AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / Känsä

Känsä

11 Vastausta 34 795 Lukukertaa
Miten känsästä pääsee eroon? Olen laittanut siihen verruxin:ia ja siitä on jo lähtenyt osaa, mutta kun se on varpaassa niin se vaivaa kivullaan aika paljon

känzä

itselläni on ihan sama vaiva ja jalassa myös. apteekista saa myös känsälaastaria mutta en tiedä onko se yhtään kivuttomampi konsti. olen todennut ennenkin että känsän poistaminen vaatii todella aikaa ja korkeaa kipukynnystä. muuta neuvoa en osaa antaa kuin että jatka vaan verrulla läträämistä.

känsänpoistoa

Itse sain aikoinani jalkahoitajalta hyvän vinkin, jota olen käyttänyt känsiin. Apteekista saa ostaa 20 % salisyylivaseliinia, joka tavallaan kuolettaa känsän pois. Sitä laitetaan ihan pikkutippa känsän päälle ja laastari päälle. Vaseliini ikäänkuin tappaa ihon (alle muodostuu kyllä uutta) ja liika rasva vaan suurentaa aluetta. Itselläni kävi ekalla kerralla juuri niin, että laitoin liikaa, mutta siitähän selvittiin :) En tiedä kuinka tuo toinen aine toimii, mutta tuo salisyylivaseliini auttaa ja poistaa ainakin minulla (sekä tuttavillani). Aikaa tosin menee, mutta niin menee varmaan toisillakin metodeilla.

noh...

tepsiikö se salisyylivaseliini ja normi laastari ? help!!!!!!!!!!!!!!!

Uusi

on ilmastointi teipi
se harmaa, hyvin tarttuva, kauan pysyvä

Känsän päälle laitetaan laastari huolellisesti ettei ilmaa jää sisälle ja laastarin annetaan olla niin kauan kuin pysyy ja uutta tilalle niin kauan kuin känsää on jäljellä

Joskus poistin kämmenestäni känsiä lapis-kynällä,
harmi kun lapis-kynää ei enää saa apteekista.

Rikoin känsän pinnan neulalla repien ja siihen laitoin laapista
Kirveli tosi pirullisesti ja punoitti paripäivää, oli pienesti tulehtunut, mutta känsä katosi ja ei ole ilmaantunut uudelleen.
Jos pientä tulehdus muutosta ei tullut, silloin lapis ei tehonnut.
Eli, poistiko bakteerit känsän ???

...

Ei hätää...
Kannattaa viilata sitä känsää!

känsä

Kannattaa mennä jalkahoitoja tekevälle kosmetologille tai kosmetologikoululle(siellä halvempaa). känsän saa yleensä tosi hyvin ja kivuttomasti poistettua jalkaporalla. Suosittelen!

sain

toissapäivänä sairaanhoitajalta neuvoja känsän poistamiseen. ja se oli jo aiemminkin esille tullut jeesusteippi. minua neuvottiin pitämään teipinpalaa känsä-alueella 6 vrk, sitten irroittamaan teippi, liottamaan jalkaa lämpimässä vedessä ja hiomaan hohkakivellä pehmennyttä kovettumaa känsän ympäiltä. sitten muutama tunti taukoa (n.10) ja sitten taas teippi kuudeksi päiväksi jne.. kierrosta jatketaan kunnes känsä on hävinnyt. minulle myös kerrottiin että känsät voivat olla tosi tiukassa, tai että niitä ei välttämättä saa pois mitenkään..tai että ne pian uusiutuvat. noh..kokeilemaan!
Minulla on känsa päkiässä. Olen käynyt lääkärillä ensin sitten sairaanhoitajalla ja saanut jäädytys hoitoa 2 kertaa. Nyt se on hirveän kivulias enkä uskalla uuteen hoitoon mennä. Miten voin itse herkemmin hoitaa sen känsän pois?
Viilaa eka känsää vähän siitä päältä, ja laita siihen hiivaa ja päälle laastari.
Mulla ainakin toimi!!
Ja muista laittaa aina uusiksi koko juttu kun laastari ei enää pysy.
No olishan se jo kumma, jos ei tuollaisella jalkaporalla saa yhtä känsää porattua pois! Itse kävin lääkärin vastaanotolla eikä se tuntunut paljoakaan mukavammalta kuin jalkapora. Ne puudutuspiikit (3kpl) kuivamustekynän sisuksen paksuisia spruutteja työnnettiin muuten vaan 3 - 4 sentin pituudelta pitkin poikin jalkaphjaan känsän ympärille.

Lääkäri tosin sanoi ennen piikkejä, että voi vähän sattua.Sen jälkeen olen oppinut, että jos lääkäri sanoo, että voi "vähän "sattua, niin se vasta sattuukin! Puudutus alkoi vaikuttaa vasta hieman viimeisen piikin ulosvedon jälkeen. Itse känsän kaivelu sitten enää tuntunut ollenkaan. Jälkeenpäin oli muistaakseni pari viikkoa kipeä että tuskin kävelemään pystyi.
Hei! miten tunnistaa onkoa känsä vai syylä? jah kysynhän vaan että jos on känsä niin toimiiko syylä tuotteet siihen mitään tai sitten toiste päin ?jah jos joku kultainen ihminen vielä kertoisi että jos tietäisi jonkun nopean kotikonstin mikä auttaa 4 päivässä käsi känsään/ syylään?
 /   /  / Känsä
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta