AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / 2 VIIKON OKSENNUSTAUTI

2 VIIKON OKSENNUSTAUTI

5 Vastausta 2 076 Lukukertaa
Onko kenelläkään jatkunut vatsatauti useampia viikkoja, siten että välillä on terveempiä jaksoja, mutta ihan terveolo ei kuitenkaan ole. Sitten vatsatauti näyttäytyy taas uudestaan ja olo pahenee. Lapsellani oli oksennustauti 2 viikkoa sitten jonka oireet loppuivat nopeasti. Sitten parin terveen päivän jälkeen oireet ilmaantuivat mahakipuna ja ripulina. Nyt kaksi viikkoa ensimmäisestä oksennuksesta, lapsi oksensi taas ja vatsaan sattui. Onko tämä samaa pöpöä vai onnistuiko hän saamaan jo jonkin uuden taudin. Onko vastaavia oireita ollut muilla?

moi

minkä ikänen lapsi siis kyseessä??

Ei kai vaan

Oletko käynyt Nokialla?

Nyt ympäri maata

on kuulema aika ärhäkkää ja sitkeää laatua. Kaiken lisäksi näihin vatsatauteihin harvemmin saa immuniteettia, vaan tartunta on mahdollista kerta toisensa jälkeen.

Onko lapsi ainoa teidän perheestä joka sairastaa? Yleensähän nämä vatsataudit kyllä leviää muihinkin perheenjäseniin. Jos lapsi on ainoa joka sairasaa, on kyllä syytä hakeutua lääkäriin tutkimuksiin ja otattaa verikokeita ja ulosteviljelyt. Jos taas koko perhe sairastaa niin sitten se vaan on huonoa tuuria :(

meidän muksu

Meidän pojalla oli yli kahden viikon mahatauti.
Välillä oksensi, välillä ripuli ja sitten ei mitään ja alusta taas.
Sairaalassa sanottiin, että normaalia ja pitää vaan antaa syödä ja juoda kaikkea mikä menee alas.

SAMOJA OIREITA

juuri tuollaista on meilläkin ollut tytöllä. Välillä mennyt parikin päivää, ettei mitään ja sitten valittanut taas mahaansa. Hän on kuitenkin syönyt aika normaalisti, paitsi silloin kun mahaan sattunut. Myös itselläni ja miehelläni on ollut oireita harva se päivä, mahakipua, pientä ripulia, pahaa-oloa. Oksentaa emme ole tarvinneet. Luulisi tämän pian olevan ohi. Olisi ihana palata jo normaaliin arkeen.
 /   /  /  / 2 VIIKON OKSENNUSTAUTI

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta