AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / raskaana matkustaminen

raskaana matkustaminen

14 Vastausta 13 243 Lukukertaa
Kyselisin, onko kokemuksia raskaana ollessa matkustamisesta? Itselläni matkakohde tulee olemaan Thaimaan Krabi. Miten on matka mennyt, onko ollut ongelmia tms..?
Rokotukset on kunnossa.

No yks

No yks sukulainen on tehnyt raskauden aikana varmaan kymmenen ulkomaanmatkaa, kauaskin, ilman ongelmia ja vielä on tarkoitus matkustaa vaikka tammikuussa odotetaan lapsen syntyvän. Maktat eivät ole tietenkään olleet mitään remuamis- ja ryyppäämismatkoja.

Yksilöllistähän kaikki kuitenkin on.

näin on

Niin varmasti on yksilöllistä. Itse olisin matkan aikana rv 12. Luulenpa että hyvin se menee. =)

varmasti!

itse kävin portugalissa vielä viikolla 27.

Jokaisen oma asia,

vaan ihan alkuraskaudessa, jos silloinkaan. Tuttavani matkusti 4h:n lennon ollesssaan raskaana viikolla 24 ja synnytys vain käynnistyi ulkomailla päästyään. Lääkärit sanoivat lennon olevan syynä.

Tokihan on "lupa" lentää vielä joskus yli 30 viikollakin, mutta itse en lentäisi.

Lentäminen

Aika outoa, jos lääkärit sanoivat synnytyksen käynnistyneen lennon takia. Itse asun Thaimaassa ja lennän ennen synnytystä Suomeen. Olen siis tutkinut lentämistä raskauden aikana. Tutkimukset ovat osoittaneet lentämisen täysin turvallista raskauden aikana. Paineet, mitkä lentäessä vaihtelevat eivät tutkimusten mukaan vaikuta synnytyksen käynnistymiseen.

lentämisestä..

En minäkään varsinaisesti lentämistä pelkää raskaana ollessani, vaan enemmän pelkään sitä sinne Thaimaaseen tuloa, tarkoitan siis sairauksia ja mahdollisia viruksia ym. Raskaus on matkalle lähdettäessä rv 14. Voisitko kertoa joitain vinkkejä tms..? Kuinka voin välttää sairastumista siellä? Olemme suuntaamassa Krabille.

Myös lähdössä Krabille

Hei!
Me olemme myös lähdössä Krabille jouluviikolla ja näillä tiedoilla olen raskaana ja silloin viikolla 11.
Itseänikin kiinnostaisi kovasti tuo pärjääminen. Aikaisemmat raskaudet on kuitenkin sujunut ihan hyvin ja ollaan tehty pitkiä automatkoja, joka on kyllä välillä yhtä rasittavaa kun koneessakin istuminen.
Elikkä, kokemuksia Thaimaan matkasta raskaana ollessa kiinnostaisi, esim. mitä kannattaa ehdottomasti välttää (no siis tiedän toki perus hyg. ja ruuan kyps.) ja mitä kannattaa varata.
Hyvää matkaa nona!!

ilman rokotusta?

Meillä oli tarkoitus lähteä alkuvuodesta Thaimaan Krabille, mutta nyt kävikin niin ihanasti että olen raskaana. Muuten ei olisi muttia, mutta kun ensi viikolla oli havrix-rokotteen ottaminen. Ja sitähän ei raskaana pistetä. Mitä mieltä olette, onko kokemuksia, voiko/kannattaako matkustaa Thaimaaseen raskaana ilman havrixia? Olemme miettineet matkakohteen vaihtamista, mutta olisimme kovasti halunneet thaimaahan, ensimmäistä kertaa. Mutta toki ajattelemme ensimmäisenä vauvan ja minun terveyttä.

Lähdössä Thaimaaseen

Hei kaikki raskaana matkaneet,
Kertokaa ihmeessä miten matkanne ovat sujuneet varsinkin Thaimaan suunnalla raskauden aikana. Itselläni olisi tarkoitus matkustaa Phukettiin muutaman viikon kuluttua.
Iloksemme saimme todeta mieheni kanssa tässä taanoin, että olen raskaana. Matka-ajankohta olisi raskausviikoilla 10-12.
Olemme matkaamassa Thaimaaseen jo kolmatta kertaa, mutta kyseessä on ensimmäinen raskauteni, joten vaikea arvioida vointia ja jaksamista. Rokotukseni ovat kunnossa ja aikaisemmilla matkoilla ei ole ollut minkäänlaisia vatsa-ongelmia. Kertokaa ihmeessä kuinka teidän matkat ovat sujuneet.

Ikäviä kokemuksia

Hei,

Haluaisin kertoa omasta ikävästä kokemuksestani. Olin raskaana viikolla 11, kun menimme Italiaan. Sitten matkan loppupäivillä tuli ongelmia ja loppuksi tuli raskauden keskeytys. Se ei johtumut mistään huonosta hygieniasta tai lennosta, meni vaan itsestään. Onneksi paikallinen sairaalla oli hyvin varustettu ja löytyi hyviä lääkäreitä, vaikka välillä kukaan ei ole puhunut englantia ja oli vaikeaa ymmärtää, mitä tapahtuu.

Ajattelen muistuttaa raskaana olevia, että valitkaa sellainen kohde, jossa on kunnollisia lääkäreitä ja mistä saa helposti apua tarvittaessa. Ei välttämättä tule mitään ikävää matkan aikana, mutta ainakin tiedätte, mistä voi tarvittaessa hakea apua.

Onni on suonnut meille nyt toisen mahdollisuuden, olen raskaana. Olen silti lähdössä matkalle viikolla 20. Pidän mielessä se edellinen ikävä tapaus ja olen jo ottanut selvää kohteen lääkäreistä.

Onnea kaikille tuleville äidille!

Neuvoja

Itse kun kävin Thaimaassa sain salmonellan. Yritin olla varovainen, mutta silti tulin kipeäksi. Tässä minun neuvot matkalle. Juo aina pullotettua vettä. Elä syö jäätelöitä tai pirtelöitä. Elä osta mitään katukeittiöistä. Syö vain kuumaa ruokaa. Lentomatka on tosi pitkä, joten kävele lentokoneessa ja käytä tukisukkia.

Joopa...

En matkustaisi kaukokohteisiin raskauden aikana, enkä muutenkaan 20 raskausviikon jälkeen. Todella itsekästä touhua vaarantaa vauvan terveys lomamatkan takia.
no siis todella itsekästä matkustaa joo raskaana,heti siitä päivästä lähtien kun plussa on todettu,jääkäämme siis kotiin ja ruotsin laivallakin voi sattua mitä vaan joten sinnekään ei kannata lähteä.työmatkallakin voi jäädä auton alle,joten älä mene sinnekkään...

Eihän nyt matkustaa voi!

Älkää edes puhuko matkustamisesta, kun ei saisi edes tanssiravintolaan lähteä! Siellähän on vaikka mitä hörhöjä jotka juoksevat suoraan mahaasi ja hakkaavat sitä kaksin käsin!!

Ihme touhua.
 /   /  /  / raskaana matkustaminen

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta