki puut, koivut mukaan lukien, ojien parantamiseksi? Kenelle kuuluvat rungot?
 /   /  /  / Pellon vuokra

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta