AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  /  /  / PASSIN VOIMASSOOLOAIKA....

PASSIN VOIMASSOOLOAIKA....

12 Vastausta 1 593 Lukukertaa
Heips joku tietäväinen.. Lähden joulukuun eka pv Pattayalle ja olen kuullut passin voimassaoloajasta erinnäisiä mielipiteitä.. Mun nykyinen passi menee vanhaks 22.04.07 ja joku sanoi ett sen pitäis olla voimassa PUOLI VUOTTA vielä matkan jälkeenkin.. Pitääkö paikkaansa?!
Saan toki tiedon jostain matkatstostakin, mutt ajattelin eka kokeilla täält ystävällistä apuva!! Kiitti etukäteen..=))

LISÄYSTÄ EDELLISEEN VIESTIINI..

niin..olen takas tulossa sielt sit jo 14 pv joulukuuta..

pitää

Joo eikös passin pidä olla voimassa 1/2 vuotta matkan jälkeen niin minä ainakin olen sen ymmärtäny.

kyllä

6 kk Thaimaahan saapumisen jälkeen.
eli täpärälle menee.

Lainaus

"Ulkomaalaisen passin tulee olla voimassa koko Thaimaan matkan ajan ja vähintään kuusi kuukautta Thaimaahan saapumisesta lukien. Suomen passilla matkustavat turistit saavat oleskella Thaimaassa 30 päivää ilman viisumia".

Laitappas

passianomus vetämään, kun sen joudut ensivuonna kuitenkin tehdä.

Mikä merkitys

Tietääkö kukaan, miksi joihinkin maihin on tuollainen passisääntö?

Myös Madeiran matkallamme huomasimme vasta perillä, että sinnekin matkustaessa olisi passin pitänyt olla vielä 6 kk voimassa matkan jälkeen. Äitini miehellä passi meni vanhaksi muutaman kuukauden kuluttua, siis ei ollut enää sitä kuutta kuukautta voimassa. Missään ei asiasta mitään mainittu ja hyvin hän pääsi poiskin sieltä. Silloin jäimme ihmettelemään, että mitä merkitystä ko. säännöllä oikein on. Eipä oo sitä mistään muistetu kysyä, mutta nyt taas asia tuli mieleen.

KIITOS KAUNIS JA NIIAUKSEN NIKSAUTUS..

..KAIKILLE, JOTKA ASIAA NYT VALAISIVAT!! ELI SE ON SIT PASSIN UUSIMINEN EDESSÄ JOTEN EI MUUTA KU VALOKUVIA OTTAMAAN JA TULEVAA MATKAA JÄNNITTÄMÄÄN!!! KIITTI VIELÄ!!! =)))

neonne

vaan semmosia . Jos telot ittes ja joudut jäämään ,
on parempi ettei passis vanhene...

Esim. Thaimaan tapauksessa

kyse on luultavasti siitä että jos haet esim. 3 kk viisumia

niin sinulla on 3 kk aikaa matkustaa Thaimaahan ja maahan saapumispäiväsi on tietenkin ensimmäinen maahantulopäivä.
Eli haet 3 kk viisumin 1.1.2007 alkaen jolloin voit matkustaa Thaimaahan vielä maaliskuun viimeisenä päivänäkin. Eli jos matkustat silloin maaliskuussa vasta niin voit myös oleskella sen 3 kk kesäkuulle asti. Siksi siis passin pitää olla 6 kk voimassa. Jos passisi ei ole niin viisumiakaan on turha hakea, eivät sitä myönnä.

Mielestäni enintään 30 päivää kestävillä matkoilla ei edes ole voimassa tuo sääntö että passin pitää olla 6 kk voimassa matkan jälkeen. Tästä on hieman epäselvyyksiä mutta muistaakseni se virallinen tieto on, että ei tarvitse olla jos siis enintään 30 päivää matkalla.

Matkan kesto...

..on vain 1.-14.12.06..
Mutta niin kai se on paras että kysyn jostain matka tstosta... Ainakin saan sit varmuuden sata prosenttisesti mieltä vaivaavaan asiaan.. =))))))))

maksimoi varmuus

Hanki kokonaan uusi passi. Alä jää nikottelee muutamasta viikosta. Tuskin uuden passin hankinta kaataa sun matkabudjettias? Ja tuoreella passilla on helppo reissata. Huonolla tuurilla ja vanhalla passilla olet pienessä liemessä jos jotakin vakavampaa sattuu. Vaikka siellä ollaan välillä aika joustavia ulkomaalaisia kohtaan. Ulkomaalainen on aina syyllinen (yleisesti ottaen ) jos paikalliselle sattuu jotakin. Jutun selvittäminen ei käykkään hienosti keskustelemalla, vaan vaatii aikaa, lakimiehiä ja rahaa, ja jos vielä samaan aikaan passisi menee vanhaksi...Säikyttelinkö tarpeeksi? Varaudu kaikkeen. Hanki uusi passi jo nyt! Hyvää matkaa...

Palautukseen lisäoikeutta

Paikalliset viranomaiset ja EU ovat sopineet 30 vrk:n viisumittomasta oleskelusta. Thaimaa kiinnostaa kaiken maailman puliveivareita ja karkulaisia. Karkotukseen ja palautukseen tulee siis varata aikaa ja niitä helpottaa passin voimassaolo tutkinnan ajan.
 /   /  /  /  /  / PASSIN VOIMASSOOLOAIKA....

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta