AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  /  /  / Balti Jaam

Balti Jaam

5 Vastausta 1 161 Lukukertaa
on vähän hakusessa. Eli tiedän, että se on rautatieaseman lähellä, mutta mikä olisi tarkkaosoite tai mikä olis lyhyn matka satamasta. Taksian en viittis ottaa, kun tiedän, että ei pitkä matka, mutta kuitenkin vähän huonojalkaisia matkassa. Etten turhaan kävellyttäisi.

Olemme jo huomenna iltapäivällä menossa.
Kiitti vastauksista!

Toinen karttakuva.

Tässä kuvassa Balti Jaama turg näkyy vasemassa laidassa punaisena pisteenä. Ja satama oikeassa laidassa.

http://www.kontakt.ee/kontakt.php?m=o&lang=et&code=00099251697649&show=0&nabnr=9925&mabnr=9925&map&map=1&cx=541693&cy=6589492&zoom=6&dir=E&lang=et

ei eksy....

....kun laitat oikean käden etusormen raitiotiekiskolle ja kävelet näin kilsanverran itäänpäin. Ja kas, näin olet Balti Jaamalla!

Suosittelen varovaisuutta

Suosittelen varovaisuutta liikkuessa Balti Jaamassa, seudulla liikkuvat venäjänkieliset narkkarit ja ryövärit saattaa putsata vaikka keskellä päivää, joten en suosittele liikkumista alueella jos oma huomiokyky on heikentynyt esim nautintoaineista ja muutenkin pitäkää huolta lompakoistanne. Mutta torilta ja hallista saattaa löytää edullisia löytöjä ja kaikkea kivaa.Jos ostat elintarvikkeita muista tarkistaa päiväys ennen maksua, usein sekaan on "lipsahtanut" myyntipäivänsä ohittaneita tuotteita.

BaltiJaama

http://uk.holidaysguide.yahoo.com/p-travelguide-1977050-balti_jaama_turg_tallinn-i , Kopli 1
tulee vastaan Linnhall pysäkiltä (Sadamarketin takana) ajaessa ratikoilla kohti Koplia eli 1 ja 2 ja 2 pysäkinväliä. http://soiduplaan.tallinn.ee/m.asp?k=3&num=10801
http://veeb.tallinn.ee/transport/pikasa/scripts.php?lang=1
 /   /  /  /  /  / Balti Jaam

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta