AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / nuoriso-ohjaajaksi

nuoriso-ohjaajaksi

9 Vastausta 4 221 Lukukertaa
olen ollut vuoden työpaikassa, ja siellä nyt ehdotektiin että nuoriso.ohjaajaksi voisin opiskella oppisopimuksella.Nyt olen ollut korkeimmalla korotetulla työllistämistuella. 845kk palkka (5 t päivässä)

Mitähän siitä opiskelusta maksetaan, mikä on nuoriso ohjaajan palkka, ja saanko sitä vai osan siitä, vai miten menee. Huoli vain ettei palkka vain laske.

Palkka.

No yleensä oppisopimusopiskelijalle maksetaan harjoittelijan palkkaa ts. minimipalkkaa mutta se tuskin koskee sinua koska sinulla on jo työkokemusta. Kannattaa kysyä asiaa suoraan työpaikaltasi. Opiskelusta ei makseta mitään koska saat opiskeluajalta palkkaa, itse opiskelu maksaa sinulle 50.50e joka on tutkintomaksu plus tarvittavat materiaalit. Ja käsittääkseni palkkasi lisäksi saat jonkinlaista matka- ja asumiskorvausta. Kannattaa katsoa paikkakuntasi oppisopimustoimiston sivuilta, siellä muutakin infoa. http://www.edu.fi/info/oppisopimus/opframe.html Oppisopimustoimistot järjestävät myös info-tilaisuuksia, esim Helsingissä ko. tilaisuus järjestetään huomenna.
Ei löytynyt.

on kuin minun kynästä

minä aloitin vuosi sitte työpaikassani, ja sieltä ehdotettiin samaa. Työaikani ja palkkani oli myös sama kuin sinulla nyt.

Aloitin oppisopimuksen nyt maanantaina. Nostettiin työtunteja 6 t päivässä ja neuvonta-alaan työehetosopimuksen palkkaa käytetään joka on täydellä tuntimäärällä 1405 e (7 t 40 min) ja kun minä teen 6 t, saan muistaakseni vajaa 1200 e, työnantaja voi päättää maksaako lähiopetuspäivistä, minä saan palkan niistä.Työnantajan mielestä oikeutettua kun teen kuitenkin koko ajan jo sitä työtä, minusta tulee vain parempi työntekijä kun kouluttaudun. teorioita on 2-3 päivää kuussa.
Matkakorvausta maksetaan jos joutuu eri paikkakunnalle matkustaa. en tiedä paljon sitä saa, laitoin juuri paperit kun tänään loppui 3 päivän jakso, km tuli 516!! Maksetaan halvimman, eli linja-autotaksan mukaan jotenkin..kaipa saa bensarahat es pois.?

nuorosi-ohjaajan palkka vaihtelee, liikkuu kuitenkin siinä 1300-1500 välissä. Ne jotka tekee ilta- tai viikonloppuhommia, tulee lisiä- Itsellä työaika on 9-15, poikkeuksin.

Palkan ei pitäisi laskea! :) menoja siulle ei itselle tule mitään.

mieh

palkkaasiaan lisäys, tuo palkka 1405e, on alan pohjapalkka, taisi ola 3 tai 4 palkkaluokkaa, jossa neljäs oli jo toiminnanjohtajan palkka. Itselä se ei nose kuin yhden pykälän, eli joitain kymppejä vain. Kurssikaverin tyänantaja maksaa tuosta palkasta vain 90% ja kun valmistuu, saa sen 100%, heilä on käytössä eli työehtosopimus ja vähän eri palkkakin. Hänellä on huonompi kuin minulla. Meillä työnantaja lupasi maksaa 50,50e. Itselle ei jää mitään.
Hei

Mihin kannattaa hakeutua töihin / oppisopimuskoulutukseen, jos haluaa nuoriso-ohjaajaksi? Eli missä nuoriso-ohjaajat työskentelevät? Kunnan palveluksessa?
Sitä mäkin yritin etsiä, mutta en löytänyt mistään. Olisi jo aikakin mennä opiskelemaan, ja vanhemmat ei vaan tykkää että istun päivät pitkät koneella. Tuleehan se aika tylsäksi kun kaikki kaverit on koulussa ja töissä päivisin. Siis nuoriso-ohaajan oppisopimus koulutuksesta olisin kiinnostunut. En vain tiedä kuka niitä palkkaa ja missä O.o
Kyllä mulle ainakin nuoriso-ohjaajana maksetaan 1900€kk peruspalkkaa
Avot! Mahtaa se olla hyvä duuni.
Oppisopimus eli "Oppari" on työsuhteen tapainen koulutus, jossa sinä opiskelet ko. tutkinnosta jopa 85% ihan käytännössä eli "töissä". Ajattelin vastata, kun ammatinvaihto kiinnostaa minuakin. On kiinnostanut jo hyvän aikaa, kun ei täälät Jokistatista millään tunnu löytyvän töitä.
 /   /  /  / nuoriso-ohjaajaksi

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta