AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  / kevyt vaalennus

kevyt vaalennus

3 Vastausta 437 Lukukertaa
Haluaisin vaalentaa luonnonvaaleanruskeita hiuksiani noin asteen verran koska ne näyttävät vähän harmahtavilta. Noin vuosi sitten vaalensin tukkaani noin puoli astetta, tulos oli kiva, mutta nyt kulunut pois.

Miten saan tukkani pysymään hyvässä kunnossa? :/ Pelottaa että tuo seuraava vaalennus tekee siitä hampun...Joku sanoi tuolla alempana että eka vaalennus tuskin niin paljon kuluttaa (tai kuluttaahan värjäys aina hiusta) mutta en haluaisi luopua pehkostani.

Mitä hyviä puolia ihan pienestä vaalennusmuutoksesta löytyy, vaikuttaako hiusten laittamiseen/tuuheuteen mitenkään? Joku väiti että värjäys aina vähän turvottaa ja siten tekee hiuksesta vähän paksumman näköisen. Tiedä sitten :)

Toivoisin vastauksia!

tässä

ei se välttis hamppua tee itse värinpoisto on vaalennuksista rasittavin. eli älä sitä käytä jos haluat vain asteen eron.. esim,garnier nutrisset ja nää missä kunnon viimeistelyhoidot itse väriaineissakin. koittele sellaista mutta ei värinpoistoa kerta haluat niin pienen asteeron. vaalenteet aina rasittaa ja ohentaa hiuksia, että tosiaan kunnon hoidot sen jälkeen sitten. en suosittele jos sulla takana monta vaalennusta jo. mutta kumminkin aika pitkä aika viime kerrasta että eikun vain hommiin=)

vastausta..

Jos sinulla on varaa mennä kampaajalle niin wellalla on sellainen ammatti värisarja kuin sunlights. Se vaalentaa omaa luonnollista väriä noin 1-2 astetta hyvin hellävaraisesti,koska se on periaatteessa kevytväri. Suosittelen lämpimästi!

Hiusten laittoon yleisesti värjäys vaikuttaa,koska se rikkoo hiuksen rakennetta vähän. Tämän ansiosta hiukset saa helpommin esim.kohoamaan tyvestä.

Joo...

väri sarja on Wellan. Eli Wellan liikkeistä löytyy, helkutin hyvä kevyeen, luonnolliseen vaalennukseen ja taatusti hellävarainen hiuksille! Suosittelen!
 /   /  / kevyt vaalennus

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta