AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Hyvä suoristusrauta? :)

Hyvä suoristusrauta? :)

7 Vastausta 6 589 Lukukertaa
Viimeksi kampaaja käänsi suoristusraudalla hiusteni latvat nätisti ylöspäin, hänellä tietenkin oli hirmu kallis ammattilaisvehje :)

Mikä olisi hyvä suoristusrauta? Vai onko niissä niinkään merkillä väliä..? Sellainen missä on ohuet suoristuslevyt olisi hyvä ja tietysti sen pitäisi lämmetä tarpeeksi kuumaksi, jotta se kääntää hiukset..:)

no sellanen

Ei merkillä niinkää oo väliä, mut jos haluu muotoilla niitä tai taittaa tollee ylspäin, ni ohut kannattaa olla. Ja tietty keraaminen ni se ei vahingoita hiusta nii paljon, ja sit kannattaa kans olla teflon pinta siinä keraamisessa, se on sellanen vähän karhee, mut se antaa kiiltoa. Monilla merkeillä on hyviä rautoja, mut ainaki remington on tosi hyvä eikä nii kauheen kallis, joku 30-50e yhet raudat. Ja kannattaa olla sellanen mis voi säätää sitä lämpötilaa ni sen saa sit tosi kuumaksiki.

REMINGTON!

niin hono se minisuoristusrauta että herran jumala, alkaa savuamaan kaverin kädessä, et ei kannata!!!

hyviä

Täältä löytyy rautaa joka kukkarolle:
http://www.villikihara.fi/cat/product_catalog.php?c=46
Mulla on Babyliss, siinä on kapeat ne levyt, ja takaosa pyöristetty, joten saa vaikka kiharaa, ainakin pystyy helposti taivuttamaan. Johto on yli 2 m pitkä, siitäkin voi paikka paikoin olla hyötyä. Siinä on myös vapaasti säädettävä termostaatti, itse en koskaan laita täysille, koska vähemmälläkin syntyy tulosta. Olen ostanut sen kampaajalta vuosia sitten, maksoi silloin 65 euroa tai ainakin lähelle. Omistan myös halvan kapean miniraudan, jossa on terävämmät reunat, lyhyempi johto eikä tainnut olla termostaattia. Se lähtee mukaan matkalle, koska vie tilaa vain puolet, lähinnä sen ohuemman ja lyhyemmän johdon vuoksi.

Babyliss on paras

Babyliss on paras mitä kaupasta löytää. Ammattivehkeissäkin Babyliss on hyvä. Ero on pääasiassa siinä, että ammattivehkeet tehdään Italiassa ja muut Kiinassa (kaikki muutkin merkit tehdää siellä) ja etelä-amerikassa.

ghd!

on vaan yksinkertasesti paras!
Babylissit, Vidal Sassoonit ja sun muut OBH Nordicat eivät valitettavasti valmista laadukkaita suoristajia, vaan nimenomaan keraamisesti PINNOITETTUJA suoristuslevyjä, jotka vahingoittavat hiuksiasi melkein yhtä paljon kuin täysin pinnoittamattomat. 20-50€:n hinta kertoo juuri siitä, että suoristaja ei ole kovin laadukas ja saattaa kestää vain muutaman kuukauden ehjänä kunnes alkaa repiä hiuksia rikki.

Jos vain mahdollista niin sijoittakaa kerralla kunnon rautaan, kuten GHD, Cloud Nine tai Herstyler. Nämä raudat ovat TÄYSkeraamiset ja tuottavat negatiivisia ioneja sekä infrapunasäteitä jotka minimoivat hiuksiin aiheutuvia vahinkoja ja takaavat tehokkaan ja hellävaraisen suoristuksen (tai kiharat).

Täällä perinpohjaiset perustelut: http://chicblush.blogspot.com/2011/03/straight-ahead-ultimate-flat-iron.html
 /   /  / Hyvä suoristusrauta? :)

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta