AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  /  /  / Marraskuussa Milanoon?

Marraskuussa Milanoon?

2 Vastausta 2 693 Lukukertaa
Suunnittelen marraskuulle pitkää viikonloppua Milanossa. En ole koskaan ennen käynyt siellä enkä ylipäänsä Italiassa. Lento on Helsingistä Malpensaan. Netistä löydän toki tietoa vaikka kuinka paljon, mutta ennen varauksen tekemistä tarvitsisin pikaisesti edes joitakin tietoja:

- yhteydet Malpensasta Milanon keskustaan; kuinka pitkä matka, millä pääsee, mitä maksaa?

- mahdollisimman halpa hotelli tai hostelli keskustasta, suosituksia? Milanon keskusta lienee laaja, joten kulkemisen kannalta voisi olla hyvä jos hotelli löytyisi samalta alueelta mihin sillä lentokenttäbussilla (-junalla?) pääsee

- hintataso Milanossa yleisesti?

- turvallisuus: uskallanko varata majoituksen Visalla (antaa numerot netin kautta)?

- mitä Milanossa ehtii tehdä ja nähdä kahden päivän aikana? "Must see" -kohteet?

- sää marraskuun puolivälissä?

Kiitos jo etukäteen avusta!

jotain milanosta

Heippa. Tässä jotain mitä mulla jäi mieleen parin päivän Milanon reissusta. Bussit kulkee Malpensasta keskustaan rautatieasemalle, maksaa 6e ja n.50min kestää. Lippuja myydään lentokentällä ja kai niitä sai ostaa siitä bussin ulkopuoleltakin.

Mulla oli hotelli lähellä rautatieasemaa ja Corso Buenos Airesia. Siinä lahellä oli metroasema joten sillä pääsi hyvin kulkemaan keskustaan ja nähtävyyksille. Ja toi Corso Buenos Aires oli hyvä shoppailukatu, pitkä kuin mikä ja täynnä hyviä ja suht edullisiakin liikkeitä.

Milanon kerkeää hyvin näkemään kahdessa päivässä, päivässäkin se onnistuu. Milanon Duomo tietysti ja sinne kattotasanteelle,kupoliin kannattaa mennä myös, hissillä pääsee, pääsymaksu ylös. Upeat maisemat sieltä. La Scalan oopperan museo, itse olin ehkä hieman pettynyt, upeahan se oopperan sali oli mutta muuten olin jotenkin odottanut enemmän siltä museolta. Ja Naviglio, jokisatama-alue. Ainakin kesällä tuo alue oli kiva paikka käydä.

hintatasosta

vaatteet, ruoka, ulkonasyominen jne ovat mielestani kohtuuhintaista hupia, mutta yllatyin juomien kalleudesta baareissa ja clubeilla. yhdesta drinkista sai maksaa 15euroa (vodka+coke)...tai ehka en kay tarpeeksi usein clubeilla :-)
 /   /  /  /  /  / Marraskuussa Milanoon?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta