AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

Kosteustarkastus

5 Vastausta 1 595 Lukukertaa
Ostimme rivitaloasunnon ja pian tehdään kosteustarkastus. Kertokaapa nyt kaikki vinkit ja konnankoukut mitkä pitää huomioida ja muistaa tarkistaa kartoituksen yhteydessä. Kiitos!

itse

mieluummin selvittänyt asunnon hometilanteen - ja huom! ennen kuin olisin mitään edes ostanut.

Tiesitkö, että täysin kuivatkin paikat voivat olla umpihomeessa ja että kuivunut home on yhtä vaarallista kuin tuore.

Sen kai tiesit, että pintakosteusmittauksilla ei ole juuri mitään merkitystä edes kosteuden havaitsemisessa. Tuleeko teille rakennekosteusmittaus?

niin

yhtä perseestä on rakennekosteus mittauksetkin. Vai haluatko, että lähetän sulle taas yhden rakennekosteusmittaus "tutkimus" raportin, missä jotkut ernot on poraillu sinne tänne reikiä.
Ensiks ne ernot on pilannu kaikki pinnat ja märkätiloista vedeneristeet. Sitten ne on tuikkinu mittareilla ja tehnyt komiat raportit. Ei mitään "löydetty"

Ilma- ja materiaalinäytteiden jälkeen todettu alapohjan betoni ja eriskerrokset pahasti homehtuuneeksi. asukkaat jo siinä vaiheessa, suonen sisäisessä antibiootti hoidossa sairaalassa.

Se on sellainen juttu, että ei ole olemassa tutkimusta missä voitaisiin selvittää juurta jaksaen asunnon kunto. Ei sitten millään muulla kuin avaamalla rakenteet.

Lisäksi teille näsäviisaat jampat kerron vielä sen ettei ole sellaista lippua eikä lappua mikä pelastaisi myyjän vastuun.

Ja vielä....kun tyhmä neuvoo idioottia niin aikaan saadaan ihan helvetin kauhee sotku. Joten jos te tiedätte jotain niin neuvokaa sitten, älkää puhuko kun luuette tietävänne!

näetkö

Ei kukaan ole suositellut rakennekosteusmittaustakaan, vaikka toki sen avulla on monesti päästy ongelmien lähteelle. Hometutkimustahan tuossa suositeltiin.

Jos sinun talosi on idioottien tutkima, niin ei se tarkoita, että kaikki sitä olisivat. Sinun talosi ei myöskään ole kaikkien asioiden mittapuu ja ainoa esimerkki, jonka perusteella pitäisi tehdä johtopäätöksiä ja yleistää asioita, vaikka niin näytät luulevan.

vastausta

Meillä on muuten mahdollisuus purkaa kauppa ilman käsirahaa, jos kosteusmittauksessa ilmenee jotain. Mittaus tehdään jollain laitteella, joita on Suomessa vain muutama. Valitettavasti tarkemmin en vielä osaa sanoa.

Olethan

Että tarkastuksen tekijä on varmasti ammattilainen,valitettavasti liikenteessä on paljon "mittaajia" joiden ammattitaito on puutteellinen tai jopa alle kaiken arvostelun.Muista kysyä referenssejä ja kuinka paljon on tehnyt mittauksia ja mitkä on pätevyydet.Ammattitaitoinen mittaaja osaa riskikartoituksen perusteella tehdä oikeanlaiset mittaukset oikeisiin paikkoihin,ja tehdä ne oikealla tavalla sekä tulkitsee mittaustulokset oikein.Pelkillä mittaustuloksilla ei vielä tee oikeastaan yhtään mitään.Joihinkin rakenteisiin täytyy tehdä pitkäkestoiset mittaukset,jotta tulokset olisi luotettavia.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta