AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Tyyliletti Jumbo

Tyyliletti Jumbo

3 Vastausta 2 760 Lukukertaa
Näin viime vkonloppuna aivan tajuttoman kivan kampauksen yhdellä naisella ja rohkeana suomalaisena uskaltauduin kysymään, missä hän on moisen teettänyt
--- yllätys yllätys hän ei juossutkaan karkuun vaan vastasi et vantaan jumbossa, tyyliletissä.
valitettavasti hän ei tiennyt hintaa, sillä hänen miehensä oli kustantanut hänet......
Onko muilla kokemuksia?
Hintatietoja eri toimenpiteistä?
Onko kaikki tytöt yhtä hyviä siellä ja onko pitkät jonot ajanvarauksiin?

tyyliletistä

Olen myös itse käynyt muutamia kertoja Jumbon tyyliletissa vaihtamassa väriä tai ptuutta hiuksiini. Olen ollut aina tyytyväinen. Kuutisen vuotta sitten olin laittamassa kampausta vanhojen tansseja varten ja kampaus pesuineen, pinneineen ja aineinenn maksoi 51 euroa. Ja muutaman kerran olen laittanut raitoja/värjännyt ja leikkauttanut hiuksia ja hinnaksi on tullut 50-70 euroa.

parempi kuin hairstore ?

Itsekin mietin juuri että onko tyyliletti samaa rataa kuin hairstore eli todella amatöörimaista ..haluaisin käydä kokeilemassa mutta jos tulos on sama ku hairstoressa ollut itsellä ja kavereilla niin sen takia en ole vielä uskaltanut..

Paljon parempi

Kävin useasti hairstoressa ja lopulta tympäännyin siihen "palveluun"... sitten päätin kokeilla Tyylilettiä ja olin iloisesti yllättynyt:)
Asiakkaaseen todella keskityttiin eikä kampaaja jutellut niitä näitä vieressä olevan kolleegansa kanssa kuten hs:ssa tapahtui usein.
Kampaajan kanssa juteltiin rönsyilevästi laidasta laitaan ja kampaaja tuntui vaistoavan hyvin asiakkaan "juttutuulen" ja fiiliksen muutenkin.
Sain paljon tietoa hiuksistani ja miten niitä voisi helliä vielä paremmin ja ohjeistusta miten saan päänahkan kireyttä pois, jotta hiukset eivät irtoaisi niin helposti...
Kampaaja myös oma-aloitteisesti ehdotti sopivia hiusmalleja jne, muttei mitenkään tyrkyttävästi.

Leikkaus maksoi 35€, siinä on hinta/laatusuhde kohdillaan, plussaa ilmapiiristä ja asiakaspalvelusta ja enpä muista milloin olisin lähtenyt kampaajalta niin upealla fiiliksellä, sekä ulkoisesti että henkisesti:)
 /   /  / Tyyliletti Jumbo

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta