AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Millä liikkeellä kiinteä peppu?

Millä liikkeellä kiinteä peppu?

12 Vastausta 8 354 Lukukertaa
Ja kuinka se liike tehdään? Tarkoitan liikkeitä, joita voi tehdä kotona ilman apuvälineitä. Entä auttaako kävely miten tehokkaasti kiinteyttämään takamusta?

näillä

perinteiset koirankusetus -liikkeet ovat hyviä. Ja sitten se liike kun makaat selällään polvet koukussa ja pakaroita jännittämällä viet lantion ylös ja suoristat torson. Kyykytkin myös hyviä, mutta niissä liike kohdistuu myös etureiteen (älä harjoita etureittä liikaa!).

kiree

No vaikka sammakkokyykky.Jalat leveään haaraan varpaat niin ulospäin kuin saat ja sitten vaan kyykkäämään.Tai sitten lattialla selin maateen jalat koukussa kädet tukee sivulla,sitten nostat pepun ja keskivartalon ylös ja pidät jännitteessä 20-30 sek ja toistat tämän useita kertoja.

ja näin

askelkyykyt on hyvii kans! näillä saanu ite tuloksii =)

helppoa

unohda kaikki mitä naiset täällä ehdottelee ja mene salille sinne kyykkytangon alle, pistä limppuja tankoon, ota tanko niskaan, laskeudu niin alas kunnes perse hipoo lattiaa ja toista 10-15 kertaa!!!

Miten se tehdään?

Siis kuuluuko sitä peppua siinä kyykyssä sitten dipata suoraan alaspäin, vai kuuluuko sen kekottaa taaksepäin, sillee notkoselällä?

Vaikeeta...

saliohjaaja tai kokenut kaveri

kolme asiaa pitää huomioida a. ettei selkä pääse pyöristymään liikaa b. ettei polvilinja mene varpaiden yli. c. polvet ei saa suorituksen aikana myöskään liikkua sisäänpäin. tekniikkaa on turhaa selostaa netissä vaan sen oppii vain tekemällä. saliohjaajalta/trainerilta opastusta tai kokenut kaveri mukaan salille! ja muista, alle 90 asteen ei ole mitään asiaa, jos anukseen haluaa pihviä.
Kuinka usein teette viikossa ja kuinka nopeasti on tullu tuloksia? Inhottavaa kun lapsukaisen saannin jälkeen on peppu löystyny sen verran ettei kehtaa edes käyttää entisiä vaatteita, aina pitää olla jotain löysää,rypytettyä,muotoilevaa jne... :/ Ja onko jollain kokemusta näistä reebokin easytone kengistä, oisko niistä mitään apua? Ei viitsis heittää rahoja hukkaan, jos ne oni ihan hyödyttömät. Ne melko hintavat, mutta jos niistä suinkin on vain apua niin raha on hyvin käytetty ;)
Ja kyykyssä kannattaa muistaa ettei tuo liikaa lantiota eteen ylös palatessa, ettei alaselkä mee rikki (varsinkin kun treenaa painojen kanssa), opettele se siinä samassa :)
Pakko vastata tähän että itse olen todennut että juokseminen jä pyöräily muokannut minulla peppua paremmin mitä olen yrittänyt saada kyykkyjä tehden levytangolla.

Minulla oli pepun alaosassa sellaiset tasaiset ns. lommokohdat nyt kun olen juossut ja pyöräillyt aika paljon niin juma ne on hävinneet:)
Ratsastamalla eli tallille ja ukon kanssa.
^^ tsih ylemmälle vastaajalle.

Kyykyt on aina toimivia. mulla on reebokin leasytonet myös, toimii ne varmaan jos vertaa siihen ettei tekis mitään.
Takapuoli koostuu lihaksista, niitä lihaksia pitää harjoittaa jos on lättäpeppu, eli sen takia lihaskuntoharjoittelua esim. kyykkyä leveällä ja SYVÄÄN! Pieni pyllistys ei auta. Syväkyykky on paras liike jos haluaa peppuun muotoa! Tästä voi ottaa tekniikka mallia kilpailijalta:Muita hyviä liikkeitä salilla on askelkyykky pitkällä askeleella ja syvään taas, jalkaprässi leveällä ja kelkka ihan syliin asti (ts.reidet tulee kroppaan kiinni alaslaskussa). Aluksi hyvät lämmöt kuntopyörällä/crossarilla 10min reipasta tahtia ja sitten lämmittelemään liikkeitä. Sarjapainoilla sitten vaikka 3x10-12 per liike. 2min tauko sarjojen välillä max.

Ulkosalla tehtäviä: spurtit ja mäkijuoksu. Katso sellainen suht jyrkkä mäki jolla on vähän pituutta, ei liikaa. Juosten ylös asteittain kovemmin (lopuksi täysillä) 10-15x mäki ylös ja hitaasti kävellen alas ja uusi setti taas. Tämän harjoituksen nimi on HIIT. Se on tutkitusti yksi tehokkain rasvanpoltto menetelmä ja sillä on positiivisia vaikutuksia lihaskuntoon ja kehitykseen (vaikuttaen tyypin II lihassolujakautumaan kun taas kävely tekee lihassolusta hitaita joka ei ole hyvä juttu). Juoksu on asia erikseen. Siis pitkään juokseminen. Se ei kasvata lihasta, pikemminkin polttaa sitä. Mutta tavoitteista riippuen juoksemalla pääsee hyvään hoikkaan kuntoon jos syö oikein. Kaikista parasta olisi tehdä vaihtelevasti vähän kaikkea. Tällöin saadaan paras lopputulos. Ravinnon pitää vastata treeniä myös. Ei tiputeta kaloreita liian alas dietatessa yms. Proteiinia pitää saada reilusti. Kerro painosi kahdella ja saat päivän annoksen proteiinia grammoina. Proteiinia 3h välein mielellään joka aterialla. Ennen treeniä ja treeniä jälkeen varsinkin tärkeätä syödä hyvin! Ennen treeniä 2h (ateria). Treenin jälkeen välittömästi lämmin ateria (prot+hiil) tai sitten palautusjuoma (prot+hiil) ja siitä tunnin päästä sapuskaa.

Tässä kotitreeniä, mutta älä anna hämätä. Tuota kroppaa ei ole hankittu kotona. :P
http://www.youtube.com/watch?v=N7MMNdbzPiA&feature=fvwrel
 /   /  / Millä liikkeellä kiinteä peppu?
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta