AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Kemi-Tornion hyvätuloiset ja verotiedot

Kemi-Tornion hyvätuloiset ja verotiedot

4 Vastausta 2 500 Lukukertaa
Kemi-Tornion alueen hyvätuloiset on taas listattu
iltalehden web-sivuilla.

http://www.iltalehti.fi/verot/tiedot/

Yllättävää, että Kemiläinen Karaoke-baarin pitäjä, entinen rumpali ja showmies on päässyt parhaiten tienaavien joukkoon..

juu

Ja maksaa veroja samanverran vuodessa kuin sinä kymmenessä..

ei totuus ole noin

ko.karaokebaarin yritysmuoto on ky ei oy, siis kaikki ko. baarin tekemä tulos näkyy yrittäjän hlö.koht. tuloksena vaikka euroakaan ei olisi palkkaa nostanut. ottaen huomioon siellä tehdyt remontit jne niin eipä taida miljoona kerhoon hänkään kuulua..

ja todellakin taitaa maksettujen verojenkin määrä olla päätä huimaava, lisää tuollaisia yrittäjiä kemiin niin ei kaupunki kuole käsiin niinkuin näyttää tapahtuvan jos nojataan vaan paperitehtaisiin, kaupungin työntekijöihin yms.

Olen ainakin aidosti onnellinen et joku uskaltaa olla yksityisyrittäjä ja saa homman toimimaan! Tsemppiä kyseiselle ravintoloitsijalle!

no ei tosiaankaan

Ei tosiaankaan se (onneksi!) ole noin suoraviivaista. Kyllä yrityksen tuloista saa aina vähentää menot eli esim. nuo mainitsemasi remonttikulut ja paljon, paljon muutakin. Se mitä sitten jää viivan alle on sitten yrityksen tuloa joka toiminimellä, ay:llä ja ky:llä kyllä katsotaan kokonaan yrittäjän henkilökohtaiseksi tuloksi ja verotetaan progressiivisesti. Oy:ssä voi sen sijaa tuloja jättää laissa määrätyin tavoin yhtiöön sisälle ja päästä siten pienemmille veroprosenteille. Verotuksellisesti ero ei kuitenkaan enää ole kovin suuri eri yhtiömuotojen välillä eli oy:n veroetu on hävinnyt suurelta osaa tavalliselta pienyrittäjältä. Muuta etua kyllä oy:stä on, mutta se on toine asia.

jahas

olitvat näköjään taas jättäneet mut ulkopuolelle..

mutta ihmekkös tuo kun ei tuloja mitään..
 /   /  /  / Kemi-Tornion hyvätuloiset ja verotiedot

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta