AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Pakaroiden kiinteytys

Pakaroiden kiinteytys

9 Vastausta 6 661 Lukukertaa
Tervehdys!

Kaipaisin vinkkejä hyvistä jumppaliikkeistä joilla saisi pakaroista läskit pois. En omista mitään laitteita ja ihan kotona olis tarkotus rasvaa polttaa.

yksi asia

sä et voi polttaa rasvaa vain perseestä. Sitä lähtee tasaisen hitaasti koko vartalosta. kannattaa myös kattoa toi ravinto puoli kuntoon ja käydä aamu lenkeillä ENNEN aamupalaa, sillä sillon rasva palaa parhaitem.

Toinen asia

Tuollaiset lenkille ennen aamupalaa -kikat ovat pidemmän päälle epäoleellisia. Rasva palaa, kun kokonaisenergiankulutus on pitkällä aikavälillä suurempi kuin kokonaisenergiansaanti. Vaikka jonkun urheilusuorituksen aikana kuluisikin vain vähän läskiä vaikka paljon energiaa, rasvaa kuluu kuitenkin sitten jälkikäteen, kun hiilihydraattivarastoja täydennetään.

luule mitä luulevat tietäväsi=)

se on hienoa kun sä tiedät asian!=)

Sillon vaan todistetusti palaa rasva parhaiten, joten kyllä kannattaa silloin lenkillä. mut käy sä koska vaaan haluut=)

osittain väärin

Rasva ei ehkä pala pelkästään perseestä, mutta liikkuessa perse _kiinteytyy_ silti, jos oikeita lihaksia käytetään. Mitäs väliä sillä sitten enää on, mistä se rasva palaa, jos kiinteytymistä tapahtuu? Esim. itselläni on rasvaa pirusti, mutta juoksulenkkien ansiosta reidet ovat varsin kiinteät. Silti muut paikat löllyy.
Mulla on juur toisinpäin. Yläkroppa on hemmetin timmi mutta jalat aivan läskiä. Olen muuten mies....

pot-askaa

Ihmisen elimistö alkaa polttamaan rasvavarastoja vasta tietyn ajan kuluttua urheilusuorituksen alkamisesta. On hölmöä lähetä tekemään 1½ tunnin rasvanpolttolenkkejä ilman aamupalaa ja näännyttää itsensä. Suosittelen vaikka puuron nauttimista.

Rasva palaa

Kyllä kannattaa heti herättyään syödä jotain, esim.hedelmä tai jotain muuta kevyttä. Sillä nukkumisen aikana aineenvaihdunta on lähes pysähtynyt ja pienikin syöminen laittaa sen taas käyntiin.
Aamulla urheilemisessa on pieni sairastumisriski. Tutkimusten mukaan ihmisen vastustuskyky heikkenee, jos liikkuu heti herättyään.
Mutta kannattaa liikkua silloin, kun se itsestä parhaimmalta tuntuu. Jos aamulla lähdet ilman ruokailua liikenteeseen, voi lenkki jäädä helposti lyhyemmäksi kuin illalla.

Siis

Se jumppaaminen ei kyllä auta rasvanpolttoon juurikaan. Miinuskaloridieetti on ratkaisu sen ylimääräisen rasvan polttoon. Ja niin kuin sanottiin, rasvaa ei voi polttaa pois paikallisesti.

Painoharjoittelua

Sitä mukaa kun lihaksesi kasvavat ne alkavat käyttää enemmän energiaa ja lopulta alat kiinteytyä. Yksittäiset jumppaliikkeet ei auta, mutta jos haluat jumpata niin kannattaa tehdä askelkyykkyjä painojen kanssa, joissa isot lihakset on käytössä. Tsemppiä!
 /   /  / Pakaroiden kiinteytys
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta