AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Cotton vai Bison ???

Cotton vai Bison ???

14 Vastausta 1 399 Lukukertaa
Olemme hankkimassa koiraa ja vaihtoehtoina näyttäisi olevan Bison tai Cotton. Toivoisimme mielipiteitä puolesta ja vastaan, kiitos!

(Haluaisimme pienen, kiltin ja leikkisän koiran lapsiperheeseen. Olisiko muita varteenottetavia vaihtoehtoja?)

Erehtynyt

Erehdyin ottamaan uutta kotia etsivän "biisonin", vaikkei ole iso koira, niin ongelmia on ihan tarpeeksi.
Koira on suloinen ja ilmoittaa haukulla vieraista, ei hauku muuten sisällä.

Mutta kaikkinainen turkinhoito, roskien poisto jaloista ja syliin ottaminen sekä silittäminen on kielletty!
Puree, ärisee, murisee ja uhkailee niin kauan, että luovutan.
Hansikkailla kokeilin hoitaa, repi nekin.

Jos joku tällaisen ärisijän tahtoo, niin taidan luopua.
Hermot menee!

Cottoni

Moikka!
Mä suosittelen kyllä cottonia..aivan ihana koira ja toooodella leikkisä..jaksaa touhuta kokoajan (niin kauan kun omistajassa virtaa riittää ja vielä sen jälkeenkin) Olen kuuluut ja huomannut että bicot ovat hieman ärhäkämpi luontoisia..voi olla että olen väärässä kun ei ole henk.koht kokemusta. Itselläni on cottoni. Aivan ihana! Tykkää olla aina mukana kaikessa mitä sitten teenkin. Iloinen ja leikkisä koira. Ja on helppo kouluttaa..oppii nopeasti tavoille. Kun koirani ei ollut vielä sisäsiisti se kävi yhdessä kohdassa paperien päällä asioilla..kun tulimme ensimmäistä kertaa kotiin pentu pissasi lattialle ja laitoin sille sitten siihen paperit ja siinä hän asioitsi aina. Oma koirani tulee toimeen niin lasten,aikuisten ja muiden koirien kanssa. Ei ole koolla tai ulkonäöllä väliä kun kaikki mikä liikkuu on sen kavereita =)
www.koirat.com sivuilla kuvaillaan että cottonit ovat koiramaailman klovneja..se kyllä hieman pitää paikkansa kyllä..välillä kun koirani oikein innostuu se melkein hyppii voltteja =)
Onnea koiran valintaan..=)

hohhoijaa

Etpä näköjään ole koiraihmisiä tai edes halunnut osata opettaa koiraa - voi ressukkaa. Mulla oli 10 vuotta maltankoira oli tosi luonne koira . Kiukutteli joskus muttei ikinä näyttäny mulle hampaitaan ku leikkiessään. Joo se tytttö oli tosi persoona niitä on ehkä 1:100000 koirasta. Tolpatki kiersi takasipäin ku sano et KIERRÄ eikä ollu ku kerran opetettu.. 10 vuotta oltiin kaverei ......

Vielä et

Oli isokokonen narttu maltsu 6,5kg ..

???

siis oot hommannu bichon frisen ja se tota tyyliä... ei voi uskoa.. meillä bichon neiti 2½ v. tosi perheenjäsen..meidän vauvs.. toki lenkillä yritää säätään reitin kulun ja muutenkin "jääräpää" mut kiltti ku mikä ja haavaissa toinen.. astutus yritys ei kelvannu herra.. tonen yritys.. ovat niin arvokkaita et sijoitus tai oman pentueen narttu on meidäan seuraava "biisoni" pieni koira mut ISO EGO!!!

suosittelen

mukava ja yleensä hiukan rauhallisempi ja tasapainoisempi kuin cottoni..ja turkki mukavan lyhyt vaikka hoitoa siinä piisaa. Muita ehdotuksia on maltankoira(ei ihan pienten lasten perheeseen sen verran pieni), lhasa apso, shit zu, löwchen, ..

Entäpä

Miten olisi Bichon Havanais..myös aivan mahtava rotu; iloinen leikkisä ja rauhallinenkin osaa olla ja omissa oloissa leikkivä kun vain opettaa siihen. Meille on nyt vähän reilu viikko sitten tullut sellainen eikä ole vielä saanut pettyä. TIetty pentukoiralla tahtoo aina välistä olla sitä virtaa vaikka muille jakaa, mutta kyllä se siitä tasoittuu. Havallahan kasvaa turkki vaikka maahan asti ja sellaiseksi se on tarkoitettu jos aikoo näyttelyissä käyttää, mutta turkin voi myös hyvin pitää lyhyenä jos ei pitkää halua! Ja uskoisin että havan turkin hoito on helpomi kun Frisen. Ainakin näin minulle on monesti sanottu. Frisellä kun on paksumpi, kiharainen ja sellainen "huopamainen"

Ei muuta kuin onnekkaita koiranhankinta hetkiä(tuossa se lattialla vetelee lelujaan :)

kumpi kauniimpi..

. no ehdottomasti bichon frise.. molemmat sulosia pentuina mut sit isona kyl sil biisonilla on mallia ku pikku jumalattarella.. meidän neiti ainakin muistuttaa prinsesaa.. joka luulee voivns apäättä esim.lenkillä reitin valininnan ja omistavansa puoet.. jos ei koko valtakuntaa.. mut pomo.. se on mammma!
nyt on pakko kysyä et hankitteko koiran ja jos kylllä, niin minkä :DDD??
otamme coton de tulearin!
Ottaisiko bichonin vai cottonin? cotton ihana mutta bichon jää sitten vaivaamaan. Kumpi olisi parempi?
No ota ensin vaikka se cotton, ja sen kaveriksi muutaman vuoden päästä se bichon=). Mulla itsellä on bichon, ja ihana onkin. Cottonista ei kokemusta.
Meillä on kaksi bichon frisetä ja olen tykästynyt rotuun. Turkin pidän lyhyenä paitsi päästä ja hännästä, joten on hyvin helppohoitoinen. Itsepäisiä ovat mutta rakastavat ihmisiä. Hyvä lapsiperhekoira.
Minulla on bichon frise narttu nyt reilu 7- vuotias. Ei hauku sisällä eikä lenkillä toisille koirille. Leikkisä ja oppii helposti temppuja ja ollu helppo kouluttaa myös tottelevaisuutta. Olen nähnyt kyllä todella huonosti käyttäytyviä bichoneita, mutta luulen ettei ole kunnon tapakoulutusta saaneet ehkä koskaan. Itse aloitin omalla sessullani tapakoulutuksen heti kun pentu tuli kotiin ja hyvin ollaan pärjätty.
Kouluttaessa kun on johdonmukainen niin pärjää.
Turkin hoitoon menee aikaa varsinkin keväisin ja syksyllä kun on ns. kura- aika, mutta sehän on kyllä sama varmasti cottonillakin.
Päädyt nyt mihin rotuun vain niin peräänkuulutan sitä tapakoulutusta.
 /   /  /  / Cotton vai Bison ???

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta