AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / vyöhyketerapian pisteet

vyöhyketerapian pisteet

8 Vastausta 13 587 Lukukertaa
Onko kenelläkään tietoa, mistä löytyisi vyöhyketerapiassa käytettävä kaaviokuva jalkapohjista, eli mikä piste tarkoittaa mitäkin ihmisen kehossa hierottaessa?
En osannut netistä kai oikealla hakusanalla etsiä.

kirjastosta

käy katsomassa

Piirrä itse

Voit piirrellä itsekin sellaisen pistekartan jonka mielikuvituksesi tuottaa. Todellisuudessa jalkapohjassa ei ole mitään tiettyjä pisteitä, joiden kautta voitaisiin vaikuttaa vastaaviin ruumiinosiin tai elimiin. Kaikki lääketieteen asiantuntijat ovat täysin yksimielisiä siitä, että käytettävissä olevan tutkitun tiedon valossa nämä vyöhyketerapiakaaviot on suoraan sanottuna humpuukia. Tässä ei nyt sitten auta mikään eipäs-juupas-väittely. Olen kyllä tutustunut vyöhyketerapiaan hyvinkin perusteellisesti, ja mitä enemmän olen lukenut ja kokenut, sitä vakuuttuneemmaksi olen tullut: huuhaata on se.

uskomusta tai ei

Niin vyöhyketerapia perustuu kiinalaiseen lääketieteeseen, joka on ollut vuosituhansia ennen kuin länsimainen lääketiede.

Myös akupunktio ja hermoratahieronta perustuu kiinalaiseen lääketieteeseen eli niihin akupisteisiin.

Olin juuri pari päivää sitten hermoratahieronnassa ja se oli todella positiivinen kokemus.

Hermoratahieronnasta tulee juttua ens maanantain Bella-ohjelmassa neloselta kello 19.00

Faktoja

Vyöhyketerapia ei perustu Kiinalaiseen lääketieteeseen.

Kiinalainen lääketiede on globaalia ja hyvin samanlaista kuin Suomalainenkin lääketiede; kuten lääketiede kaikkialla maailmassa nykyisin tiedonvälityksen kehittyneellä ajalla. Ei edes ole olemassa mitään erityistä "Kiinalaista lääketiedettä".

Aivan eri asia sitten on Kiinalainen kansanperinne, johon löyhästi perustuvat monet meilläkin markkinoidut uskomushoidot. Niillä ei ole mitään tekemistä lääketieteen kanssa.

Vyöhyketerapia taitaa muuten olla peräisin Saksasta. Muuan saksalainen puoskari sen on kehittänyt, eikä hän edes väittänyt sillä olevan Kiinalaisia juuria, vaan hän markkinoi humpuukiaan lähinnä Pohjois-Amerikan intiaanien keksintönä.

Huuhaata vai

Mutta tosiasia on se että ihmisellä kulkevat hermoradat päästä jalkapohjiin asti.Ja ne vyöhykepisteet ovat juuri näitä joita hermoratojen päätteiksi kutsutaan.Ja niitä käsittelemällä kuonaaineet liikkeelle ja radat auki.Tutustukaa ja opiskelkaa ihmisen toimintaa ennenkuin sanotte mitään.Ja mulle on ainakin ihan sama mitä ihmiset puhuvat.Mulle riittää että vyöhyketerapia on toiminut ja asiakkaani ovat saaneet apua ja ovat tyytyväisiä.Kaikkia ei voi parantaa mutta oireita voidaan helpottaa monessakin vaivassa..

vyöhyke

http://www.acuhieronta.com/

tuolta löytyy hyvät ja selkeät kartat ;)

Kiitos!

Kiitos sinulle linkistä.
 /   /  /  / vyöhyketerapian pisteet
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku

Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta