Selvä ihmeparaneminen

"Jumalalle kaikki on mahdollista", sanovat uskovaiset. Ihmeparanemisia kuulemma tapahtuu, kun ihmisiä kaadetaan rukousilloissa.

Yksi yleisimmistä sairauksista, joiden väitetään parantuneen, on syöpä. Syöpä kuitenkin saattaa parantua spontaanisti ilman, että rukoilemisella on siihen mitään osuutta. Samoin mitä erilaisimmat psykosomaattisen oireet voivat näennäisesti "parantua", kun ihminen rupeaa uskomaan olevansa terve. Tällaisia, pohjimmiltaan psykologisesti selitettäviä oireita voivat olla mm. epämääräiset selkä- yms. kivut, jotka ova tyyppiesimerkkejä ns. koversio-oireista.

Selvä todiste ihmeparanemisesta olisi, jos amputoidun raajan tilalle kasvaisi uusi, tai täydellisesti sokeutunut saisi näkönsä takaisin. Silmäproteesi voisi vaihtua oikeaksi silmämunaksi tai tekohampaat oikeiksi hampaiksi. Myös länsimaisen koululääketieteen keinoin kuolleeksi todetun henkilön henkiinherääminen olisi sopiva todiste. Tällaiset tapaukset olisivat helposti raportoitavissa eikä epäselvyyksiä niiden autenttisuuden suhteen olisi.

Onko ihmisille kasvanut uusia raajoja suomessa tai muissa sivistysvaltioissa järjestetyissä rukoustilaisuuksissa, vai pitääkö selviä ihmeparantumisia etsiä kuulopuheiden perusteella Afrikan synkimmiltä salomailta?

20

426

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • paranee,

      eikä se miten paranee. Tämä mun mielipide.

      • ettei ihmeparanemisista

        hössötettäisi, koska ne ovat selvää huuhaata. Täsmennetään vielä, että selittämättömiä paranemisia on ollut aina ja on edelleenkin, mutta rukous ja jumala niihin ei vaikuta sitä eikä tätä.

        Lopettakaa turha vouhkaaminen niillä.


      • ihmeparantumisista,,
        ettei ihmeparanemisista kirjoitti:

        hössötettäisi, koska ne ovat selvää huuhaata. Täsmennetään vielä, että selittämättömiä paranemisia on ollut aina ja on edelleenkin, mutta rukous ja jumala niihin ei vaikuta sitä eikä tätä.

        Lopettakaa turha vouhkaaminen niillä.

        hössätä, ne ovat vain tosiasioita. Jeesukseen uskovat ei valehtele!


      • ihmeparantumista
        ihmeparantumisista,, kirjoitti:

        hössätä, ne ovat vain tosiasioita. Jeesukseen uskovat ei valehtele!

        selittämättömästä parntumisesta. Etkä sitä paitsi haluakaan.

        Selittämättömiä parantumisia, siis lääketieteen mahdollisuuksille selittämättömiä, tapahtuu suhteellisen usein mm. syöpäsairauksissa. On typerää, kun uskova väittävät noiden tapausten olevan todistun rukouksen voimasta tai jumalan parantavasta voimasta.

        On tiettyjä vakavia sairauksia, syöpä yhtenä niistä, joiden tila vaihtelee nopeasti ja radikaalisti, ilman että selvää syytä saadaan selville. Nämä ovat sitten uskovien vouhotuksen kohteina ilman mitään perustetta.


      • vapaa tyttö
        ihmeparantumisista,, kirjoitti:

        hössätä, ne ovat vain tosiasioita. Jeesukseen uskovat ei valehtele!

        Tiedän erään ilotytön parantuneen


      • miks ei
        ihmeparantumista kirjoitti:

        selittämättömästä parntumisesta. Etkä sitä paitsi haluakaan.

        Selittämättömiä parantumisia, siis lääketieteen mahdollisuuksille selittämättömiä, tapahtuu suhteellisen usein mm. syöpäsairauksissa. On typerää, kun uskova väittävät noiden tapausten olevan todistun rukouksen voimasta tai jumalan parantavasta voimasta.

        On tiettyjä vakavia sairauksia, syöpä yhtenä niistä, joiden tila vaihtelee nopeasti ja radikaalisti, ilman että selvää syytä saadaan selville. Nämä ovat sitten uskovien vouhotuksen kohteina ilman mitään perustetta.

        Miksei uskota ihmesairastumiseen kun kerran ihmeparantumiseen. Miksei puhuta ennen syntymää olevasta elämästä kun kerran puhutaan kuoleman jälkeisestä elämästä.


    • niitä ,kin

      - omalla kylälläni kasvoi eräälle miehelle rukouksen kautta jalka niin paljon, etä kyseinen henkilö sai alkaa ajaa autoa ja voi lopettaa nelipyöräisellä häkkyrällä kulun! Koko raaja ei ollut kysessä! autohan toki saa nykyään vammaisetkin ajaa apuvälineitä käyttäen, siitä ei nyt ole kysymys.


      -Täydellisesti sokeutunut silmä näköhermon tuhon takia sai näkönsä, kun henkilökohtaisesti rukoilin hänen puolestaan. Lääkärin uusintatutkimus paljasti, että uusi näköhermo oli tosiasia!

      - Hampaitakin paikkaantuu,siitä et varmaankaan ole koskaan kuullut?
      Tunnen naisen, jolle tuli 14 hampaasen paikat sellaisessa tilanteessa, jossa rukoiltiin muiden hammasvikaisten puolesta. Tuo naisihminen oli vain läsnä samassa huoneessa!
      Paikat ovat hopen, kullan, tai oman hampaan värisiä!
      Tälle naiselle tuli hopean väriset paikat, jotka eivät ole tummuneet 20 vuoteen. Paikoista on otettu näytteitä, että mitä ne sisältää, ainut ainesosa oli, joka voitiin tunnistaa, fluori (alkuaine)
      Paikat ovat kauniita, kuin valettuja vaippoja hampaan päällä, hammaslääkärit oikein ihmettelevät, että kuika ne voivat olla tuolaisia?

      Muutamat, joille on tullut paikkoja huonoihin hampaisiin, tuntevat ikäänkuin hammaslääkärin huoneen tuoksun ja tuntevet jotain kummallista jurinaa hampaissaan ja heti kohta siihen reikään "valetaan" ainetta. Muutama on saanut katsella peilistä, kun hampaisinnsa tulee uusia paikkoja. Eräskin tyttö katseli 2 tuntia hommaa. Hmapaanreiät ikäänkuin kiehuu ensin ja sitten paikat ilmaatuvat itsestään! Hän ei uskaltanut mennä oikeaan hammaslääkäriin, pelkäsi niin valtavasti. Herra jeesus tuli hätiin ja auttoi tuota tyttöä!

      Kokonaisen raajan uusiutumista en ole ollut todistamassa, olen kyllä kuullut, että molemmat jalat oli mieheltä amputoitu polven alapuolelta ja Jumalan mies sanoi hänelle, että mene kenkäkauppaan ostamaan itsellesi uudet kengät.
      Ei rukoillut vankomensi ja mies totteli, mutta kaupan myyjän kanssa tuli hankaluukisia, koska ei ollut jalkoja, mihin kenkiä olisi voinut sovittaa. Mies sanoi, että hän haluaa sen numeroiset kengät ja myyjä lopulta suostui ne hänelle tuomaan ja mymään. Kun mies pani jalantyngän kenkään, heti siihen muodostui jalkaterä ja samoin toisen kanssa kävi! Mies käveli uusien kenkien ja uusien jalkojen kanssa kaupasta pois!
      Raamattu opettaa meitä suunatumaan sen mukaan, mikä ei vielä näy, se on uskon määritelmä
      Kuulustaahan tuo minustakin hurjalta, mutta uskon täysin tuon asian,koska tiedän Jumalan elävän ja toimivan sanasa mukaan, olen sen itsekin kokenut kädesssäni, joka oli määrätty leikattavaksi, mutta vaimoni rukoili ja hetkessä käsi terve, tuntui vain miellyttävä kuumuus kädessä ja asia kunnossa, peruin leikkausken ja käsi on kestänyt tuon tapauksen jälkeen noin 20 v.
      Näitä asioita olisi paljonkin kerrottavana, en jaksa hakata konetta enempää! :)

      Minä vaan ihmettelen ihmisten epäuskoa, mikä nyt Jumalle on parantaa, tai luoda uutta ihmisessä, kun Hän on ihmisen suunnitellutkin ja tehnyt! Mikä tuo nyt on uusi silmä, tai jalka, tai mikä tahansa ruumiinosa parantaa, tai tehdä uudestaan?!
      Tai kuolleita herättää, jos Jumala sen tahtoo!?

      Eihän me ihmiset voida mitään, mutta Jeesus Kristus lähettämänsä Pyhän Hengen kautta tekee niitä tekoja.

      Muuuten, kaatamalla ei ihmisiä paranneta, eikä ihmiset kaada toisiaan, vaan kun Jumalan Henki koskettaa rukoiltavaa, ihminen saattaa kaatua, koska ei kestä voiman kosketusta. Tietysti tähänkin asiaan tulee epätervettä juttua, joku ihminen on sielunrakenteeltaan sellainen, että hän hakee kaatumisia ja jotain tunnetta, he ovat "ammattikaatujia".

      Rammat, sokeat, kuurot, mykät, halvaantuneet,ym. Jeesus paransi maanpäällä ollessaa ja käski ja opetti seuraajiansa myöskin niin tekemään;

      Matteus 10:
      7. Ja missä kuljette, saarnatkaa ja sanokaa: 'Taivasten valtakunta on tullut lähelle.'
      8. Parantakaa sairaita, herättäkää kuolleita, puhdistakaa pitalisia, ajakaa ulos riivaajia. Lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa.

      Hän on luvannut,että näin tapahtuu ja se toimii! Sen lisäksi, että uskon Jeesukseen Kristukseen ilman tekojakin, ihmeet ja tunnusteot vain vahvistaa uskoani Jumalaan ja etä Raamatun sana on totta.

      Markus 16:
      15. Ja hän sanoi heille: "Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille.
      16. Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu; mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen.
      17. Ja nämä merkit seuraavat niitä, jotka uskovat: minun nimessäni he ajavat ulos riivaajia, puhuvat uusilla kielillä,
      18. nostavat käsin käärmeitä, ja jos he juovat jotakin kuolettavaa, ei se heitä vahingoita; he panevat kätensä sairasten päälle, ja ne tulevat terveiksi."
      19. Kun nyt Herra Jeesus oli puhunut heille, otettiin hänet ylös taivaaseen, ja hän istui Jumalan oikealle puolelle.
      20. Mutta he lähtivät ja saarnasivat kaikkialla, ja Herra vaikutti heidän kanssansa ja vahvisti sanan sitä seuraavien merkkien kautta.

      Ei kannata tivata muuta todistusta, se on turhaa, se , joka ei usko, ei usko, vaika kuolleet heräävät!
      Heti ollaan sanomassa, ettei se kuollut koskaan ole olutkaaan, väärä diagnoosi.

      Tssäpä "työmiehelle" hyviä terveisiä! :)

      tv; uskis

      • muita todistuksia

        noista käsittämättömistä parantumisista, koska niitä ei ole. Koska nämä tapaukset 100% varmasti on juuri tyypillisiä legendoja, joiden alkuperää ei tukien pystytä selvittämään.

        Uskovaiset levittävät näitä legendoja varmoina tosina ja todisteina parantumisista vaikka loppujen lopuksi niillä ei voi todistaa mitään.

        Tuo toiminta on valehtelua ja harhaanjohtamista, mutta kun se tehdään "hyvän asian eteen", niin sitä saa jatkuvasti tapahtua. Se on helluntailaisien erityisessä suojelussa. Kaikki tutkijat, jotka yrittävät näitä "ihmeitä" tutkia, leimataan ateisteiksi ja saatanan kätyreiksi ja savustetaan ulos. Jopa uskovaise tutkijat.

        Lopettakaa uskiksi paskanjauhanta ihmeistä, jos niitä ei saa kunnolla tutkia ja todentaa.


      • On se että saadaan omaan lahkoon lisää maksavia lampaita.


      • palkintoja

        "Paikoista on otettu näytteitä, että mitä ne sisältää, ainut ainesosa oli, joka voitiin tunnistaa, fluori (alkuaine) "

        Ettäkö muka olisi VTT (tai joku muu analyysiin pystyvä laboratorio) testannut, että hammaspaikoissa on fluoria ja loput sitten maapallolla tuntemattomia alkuaineita? Kirjoittaja ei taida edes ymmärtää, miten paksua puluntuubaa hän päästelee. Uusia alkuaineita...

        Vieläkö joku ihmettelee, miksi nykyajan ihmiset eivät usko taruihin ihmeparantumisista ja hampaiden pikapaikkauksesta?


      • ole p:n
        muita todistuksia kirjoitti:

        noista käsittämättömistä parantumisista, koska niitä ei ole. Koska nämä tapaukset 100% varmasti on juuri tyypillisiä legendoja, joiden alkuperää ei tukien pystytä selvittämään.

        Uskovaiset levittävät näitä legendoja varmoina tosina ja todisteina parantumisista vaikka loppujen lopuksi niillä ei voi todistaa mitään.

        Tuo toiminta on valehtelua ja harhaanjohtamista, mutta kun se tehdään "hyvän asian eteen", niin sitä saa jatkuvasti tapahtua. Se on helluntailaisien erityisessä suojelussa. Kaikki tutkijat, jotka yrittävät näitä "ihmeitä" tutkia, leimataan ateisteiksi ja saatanan kätyreiksi ja savustetaan ulos. Jopa uskovaise tutkijat.

        Lopettakaa uskiksi paskanjauhanta ihmeistä, jos niitä ei saa kunnolla tutkia ja todentaa.

        jauhamista, vaan tosiaioita!
        Usko, tai ole uskomatta, kaikki on vapaaehtoista!
        Ei hyödytä valehdella kenenkään ja sydämeltään kristityt ei edes uskaltaisi valehdella, koskapa se johtaa pois Jumalan suunnitelmista ja tahdosta ja vie lopulta helvettiin:

        ilm. 21:
        8. Mutta pelkurien ja epäuskoisten ja saastaisten ja murhaajien ja huorintekijäin ja velhojen ja epäjumalanpalvelijain ja kaikkien valhettelijain osa on oleva siinä järvessä, joka tulta ja tulikiveä palaa; tämä on toinen kuolema."


      • hyvä ystävä
        Masterhimself kirjoitti:

        On se että saadaan omaan lahkoon lisää maksavia lampaita.

        ei mulla ole omaa lahkoa, enkä tarvitse mitään maksumiestä! Jumala on huolehtinut minun rahatarpeistani! Joten oikea ei ollut arviosi, ainakaan minun kohdalla! Muista en voi mennä takuuseen! :)


      • totuus kelpaa,
        palkintoja kirjoitti:

        "Paikoista on otettu näytteitä, että mitä ne sisältää, ainut ainesosa oli, joka voitiin tunnistaa, fluori (alkuaine) "

        Ettäkö muka olisi VTT (tai joku muu analyysiin pystyvä laboratorio) testannut, että hammaspaikoissa on fluoria ja loput sitten maapallolla tuntemattomia alkuaineita? Kirjoittaja ei taida edes ymmärtää, miten paksua puluntuubaa hän päästelee. Uusia alkuaineita...

        Vieläkö joku ihmettelee, miksi nykyajan ihmiset eivät usko taruihin ihmeparantumisista ja hampaiden pikapaikkauksesta?

        ei voi mitään! :)


      • nauratti kovasti
        totuus kelpaa, kirjoitti:

        ei voi mitään! :)

        "ei voi mitään! :)"

        Onneksi on nuo pilasta kertovat hymiömerkit viestissäsi, niin saa nauraa kanssasi: tuntemattomia alkuaineita uskisten hampaissa, heh heh :)


      • tieteiselokuvia katsoessasikin kaiken mahdollisen, mitä siellä näytetään? Tuollaisia juttuja lukiessa todellakin tulee vakuuttuneeksi siitä, että uskovaisuus on nimen omaan sama asia kuin hyväuskoisuus.


      • voit yrittää
        Työmies2 kirjoitti:

        tieteiselokuvia katsoessasikin kaiken mahdollisen, mitä siellä näytetään? Tuollaisia juttuja lukiessa todellakin tulee vakuuttuneeksi siitä, että uskovaisuus on nimen omaan sama asia kuin hyväuskoisuus.

        tehdä tyhjäksi totuutta, joka minulla on? Olenhan itse kokenut! Usko, tai ole uskomatta, se ei tee tyhjäksi totuutta! :)


      • voit yrittää kirjoitti:

        tehdä tyhjäksi totuutta, joka minulla on? Olenhan itse kokenut! Usko, tai ole uskomatta, se ei tee tyhjäksi totuutta! :)

        että pitkäperjantai-iltana pääsiäisnoita lennätti minua pari kierrosta taivaalla?


    • Pakanain Huuto

      parantaa myös juuri näitä psykosomaattisia sairauksia.
      Uskovien kokouksissa, kun rukoillaan esim. selkäkivuista kärsivälle apua Jumalalta. Niin toki se vaikuttaa ihmismieleen, kun sairas saa henkilökohtaista huomiota. Sairaan täytyy myös uskoa Jumalaan ja olla otollisella mielellä.

      Kun taasen negatiivisesti ja katkerasti ajatteleva ihminen ei parane ollenkaan koska hänellä saattaa olla jo luonne epäilevä näihin ihmeparanemisiin.

      Eli paraneeko ihminen Jumalan rukouksen voimasta vai ei on ikuinen kysymys.

      Nikki Työmies on siinä oikeassa, että jos todella ihmeparannuksia tapahtuisi, ne täytyy olla sitä lajia kuin hän mainitsee.

      Yks esimerkki. Tuttu naapuri eräs Eikka sairastui keuhkosyöpään ja lääkärit totesivat, ei leikata, ei kannata syöpä on jo pitkällä. Tämä Eikka ei ollut uskovainen. Syöpä koteloitui ja Eikka eli monta vuotta ennen kuin kuoli. Jos Eikka olisi ollut uskovainen, niin uskovat olisivat sanoneet Jumalan ihmeeksi tätä.

      • Ihminen on psykofyysinen kokonaisuus. On täysin harhaanjohtavaa puhua ihmeestä, jos paraneminen on luonnollista seurausta ihmisen psyykkisen tilan muutoksesta.


    • vai vänkäätkös

      paranoo se on tos

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    10. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    Aihe