AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

Kysely Suomi24:n ominaisuuksista

Vaikuta Suomi24:n tulevaisuuteen kertomalla minkälaisia ominaisuuksia Suomi24:ssä voisi olla.
Vastaa kyselyyn »

Oksamin ja viina?

5 Vastausta 2 054 Lukukertaa
Oksamin (opamox) ja vinnat, eli huomen ois pikkujoulut, niin ois ihan jees tietää, et onko vaarallista ottaa aamulla 15mg Oxaminia jos juon illalla vähän reippaammin, kauanko pitäs ootella, et on ihan turvallista?

Kiitos. :)

No niin

Rauhoittavia vastaan olevat ihmiset tietty hyökkää päälle.

Sanon kuitenkin oman mielipiteeni, että minun mielestäni on aivan turvallista aamulla ottaa 15mg Oxaminia ja illalla alkoholia. Ei se enää illalla sua sekasin vie.

Ei hyvä

Rauhoittavat lääkkeet ja viina ei missään tapauksessa sovi yhteen. Ei kannata ottaa sitä oxaminia. Jos otat ja juot, niin voit varautua pikaiseen muistinmenetykseen, sammumiseen tai älyttömään sekoiluun.

Lisäystä edelliseen

En oo rauhottavien lääkkeiden vastustaja. Itsekin niitä käytän. Oxamin eli oksatsepaami on muistaakseni keskipitkävaikutteinen lääke, eli puoliintumisaika on aika pitkä (en muista tarkkaa aikaa). Jos aamulla otat, niin kyllä se sun elimistössä illalla vielä vaikuttaa. Tietenkin on henkilökohtaista, miten viinan otto vaikuttaa. En silti suosittele ottamaan.

Älä ota

samana päivänä, varsinkaan ellet ole aiemmin kokeillut. Itselleni kävi niin, että nukahdin kesken kaiken, onneksi ei sattunut kummempaa. Noloa kuitenkin, varsinkin kun tulevista töistä ja työpaikan ihmissuhteista puhuttiin - kuulemma. Oli selittämistä, vaikkei lääkkeiden syöminen häpeä olekaan. Pärjäilisitkö yhden päivän ilman oksuja? Hauskoja pikkujouluja!
ei kannata alkaa leikkii venäläist rulettia,varsinkaan kun ei tiedä onko pateja kuinka monta rullassa..kässäät varmaan!! jätät sinä päivänä pois se oksan ja otat van kuppia, et huomaa mitään vaikutusta-siis refloja. sit aamul ku o krapula ni oksa nassuun ja krapulaki lähtee kivasti! oon noitten kans touhunnu jo 11 vuotta enkä osaa enää elää ilman..mut eipä se mua haittaa..elää on..jokainen on oman seppänsä orja!
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta