AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Matti Esko Hytönen

Matti Esko Hytönen

20 Vastausta 4 619 Lukukertaa
Muistan kun Hytösen jutut olivat isoja ja Hesarin valopilkkuja, nykyään asiat ovat toisin. Katsoin Ilta-lehdestä Hytösen jutun, se oli ennustuksia ja hierontaa mainosten yms. seassa ja hyvin pieni.
Muistan vielä, kun isäni katsoi Hesarista ensimmäiseksi Hytösen kirjoitukset, ne olivat pitkiä, mutta hauskoja. Hänen kirjoituksistaan tykättiin yleisesti ja ne saivatkin paljon kiitosta.
Nykyään en edes naura Hytösen jutuille, ne eivät ole enää hauskoja ja siksi hän onkin varmaan siirtynyt Hesarin yhden arvostetuimman toimittajan paikalta Ilta-lehden ennustuksia ja muuta humpuukia osioon sekaan kirjoittelijaksi.

Ylhäältä tultiin alas ja vauhdilla, en usko, että Hytönen tai Nykänen enää ikinä palaavatkaan huipulle.

Hytösellä usempia palstoja

Hytönen kirjoittaa useampaa palstaa Iltalehteen.
Viikonloppuisin Vvaihde-liitteessä hän kirjoittaa perinteistä kärkevää kolumniaan ja viikolla korkein oikeus palstaa.
Toinen pahasuinen mutta asiallinen kolumnisti Iltalehdessä on Jyrki Lehtola. Lehtolan kolumnista saa takuunaurut joka perjantai. Ehdoton suosikkini jälkimmäisen kolumneista oli makkaratalon turvakaaren monologi. Unohtamatta tietenkään Stefan Lindforsin ensimmäistä asiakastapaamista mainostoimiston leivissä.
"Mä nyt vain keksin tällaisen pyöreän jutun kuin leipä ja sitten kun siihen tekee reiän siitä tulee designia ja sitten sen hintaa voidaan korottaa alkaa kutsua sitä vaikka reikäleiväksi."

Kannattaa tutustua.

vanhojen

Olen pitkään ihmetellyt mistä Hytönen kaivaa kaikki mielenkiinnottomimmat tyypit juttuihinsa, ja sivuuttanut "artikkelit" niitä lukematta.

komppaan

Jyrki Lehtolalla on poikkeuksellisen tyyli kirjoittaa loistavia juttuja.
Ostan lehden monet kerrat vain hänen juttujensa takia.

kuka on

Kuka, tai mikä on Jyrki Lehtola?

Jyrki Lehtola

Iltalehden mielipide osastolta loytyy netista.

Aina osuvasti kirjoittaa, paljon nasevammin kuin ankeat ja oudot Hytosen jutut jotka Hytonen luulee olevan nokkelia.

Viikonlopun

Kyllä Laitinen on paras!

Taantunut

Miksi Hytönen kuvittelee, että jatkuva kirjoittelu Viivistä, Ellenistä ja Anitra Ahtolasta jaksaisi enää kiinnostaa, Petteri Ahomaa ainoana miehenä joukossa? Jotakin henkilökohtaista jahtiako? Vaikka kai osuvia ovatkin mutta toistaa jo itseään. Särmää pitäisi saada eikä seurapiirijuoruja jatkuvalla syötöllä varsinkaan noista turhista julkkiksista, unohdettaisi ne jo.

Laitinen kaipailee mennyttä itänaapuria. Lehtola taitaa olla ykköskirjoittaja tätä nykyä. Ja Metro-lehden Hazard, siinäpä viiltävän osuvaa tekstiä js suuvärkki seuraa perässä, liekö vakiokirjoittajia?

Viivi latoo takaisin

Ainoa noista Hytösen lempi-julkkiksista on Viivi joka vittuilee takaisin. Naureskelin tänään luettuani City-lehden jonkun jutun, missä neiti Avellanilta kysyttiin voisiko vittuilla jollekin, niin vastaus oli tyyliin:
"Voi mattiesko, voi mattiesko, kunpa tajuaisit ettei hormoneilla tule lisää pituutta ja miehisyyttä - vain sinun tapauksessasi ainoastaan leveyttä leukaperiin.." Haha hahahaa...

siinä onkin pikku vittuilija

eikai Viivi syytä hormoneista Matti-Eskoa, kunhan ei vain itse sortunut, Voi Viivi, voi viivi et sitten olekaan suurikirjailija, oletkin vain pikku AA-cup blondi!!

Lehtola ja West on perhaat

Minäkin pidän Lehtolan tyylistä. Aina en ole samaa mieltä kuin hän, mutta Jykällä on omat rautalankamallinsa joita hän kaupittelee lukijoille.
Toinen kolumnisti josta tykkään on Taina West. Kummallakin näistä on oma tyyli, taitavuutta kynänkäytöösä ja ennen kaikkea havainnointikykyä.

Mistä tuon Lehtolan Lindfors-jutun löytää?

olen kahlannyt ympäri nettiä kun haluaisin lukea Lehtolan Lindfors-kolumnin uudestaan, vaan kun ei löydy. En löydä Iltiksen arkistostakaan, liekö jo niin vanha?

Luovuus ja taito

Ei päiväkään jatku ikuisesti, vaikka joka aamua se seuraa. Jos ei Nykänen lennä enää, kirjoittaa sentään Hytönen, mutta tekee myös monenlaisia muita asioita, joita ennen-aiemmin ei tehnyt. Ehkä se vie terää asialta, kun joutuu hajoittamaan itseään moneen suuntaan, tai sitten vain se kuuluisa klise: Aikansa kutakin, kukin vuorollaan.
Hytönen leuhkii rinnanympäryksellään.Se on 107 cm.Vauvan mitta.No,onhan Hytönen kooltaan kääpiö
106
Hyttynen on säälittävä vanhus, joka kehuskelee pyylevän täti-ihmisensä alabasteri-iholla. Mattieskon meriittinä pidän sitä, että hän ei ole siittänyt yhtään lasta. Häneltä puuttuu halu tai kyky taikka molemmat.
2006 ratsastettiin siis Viivillä, Ellenillä ja muilla jo julkisuudesta kadonneilla naisilla. Nyt ratsastetaan pulskalla albiino avovaimolla, keskiluokkaisilla reissuilla ja kehutaan edelleenkin vanhuuden ja värjäysten haperoittamia hiuksia. JOS niitä nyt edes hiuksiksi voi enää sanoa. No, ehkä eläke on niin pieni että muutaman satasen vuoksi on edelleenkin nolattava itsensä joka viikko. Ja se avokki.
NIIN totta. Hyttynen on noloudessaan uskomaton.

Intiaanitukka, alabasteri-iho, "tyttö"ystävä.....
Onko tämän Rekkamies Kari Tapion sukua?
Vanha bornåtoimittaja -70- 80 luvulla.`` Meille tarjottiin kahvia ,konjakkia ja pillua! Jätimme kahvin väliin, ettei tuntuisi liian ahneelta``.Näin silloin Puolassa!
 /   /  /  / Matti Esko Hytönen

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta